2024, 12 18, 10:50:21

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84906 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Hipermang

• Nem: Férfi
  • HTC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO Nextgen
  • PDA: Huawei P20 Pro / Samsung Galaxy Note 10+ 5G
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #425 Dátum: 2013, 04 06, 01:21:56 »
Sziasztok!
Van egy UK Orange-os HTC DESIRE S-em. A gond, hogy a szolgáltató lopottnak minősítette, ezért letiltotta. Lehet valahogy életet lehelni bele???
(ui.: természetesen a telefont nem lopuk, de ez egy hosszú sztori)

Nem elérhető Batuka

• PDA: IPhone 4
« Reply #426 Dátum: 2013, 04 06, 10:45:12 »
Köszönöm! Sikerült :)
Örök hálám  :D S-OFFFFF

Nem elérhető Hipermang

• HTC Fan
« Reply #427 Dátum: 2013, 04 07, 01:18:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm! Sikerült :)
Örök hálám  :D S-OFFFFF
Szia!
Hogy sikerültlt az S-OFF, mert én is evvel a hboot-al rendelkezem?

Nem elérhető Batuka

• PDA: IPhone 4
« Reply #428 Dátum: 2013, 04 07, 10:21:03 »
Hello!
You are not allowed to view links. Register or Login itt regisztráltam,jobb oldalon találod az Unlock Bootloader menütt arra katt, és utána követtem az utasításokat, mindent pontról pontra leírnak, képekkel illusztrálnak.

Üdv!

Nem elérhető Hipermang

• HTC Fan
« Reply #429 Dátum: 2013, 04 07, 15:28:12 »
Hello!
You are not allowed to view links. Register or Login itt regisztráltam,jobb oldalon találod az Unlock Bootloader menütt arra katt, és utána követtem az utasításokat, mindent pontról pontra leírnak, képekkel illusztrálnak.

Üdv!
Azt végig csináltam, de S-OFF nem lett!

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
« Reply #430 Dátum: 2013, 04 22, 10:58:01 »
Sziasztok, a htcdev-es megoldástól nem lesz s-off a teló, csak a bootloadert unlockolja. Az s-off hoz régebbi hboot verzio szükséges. Anno régen volt egy gyári frissítés, mikor sense 3.0 -ra frissült a rendszer. Én is beleestem abba a hibába (még akkor nagyon tudatlan voltam ebben a témakörben) hogy engedtem a gyári update-t, és az eredménye az lett, hogy 2.00-s hbootra frissítette a telót. Amit sajnos az s-offhoz használt revolutionary már nem támogat. Erre egyetlen megoldás van, hogyha valaki s-offolni akarja a DS-t, hogy downgrade-eli a hbootot. Erről az s-off os topic végén találtok egy szép leírást, amit anno balla62 kollegával dobtunk össze, miután sikeresen s-offoltuk az ő készülékét is. ( nekem is sikerült downgradelni, és utána s-offolni is ) Szóval aki s-offolni szeretne 2.00 ás hboottal az megtalálja a leírást a megfelelő topicban! Sok sikert!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető Hipermang

• HTC Fan
« Reply #431 Dátum: 2013, 04 23, 15:19:03 »
Sziasztok, a htcdev-es megoldástól nem lesz s-off a teló, csak a bootloadert unlockolja. Az s-off hoz régebbi hboot verzio szükséges. Anno régen volt egy gyári frissítés, mikor sense 3.0 -ra frissült a rendszer. Én is beleestem abba a hibába (még akkor nagyon tudatlan voltam ebben a témakörben) hogy engedtem a gyári update-t, és az eredménye az lett, hogy 2.00-s hbootra frissítette a telót. Amit sajnos az s-offhoz használt revolutionary már nem támogat. Erre egyetlen megoldás van, hogyha valaki s-offolni akarja a DS-t, hogy downgrade-eli a hbootot. Erről az s-off os topic végén találtok egy szép leírást, amit anno balla62 kollegával dobtunk össze, miután sikeresen s-offoltuk az ő készülékét is. ( nekem is sikerült downgradelni, és utána s-offolni is ) Szóval aki s-offolni szeretne 2.00 ás hboottal az megtalálja a leírást a megfelelő topicban! Sok sikert!

KÖSZÖNÖM!

Nem elérhető kicsirobi

• PDA: HTC Desire S
« Reply #432 Dátum: 2013, 05 05, 15:57:01 »
Sziasztok.
Új vagyok még HTC terén.
Szeretném Root-olni a telefont,de mindiütt Hboot 0.98 meg ilyenekről beszélnek.
Nekem HBOOT 2.00.0002 van,és nem akarja Rootolni.
Segitene nekem valaki megcsinálni? Skype-on vagy valahol elmondani gyorsan?
Előre is köszi

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
« Reply #433 Dátum: 2013, 05 07, 06:43:40 »
Írtam privátot :)

"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető abizz

• PFC Fan
  • PDA ROM: 756
« Reply #434 Dátum: 2013, 05 07, 11:19:59 »
Sziasztok! Nekiálltam rootolni a telefonom, sajnos sikertelenül, olyannyira hogy a rendszert sikeresen letöröltem és most a team win project jön be. Bootloader unlockolva van, s-on. hboot 2.02.0002. CM10 et nem engedi istalllolni team win projectből, ennek értelmében a telefonom használhatatlan perpillanat. Ötlet, hogy mit tehetnék? Biztos béna voltam, elcsesztem valamit, amúgy desire s allinone toolkittel csináltam.

