Nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
Az írásod alapján szóról-szóra ugyan azt végig csináltam, mint amit írtál.
Nincs rootolva a telefon.
Független 2.2.1 a linkről letöltve (utána a gyári beállítás stb)
T-Mobile 2.3.3 a linkről letöltve (utána a gyári beállítás stb)
Amikor ez meg volt ténylegesen már láttam a TMH codot, de mást nem is mert csak ez az 1 volt ott.
Megörültem, hogy kész, beraktam a T-Mobile kártyát és szinte ugyan az mint fentebb írtam, a telefon bekapcsolás után csak azt írja: Csak segélyhívás indítható…
Amikor be akarok írni egy számot, akkor meg rögtön ez az üzenet: Mobilhálózat nem elérhető. (A tetején lévő térerő rész meg szinte fullt mutat)
És akkor most jön megint az érdekes dolog, elővettem egy Telenoros kártyát, beraktam és egyből feljelentkezett a hálózatra, egyből telefonáltam is vele, sőőt nem is egyszer.
Az 5. telefonálgatás után a telefont kikapcsoltam majd rögtön be, és ezután a Telenoros kártyával is már csak ez az üzenet, Csak segélyhívás indítható…
A telefont vagy 3x egymás után ki/be kapcsoltam akkor is ez maradt.
És akkor megint egy érdekes dolog,
egy bekapcsolásig vissza raktam a T-Mobilos kártyát, természetesen nem működött, majd kikapcsolás után újra beraktam a Telenoros kártyát és megint MŰKÖDIK amíg nem kapcsolom ki.
És megint hangsúlyozom ez egy T-Mobilos készülék volt pár napja csak a T-Mobilos kártyával működöt!
Ezek írása után, még annyit fűznék a dologhoz, hogy ami előtt bedöglött volna a telefon, tudatlanul elkezdtem olvasgatni oldalakat, hogy lehetne megoldani, hogy működjön a más kártya is benne? Valahol már nem emlékszem melyik oldalon olvastam egy hókuszpókról valami karakterek beírása, telefonkikapcsolása írást, és azóta lett szinte félig használhatatlan a telefon. Na de, ha nem sikerült a függőség levétele, akkor miért nem maradt meg az eredeti szolgáltató, és miért engedi 1 bekapcsolásra a Telenort és a többi szolgáltatót viszont 1 bekapcsolásra sem?
Tudom ezt akartam, hogy más szolgáltatói kártyával is működjön, de Vodával szeretném…
Ezek után valakinek van ötlete hogyan tovább?
Halihó!
Ne legyen rootolva a telefon!
Tegyél fel egy szolgáltató függő 2.2.1-et. : ezt : You are not allowed to view links.
Register or Login
azután: gyári beállítások visszaállítása benn a beállításokba. Recoveryben: Wipe/data reset és wipe cache particion.
Utána mehet rá a T-mobile-os 2.3.3-as rom : You are not allowed to view links.
Register or Login (android.phone hibával fog indul)
Itt is gyári beállítások visszaállítása, majd Recoveryben: Wipe/data reset és wipe cache particion
Ez a hivatalos T-mobile-os rom. Ha ezt is feltelepíted akkor már tudod választani a TMH termékkódot. Ez biztos, és 1000%, mert nekem is ez van fenn. Ezt így csináld meg!