2024, 12 18, 18:33:19

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84914 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #25 Dátum: 2011, 07 25, 21:46:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem a készülékkel kapcsolatban, hogy meg lehet-e vhogy oldani, h a gép ne jegyezze meg a google jelszavamat (gmail, g+, market, stb)? Elég idegesítő, h mikor benyomom a netet, akkor automatice szedi a le a leveleimet, stb jelszókérés nélkül.
Előre is köszi!
az egész android a google-ra épül. hogy akarod használni nélküle?

ki tudod ezt kerülni, ha nyomsz egy gyári visszaállítást, és átugrod a gmail bejelentkezést az első indítás után, de akkor nem szinkronizálja le a leveleket, a kontaktokat, nem tudod használni a marketot.
kell neki egy alapértelmezett fiók, hogy teljes értékűen lehessen használni, és annak nem lehet törölni a jelszavát, vagy elfelejtetni vele csak úgy
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető laptoprepair247

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: NexusHD2-Gingerbread V2.8
« Reply #26 Dátum: 2011, 07 27, 00:25:43 »
Sziasztok,

tartunk egy kis S-OFF osszejovetelt penteken, akinek szuksege van ra - custom ROM, stb. - az irjon privat uzenetet szerdan vagy csutortokon.

Idopont: 2011/07/29 13.00-15.00
Helyszin: Deak teri McDonalds (azt hiszem Suto utca)

Udv,
laptoprepair247
android S-OFF es fuggetlenites

Nem elérhető Linkin

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #27 Dátum: 2011, 07 27, 09:58:09 »

ki tudod ezt kerülni, ha nyomsz egy gyári visszaállítást, és átugrod a gmail bejelentkezést az első indítás után, de akkor nem szinkronizálja le a leveleket, a kontaktokat, nem tudod használni a marketot.
kell neki egy alapértelmezett fiók, hogy teljes értékűen lehessen használni, és annak nem lehet törölni a jelszavát, vagy elfelejtetni vele csak úgy
az első gmail fiókkal összenő az android nem lehet eltávolítani kivéve gyári visszaállítás
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
« Reply #28 Dátum: 2011, 07 28, 20:18:09 »
Szia! Én szeretném használni ezeket, csak azt szeretném, hogy mikor használatba veszem, akkor kérje a jelszót, mert ha pl idegen kezekbe kerül a gép (vagy elhagyom, stb), akkor ne tudjanak matatni a cuccaimban...

Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #29 Dátum: 2011, 07 28, 22:32:44 »
Szia! Én szeretném használni ezeket, csak azt szeretném, hogy mikor használatba veszem, akkor kérje a jelszót, mert ha pl idegen kezekbe kerül a gép (vagy elhagyom, stb), akkor ne tudjanak matatni a cuccaimban...
nem megoldható. egyszer beírod, és onnan az alap. tegyél fel pl lookout-ot, azzal ha elhagyod, webes felületen keresztül meg tudod nézni, merre van, vagy akár tudod törölni az egészet is
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #30 Dátum: 2011, 07 29, 08:53:44 »
nem megoldható. egyszer beírod, és onnan az alap. tegyél fel pl lookout-ot, azzal ha elhagyod, webes felületen keresztül meg tudod nézni, merre van, vagy akár tudod törölni az egészet is

Nem kell külön programot letöltenie, ha Desire s-e van  /HTCSense.com/ ;)

Nem elérhető light

« Reply #31 Dátum: 2011, 08 10, 09:01:33 »
Adott számról érkezo sms-t csak marketrol letöltött alkalmazással lehet blokkolni? Esetleg melyiket ajánljátok?

Nem elérhető somadog

• PDA ROM: 2.3.5
« Reply #32 Dátum: 2011, 08 12, 17:59:19 »
Engem nagyon érdekelne root, s-off, custom rom, eredeti rom visszarakása ezzel a készülékek kapcsolatban.

