Hu ez baromi jól néz ki
Előző hozzászólásodra is regálnék Nem értem, hogy Ultra Video Converter milyen 3D-be konvertál? A szemüveg nélküli 3D-be amire nekünk van szükségünk? És egyébként milyen a 3D-s film rajta? Van szembetűnő különbség az előzőekhez képest?
Hu, jó sok kérdés lett
Nagyon jó kézbe venni...
Az E3D-t. Annyi szívás van a dologban, hogy nem kellett volna a képernyővédő fólia (le is szedtem), mert az Otterbox-ba "építve" eleve van egy képernyővédő műanyag fólia. Egy kis átalakítással viszont a megvett fóliát rácuppantottam erre a képernyővédőre, így már az Otterboxos védő is védve van...
Basszus. Ennyi védelmet, már kicsit túlzásba viszem..
Egyébként a HTC tartozékboltban lehet ezt a tokot kapni, You are not allowed to view links.
Register or
Login csak kicsit magasabb áron mint az e-bay-en: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNem írtam egyértelműen. Bocs. Bármilyen, az E3D lejátszója által fel nem ismerhető 3D filmeket konvertálhatsz vele felismerhető formátumúvá (és a felbontásán is javíthatsz közben). Ez nem a gép hibája, egyszerűen a lejátszók nem az igaziak (vagy amit legalább is eddig találtam és ami nekem megfelelő lett volna, az fizetős volt
). Magasabb felbontáson a minőség javult.