Nem elérhető pszepike

• PFC Fan
  • PDA ROM: 2.10.401.8
« Reply #435 Dátum: 2013, 06 11, 20:55:13 »
Sziasztok!

Két éves a Desire S készülékem, már jó ideje csak használtam, nem volt hard reset.
Gyári ROM és kernel volt rajta.
Az utóbbi időben már nagyon lassú volt, és kitalálta, hogy a Locationt minden telefonálás alkalmával el akarja indítani, és bekapcsolta a kihangosítot. >:(

Elkezdtem itt olvasgatni és egy Hard reset után NWTEAM leírása alapján upgradeltem ICS-re a HTC honlapról.
Sajna a kihangosítási probléma megmaradt, de legalább most már nincs GPS sem. (vagy legalább is nem találom :()

Egyébként a GPS mindig is egy gyenge pontja volt, elég pontatlan és sokszor eldobja a jelet. Volt már szervizben, kicserélték a GPS-t de nem változott semmit.

Van ötletetek, hogy hogyan lehet újra rendesen működő telefonom?
A HTC-től letöltött ICS-sel bevihetem a szervizbe?

Segítségeteket köszönöm!

Nem elérhető pszepike

• PFC Fan
  • PDA ROM: 2.10.401.8
« Reply #436 Dátum: 2013, 06 11, 21:07:42 »
Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy az ICS óta nem tudom csatlakoztatni a PC-hez, csak tölt, de sem USB tárolóként, sem szinkronizálni nem tudom... :'(

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #437 Dátum: 2013, 06 12, 15:57:55 »
(...)
Elkezdtem itt olvasgatni és egy Hard reset után NWTEAM leírása alapján upgradeltem ICS-re a HTC honlapról.
Sajna a kihangosítási probléma megmaradt, de legalább most már nincs GPS sem. (vagy legalább is nem találom :()

Egyébként a GPS mindig is egy gyenge pontja volt, elég pontatlan és sokszor eldobja a jelet. Volt már szervizben, kicserélték a GPS-t de nem változott semmit.

Van ötletetek, hogy hogyan lehet újra rendesen működő telefonom?
A HTC-től letöltött ICS-sel bevihetem a szervizbe?

Segítségeteket köszönöm!

Nekem nincs ötletem, az ICS frissítés előtt és után sem volt vele problémám.

Nem elérhető thom66

• PFC Fan
  • PDA ROM: -
« Reply #438 Dátum: 2013, 08 05, 11:40:13 »
Sziasztok! Készítettem egy leírást a ICS frissítés menetéről. Használjátok egészséggel. (Felelősséget természetesen nem vállalok  :) )

Készíts minden adatodról biztonsági mentést a frissítés előtt és másold biztonságos helyre a telefonról!!!
A frissítés megegyezik egy factory resettel (formázza a belső memóriát, de az SD-t nem bántja)

Töltsd le a Frissítéshez szükséges fájlt az alábbi oldalról:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
http://htcdev.com/devcenter/downloadsFelül a Device feliratú oszlopot gördítsd le majd válaszd ki a Desire S-t. Majd ezt követően az Android version oszlopot legördítve válaszd ki a 4.0-t. Kattints a Find Files feliratú gombra.
Ha mindent jól csináltál akkor, kiadja a Desire S-hez tartozó 4.0-ás Android verziókat.
A felsorolt verziók közül HTC WWE RUU 404MB méretű 14.01.401.2 szoftverszámú fájlt kell letölteni (kattints a sor végén a zöld nyílra). Ha minden rendben akkor megkezdődik a letöltés és letöltődik a következő fájl: RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068.zip

Letöltés befejezése után csomagold ki a fájlt, melynek tartalma:
HTC ROM Upgrade Utility.pdf (Leírás a frissítés menetéről)
RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed.exe

Töltsd le az alábbi oldalról a HTC Sync legfrissebb verzióját majd telepítsd:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.htc.com/hu/support/news.aspx?p_id=391&p_name=htc-desire-s
A telefont töltsd fel teljesen a frissítés előtt.
A képernyőzár funkciót kapcsold ki ha be van kapcsolva: Menü > Beállítások > Biztonság és itt ne legyen pipa ennél a lehetőségnél.

FONTOS!!! A Rootolt készülékkel rendelkezőknek vissza kell zárni a Hboot-ot telepítés előtt, különben nem fog működni a készülék telepítés után!
A telepítés alatt NE szakítsd meg az USB kapcsolatot, NE kapcsold ki a számítógépet, illetve NE indítsd újra azt.

Csatlakoztasd a telefont USB kábellel a PC-hez úgy, hogy a HTC Sync program felismerje. Ha ez megtörtént akkor indítsd el a RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed.exe-t és kövesd a megjelenő utasításokat.
Feltelepül a ICS kb 5-10 perc.