Lacus_

• Vendég
« Reply #33 Dátum: 2011, 08 12, 18:01:54 »
Adott számról érkezo sms-t csak marketrol letöltött alkalmazással lehet blokkolni? Esetleg melyiket ajánljátok?
Easy Filter

Nem elérhető somadog

• PDA ROM: 2.3.5
« Reply #34 Dátum: 2011, 08 12, 21:03:15 »
Érdekelne az is hogyan tudom megszerezni a gyári firmware-t hogy vissza tudjam tölteni ha kell. Én a T-mobiltól vettem a telcsit, a kérdés hogy akkor t-s firmware van rajta vagy sima htc gyári? Ha az ismert módszerrel elértem hogy S-OFF legyen és így a HBOOT is lecserélődött, hogyan tudom vissza tenni az eredeti HBOOT-ot?

köszönöm

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #35 Dátum: 2011, 08 13, 00:01:23 »
Érdekelne az is hogyan tudom megszerezni a gyári firmware-t hogy vissza tudjam tölteni ha kell. Én a T-mobiltól vettem a telcsit, a kérdés hogy akkor t-s firmware van rajta vagy sima htc gyári? Ha az ismert módszerrel elértem hogy S-OFF legyen és így a HBOOT is lecserélődött, hogyan tudom vissza tenni az eredeti HBOOT-ot?

köszönöm
nekem nincs ilyen keszulekem sajnos, csak teszteltem, de az xdas fiuknal mar eleg sok dolognak szerepel a leirasa. nezd meg ott, biztos lesz valasz ra

Nem elérhető Smore

• PDA: iPhone4
  • PDA ROM: na
« Reply #36 Dátum: 2011, 08 13, 16:12:44 »
Sziasztok!
Páromnak nézek valamit. Erre gondoltam illetve még a Wildfire S-re. Első okostelefonja lenne. Érdemes ezt venni,vagy keressek mást? HD esetleg?

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #37 Dátum: 2011, 08 14, 09:59:33 »
Sziasztok!
Páromnak nézek valamit. Erre gondoltam illetve még a Wildfire S-re. Első okostelefonja lenne. Érdemes ezt venni,vagy keressek mást? HD esetleg?

hat ha szamit a velemenyem :)

en tegnap vettem a felesegemnek egy desire s-t o is a wildfire s es e kozott vacilalt, meg elegeltem es tegnap megvettem neki ezt, el volt ajulva plane ezzel a rommal : You are not allowed to view links. Register or Login

gyors, szep, aranyos, okos :)
a sense 3.0 meg gyorsabban fut rajta mint az en sensationomon amire elvileg a htc csinalta, tehat ha igazan jo, okos telefont szeretnél neki akkor en a desire s-t ajanlom.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető light

« Reply #38 Dátum: 2011, 08 16, 08:03:17 »
Sziasztok!

Barátnom Wildfire S-t vett, de állandó gondok vannak a memóriával. Például a gyári twitter kliens (Peep) nem mindig indul el. Több letöltött alkalmazást már le kellett törölnie, szintén a "kevés" memória miatt. A HD szerintem már túl nagy.

Nem elérhető light

« Reply #39 Dátum: 2011, 08 16, 08:08:39 »
Easy Filter

Köszi, kipróbálom.

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #40 Dátum: 2011, 08 19, 10:57:47 »
Sziasztok, nem tudom ismeritek e de van egy program mobilevoip amit ha felraktok a mobilra majd a neten a voipchep.com oldalon reggisztarltok, itt sajnos fel kell tolteni egyszer 10 euroval amit termeszetesen le beszelheto. de inentol kezdve minden magyar vezetékest ingyen hivtok a mobilrol. illetve nem csak magyart hanem meg egy csomo mas orszagot is. en a voipcheppet mar 3 eve hasznalom, teljesen megbizhato de most ki jott az androidos valtozata is es ezert gondoltam meg osztom veletek, ha van valaki aki kulfoldon el, annak nagyon jo ez a progi mert mobiljarol tudja felhivni az otthoniakat ingyen :):) ezt ki rakom meg masik topikba is ha nem baj. ja es a magyar mobil hivasa is olcsobb mint mobilrol hivni
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető iSlee

