2024, 12 18, 16:06:35

Szerző Téma: HTC EVO 3D - Beszélgetés  (Megtekintve 94454 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Banderas76

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G2
Re: HTC EVO 3D - Beszélgetés
« Reply #150 Dátum: 2011, 08 24, 10:27:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
holnap reggel 7kor kapjátok a tesztet a portálon ;)
Lemaradtam... Van mä 3D gameloft jätek az E3D-re?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #151 Dátum: 2011, 08 24, 10:29:57 »
ami fut az lg-n, az fut ezen is:) asphalt, spiderman, golf, nem tudom még mik vannak, de biztos van még:)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #152 Dátum: 2011, 08 24, 10:31:21 »
Van:
- Asphalt 6: Adrenaline 3D
- Let's Golf 2 3D
- GT Racing: Motor Academy 3D
- Assassin's Creed 3D
- N.O.V.A: Near Orbit Vanguard Alliance 3D
- Spider-man 3D

Nem elérhető Banderas76

« Reply #153 Dátum: 2011, 08 24, 10:56:43 »
ami fut az lg-n, az fut ezen is:) asphalt, spiderman, golf, nem tudom még mik vannak, de biztos van még:)
Oke. Csak azert kerdeztem mert a gameloft oldalon nem tudtam meg par hete  letölteni, a felbontas miatt talan, de akkor meg nem engedte. Majd ujra probalom.... :ok: Köszi az infot.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #154 Dátum: 2011, 08 24, 10:57:06 »
Van:
- Asphalt 6: Adrenaline 3D
- Let's Golf 2 3D
- GT Racing: Motor Academy 3D
- Assassin's Creed 3D
- N.O.V.A: Near Orbit Vanguard Alliance 3D
- Spider-man 3D
:ok:. Kösz.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #155 Dátum: 2011, 08 24, 11:01:21 »
 :hmm: Ez fura. Felmentem a gameloft honlapjara, beütöttem az Android, HTC, EVO 3D-t, es kiirta hogy sajnos erre a modellre nincs jatek... Akkor ti honnan, hogyan szedtetek össze ezeket??

Nem elérhető Th3viL

« Reply #156 Dátum: 2011, 08 24, 11:25:36 »
:hmm: Ez fura. Felmentem a gameloft honlapjara, beütöttem az Android, HTC, EVO 3D-t, es kiirta hogy sajnos erre a modellre nincs jatek... Akkor ti honnan, hogyan szedtetek össze ezeket??
Ez sajnos így van, sőt az LG optimus 3d-re sem engedi letölteni. Nem is értem, mert az oldalukon megtalálhatóak: You are not allowed to view links. Register or Login
Viszont "egyéb" forrásból beszerezhetőek...

Nem elérhető Banderas76

« Reply #157 Dátum: 2011, 08 28, 09:48:29 »
:ok:. Kösz.
Leszedtem őket, csúcs velük 3d-ben játszani. :ok: :taps:

Nem elérhető Th3viL

« Reply #158 Dátum: 2011, 08 29, 12:12:34 »
Nem találtam infó arra vonatkozólag, hogy ha kinyitom a E3D bootloaderét vissza tudom -e majd zárni? A garancia miatt kérdezem.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #159 Dátum: 2011, 08 29, 14:52:12 »
Végre hazaértem, és közben ez is megjött. Angliából, amit e.bay-en 900,-Ft-ért rendeltem, postaköltséggel együtt. Halványan matt fólia, így az ujjlenyomat sem látszik rajta. Könnyen felcuppant, nem buborékos. :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #160 Dátum: 2011, 08 29, 14:56:56 »
Nem találtam infó arra vonatkozólag, hogy ha kinyitom a E3D bootloaderét vissza tudom -e majd zárni? A garancia miatt kérdezem.
Hali. A Sensation-al megegyezően csináltam az S-OFF-ot, annak megfelelően lehet az S-ON-t is. Kicsit előrébb vannak a próbálkozásokkal. ;) Szerintem ott keresgélj... :ok:

