Megírnád a használati szokásaidat? Én gyári akkuval kb. 8-9 órát bírok (reggel 5-től 14-ig) Nekem nem kell 3nap, 1 napnak is örülnék! Használati szokásaim feljebb...
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
Szia
Leírom akkor a pda történetét egy napra, ami nálam este 10 felé kezdődik.
Tehát 22 óra környékén lerántom róla a töltést, a led zöld 100%. 4 e-mail cím van csekkolva, plusz 6 naptár, aminél az emberek beosztását csinálom. Óránként csekkol, twitter, facebook, időjárás satöbbi. Reggel 5-6 fele ébredek, elolvasom az addíg beérkezett gyakran 25-30 e-mail-t, ha van köztük nagyon fontos, akkor rögtön jön a remote desktop használata és megcsinálom a munkát. 8-ig kicsit böngészgetek vele, majd 9-10 körül beérek melóba és elindul a nagyüzem. Hívások, e-mail-ek tömkelege, remote desktop nagyon sokszor, sokszor 3G-n, néha wifin. 13-14 óra környékén már 50-56%-nál jár az aksi, ami 16-17 óra környékére már csak 20% körüli. Persze van live wallpaper is bekapcsolva, a képernyő 2 perces késleltetéssel kapcsol ki, sokszor elfelejtem a ténykedés után magam kikapcsolni és végig megy a 2 perc. Este hat félhét felé már igencsak pirosban a cucc, energiatakarékosság már rég bekapcsolt.... és nem navigáltam, nem játszottam(nem is nagyon szoktam), nem néztem filmet rajta(ezt sem szoktam, nálam egérmozi kilőve). Ugyanezeket a dolgokat a HD2-vel, szintén android rendszer mellett, közel két napot bírt a gyári(!!) aksi. Nekem ehez képest ez vissza lépés, minden másban elégedett vagyok. Most úgy csinálom, hogy 3G-t kilőtem, otthoni wifit használva csekkolom a dolgokat, melóban is inkább wifit erőltetem úgy, hogy ha már nem kell, azonnal kilövöm. Ez persze nálam csak teszt üzem, kiváncsi vagyok/voltam, hogy a gyári aksi így mennyit bír, 3 nap amit most üzembiztosan tud a pda. Viszont ez nem fog tartani örökké, nekem kell a 3G, így marad a napi töltés illetve a 2 aksival való operálás. Gyárival kezdek, aztán megy ameddig megy, ajd jön a 2400-as, megy ameddig megy. Töltőm egyébként van otthon is és melóban is, nem félek használni.