Az első indítás után még angol, de a fentebb írt módszerrel magyar nyelvűvé varázsolható.

Szia!

Ha vissza szeretném rakni a régebbi verziót akkor ugyan így megtehetem?
Letöltöm a HTC dev oldalról az előző (gingerbread 2.3) verziót és a sync-el felrakom?
Ha így lehet akkor melyik rom-ot kell kiválasztanom a listából?

Előre is köszönöm a segítségedet !

Nem elérhető hinar83

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Note 2
  • PDA ROM: 4.1.1 MIUI-3.5.10
« Reply #439 Dátum: 2013, 08 11, 09:30:24 »
Sziasztok
A napokban vásároltam egy használt de szép állapotú desire s telefont a barátnőmnek szülinapjára.
Átvételkor minden rendben volt vele, sim kártya hiányában  a gsm részén kivül minden funkciója jól működött.
Majd otthon kipróbálva azt tapasztaltam hogy a telefon mikor a mobil hálózatra próbálna felállni rendszeresen újraindul.
A telón gyári rom van, még az tulaj  frissítette a 4.0..4-es verzióra, és elmondása szerint elötte és utána sem produkált a telefon semmi rendellenest.
Egy szervizes azt mondta hogy a hiba szoftveres és 4000ft-ért ujra tudja telepíteni.
Vajon tényleg szoftveres gondja van, ha igen házilag is megoldható a gyári rom cseréje?
Előre is köszönöm a segítséget.

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
« Reply #440 Dátum: 2013, 08 12, 00:27:02 »
Sziasztok
A napokban vásároltam egy használt de szép állapotú desire s telefont a barátnőmnek szülinapjára.
Átvételkor minden rendben volt vele, sim kártya hiányában  a gsm részén kivül minden funkciója jól működött.
Majd otthon kipróbálva azt tapasztaltam hogy a telefon mikor a mobil hálózatra próbálna felállni rendszeresen újraindul.
A telón gyári rom van, még az tulaj  frissítette a 4.0..4-es verzióra, és elmondása szerint elötte és utána sem produkált a telefon semmi rendellenest.
Egy szervizes azt mondta hogy a hiba szoftveres és 4000ft-ért ujra tudja telepíteni.
Vajon tényleg szoftveres gondja van, ha igen házilag is megoldható a gyári rom cseréje?
Előre is köszönöm a segítséget.

Ha gyárit akarsz, akkor tedd fel a 2.3.5-ös androidot, ha nem kell gyári, akkor az ideDS v8-at javaslom, én azt használom.
Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető hinar83

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Note 2
  • PDA ROM: 4.1.1 MIUI-3.5.10
« Reply #441 Dátum: 2013, 08 12, 07:26:12 »

Ha gyárit akarsz, akkor tedd fel a 2.3.5-ös androidot, ha nem kell gyári, akkor az ideDS v8-at javaslom, én azt használom.

Akkor azt mondod hogy nem hardveres a hiba, és hogy szoftveresen orvosolható?
Üdv: Imi

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
« Reply #442 Dátum: 2013, 08 12, 19:29:02 »
Akkor azt mondod hogy nem hardveres a hiba, és hogy szoftveresen orvosolható?
Üdv: Imi
Előfordulhat (nemtuti), egy próbát megér, házilag ingyen kivitelezhető. Ha nem segít, akkor marad a szerviz.
Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető dopeman111

• PFC Fan
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900XGHJ5/AOHJ2
« Reply #443 Dátum: 2013, 09 08, 13:34:11 »
Sziasztok,

Remélem tud valaki segíteni. Már három hete kínlódok egy HTC Desire S S510e-vel. Ha bekapcsolom bejön egy "Soaye Smart Phone Expert " szöveg és kész. Nem tudok sehogy sem bejutni a recovery menübe. Ha USB-vel összekötöm a PC észlel új hardvert az eszközkezelőben megjelenik  ADB Interface/Android Sooner Single ADB Interface.
Hogyan tudnék lelket lehelni bele?

Nem elérhető csiigammer

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: ArchiDroid 1.7.10
« Reply #444 Dátum: 2014, 02 20, 12:37:57 »
Segitséget szeretnék kérni....itt most valamit nem értek ;)  Szóval S-on Hboot 2.00 orange-s készülékem van.S-off-olni szeretném.Ahhoz ugye a revo menne,ha nem 2.00ás lenne a Hboot.Tehát első körben Downgradelni kellene.Namármost a leírásban az van hogy unlock után rakjak fel egy custom recoveryt.Namármost ezt nem értem.Nem volt unlock.Semmi nem volt még.egyszerüen semmit nem tudok kezdeni a teloval :( Tudja valaki segítteni?

Nem elérhető Misi80

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #445 Dátum: 2014, 03 19, 18:10:30 »
Sziasztok!Stock 4.0.4-röl szetetnék visszamenni 2.3.5-re.Valaki tudna nekem segíteni egy magyar nyelvü leírással hogy mit hogy kell csinálnom?Úgy emlékszem hogy volt itt a fórumon egy jó leírás de nem találom sehol.