2024, 11 28, 08:55:57
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Android 2.3.4 frissítés  (Megtekintve 190999 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
Re: Android 2.3.4 frissítés
« Reply #275 Dátum: 2012, 01 27, 14:07:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok. Ma cseréltem le a jó kis Spicámat egy Ace-ra. A spicán majdnem minden főzött romot kipróbáltam, Odinnal, vagy Recoveryből. Most szeretnék az Ace-ra is feltenni egy jó, stabil magyar romot, amiben megy a kamera, és a rádió is. Olvastam a topikot, és nem tudom, melyiket lenne érdemes feltenni, úgyhogy kérném ebben a segítségeteket. Ha valami eltérés van a Spica frissítés, és az Ace frissítés között, akkor azt is legyetek szívesek leírni, mire figyeljek. Nem akarom téglává tenni az új telefonomat. Előre is köszi!

Milyen rom van most rajta?
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető esabet

• Navigáció / Navigation: WAYTEQ x990
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I90000XXJVU, Gamerz+Semaphore
« Reply #276 Dátum: 2012, 01 27, 14:50:14 »
Hello. Android 2.3.3, alapsáv S5830XWKP8 van rajta, a build gingerbread XWKPY

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #277 Dátum: 2012, 01 27, 17:16:53 »

Hát a helyedben nem cserélném le.
Nem jobb egyik rom sem amit kipróbáltam.

De ha mégis rászánod magad először tegyél fel egy CWM 4. valahányast és csinálj egy backup-ot a külső SD-re.
Ezután 2 módszer van (nem tudom Spica-n hogy van, ezért leírom):
1. CWM-ből .zip kiterjesztésű rom telepítés. Ehhez le kell töltened valamelyik .zip romot, CWM-ből pedig az install zip from SD választani és értelemszerűen ahova tetted a romot megkeresni.
2. ODIN módszer. Sammobile és egyéb romokhoz (kiterjesztés .tar). Asszem a faq-ban le van írva, de egyszerű egyébként: PDA download módba, PC-re ráköt, odin indít, fájlokat a helyükre betallóz, pit-et betallóz. Ha 1 fájlos a rom, akkor be kell pipálni a one package-t és oda kell értelemszerűen betallózni a romot is.

Install után minden esetben érdemes CWM-ből és operációs rendszerből is factory resetet (meg minden wipe-ot) megcsinálni.
Ha az akksi kijelzés hülyéskedik, akkor teljes feltöltés után CWM-ből battery stat wipe. (én mindig megcsinálom)

FAQ-ot olvasd el és valahova belinkeltem egy nagyon jó angol nyelvű összefoglalót, keresd vissza (Pufi, bedobhatnád a FAQ-ba!)

Ja és én a KS2-nél kötöttem ki (sammobile, Voda Hun verzió). Ez sem tökéletes de talán az asszonyomnak a legjobb. (ezzel jött egyébként...)

Nem elérhető marokko896

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 2234
  • PDA: Galaxy ace
  • PDA ROM: 5380rom
« Reply #278 Dátum: 2012, 01 27, 18:40:08 »
Köszönöm szépen a részletes leírást!!! MINDEN sikerült és simán ment nekem 5perc 41 másodperc alatt ki is végezte. :ok: :taps:

Nem elérhető esabet

« Reply #279 Dátum: 2012, 01 27, 18:53:04 »
Hát a helyedben nem cserélném le.
Nem jobb egyik rom sem amit kipróbáltam.

De ha mégis rászánod magad először tegyél fel egy CWM 4. valahányast és csinálj egy backup-ot a külső SD-re.
Ezután 2 módszer van (nem tudom Spica-n hogy van, ezért leírom):
1. CWM-ből .zip kiterjesztésű rom telepítés. Ehhez le kell töltened valamelyik .zip romot, CWM-ből pedig az install zip from SD választani és értelemszerűen ahova tetted a romot megkeresni.
2. ODIN módszer. Sammobile és egyéb romokhoz (kiterjesztés .tar). Asszem a faq-ban le van írva, de egyszerű egyébként: PDA download módba, PC-re ráköt, odin indít, fájlokat a helyükre betallóz, pit-et betallóz. Ha 1 fájlos a rom, akkor be kell pipálni a one package-t és oda kell értelemszerűen betallózni a romot is.

Install után minden esetben érdemes CWM-ből és operációs rendszerből is factory resetet (meg minden wipe-ot) megcsinálni.
Ha az akksi kijelzés hülyéskedik, akkor teljes feltöltés után CWM-ből battery stat wipe. (én mindig megcsinálom)

FAQ-ot olvasd el és valahova belinkeltem egy nagyon jó angol nyelvű összefoglalót, keresd vissza (Pufi, bedobhatnád a FAQ-ba!)

Ja és én a KS2-nél kötöttem ki (sammobile, Voda Hun verzió). Ez sem tökéletes de talán az asszonyomnak a legjobb. (ezzel jött egyébként...)

Köszönöm, egyelőre nekem is tetszik ez, de viszket a kezem egy kis főzött rom frissítésre. Még akkor átgondolom, hogyan legyen.

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #280 Dátum: 2012, 01 28, 09:04:38 »

én erre álltam most vissza. kipróbáltam néhány dolgot már, előtte ks2 volt fent.

Nem elérhető esabet

« Reply #281 Dátum: 2012, 01 28, 12:22:20 »
Csak nem bírtam ki, hogy ne piszkáljam  a telefont. Feltettem egy android 2.3.4-et, XXKPH alapsávval. és CODEROM.V2X-02 builddal. egyelőre tetszik, próbálgatom. Ha van jobb ötletetek, szívesen meghallgatom, és megköszönöm!

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #282 Dátum: 2012, 01 28, 17:53:56 »
Csak nem bírtam ki, hogy ne piszkáljam  a telefont. Feltettem egy android 2.3.4-et, XXKPH alapsávval. és CODEROM.V2X-02 builddal. egyelőre tetszik, próbálgatom. Ha van jobb ötletetek, szívesen meghallgatom, és megköszönöm!

Persze, ha ki akarod próbálni, akkor csináld, mert én is az után jutottam ide, hogy túl vagyok pár ilyenen próbálgatáson, moddoláson, stb-n... Ha XDA-n van fent új rom és tetszik, akkor ki szoktam próbálni, persze az éppen használatos rom-omról csinálok mentés clockwork mode-dal.

Remélem nem minősül wareznak itt, de XDA Galaxy Ace topicjában mindig vannak aktuális romok posztolva, meg visszafelé is akadnak régebbiek. - You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Eors94

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Ace
Android 2.3.4 frissítés
« Reply #283 Dátum: 2012, 02 05, 19:22:26 »
Sziasztok!
Nagyon amatőr vagyok még az android területén, úgyhogy azt szeretném kérni, hogy valaki leírná nekem részletesen, hogy egy s5830XWKP7 alapsávú és GINGERBREAD.XWKPU Bulid számmal rendelkező Ace-t, hogyan tudnék frissíteni 2.3.3.-ról 2.3.4.-re? Mert olvasgattam és elvileg ez gyorsabb meg stabilabb. Vagy esetleg tippet/ötletet hogy mire frissítsem ami tényleg jobb mint a 2.3.3.
Előre is Köszönöm: Eörs

Nem elérhető DeltaFire

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung GT-I5800
  • PDA: Samsung GT-I5800
  • PDA ROM: Android 2.2
« Reply #284 Dátum: 2012, 02 07, 13:44:17 »
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Megpróbáltam feltenni a romot de a telefon hibát írt ki és most egyáltalán nem kapcsol be. Mit tegyek ?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #285 Dátum: 2012, 02 07, 14:24:04 »
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Megpróbáltam feltenni a romot de a telefon hibát írt ki és most egyáltalán nem kapcsol be. Mit tegyek ?

download mód megy?

Nem elérhető DeltaFire

• PFC Fan
« Reply #286 Dátum: 2012, 02 08, 14:22:54 »
Nem megy a download mód semmire nem reagál a telefon.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #287 Dátum: 2012, 02 08, 19:16:53 »

Szia!Remélem boldogulsz az angollal.Itt egy lehetséges megoldás:

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #288 Dátum: 2012, 02 08, 19:22:42 »

Mindenek előtt töltsd fel!
Utána húzd le a kábelt és úgy próbáld meg a Download módot. (Nem nézlek hülyének, de először idegességemben én is rajta hagytam az usb kábelt, és akkor nem megy a download mód)

Ha ez sem segít, próbáld meg JIG-el! (Ha nincs, akkor nézz körül a SGS2 JIG tulajok fórumában. (Az nekem jó volt az ACE-hoz is!)

Ha ez sem megy, valószínűleg PC-ről is lehet download módba tenni parancsokkal, azt is megtalálod az SGS2 fórumában, még nem próbáltam, de szerintem jó kell legyen hozzá.

Nem elérhető DeltaFire

• PFC Fan
« Reply #289 Dátum: 2012, 02 09, 15:25:33 »
Köszi a Segítséget, de itt írják hogy milyen telefonokhoz jó és a galaxy 3-as pont nincs benne.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #290 Dátum: 2012, 02 09, 16:02:43 »
Köszi a Segítséget, de itt írják hogy milyen telefonokhoz jó és a galaxy 3-as pont nincs benne.

Mit is szúrtál el amugy?Ace-re kiadott romot próbáltál SG3 -ra rakni?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #291 Dátum: 2012, 02 09, 16:09:24 »

Jó napot kívánok! Ez itt a Galaxy Ace Fórum, nem a Galaxy 3. Egyszerűen hihetetlen, és nem tudom felfogni.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #292 Dátum: 2012, 02 09, 18:58:08 »
Jó napot kívánok! Ez itt a Galaxy Ace Fórum, nem a Galaxy 3. Egyszerűen hihetetlen, és nem tudom felfogni.
Ezt én sem hiszem el...

Nem elérhető gycsisz

• Navigáció / Navigation: HTC
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: 12345
« Reply #293 Dátum: 2012, 02 10, 23:41:05 »
Sziasztok!
Nagy problémám van és ezért kérem a segítségeteket.
(Galaxy Ace S5830) Már vagy 10 frissítést csináltam, szinte az összes általam megtalált romot felraktam
A készülék (elvileg) Telenor függő.
A próbálkozásaim eredménye, hogy azóta nem jelentkezik fel hálózatra.
Azaz pontosítanám amikor kész bármely rom frissítés után hálózatra bejelentkezik és sikerül is telefonálni és fogadni is a hívásokat, de amikor kikapcsolom a telefont, utána már csak segélyhívás olvasható a telefonon, minden szolgáltató kártyáját próbáltam az üzenet mindnél ugyan ez.
Majd megint felrakom akár ugyan azt a romot, az első indítás után bejelentkezik a Telenor hálózatába, de kikapcsolás és bekapcsolás után már nem.
A fórumot szinte teljesen végig olvastam, ilyen bejegyzést nem találtam.
A samfirmware oldalról több szoftwert is letöltöttem, Odinnal ahogy írva van felraktam őket, de a telefon egynél sem megy tovább csak az első bejelentkezésig lehet vele telefonálni, kikapcsolás után, már nem jelentkezik fel hálózatra, csak segélyhívás üzenet olvasható...
És akkor most jön második furcsaság:
Kiveszem a Telenor kártyámat, berakok egy T-mobil kártyát, bekapcsolom a telefont, természetesen nem áll hálózatra. Majd megint kikapcsolom a telefont, kártyát kiveszem, vissza bele a Telenor kártyámat telefont bekapcsolom és láss csodát Telenor H bejelentkezve! Na de ha megint kikapcsolom, és be, utána már csak segélyhívás, akárhányszor ki / be kapcsolom akkor már csak segélyhívás van...
Akki erre tud megoldást vagy javaslatot, nagyin szívesen olvasom.
Előre is köszönök, minden építő jellegű hozzászólást, program, rom nevet esetleg linket, vagy bármit.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #294 Dátum: 2012, 02 11, 08:32:13 »
...
...

Ne kapcsold ki! :)

Csináltál nandroid mentést? Azzal is csinálja? Factory resetet nyomtál a romcserék után? Nem próbáltad egy másik Telenor-os kártyával? 3 fájlos sammobile-s rommal is próbáltad?

Nem elérhető tendetiti

• PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: Oxygen 5.0.4
Re: Re: Android 2.3.4 frissítés
« Reply #295 Dátum: 2012, 02 11, 12:17:27 »
Sziasztok!
Nagy problémám van és ezért kérem a segítségeteket.
(Galaxy Ace S5830) Már vagy 10 frissítést csináltam, szinte az összes általam megtalált romot felraktam
A készülék (elvileg) Telenor függő.
A próbálkozásaim eredménye, hogy azóta nem jelentkezik fel hálózatra.
Azaz pontosítanám amikor kész bármely rom frissítés után hálózatra bejelentkezik és sikerül is telefonálni és fogadni is a hívásokat, de amikor kikapcsolom a telefont, utána már csak segélyhívás olvasható a telefonon, minden szolgáltató kártyáját próbáltam az üzenet mindnél ugyan ez.
Majd megint felrakom akár ugyan azt a romot, az első indítás után bejelentkezik a Telenor hálózatába, de kikapcsolás és bekapcsolás után már nem.
A fórumot szinte teljesen végig olvastam, ilyen bejegyzést nem találtam.
A samfirmware oldalról több szoftwert is letöltöttem, Odinnal ahogy írva van felraktam őket, de a telefon egynél sem megy tovább csak az első bejelentkezésig lehet vele telefonálni, kikapcsolás után, már nem jelentkezik fel hálózatra, csak segélyhívás üzenet olvasható...
És akkor most jön második furcsaság:
Kiveszem a Telenor kártyámat, berakok egy T-mobil kártyát, bekapcsolom a telefont, természetesen nem áll hálózatra. Majd megint kikapcsolom a telefont, kártyát kiveszem, vissza bele a Telenor kártyámat telefont bekapcsolom és láss csodát Telenor H bejelentkezve! Na de ha megint kikapcsolom, és be, utána már csak segélyhívás, akárhányszor ki / be kapcsolom akkor már csak segélyhívás van...
Előre is köszönök, minden építő jellegű hozzászólást, program, rom nevet esetleg linket, vagy bármit.
Próbálj meg felrakni egy multi csc-s froyot és átírni a termékkódot pannonnosra.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Benefon Delta, Nokia 2110, Nokia 8110, Nokia 3110, Nokia 6150, Nokia 3210, Nokia 6680, Samsung V200, Samsung Omnia i900, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S3, OnePlus X, Oneplus 5T.

Nem elérhető gycsisz

« Reply #296 Dátum: 2012, 02 11, 13:30:09 »
Köszi a választ.
most nézem elírtam a szolgáltatót, nem Telenor hanem helyesen T-Mobile.
Az amit írtál, azt most csináltam, meg multi csc- froyot raktam fel és amikor beléptem a szolgáltatók hoz, hogy megnézzem mit állíthatok be, akkor nem is szerepelt ott TMH pedig 5x átnéztem oda-vissza.
Azaz pontosabban ez úgy volt, hogy még amikor nem rontottam el, pár napja láttam ott a TMH-t de akkor valami oknál fogva úgy gondoltam nem gond megnézem mi lenne ha a függetlent választanám ki.
Na amióta a függetlent választottam ki, azóta nekem nincs a listában a TMH... :-(
Akármilyen romot raktam eddig fel a TMH egyszer sem volt nekem látható.
A telefon Magyarországi hivatalos T-Mobile üzletben lett véve valamikor és T-Mobil függő is volt. (amíg működött)

És akkor ami furcsa és fontos lehet elmondanom!
Mivel T-Mobile függő a telefon, amióta elszoftvereztem azóta egyszer sem láttam T-Mobile bejelentkezést, VISZONT ami érdekes ahogy az előzőkben írtam Telenor kártyával már nem egyszer bejelentkezett, de csak kikapcsolásig!

Ezek után valakinek van ötlete hogyan tovább?

Próbálj meg felrakni egy multi csc-s froyot és átírni a termékkódot pannonnosra.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #297 Dátum: 2012, 02 11, 16:21:15 »
Köszi a választ.
most nézem elírtam a szolgáltatót, nem Telenor hanem helyesen T-Mobile.
Az amit írtál, azt most csináltam, meg multi csc- froyot raktam fel és amikor beléptem a szolgáltatók hoz, hogy megnézzem mit állíthatok be, akkor nem is szerepelt ott TMH pedig 5x átnéztem oda-vissza.
Azaz pontosabban ez úgy volt, hogy még amikor nem rontottam el, pár napja láttam ott a TMH-t de akkor valami oknál fogva úgy gondoltam nem gond megnézem mi lenne ha a függetlent választanám ki.
Na amióta a függetlent választottam ki, azóta nekem nincs a listában a TMH... :-(
Akármilyen romot raktam eddig fel a TMH egyszer sem volt nekem látható.
A telefon Magyarországi hivatalos T-Mobile üzletben lett véve valamikor és T-Mobil függő is volt. (amíg működött)

És akkor ami furcsa és fontos lehet elmondanom!
Mivel T-Mobile függő a telefon, amióta elszoftvereztem azóta egyszer sem láttam T-Mobile bejelentkezést, VISZONT ami érdekes ahogy az előzőkben írtam Telenor kártyával már nem egyszer bejelentkezett, de csak kikapcsolásig!

Halihó!

Ne legyen rootolva a telefon!

Tegyél fel egy szolgáltató függő 2.2.1-et. : ezt : You are not allowed to view links. Register or Login
azután: gyári beállítások visszaállítása benn a beállításokba. Recoveryben: Wipe/data reset és wipe cache particion.
Utána mehet rá a T-mobile-os 2.3.3-as rom : You are not allowed to view links. Register or Login (android.phone hibával fog indul)
Itt is gyári beállítások visszaállítása, majd Recoveryben: Wipe/data reset és wipe cache particion
Ez a hivatalos T-mobile-os rom. Ha ezt is feltelepíted akkor már tudod választani a TMH termékkódot. Ez biztos, és 1000%, mert nekem is ez van fenn. Ezt így csináld meg!
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gycsisz

« Reply #298 Dátum: 2012, 02 12, 02:02:25 »
Nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
Az írásod alapján szóról-szóra ugyan azt végig csináltam, mint amit írtál.
Nincs rootolva a telefon.
Független 2.2.1 a linkről letöltve (utána a gyári beállítás stb)
T-Mobile 2.3.3 a linkről letöltve (utána a gyári beállítás stb)
Amikor ez meg volt ténylegesen már láttam a TMH codot, de mást nem is mert csak ez az 1 volt ott.
Megörültem, hogy kész, beraktam a T-Mobile kártyát és szinte ugyan az mint fentebb írtam, a telefon bekapcsolás után csak azt írja: Csak segélyhívás indítható…
Amikor be akarok írni egy számot, akkor meg rögtön ez az üzenet: Mobilhálózat nem elérhető. (A tetején lévő térerő rész meg szinte fullt mutat)
És akkor most jön megint az érdekes dolog, elővettem egy Telenoros kártyát, beraktam és egyből feljelentkezett a hálózatra, egyből telefonáltam is vele, sőőt nem is egyszer.
Az 5. telefonálgatás után a telefont kikapcsoltam majd rögtön be, és ezután a Telenoros kártyával is már csak ez az üzenet, Csak segélyhívás indítható…  :shock:
A telefont vagy 3x egymás után ki/be kapcsoltam akkor is ez maradt.
És akkor megint egy érdekes dolog, egy bekapcsolásig vissza raktam a T-Mobilos kártyát, természetesen nem működött, majd kikapcsolás után újra beraktam a Telenoros kártyát és megint MŰKÖDIK amíg nem kapcsolom ki.
És megint hangsúlyozom ez egy T-Mobilos készülék volt pár napja csak a T-Mobilos kártyával működöt!

Ezek írása után, még annyit fűznék a dologhoz, hogy ami előtt bedöglött volna a telefon, tudatlanul elkezdtem olvasgatni oldalakat, hogy lehetne megoldani, hogy működjön a más kártya is benne? Valahol már nem emlékszem melyik oldalon olvastam egy hókuszpókról valami karakterek beírása, telefonkikapcsolása írást, és azóta lett szinte félig használhatatlan a telefon. Na de, ha nem sikerült a függőség levétele, akkor miért nem maradt meg az eredeti szolgáltató, és miért engedi 1 bekapcsolásra a Telenort és a többi szolgáltatót viszont 1 bekapcsolásra sem?
Tudom ezt akartam, hogy más szolgáltatói kártyával is működjön, de Vodával szeretném…  :D

Halihó!

Ne legyen rootolva a telefon!

Tegyél fel egy szolgáltató függő 2.2.1-et. : ezt : You are not allowed to view links. Register or Login
azután: gyári beállítások visszaállítása benn a beállításokba. Recoveryben: Wipe/data reset és wipe cache particion.
Utána mehet rá a T-mobile-os 2.3.3-as rom : You are not allowed to view links. Register or Login (android.phone hibával fog indul)
Itt is gyári beállítások visszaállítása, majd Recoveryben: Wipe/data reset és wipe cache particion
Ez a hivatalos T-mobile-os rom. Ha ezt is feltelepíted akkor már tudod választani a TMH termékkódot. Ez biztos, és 1000%, mert nekem is ez van fenn. Ezt így csináld meg!

Nem elérhető gycsisz

« Reply #299 Dátum: 2012, 02 12, 04:35:04 »
Nem csináltam mentést  :(
Igen voltak resetek.
A sammobile-től is szedtem le romokat és mindnél ugyan az.

Most ott tartok, hogy a Pufi által segített részt csináltam végig, de egyelőre ez sem jött be.
Jelenleg T-Mobile 2.3.3 van rajta.
Amúgy most van más hiba is, hogy kíváncsiságból beléptem a recovery részbe, hogy kipróbálja most rootolni a telefont, de itt nem lát semmit a kártyán, de még a upd_1.zip fájlt sem.
Ezt írja:
-- Appling Multi-CSC --
Can't acces to system/csc/TMH/system.
E: failed to mount /sdcard (No such file or directory)

Ha elindítom a telefont, akkor utána mindent látok a kártya tartalmáról.

Mindig azt írom telefon, pedig ez jelen állapotában mindent tud, csak telefonálni nem.  :D

Ne kapcsold ki! :)

Csináltál nandroid mentést? Azzal is csinálja? Factory resetet nyomtál a romcserék után? Nem próbáltad egy másik Telenor-os kártyával? 3 fájlos sammobile-s rommal is próbáltad?