2024, 12 18, 19:22:36

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84917 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #50 Dátum: 2011, 09 08, 22:45:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát én már frissitettem rootoltam romot csereltem meg minden és ha lesz időm le is írom neked de a topic a te dolgod lesz :):) egyébként nagyon egyszerű dolog hová küldjem ha megvan?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
nekem elküldöd privátban és a topicot intézem. akár faq-ot is csinálhatsz. de ellenőrizni nem tudom, mert nekem nincsen htc-m, tehát tuti működő legyen:)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #51 Dátum: 2011, 09 25, 10:47:34 »
S-OFF
S-OFF segítségével a készülék védelmét oldjuk fel, és így lehetőség nyílik custom recovery és custom rom telepítésére.
Mindenki csak saját felelősségre csinálja az itt leírtakat, téglásított készülékekért senki sem vállal felelősséget!

Amire szükség lesz:
Egy működőképes Sensation
HTC Fastboot driver - csak telepíteni kell
Revolutionary: S-OFF & Recovery Tool
Kikapcsolt gyors boot (Beállítások -> Energia -> Gyors boot)
Bekapcsolt debugging (Beállítások -> Alkalmazások -> Fejlesztés -> USB hibakeresés)
HBOOT verziójának ismerete - kikapcsolt készüléket a "hangerő le" gomb lenyovatartása mellett bekapcsolva a HBOOT töltődik be, felül kiírja a verziót.
S-OFF menete:

A You are not allowed to view links. Register or Login oldalról le kell tölteni az operációs rendszerünknek megfelelő változatot, itt most a Windows változatot mutatom meg.
Sensation-t az USB kábellel a PC-re kell csatlakoztatni (lehetőleg HTC Sync legyen bezárva, ha van, és alaplapi USB portba legyen dugva a kábel), ki is írja, hogy az USB hibakeresés fut (USB debugging connected)
A lenyíló doboz mezőit értelemszerűen ki kell tölteni.  Your device: Sensation, HBOOT version: amit a HBOOT-ból előzetesen kinéztél, serial még nem kell.

A letöltött zip-et ki kell csomagolni (elvileg mindegy hova,én asztalra raktam), majd a revolutionary.exe futtatásával egy ablak jön elő, megtalálja az eszközt, majd kéri a Beta key-t. Itt megadja a serial-t, amit az utolsó boxba kell beírni, majd a Generate key gombra kattintva visszadobja a beta kulcsot, amit a parancssor ablakba kell beírni. (Nem árt figyelni a nagy i és kis l-re, mert könnyen összetéveszthető
Entert ütve már csak hátra kell dőlnünk, és és várni, míg egyszercsak úgy indul el a készülék HBOOT módban, hogy felül SHIP S-OFF felirat lesz.
Miután már S-OFF lett, megkérdezi, hogy flasheljen-e egy CWM recovery-t. Erre nyomjunk igent, hogy megkönnyítsük a későbbi dolgainkat. (Ehhez aktív internetkapcsolat kell)
A sikeres recovery flasheléssel készen vagyunk, van egy feloldott védelmes desireS-ünk rögtön egy Clockworkmod Recovery-vel.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #52 Dátum: 2011, 09 25, 10:48:45 »
fastboot
A fastboot-tal fájlrendszer-modosító parancsokat adhatunk ki, de csak a telefon fastboot módba tevése után. a HBOOT-ba belépve, ki kell választani a fastboot menüt.
Mivel a fastboot parancsokkal a fájlrendszerben, a partíciókon végzünk műveleteket, azért érdemes ismerni a fájlrendszer felépítését. A fastboothoz szükséges PC oldali fájl megtalálható az ADB-nél csatolt mappában, itt is csak a konzolt kell megnyitni, és lehet írni a parancsokat.

Egy androidos eszköz tipikus partíciói:
recovery - itt található a recovery
boot -  (kernel+ramdisk)
system - itt találhatóak a ROM részei
cache
userdata - alkalmazások, felhasználó adatai
Legfontosabb, alapvető fastboot parancsok:

fastboot reboot - újraindítja a készüléket.
fastboot reboot-bootloader - bootloader módban indítja újra a készüléket
fastboot erease <partíció> - Formázza a beírt partíciót. A partíciók nevei fent láthatóak.
Például: fastboot erease cache - formázza a cache partíciót (mint a CWM-ben a wipe cache)
fastboot flash <partíció> <PC_honnan/mit.img> - a megadott partícióba beflasheli a kiválaszott img fájlt (tipikusan boot.img és recovery.img cseréjére szokták használni)
Példa:
fastboot flash recovery /ittegyrecovery/clockworkmod4asd.img - a fastboot.exe mappáján belüli ittegyrecovery mappában lévő clockworkmod4asd.img fájlt
flasheli be a recovery partícióba.
fastboot flash boot c:\download\unsecuredboot.img - a boot partícióba flasheli a megadott útvonalon található img fájlt.
fastboot getvar - A getvar paranccsal bootloaderből kiolvasható változókat nézhetünk meg.
Például:
fastboot getvar cid - kiírja a készülék CID számát.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #53 Dátum: 2011, 09 25, 10:51:59 »
CWM Recovery
Recovery telepítésének módjai:
S-OFF után a You are not allowed to view links. Register or Login letöltött zipben lévő recovery.img-t fastboot-tal beflasheljük, VAGY
Rootolt gyáro ROM-ra telepített Rom Manager Install recovery opciója is működik: ilyenkor letölti magának a RomManager, más dolgunk nincs vele

Belépés a Recoverybe: Kikapcsolt készüléket a "hangerő le" gomb lenyomva tartása közben kapcsoljuk be, ekkor előjön a HBOOT, a "hangerő le" egyszeri megnyomásával a Recovery menüre vándorol a kurzor, a bekapcsológomb megnyomásával be is lép a recovery-be. Navigálni a hangerőszabályzó gombokkal és a bekapcsológombbal lehet, de az alsó érintőgombok is működnek. (home=fel, menü=le vissza=vissza, keresés=enter)

Tekintsük át a ClokworkMod Recovery funkcióit menüi áttekintésének segítségével.

reboot system now: Újraindítja a desireS-t.
apply update from sdcard. Egy, az SD kártyán lévő, adott szoftverhez tartozó update, hotfix telepítésére szolgál. Ez mindig az SD gyökerében lévő update.zip-et fogja telepíteni. Legtöbbször nem ezt a funkciót használjuk.
wipe data/factory reset: Letörli a személyes adatokat, beállításokat, alaphelyzetbe állítja az Androidot. (a Windows Mobile-os HardResethez hasonlóan) / system, data, sdext, boot, cache formázása
wipe cache partition: Törli az cache partíciót. Ha azonos ROM-ból telepítünk új verziót, elég ezt az opciót választani, így adataink, beállításaink megmaradnak.
install zip from sdcard: letöltött zip fájlokat telepíjük vele, ez lesz az egyik legtöbbet használt menüpont. (kernelt, updateket, ROM-okat lehet telepíteni, illetve például root eléréséhez szükséges zip telepítéséhez is ez a funkció használatos. Alább megtalálható egy zip telepít
Almenüi:
apply /sdcard/update.zip: megegyezik az "apply update from sdcard" funkciójával.
choose zip from sdcard: betallózhatunk bármilyen zip-et a memóriakártyáról. Ezek lehetnek általunk letöltött Android buildek, azok hotfixei, update-jei.
toggle signature verification
toggle script asserts
backup and restore: mentést készíthetünk az Androidunkról, amit később teljes egészében visszaállíthatunk.
Backup: lementi az SD kártyára az operációs rendszert, adatainkat, mindent. Mentésünk az sdcard/clockworkmod mappában dátum szerint elnevezve kerül (később átnevezhetjük akár, hogy könnyebben eligazodjunk köztük). Egy kattintás, és elvégez mindent.
Restore: Visszaállíthatjuk a korábban backupolt mentéseinket. Csak ki kell választanunk a listából a nekünk szükséges mentést, és automatikusan visszarak mindent a helyére, és utána pontosan olyan állapotba kerül az Android, amilyenben a backup készítésekor volt.
Advanced Restore: Komponensenként állíthatjuk vissza a backupot.

mounts and storage: mountolhatjuk az Android mappáit, és itt formázhatjuk külön külön azokat a részeket, amiket a wipe data/factory reset automatikusan elvégez. A legalsó opció, a mount USB storage arra jó, hogy ha az USB kábellel össze van kötve a számítógéppel, meghajtóként megjelenik az SD kártya, így bármilyen fájlműveleteket elvégezhetünk, ZIP-eket másolhatunk akár az SD kártyára, amit később telepíthetünk.
advanced: haladó beállítások, funkciók:
Reboot recovery: újraindítaná a CWM-et.
Wipe Dalvik cache: törli a Dalvik cache-t. új szoftver telepítésekor elvégzendő művelet (nem kötelező)
Report error: logfájlt készít a clockworkmod mappába, nem érdekes.
Key test: tesztelhetjük a készülék gombjait.
Partition SD Card: Partícionálja a kártyánkat úgy, hogy egy megadott méretű ext4, egy szintén beállítható méretű swap pertíciót, és a maradék helyen pedig egy fat32 partíciót hoz létre. SD kártyánkról minden adat törlődik, csak akkor használjuk ezt a funkciót, ha lementettük minden adatunkat, és tudjuk mit csinálunk!
Fix permissions: fájlrendszer jogosultságokat állítja helyre, jól jön, ha egy ROM Forceclose-os ablakokkal indul.

Android telepítése a ClockworkMod Recovery segítségével:
Töltsünk le egy CWM-es Android ROM-ot az SD kártyánkra. (Vigyázzunk, ez egy ZIP fájl, de nem kell kitömöríteni!)
Lépjünk be a ClockworkMod Recoverybe.
Szükség esetén Wipe-oljuk a készüléket
Válasszuk a install zip from sdcard opciót.
Utána a choose zip from sdcard almenüt, és tallózzuk be a letöltött zip-et, ekkor elindul a telepítő.
Telepítés végeztével indítsuk újra a készüléket!
Nem ROM típusú ZIP-ek telepítése a ClockworkMod Recovery segítségével:
Töltsünk le a telepíteni kívánt ZIP-et az SD kártyánkra. (Vigyázzunk, ez egy ZIP fájl, de nem kell kitömöríteni!)
Lépjünk be a ClockworkMod Recoverybe.
Szükség esetén készítsünk biztonsági mentést a jelenlegi rendszerről (backup menü)
Válasszuk a install zip from sdcard opciót.
Utána a choose zip from sdcard almenüt, és tallózzuk be a letöltött zip-et, ekkor elindul a telepítő.
Telepítés végeztével indítsuk újra a készüléket (reboot system now)!

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #54 Dátum: 2011, 09 25, 10:56:22 »
Remélem segítettem valamit :) bár bevallom ősszinten a szöveget loptam a sensation tudástárból csak módosítottam a desireS-re mert nagyjából ugyan az a folyamat mind a kettő

ha van még kérdés írjátok és ha tudok segítek.   

további szép napot és jó romolgatást.

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #55 Dátum: 2011, 09 25, 11:07:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login én ezt a romot használom sense 3.0 gyors, szép és eddig még egyszer sem fagyot le

de itt találtok romokat :

témákat:

érdemes belevágni a rootolasba es a romolgatásba mert olyan gyors lesz, hogy szinte lepipálja a sensationt is :) legalább 3x gyorsabb és jobb, mint a gyári rom.

üdv.

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #56 Dátum: 2011, 09 25, 11:26:12 »
nekem elküldöd privátban és a topicot intézem. akár faq-ot is csinálhatsz. de ellenőrizni nem tudom, mert nekem nincsen htc-m, tehát tuti működő legyen:)

szia kitettem a fórumba a leírást, ha gondolod nyiss topicot neki és ha gondolod akkor tudom frissíteni, felügyelni (lett egy kis szabad idom :) )

udv.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #57 Dátum: 2011, 09 25, 15:17:25 »
szia kitettem a fórumba a leírást, ha gondolod nyiss topicot neki és ha gondolod akkor tudom frissíteni, felügyelni (lett egy kis szabad idom :) )

udv.
megcsináltam, köszi. Még a rootolás menetét dobd majd át kérlek.
Üdv
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #58 Dátum: 2011, 09 26, 13:37:31 »
megcsináltam, köszi. Még a rootolás menetét dobd majd át kérlek.
Üdv

Holnap küldöm a rootot, bár a főzött romok rootolva vannak. Addig is ha valaki ismeri a oneclik root metodust neki tud állni mert compatibilis a desireS

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
« Reply #59 Dátum: 2011, 10 07, 10:47:24 »
Sziasztok!

Van már normális csipogásmentes hívásrögzítő erre a készülékre?

Köszi
Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
« Reply #60 Dátum: 2011, 10 09, 12:31:06 »
Bocs a dupla postért, de nem láttam szerkesztés gombot.
Még egy kérdésem lenne, létezik olyan ingyenes, lehetőleg magyar mp3 szerkesztő, amivel az albumon, előadón, stb.-n kívül az album képét is be tudom rakni?

Köszi előre is!

Nem elérhető Rocco

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA ROM: 2.3.3 Gingerbread
« Reply #61 Dátum: 2011, 10 17, 16:44:52 »
Sziasztok!

A problémám a Desire S-el, hogy hívásindítás után 1 másodpercen belül elsötétedik a képernyő, pedig meg sem mozdítottam, nem emeltem a fejemhez. A bekapcsoló gombot ha megnyomom, egy kis időre visszajön, de aztán megint eltűnik. Azóta ilyen a telefon, amióta megvan (fél év). Az elején azt hittem, hogy ez ilyen, de a környezetemben egyre több HTC van, és azok rendesen működnek. Rettentően idegesítő! Ez beállítás kérdése, vagy vigyem szervizbe? Előre is köszi!

Nem elérhető krisz0808

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone 5
  • PDA ROM: Gyári IOS 7.0.2
« Reply #62 Dátum: 2011, 10 25, 18:19:11 »
Sziasztok!

Tervezem a telómat lecserélni, egy DESIRE S-re, mert kifogytam a memóriából, és hiányzik a skype-hoz az előlapi kamera.
Viszont előtte kérdezni szeretnék tőletek két dolgot.
1 hanyas rendszer érhető el rá hivatalosan?
2 a GPS milyen hamar talál jelet (ez számomra a legfontosabb)
Válaszotokat előre is kösz.önöm

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #63 Dátum: 2011, 10 25, 21:42:46 »
Sziasztok!

Tervezem a telómat lecserélni, egy DESIRE S-re, mert kifogytam a memóriából, és hiányzik a skype-hoz az előlapi kamera.
hivatalosan azt hiszem 2.3.3 sense 2.1 de nem hivatalosan barmit ra tudsz rakni. Gps elso inditas utan kb 40-50 mp de utana nagyon max 3 mp volt eddig. Szerintem egy nagyon jo keszulek udv.

Sent from my TripNMiUI Pyramid using Tapatalk

Nem elérhető bivalyos

• PDA: Fujitsu Siemens Pocket Loox N560
  • PDA ROM: M-SYSTEM D882-d1G
Desire S - Laptop Wifi Ad Hoc
« Reply #64 Dátum: 2011, 10 30, 22:04:43 »
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy ha laptopomal megosztom a wifi hálózatot AD hoc-al (windows 7),akkor a telefon aapból nem látja kisegitő programmal igen de viszont nem tud hozzá kapcsolódni,egy hiba miatt! Valaki valami megoldást tud erre a problémára?

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA ROM: -
« Reply #65 Dátum: 2011, 11 06, 19:39:50 »
Sziasztok!

Most már hivatalosan elérhető hozzá a 2.3.5 Sense 3.0-val

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
« Reply #66 Dátum: 2011, 11 07, 15:29:53 »
Egy Fontos Közlemény a HTC Desire S tulajdonosoknak!
Aki telepíti a szoftverfrissítéssel érkező új kiadást, amitől Android 2.3.5 és Sense 3.0 lesz a készüléken azoknál előfordulhat egy kisebb nagyobb hiba:
- Képernyő zároló gomb (telefon tetején) hosszabb nyomására nem jelenik meg a Menü az újraindításhoz, a Repülőgép üzem és a Kikapcsolás választásához. Csak a képernyő zárolása funkciót látja el a gomb.
Így a készülék csak Akkumulátor eltávolítással kapcsolható ki, illetve indítható újra... HTC Supportnak ezt a hiba jelenséget többen jelezték!
Support szerint hiba megoldások a problémára:

- Factory Reset (gyári adatok visszaállítása)!!! Minden adat gyári állapotba kerül vissza azaz az általunk telepített alkalmazások elvesznek az adatainkkal együtt ( olyan lesz a készülék mintha most vennénk ki a dobozból)... Tehát biztonsági mentés készítése ajánlott az adatokról és az alkalmazásokról!!!

vagy aki nem akar Factory Resetet:
-  Kikapcsoláshoz, újraindításhoz akkumulátor eltávolítás minden alkalommal.

Factory Resetet megcsináltam és újból elérhető a Menü az újraindításhoz, a Repülőgép üzem és a Kikapcsolás választásához.

Nem elérhető siposj74

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: HTC desire s
  • PDA ROM: 2.3.5 htc sense 3.0
« Reply #67 Dátum: 2011, 11 07, 18:55:57 »
Sziasztok!

A problémám a Desire S-el, hogy hívásindítás után 1 másodpercen belül elsötétedik a képernyő, pedig meg sem mozdítottam, nem emeltem a fejemhez. A bekapcsoló gombot ha megnyomom, egy kis időre visszajön, de aztán megint eltűnik. Azóta ilyen a telefon, amióta megvan (fél év). Az elején azt hittem, hogy ez ilyen, de a környezetemben egyre több HTC van, és azok rendesen működnek. Rettentően idegesítő! Ez beállítás kérdése, vagy vigyem szervizbe? Előre is köszi!

Nekem is volt ilyen gondom,és a szerviz megoldotta,elvégzett javítás : Re-Flash Rom image,prox szenzor kalibrálás.Bár már 4-szer lett szervizbe küldve,úgyhogy én csalódtam benne!Jelenleg is szervizben van,most gps nem talál jelet.

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #68 Dátum: 2011, 11 08, 10:52:15 »
Most már hivatalosan elérhető hozzá a 2.3.5 Sense 3.0-val

Ez majd OTA jön, vagy fel kell menni a Developer site-ra, és letölteni?

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
« Reply #69 Dátum: 2011, 11 08, 19:20:37 »
Ez majd OTA jön, vagy fel kell menni a Developer site-ra, és letölteni?
Nem kell felmenni sehova. Telefon Beállítások - válaszd a Telefon névjegye majd a Szoftverfrissítések majd az ellenőrzés most funkciót.
Az én Desire S-em T-mobile-s nem rootolt. Egyből jött a frissítés amint ellenőrzött..

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #70 Dátum: 2011, 11 11, 09:28:23 »
Sziasztok segítségre lenne szükségem van a desire s egyszercsak csinált egy olyat hogu lefagyot aksi ki majd vissza, de újra indulás után már nem a ron tiltidik be hanem fehér képernyő és semmi, bootloaderbe be tudok menni és recoverybe is de ott már ki írja hogy nem tudja csatlakozni a recovery/chache/loghoz ?? És amikor telepíteni próbálok valamit aborted cod 11 el kilép és nem tudok semmit csinálni vele, de meg visszaállítani sem se s-on sem az ota eredeti romot felrakni sem pg88img..zip el telepíteni semmit, sdk-ban meg ki írja hogy nincs eszköz. Tud valaki segíteni?? Köszönöm

Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
« Reply #71 Dátum: 2011, 11 12, 22:23:18 »

Nem kell felmenni sehova. Telefon Beállítások - válaszd a Telefon névjegye majd a Szoftverfrissítések majd az ellenőrzés most funkciót.
 Az én Desire S-em T-mobile-s nem rootolt. Egyből jött a frissítés amint ellenőrzött..

Az én t-mobile-os gépem azt mondja, nincs frissítés.

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
« Reply #72 Dátum: 2011, 11 21, 15:14:20 »

Sajnos erre nem tudok mit mondani. Én hetente, 1-2 alkalommal ellenőrzöm, hogy van e frissítés. Amióta meg vettem a készüléket azóta kétszer frissített. Először csak egy kisebb frissítés jött, majd megérkezett a várva várt rendszer frissítés. Wifi mellett próbáltad a frissítést? Mert mobil adatforgalommal, nem biztos, hogy engedi, ha úgy van beállítva.

Nem elérhető light

« Reply #73 Dátum: 2011, 11 22, 16:16:12 »

Az enyém ma végre rászánta magát a frissítésre (WiFi-n keresztül, szintén T-mobile-os készülék), nemsokára szerkeszthetem a zadatlapom :)

Nem elérhető light

« Reply #74 Dátum: 2011, 11 22, 20:17:40 »
Valahogy a hírekben elsiklottam afelett, hogy a frissítéssel a Sense 3.0-át is megkapjuk.
Ezek után nem értem, hogy egyesek miért sírnak már most a Sense 3.5 után.  :hmm: