2024, 12 19, 02:51:59

Szerző Téma: Kiegészítők  (Megtekintve 86030 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető ramy

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
Re: Kiegészítők
« Reply #125 Dátum: 2011, 12 04, 22:49:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tudom, hogy az ebay-t nem csíped, de nem jó egy bármilyen autós töltő?

Más: szerintetek ez létezik h igaz legyen? :D You are not allowed to view links. Register or Login

Nem jóó mee ez világítós csicsa HTc tetcik!

A hátulján is fordítva van minden! és ez a Accesory China..háát nem tom. :hmm:
Bár maga az aku kidolgozása nem tűnik rossznak,lehet egy próbát megérne! 6 Usd. mennyi az mire bejön?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #126 Dátum: 2011, 12 04, 23:25:58 »
Fordítva áll rajta a HTC logo, mint az eredeti akkun... :)
Jogos, de: You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor most hogy van ez?! :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #127 Dátum: 2011, 12 09, 23:58:40 »
Sziasztok, szerintetek htc gyári dokkoló és plusz aksi töltő létezik ehhez, de gyári htc, mert ebay tele van de nekem nem az kell Köszönöm

Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető ramy

« Reply #128 Dátum: 2011, 12 10, 00:13:07 »
Sziasztok, szerintetek htc gyári dokkoló és plusz aksi töltő létezik ehhez, de gyári htc, mert ebay tele van de nekem nem az kell Köszönöm

Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk

Oztán mivel tud többet a a gyári,a nem gyárinál Hm! Dokkoló az dokkoló,lassan tölt(csepegtet) tartja a vasat,azt Sanyi! Én nem fizetnék fetétlen 2X annyit ezért! vannak naon jó minőségű(ha nem jobb) gyártmányok,amik nem gyáriak,viszont uazt tudják,ha nem jobban.

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #129 Dátum: 2011, 12 10, 13:46:58 »
Ramy,jelentem fekete case mate kemény tok beszerezve, és brando ultra felrakva, kérek eng.lelépni   :D
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető vassjana

« Reply #130 Dátum: 2011, 12 10, 15:06:16 »
Ramy,jelentem fekete case mate kemény tok beszerezve, és brando ultra felrakva, kérek eng.lelépni   :D
Szia. Had kérdezzem Sensationra hol szereztél brando fóliát?

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #131 Dátum: 2011, 12 10, 16:26:55 »
Szia. Had kérdezzem Sensationra hol szereztél brando fóliát?
Szia, a speedben, most jöhetett száll.mert van minden.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető ramy

« Reply #132 Dátum: 2011, 12 10, 20:03:23 »

:D   :taps:  na végre- Üdvözlünk férfias társaink társaságában!

Kérdés ... az XL-nek is enyhén hajlított a üvege? Mert a Sima Sensation-é az igen,és állítólag nem is lesz rá rendes fólia soha,a görbe üveg szél miatt! Enyémen is van,de a széle mindíg buborékos picit!

Nem elérhető vassjana

« Reply #133 Dátum: 2011, 12 10, 20:28:30 »
Szia, a speedben, most jöhetett száll.mert van minden.
Köszi. Hétfőn rohanok oda.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #134 Dátum: 2011, 12 10, 20:34:05 »

Kérdés ... az XL-nek is enyhén hajlított a üvege? Mert a Sima Sensation-é az igen,és állítólag nem is lesz rá rendes fólia soha,a görbe üveg szél miatt! Enyémen is van,de a széle mindíg buborékos picit!

Én is a gyorsboltból vettem a fóliám,kemény 700 forintért, és tökéletesen illeszkedik a szélein. Mondjuk a sarkokban megszenvedtem rendesen, de végül jó lett.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #135 Dátum: 2011, 12 11, 01:09:44 »

Nem, az xl nek full sík az üvege!
A kis sensationra is fel lehet rakni norm.csak nagyon pontossan kell felrakni mind a két hosszanti oldalnál egyforma kell legyen mert ha csak egy kicsit is elmegy valamerre már nem fekszik fel, igazi szívás felrakni !
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető ramy

« Reply #136 Dátum: 2011, 12 11, 13:58:01 »
Nem, az xl nek full sík az üvege!
A kis sensationra is fel lehet rakni norm.csak nagyon pontossan kell felrakni mind a két hosszanti oldalnál egyforma kell legyen mert ha csak egy kicsit is elmegy valamerre már nem fekszik fel, igazi szívás felrakni !

:hmm: Én a Speed-ben rakattam,de bubis! Ott mondta a emberke,h ez sajna ilyen ,és nem lehet normálisabban felrakni!  Pedig az a srác rakja nekem mindíg(eddig már vagy 6x) napi jó sokat rak,tutko ért hozzá. Pontosan van a széle,de e görbület,hol itt,hol ott feldobja,és pici bubi keletkezik!

Apropóó valaki! Akinek sima sensationja van,hogyan van ezzel a kérdéssel?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Kiegészítők
« Reply #137 Dátum: 2011, 12 11, 14:19:02 »
:hmm: Én a Speed-ben rakattam,de bubis! Ott mondta a emberke,h ez sajna ilyen ,és nem lehet normálisabban felrakni!  Pedig az a srác rakja nekem mindíg(eddig már vagy 6x) napi jó sokat rak,tutko ért hozzá. Pontosan van a széle,de e görbület,hol itt,hol ott feldobja,és pici bubi keletkezik!

Apropóó valaki! Akinek sima sensationja van,hogyan van ezzel a kérdéssel?
Én úgy vagyok a kérdéssel, h nem használok fóliát. Mindig tokban van, és odafigyelek h véletlenül se kerüljön mellé semmi ami megkarcolhatja. Amúgy nem is tudom szükség van e rá, neten nagyon sok videó van amin tesztelik a gorillát és nem egyszerű megkarcolni :)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető imrufo

• PDA: N9005 Note3 - CF AutoRoot
  • PDA ROM: Omega_v12_XXUENC2
« Reply #138 Dátum: 2011, 12 11, 14:30:37 »
Én úgy vagyok a kérdéssel, h nem használok fóliát. Mindig tokban van, és odafigyelek h véletlenül se kerüljön mellé semmi ami megkarcolhatja. Amúgy nem is tudom szükség van e rá, neten nagyon sok videó van amin tesztelik a gorillát és nem egyszerű megkarcolni :)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Hali!
Én Vaterán vettem hozzá fóliát, tökéletesen passzol a telefonra, kb. 2 perc alatt teljesen bubimentesen fel lehet simogatni a kijelzőre. kőkemény 250Huf/db volt,vettem is gyorsan 15-öt.  :) Kb. kéthavonta kell cserélnem, mert nálam viszonylag gyorsan karcos lesz, de ennyiért akkor is patent a cucc.  :ok:

Nem elérhető ramy

« Reply #139 Dátum: 2011, 12 11, 14:39:29 »
Hali!
Én Vaterán vettem hozzá fóliát, tökéletesen passzol a telefonra, kb. 2 perc alatt teljesen bubimentesen fel lehet simogatni a kijelzőre. kőkemény 250Huf/db volt,vettem is gyorsan 15-öt.  :) Kb. kéthavonta kell cserélnem, mert nálam viszonylag gyorsan karcos lesz, de ennyiért akkor is patent a cucc.  :ok:

A fene,akkor lehet aza fólia ami nekem van gagesz minőség? Pedig a speed ben nem szokás gagyeszt adni!  :oops:

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #140 Dátum: 2011, 12 11, 14:49:09 »
Én is vettem már a vaterán 400-ért két fóliát, de kb 2 hét után gusztustalan karcos volt. Utána vettem a speedből 700-ért, amin csak pár karc van a 4 hónap alatt. A Diamondra is azt mondták, hogy nem kell rá fólia. Két éves korára rettentően karcos volt a kijelzője. A Sensationre inkább raktam fóliátn mert lehet hogy egy kis porszem kerül az ujjad és a kijelző közé, máris ott a karc.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #141 Dátum: 2011, 12 11, 14:52:29 »
Én is vettem már a vaterán 400-ért két fóliát, de kb 2 hét után gusztustalan karcos volt. Utána vettem a speedből 700-ért, amin csak pár karc van a 4 hónap alatt. A Diamondra is azt mondták, hogy nem kell rá fólia. Két éves korára rettentően karcos volt a kijelzője. A Sensationre inkább raktam fóliátn mert lehet hogy egy kis porszem kerül az ujjad és a kijelző közé, máris ott a karc.
Ugyan nem Sensation, de Gorilla Glass (kb. 3:05-től jön a durvulás :D )

Nem elérhető ramy

« Reply #142 Dátum: 2011, 12 11, 15:50:03 »
A gorillaglass üveget simán megkarcolom neked!  )ha akarod bemutatom a te vasadon!   :D  na jó csak vicceltem! Dehogy tenném tönkre más kicsikéjét!  A lényeg,simán megkarcolódik, láttam már párat!

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #143 Dátum: 2011, 12 11, 16:25:30 »
A gorillaglass üveget simán megkarcolom neked!  )ha akarod bemutatom a te vasadon!   :D  na jó csak vicceltem! Dehogy tenném tönkre más kicsikéjét!  A lényeg,simán megkarcolódik, láttam már párat!

Én is szkeptikus vagyok a gorilla glasszal szemben.

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #144 Dátum: 2011, 12 11, 20:00:09 »
Én is szkeptikus vagyok a gorilla glasszal szemben.
Nekem már van rajta karc. :( Igaz, csak egy kicsi, de sikerült. Nem szerette a kulcsot.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

Nem elérhető ramy

« Reply #145 Dátum: 2011, 12 11, 20:16:04 »
Nekem már van rajta karc. :( Igaz, csak egy kicsi, de sikerült. Nem szerette a kulcsot.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

Sajnos a valóság mindíg más mit a videók,és a hírdetett dolgok!  Én azt gondolom,ha pár száz forintért megoldható a biztonság némileg" akkor ne sajnáljuk rá!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #146 Dátum: 2011, 12 11, 21:31:54 »
Én is szkeptikus voltam az igazi gorillával szembe, de az nem videó volt mikor a speedben a főnök srác kihozott egy telót meg egy csavarhúzót ami tuti éles volt mert véletlenül megszurt, kezembe nyomta a telót és elkezdte sikálni a csavarnyuzóval, és nem csak úgy finoman mert rendessen tartanom kellett a telot, semmi karc nem volt.
A gond csak az, hogy a sensationon csak hasonló az üveg de nem gorilla !
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #147 Dátum: 2011, 12 11, 21:42:20 »
Én is szkeptikus voltam az igazi gorillával szembe, de az nem videó volt mikor a speedben a főnök srác kihozott egy telót meg egy csavarhúzót ami tuti éles volt mert véletlenül megszurt, kezembe nyomta a telót és elkezdte sikálni a csavarnyuzóval, és nem csak úgy finoman mert rendessen tartanom kellett a telot, semmi karc nem volt.
A gond csak az, hogy a sensationon csak hasonló az üveg de nem gorilla !

Szerintem Gorilla ez. Nem mernének szerintem ilyet csinálni, hogy úgy hirdetik, de nem az. HTC nem ilyen. Szerintem féltené a szavahihetőségét is, ami egy ilyen cégnél már már létkérdés.

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #148 Dátum: 2011, 12 11, 21:53:13 »
Szerintem Gorilla ez. Nem mernének szerintem ilyet csinálni, hogy úgy hirdetik, de nem az. HTC nem ilyen. Szerintem féltené a szavahihetőségét is, ami egy ilyen cégnél már már létkérdés.
Mikor ezt én is felhoztam, hogy akkor milyen gorilla, csak legyintettek rá, valami erősített cucc de azt mondta a srác a sensational nem csinálná meg amit fentebb írtam, ez mindent elmond, pl.az xl. Nek sima plexi az eleje,ez van.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #149 Dátum: 2011, 12 11, 22:46:20 »
Nem csak a HTC szempontjából lenne érdekes, hanem a cég sem adná a nevét a készülékhez, ha nem az lenne rajta. Nincsenek pontos információim a dologgal kapcsolatban, de szerintem nem létezik kicsit gorilla és nagyon gorilla üveg :D