0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem a készülékkel kapcsolatban, hogy meg lehet-e vhogy oldani, h a gép ne jegyezze meg a google jelszavamat (gmail, g+, market, stb)? Elég idegesítő, h mikor benyomom a netet, akkor automatice szedi a le a leveleimet, stb jelszókérés nélkül.Előre is köszi!
az egész android a google-ra épül. hogy akarod használni nélküle?ki tudod ezt kerülni, ha nyomsz egy gyári visszaállítást, és átugrod a gmail bejelentkezést az első indítás után, de akkor nem szinkronizálja le a leveleket, a kontaktokat, nem tudod használni a marketot.kell neki egy alapértelmezett fiók, hogy teljes értékűen lehessen használni, és annak nem lehet törölni a jelszavát, vagy elfelejtetni vele csak úgy
Szia! Én szeretném használni ezeket, csak azt szeretném, hogy mikor használatba veszem, akkor kérje a jelszót, mert ha pl idegen kezekbe kerül a gép (vagy elhagyom, stb), akkor ne tudjanak matatni a cuccaimban...
nem megoldható. egyszer beírod, és onnan az alap. tegyél fel pl lookout-ot, azzal ha elhagyod, webes felületen keresztül meg tudod nézni, merre van, vagy akár tudod törölni az egészet is
Adott számról érkezo sms-t csak marketrol letöltött alkalmazással lehet blokkolni? Esetleg melyiket ajánljátok?
Érdekelne az is hogyan tudom megszerezni a gyári firmware-t hogy vissza tudjam tölteni ha kell. Én a T-mobiltól vettem a telcsit, a kérdés hogy akkor t-s firmware van rajta vagy sima htc gyári? Ha az ismert módszerrel elértem hogy S-OFF legyen és így a HBOOT is lecserélődött, hogyan tudom vissza tenni az eredeti HBOOT-ot?köszönöm
Sziasztok!Páromnak nézek valamit. Erre gondoltam illetve még a Wildfire S-re. Első okostelefonja lenne. Érdemes ezt venni,vagy keressek mást? HD esetleg?
Easy Filter
Üdv,Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mennyi ideig bírja az aksija? Megszeretném venni majd ezt a telefont csak előtte megszeretnék bizonyosodni, hogy meddig bírja?én személy szerint még fiatal vagyok, pontosan 17 szal elég sok dologra használnám (zene,fb,internet stb..)Köszönet előre is,iSlee
nem tudom olvastad-e, de itt van a tesztünk róla.You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Valaki le tudná írni szájbarágósan, hogy kell feltenni egy új romot HTC Desire S-re. (nagyon megtetszett az xda csapat által készített ROM)
Aki már frissített romot, unlockolt (láttam van valami S-off/S-on dolog is), rootolt, az tegye meg, h szépen, szájbarágósan leírja ezeknek a menetét (akár nekem privátba), linkekkel, ha kell, és nyitok neki egy topicot.köszi