Nem elérhető Th3viL

« Reply #161 Dátum: 2011, 08 29, 20:13:02 »
Hali. A Sensation-al megegyezően csináltam az S-OFF-ot, annak megfelelően lehet az S-ON-t is. Kicsit előrébb vannak a próbálkozásokkal. ;) Szerintem ott keresgélj... :ok:
Köszi az infót! Még nem minden világos, de keresgélek, olvasgatok. Egyelőre még bírom a stock rommal (habár már 1-2 dolgot személyre szabnék benne). :)
Én egyébként ezt a megoldást néztem: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

« Reply #162 Dátum: 2011, 08 29, 21:28:34 »
Köszi az infót! Még nem minden világos, de keresgélek, olvasgatok. Egyelőre még bírom a stock rommal (habár már 1-2 dolgot személyre szabnék benne). :)
Én egyébként ezt a megoldást néztem: You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, ezzel csináltam èn is.. :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #163 Dátum: 2011, 08 29, 22:37:16 »
Ha ezt végigcsinálod, rendben lesz :ok::https://sites.google.com/site/sensationtudastar/s-off

Nem elérhető Banderas76

« Reply #164 Dátum: 2011, 08 29, 23:13:50 »
Konvertáló progi: Ultra Video Converter
Nem tudom van-e másik is ami ennyire gyors.. A 3D filmeket magas felbontásúvá is varázsolhatjuk vele, kevés hibával (piros árnyékkal), de nálam szépen futnak a filmek: Resident.Evil.Afterlife.3D.CUSTOM_AVI, Piranha.3D.2010, Sammys.Adventures.The.Secret.Passage.3D. és stb.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #165 Dátum: 2011, 08 30, 12:09:09 »
Végre az Otterbox is megérkezett 1hét után Amerikából.  :taps: Nagyon komoly, övre is csipeszelhető, és zsebben is hordható. :ok: Kb. 8000,- Ft volt szállítással együtt.

Nem elérhető akooos

« Reply #166 Dátum: 2011, 08 30, 12:50:31 »
Végre az Otterbox is megérkezett 1hét után Amerikából.  :taps: Nagyon komoly, övre is csipeszelhető, és zsebben is hordható. :ok: Kb. 8000,- Ft volt szállítással együtt.

Hu ez baromi jól néz ki  :ok:
Előző hozzászólásodra is regálnék :) Nem értem, hogy Ultra Video Converter milyen 3D-be konvertál? A szemüveg nélküli 3D-be amire nekünk van szükségünk? És egyébként milyen a 3D-s film rajta? Van szembetűnő különbség az előzőekhez képest?
Hu, jó sok kérdés lett :D

Nem elérhető Th3viL

« Reply #167 Dátum: 2011, 08 30, 13:01:46 »
Konvertáló progi: Ultra Video Converter
Nem tudom van-e másik is ami ennyire gyors.. A 3D filmeket magas felbontásúvá is varázsolhatjuk vele, kevés hibával (piros árnyékkal), de nálam szépen futnak a filmek: Resident.Evil.Afterlife.3D.CUSTOM_AVI, Piranha.3D.2010, Sammys.Adventures.The.Secret.Passage.3D. és stb.
A "kalózos ebayről" :D töltöttem le pár filmet tesztelési céllal és nagyon jók! (csak evo 3d-re kell rákeresni)
Az avatart eddig bárkinek megmutattam utána csak erőszakkal tudtam visszaszerezni a telefonomat! :D

Konvertálásra a handbrake nevű programot használtam tűrhető sikerrel. Néhol kicsit szellemképes volt a 3d.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #168 Dátum: 2011, 08 30, 13:29:38 »
Hu ez baromi jól néz ki  :ok:
Előző hozzászólásodra is regálnék :) Nem értem, hogy Ultra Video Converter milyen 3D-be konvertál? A szemüveg nélküli 3D-be amire nekünk van szükségünk? És egyébként milyen a 3D-s film rajta? Van szembetűnő különbség az előzőekhez képest?
Hu, jó sok kérdés lett :D
Nagyon jó kézbe venni... :D :D Az E3D-t. Annyi szívás van a dologban, hogy nem kellett volna a képernyővédő fólia (le is szedtem), mert az Otterbox-ba "építve" eleve van egy képernyővédő műanyag fólia. Egy kis átalakítással viszont a megvett fóliát rácuppantottam erre a képernyővédőre, így már az Otterboxos védő is védve van... :p Basszus. Ennyi védelmet, már kicsit túlzásba viszem.. ::) Egyébként a HTC tartozékboltban lehet ezt a tokot kapni, You are not allowed to view links. Register or Login csak kicsit magasabb áron mint az e-bay-en: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem írtam egyértelműen. Bocs. Bármilyen, az E3D lejátszója által fel nem ismerhető 3D filmeket konvertálhatsz vele felismerhető formátumúvá (és a felbontásán is javíthatsz közben). Ez nem a gép hibája, egyszerűen a lejátszók nem az igaziak (vagy amit legalább is eddig  találtam és ami nekem megfelelő lett volna, az fizetős volt :(). Magasabb felbontáson a minőség javult. :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #169 Dátum: 2011, 08 30, 13:34:33 »
A "kalózos ebayről" :D töltöttem le pár filmet tesztelési céllal és nagyon jók! (csak evo 3d-re kell rákeresni)
Az avatart eddig bárkinek megmutattam utána csak erőszakkal tudtam visszaszerezni a telefonomat! :D

Konvertálásra a handbrake nevű programot használtam tűrhető sikerrel. Néhol kicsit szellemképes volt a 3d.
Köszi a tippet :ok: Ennek utánanézek én is. A játékokkal voltam én így, hogy akkor kaptam vissza az E3D-t, amikor fél napi használat és 3-4 óra 3D-s játék után lemerült.. :whistle:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #170 Dátum: 2011, 08 30, 13:39:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login :az ára már egészen emberien alakul. :)
És ez is korrekt:
morelocale 2 apk-val magyarítva tökéletes. :ok:

Nem elérhető akooos

« Reply #171 Dátum: 2011, 08 31, 11:08:33 »
Na, ez az ár már nekem és a pénztárcámnak is szimpatikusabb, de még mindig nem az igazi:(
Nem is gondoltam volna, hogy már szorgoskodtak "kalózos ebayen" :D és ennyi film van rá. Köszi egyébként a programokat, már mindenem megvan hozzá csak maga az E3D nincs :D

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Nem elérhető Banderas76

« Reply #172 Dátum: 2011, 09 02, 19:15:11 »
Na, ez az ár már nekem és a pénztárcámnak is szimpatikusabb, de még mindig nem az igazi:(
Nem is gondoltam volna, hogy már szorgoskodtak "kalózos ebayen" :D és ennyi film van rá. Köszi egyébként a programokat, már mindenem megvan hozzá csak maga az E3D nincs :D

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Ezt az oldalt is érdemes felkeresned:
persze ha ezt a navit telepíted. :ok:
Beszereztem egy 16Gb-os class 10-es samsung SD karit. Gyorsnak gyors, de két filmmel, 4-5 játékkal stb. megtelt ez is..  :( Lehet hogy a 32GB-osat lett volna érdemesebb bevállalni.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #173 Dátum: 2011, 09 02, 19:24:27 »
Már a Gameloft oldalán is:
Épp időben. Spider-man-t már végignyomtam... :D

Nem elérhető akooos

« Reply #174 Dátum: 2011, 09 04, 20:02:32 »
Már a Gameloft oldalán is:
Épp időben. Spider-man-t már végignyomtam... :D

Leedroidról egy Quadrant Benchmarkot kérhetnék? :D Van a családban egy Sensation és gyári ROM-mal 2300 pontot ért el, ami egy kicsit ledöbbentett, hiszen a tesztekben nem volt ennyi. Köszönöm.