2024, 11 28, 12:05:15
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Android 2.3.4 frissítés  (Megtekintve 191006 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető atosz16

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: szarvas
  • PDA: galaxy ace
  • PDA ROM: nem tudom
Re: Android 2.3.4 frissítés
« Reply #225 Dátum: 2011, 12 28, 11:55:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor én sem tévedtem a fentebbi írásommal.
mostmár látom írásod :) ne haragudj neked is nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!
:):)
am az a fura h a házban nincs térerő de amint kimegyek szabd levegőre van térerő

Nem elérhető mayer05

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy ace
  • PDA ROM: android 2.3.6
« Reply #226 Dátum: 2012, 01 02, 16:21:32 »
Sziasztok!

Nemrég vettem egy samsung galaxy Ace telefont gyári 2.3.3 -as android rendszerrel.
Kérdésem az lenne hogy megéri -e rootolnom a telefont és feltenni android frissítést?
Tudom hogy a rootolás garancia vesztéssel jár, csak arra lennék kiváncsi hogy az ujjab frissítések miben jobbak vagy roszabbak, és persze a legfontosabb hogy tényleg megéri-e?

frissítéseket itt találtam a telefonomra: You are not allowed to view links. Register or Login

Válaszotokat Előre is köszönöm!

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #227 Dátum: 2012, 01 02, 17:15:19 »
Sziasztok!

Nemrég vettem egy samsung galaxy Ace telefont gyári 2.3.3 -as android rendszerrel.
Kérdésem az lenne hogy megéri -e rootolnom a telefont és feltenni android frissítést?
Tudom hogy a rootolás garancia vesztéssel jár, csak arra lennék kiváncsi hogy az ujjab frissítések miben jobbak vagy roszabbak, és persze a legfontosabb hogy tényleg megéri-e?

frissítéseket itt találtam a telefonomra: You are not allowed to view links. Register or Login

Válaszotokat Előre is köszönöm!

Nem feltétlenül jár garanciavesztéssel, mert nem csak rootolni, hanem unrootolni is lehet a készüléket, így nem valószínű, hogy észrevennék... ;) Többen is voltak itt, akik így, úgy téglásították a telefonjukat, azaz se kép, se hang, és gariban cserélték az alaplapot. Én a root-ot javasolnám, sokkal nagyobb hozzáférésed lesz a készülékhez. (Anno én is ugyanígy gondolkodtam, mint Te, aztán meggyőztek/meggyőztem magam, és nem bántam meg.)
A romod próbálgasd, ha kellően jónak, gyorsnak, stabilnak találod, akkor felesleges frissíteni, nem kapsz óriási változásokat. Ha nagyobb változást szeretnél, akkor a főzött romok között nézz szét, de légy alapos, mert ott általában jobban hozzá kell nyúlni a telefonhoz.
Sztem egyelőre ismerkedj vele, tanulgasd a rendszert, aztán ha rászánod magad, akkor indulhat a romolás. :)

Nem elérhető mayer05

• PFC Fan
« Reply #228 Dátum: 2012, 01 03, 19:49:46 »
Sziasztok!

Köszi a választ!
Lenne még egy kérdésem, hogy ha frissítem az android op. rendszeremet akkor utána nehéz lenne vissza állítani a gyári állapotra vagy kiessel is megoldható?
Mert nagyon gondolkozom rajta hogy a 2.3.5 vagy a 2.3.6 ra frissítsem.

Válaszokat előre is köszi!

Ja és elfelejtettem írni hogy t-mobilos vagyok, és ha az oldalon van hozzá leírás (nem találtam) akkor pls egy linket kérhetnék?

Válaszokat köszi!

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #229 Dátum: 2012, 01 03, 20:31:03 »
Sziasztok!

Köszi a választ!
Lenne még egy kérdésem, hogy ha frissítem az android op. rendszeremet akkor utána nehéz lenne vissza állítani a gyári állapotra vagy kiessel is megoldható?
Mert nagyon gondolkozom rajta hogy a 2.3.5 vagy a 2.3.6 ra frissítsem.

Válaszokat előre is köszi!

Ja és elfelejtettem írni hogy t-mobilos vagyok, és ha az oldalon van hozzá leírás (nem találtam) akkor pls egy linket kérhetnék?

Válaszokat köszi!

Ennek az első részét olvasd el, nem bonyolúlt visszaállítani.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mayer05

• PFC Fan
« Reply #230 Dátum: 2012, 01 03, 21:26:56 »
Sziasztok!

Ezek hivatalos frissítések vagy főzött romok? rootolás kell?

Válaszokat köszi!

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #231 Dátum: 2012, 01 04, 09:57:39 »
Sziasztok!

Ezek hivatalos frissítések vagy főzött romok? rootolás kell?

Válaszokat köszi!

Hivatalos romok.
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mayer05

• PFC Fan
« Reply #232 Dátum: 2012, 01 04, 12:52:14 »
Sziasztok!

Letöltöttem a 2.3.5 hungary romot(S5830BUKS2_S5830VDHKS1_VDH) a sammobile.com oldalról.
na most néztem a telepítési leírást és van egy problémám mikor én kicsomagolom ezt a 2 file-t kapom:
- S5830BUKS2_S5830VDHKS1_S5830XWKS2_HOME.tar
- SS_DL.dll

innen hogyan tovább? mert ugye a leírásban 4 fáljról van szó és mappáról de mikor kicsomagoltam csak ezt a 2 fáljt kaptam.

Válaszokat köszi!

Nem elérhető dobolson

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLE1
« Reply #233 Dátum: 2012, 01 04, 13:54:52 »
Sziasztok!

Letöltöttem a 2.3.5 hungary romot(S5830BUKS2_S5830VDHKS1_VDH) a sammobile.com oldalról.
na most néztem a telepítési leírást és van egy problémám mikor én kicsomagolom ezt a 2 file-t kapom:
- S5830BUKS2_S5830VDHKS1_S5830XWKS2_HOME.tar
- SS_DL.dll

innen hogyan tovább? mert ugye a leírásban 4 fáljról van szó és mappáról de mikor kicsomagoltam csak ezt a 2 fáljt kaptam.

Válaszokat köszi!

Teljesen jó ez így, ez egy "one package"-es rom, nincs az a 4 fájl, csak ez az egy. Ha minden igaz tar.md5 a vége. Azért mondom, mert nekem is ez van fent, és nekem az a vége kicsomagolva. :)
Szóval odinban bepipálod, hogy "one package" és oda a legalsó részhez kell ezt a tar.md5 fájlt betallózni, a one package részhez. Na meg persze a cooper ops.-t a legfelső lehetőségnél.
Ennyi a különbség csupán. Mindent betallózol a helyére, telefont csatlakoztatod, majd downlaoding módba teszed a telót és ha felismerte, start. Asszem ennyi.
Az ssdl fájlal nem kell csinálni semmit.

Nem elérhető kmarci

« Reply #234 Dátum: 2012, 01 04, 14:00:09 »
Teljesen jó ez így, ez egy "one package"-es rom, nincs az a 4 fájl, csak ez az egy. Ha minden igaz tar.md5 a vége. Azért mondom, mert nekem is ez van fent, és nekem az a vége kicsomagolva. :)
Szóval odinban bepipálod, hogy "one package" és oda a legalsó részhez kell ezt a tar.md5 fájlt betallózni, a one package részhez. Na meg persze a cooper ops.-t a legfelső lehetőségnél.
Ennyi a különbség csupán. Mindent betallózol a helyére, telefont csatlakoztatod, majd downlaoding módba teszed a telót és ha felismerte, start. Asszem ennyi.
Az ssdl fájlal nem kell csinálni semmit.

Ennyi. Alap nézet beállításokkal a dll fájlt nem is látja a júzer. :) Akkor ismerte fel az Odin a készüléket, ha besárgult az első négyzet. Elindítod, aztán hagyod, hadd dolgozzon, nálam kb 5 perc elteltével kékre vált az addig sárga négyzet, és kiírja, hogy "PASS", addig én nem is nyúlok a készülékhez, csak ez után.

Nem elérhető brobi20

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy note 2
« Reply #235 Dátum: 2012, 01 05, 21:06:38 »
sziasztok!érdeklődnék hogy milyen Romot tudtok ajánlani amit ti is használtok és jòl működik?!jelenleg hivatalos 2.3.3 van fent néha lassùnak érzem.kifagyásokat vettem észre....szóval Pufi vagy valaki aki jobban otthon van a témában mint én helpeljetek nekem:)

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #236 Dátum: 2012, 01 06, 11:09:34 »
sziasztok!érdeklődnék hogy milyen Romot tudtok ajánlani amit ti is használtok és jòl működik?!jelenleg hivatalos 2.3.3 van fent néha lassùnak érzem.kifagyásokat vettem észre....szóval Pufi vagy valaki aki jobban otthon van a témában mint én helpeljetek nekem:)

Szia! Ha hiszed, ha nem nekem eddig a gyári 2.3.3 jött be a legjobban :)) Az volt a legstabilabb s leggyorsabb. Most fenn van a S5830DDKQ5 rom, hááát nem gyere be. Kevesebb az üzemideje is. Gondoltam feldobom az északi országoknak kiadott 2.3.6-ot. Sajnos a kies nálam is rémisztő üzeneteket dobál, miszerint nem támogatott a frissítés.. Megoszlanak a vélemények itt a romokban is :)

Nem elérhető brobi20

• PFC Fan
« Reply #237 Dátum: 2012, 01 06, 12:59:34 »
Szia! Ha hiszed, ha nem nekem eddig a gyári 2.3.3 jött be a legjobban :)) Az volt a legstabilabb s leggyorsabb. Most fenn van a S5830DDKQ5 rom, hááát nem gyere be. Kevesebb az üzemideje is. Gondoltam feldobom az északi országoknak kiadott 2.3.6-ot. Sajnos a kies nálam is rémisztő üzeneteket dobál, miszerint nem támogatott a frissítés.. Megoszlanak a vélemények itt a romokban is :)

Hát nem tudom!!most mondjuk nekem a kies feldobta hogy van új frissítés (KS2) nem tudom hogy frissítsem e le!gondoltam már hogy vmi főzött romot próbáljak!azért is írtam hátha dobtok valami linket hogy mit érdemes....

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Android 2.3.4 frissítés
« Reply #238 Dátum: 2012, 01 06, 16:10:54 »

Hát nem tudom!!most mondjuk nekem a kies feldobta hogy van új frissítés (KS2) nem tudom hogy frissítsem e le!gondoltam már hogy vmi főzött romot próbáljak!azért is írtam hátha dobtok valami linket hogy mit érdemes....
Erdemesnek a cyanogenmod7et ajanlanam. De ott meg nagyon keves az uzemido (nalam 7-9ora volt). Jo neked,h jo a kies itt nalam nem... Sajna nem tudom melyik rom viszi most a primet, mindenki masra eskuszik:)
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Nem elérhető kmarci

« Reply #239 Dátum: 2012, 01 06, 17:09:28 »

Azt ne tedd fel. Nálam fenn van, egy kalap  censored . Lassú, fagy, laggol. Rohadt idegesítő. És a swype nem beszél magyarul. Nekem eddig a DDKQ5 volt a legjobb. :-) Lehet, megy is vissza.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #240 Dátum: 2012, 01 06, 18:29:48 »

Ha megkérdezhetem melyik 2.3.3 (13 féle van fenn a sammobile-n)?
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #241 Dátum: 2012, 01 06, 20:45:30 »
Ha megkérdezhetem melyik 2.3.3 (13 féle van fenn a sammobile-n)?

Független 2.2.1-et frissítettem kies-el. Az a 2.3.3 lett rajta de amúgy S5830..KP8, de nem a SER multival, volt ahogy a sammobile-n található.

Nem elérhető brobi20

• PFC Fan
« Reply #242 Dátum: 2012, 01 06, 23:22:49 »
Azt ne tedd fel. Nálam fenn van, egy kalap  censored . Lassú, fagy, laggol. Rohadt idegesítő. És a swype nem beszél magyarul. Nekem eddig a DDKQ5 volt a legjobb. :-) Lehet, megy is vissza.

az ázsiai rom ugye?legalábbis abban a táblázatban láttam...

Nem elérhető kmarci

Re: Re: Re: Android 2.3.4 frissítés
« Reply #243 Dátum: 2012, 01 07, 09:54:43 »

az ázsiai rom ugye?legalábbis abban a táblázatban láttam...

Az, de semmi különbség az európaiakhoz képest.

Nem elérhető arany67

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advence
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #244 Dátum: 2012, 01 07, 22:10:25 »
Sziasztok!
Nekem a 2.3.4.XXKPH van a napokban raktam fel köszönet a Pufinak a részletes leírásért!  Mit észrevettem eltünt a mobil net lehetőség a ki be kapcs gomb
megnyomására .Ezt lehet valahogy pótolni?
Még egy kérdés a DDKQ5 jobb mint a fenti? Ha ezt szeretném telepíteni ugyan az a módszer mint a topik elején levan írva?
Köszi!

Nem elérhető kmarci

« Reply #245 Dátum: 2012, 01 08, 10:17:50 »
Sziasztok!
Nekem a 2.3.4.XXKPH van a napokban raktam fel köszönet a Pufinak a részletes leírásért!  Mit észrevettem eltünt a mobil net lehetőség a ki be kapcs gomb
megnyomására .Ezt lehet valahogy pótolni?
Még egy kérdés a DDKQ5 jobb mint a fenti? Ha ezt szeretném telepíteni ugyan az a módszer mint a topik elején levan írva?
Köszi!

Sztem nem igazán tudod pótolni, de kiteheted widgetben (marketben keress rá: apn on off). Sajnos nem próbáltam ezt a romot, úgyhogy nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb. Tesztelgesd egy ideig. Ha mégis feltennél másikat, akkor minen mehet a leírásnak megfelelően, semmit nem kell variálni.

Nem elérhető arany67

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advence
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #246 Dátum: 2012, 01 08, 11:59:14 »
kmarci köszi a választ!

Nem elérhető Ati0128

• PFC Fan
  • PDA ROM: Android 2.3.4.
« Reply #247 Dátum: 2012, 01 09, 16:57:32 »
Sziasztok!

Nekem Galaxy Ace-em van, a fórumon leírtak alapján frissítettem 2.3.4-re (S5830XEKPH).  A teló Telenor függő. Minden rendben van a frissítéssel, egy dolgot kivéve: Nem tudok kapcsolódni a netre, Adathálózat aktiválásánál ha kipipálom semmi nem történik.. :/

Valaki tud ebben segíteni mi lehet a baj?

Előre is Köszönöm

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #248 Dátum: 2012, 01 09, 17:38:19 »
Sziasztok!

Nekem Galaxy Ace-em van, a fórumon leírtak alapján frissítettem 2.3.4-re (S5830XEKPH).  A teló Telenor függő. Minden rendben van a frissítéssel, egy dolgot kivéve: Nem tudok kapcsolódni a netre, Adathálózat aktiválásánál ha kipipálom semmi nem történik.. :/

Valaki tud ebben segíteni mi lehet a baj?

Előre is Köszönöm

Szia!

Az itt lévők szerint állítsd be: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető AceER

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: S5830XWKB7 - 2.2.1 Froyo
« Reply #249 Dátum: 2012, 01 09, 17:45:25 »
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, hogy mi a trükk ennek a fájlnak a kicsomagolásához? S5830XWKPY_S5830OXXKPA_XEH.zip | 135.9 MB. A SamMobile.com-ról származik. 2011 szeptemberi 2.3.4-es Hungary ROM. Nem lehet a megadott jelszavakkal kicsomagolni. 3-at is próbáltam:
- samfirmware.com
- samsung-firmwares.com
- sammobile.com

egyikkel sem tudom kicsomagolni. Mikor elindítom a kicsomagolást elkezd gondolkodni, aztán megáll, majd kiírja hogy a megadott jelszó hibás.  :(

Valakinek sikerült esetleg kicsomagolni?