Sziasztok!
Nemrég vettem egy samsung galaxy Ace telefont gyári 2.3.3 -as android rendszerrel.
Kérdésem az lenne hogy megéri -e rootolnom a telefont és feltenni android frissítést?
Tudom hogy a rootolás garancia vesztéssel jár, csak arra lennék kiváncsi hogy az ujjab frissítések miben jobbak vagy roszabbak, és persze a legfontosabb hogy tényleg megéri-e?
frissítéseket itt találtam a telefonomra: You are not allowed to view links.
Register or Login
Válaszotokat Előre is köszönöm!
Nem feltétlenül jár garanciavesztéssel, mert nem csak rootolni, hanem unrootolni is lehet a készüléket, így nem valószínű, hogy észrevennék...
Többen is voltak itt, akik így, úgy téglásították a telefonjukat, azaz se kép, se hang, és gariban cserélték az alaplapot. Én a root-ot javasolnám, sokkal nagyobb hozzáférésed lesz a készülékhez. (Anno én is ugyanígy gondolkodtam, mint Te, aztán meggyőztek/meggyőztem magam, és nem bántam meg.)
A romod próbálgasd, ha kellően jónak, gyorsnak, stabilnak találod, akkor felesleges frissíteni, nem kapsz óriási változásokat. Ha nagyobb változást szeretnél, akkor a főzött romok között nézz szét, de légy alapos, mert ott általában jobban hozzá kell nyúlni a telefonhoz.
Sztem egyelőre ismerkedj vele, tanulgasd a rendszert, aztán ha rászánod magad, akkor indulhat a romolás.