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: Android 2.3.3
« Reply #41 Dátum: 2011, 08 20, 20:26:10 »
Üdv,

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mennyi ideig bírja az aksija?
Megszeretném venni majd ezt a telefont csak előtte megszeretnék bizonyosodni, hogy meddig bírja?
én személy szerint még fiatal vagyok, pontosan 17 szal elég sok dologra használnám XD(zene,fb,internet stb..)

Köszönet előre is,
iSlee

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #42 Dátum: 2011, 08 20, 23:26:17 »
Üdv,

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mennyi ideig bírja az aksija?
Megszeretném venni majd ezt a telefont csak előtte megszeretnék bizonyosodni, hogy meddig bírja?
én személy szerint még fiatal vagyok, pontosan 17 szal elég sok dologra használnám XD(zene,fb,internet stb..)

Köszönet előre is,
iSlee
nem tudom olvastad-e, de itt van a tesztünk róla.

Nem elérhető Hipermang

• HTC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO Nextgen
  • PDA: Huawei P20 Pro / Samsung Galaxy Note 10+ 5G
« Reply #43 Dátum: 2011, 08 21, 01:53:27 »
Sziasztok!
Valaki le tudná írni szájbarágósan, hogy kell feltenni egy új romot HTC Desire S-re. (nagyon megtetszett az xda csapat által készített ROM)

Nem elérhető iSlee

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: Android 2.3.3
« Reply #44 Dátum: 2011, 08 21, 01:56:50 »
nem tudom olvastad-e, de itt van a tesztünk róla.

óóó köszi szépen!! Nagyon tetszett a tesztetek!! most már biztos, hogy ezt a telefont veszem meg!! :)

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #45 Dátum: 2011, 08 21, 10:43:11 »
Sziasztok!
Valaki le tudná írni szájbarágósan, hogy kell feltenni egy új romot HTC Desire S-re. (nagyon megtetszett az xda csapat által készített ROM)
xda-n biztosan van leírás, vagy ha valaki itt már tett fel főzött romot, nyithatna neki topicot, h mit hogyan kell, mire kell figyelni

Nem elérhető Hipermang

• HTC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO Nextgen
  • PDA: Huawei P20 Pro / Samsung Galaxy Note 10+ 5G
« Reply #46 Dátum: 2011, 08 21, 22:33:48 »
Sziasztok!
HTC Desire S kártyafüggetlenítésre van megoldás?

Nem elérhető nemetharpad

• PDA: ..
  • PDA ROM: ..
« Reply #47 Dátum: 2011, 08 27, 03:43:16 »
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdéssel fordulnék mindenkihez,hogy több olyan programnál ami használja a kamerát és fényképezek vele fényképezésnél kikapcsol a telefon.Mitől lehet ez ?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #48 Dátum: 2011, 09 01, 12:46:03 »
Aki már frissített romot, unlockolt (láttam van valami S-off/S-on dolog is), rootolt, az tegye meg, h szépen, szájbarágósan leírja ezeknek a menetét (akár nekem privátba), linkekkel, ha kell, és nyitok neki egy topicot.
köszi

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #49 Dátum: 2011, 09 08, 16:07:13 »
Aki már frissített romot, unlockolt (láttam van valami S-off/S-on dolog is), rootolt, az tegye meg, h szépen, szájbarágósan leírja ezeknek a menetét (akár nekem privátba), linkekkel, ha kell, és nyitok neki egy topicot.
köszi

Hát én már frissitettem rootoltam romot csereltem meg minden és ha lesz időm le is írom neked de a topic a te dolgod lesz :):) egyébként nagyon egyszerű dolog hová küldjem ha megvan?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk