2025, 01 11, 12:52:44

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598803 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1550 Dátum: 2011, 10 02, 20:51:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt mondják az okosok az xda-n, hogy igen.
1. Töltsd 100%-ig
2. Töltsd tovább egy-két órát.
3. Recoveryben battery wipe
4. Újraindítás után töltsd megint egy órát.

Megcsináltam, semmit nem jelentett. 2ó14p alatt 6%-ot esett a töltöttség úgy, hogy hozzá sem értem, pedig semmi extra program nincs fent, shazam, openoffice, epinephrine, root explorer azt joccakát. Óránként csekkolja az emileket, időjárást, twittert, részvény, ennyi. Tényleg nem értem. Hiába az új aksi, így is naponta töltenem kell majd.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #1551 Dátum: 2011, 10 03, 08:29:27 »
Tudna valaki valami jó hivàs számláló progit ajánlani? Szeretném tudni kivel mennyit, és összességében mennyit beszéltem..

Én a traffic countert hasznáom.
Igaz, nevenként nem írja, hogy kive mennyit beszéltem, de azon kívül mindent számol. Cell, SMS, WiFi, Call.
Egy próbát megér.

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1552 Dátum: 2011, 10 03, 08:41:10 »
Megcsináltam, semmit nem jelentett. 2ó14p alatt 6%-ot esett a töltöttség úgy, hogy hozzá sem értem, pedig semmi extra program nincs fent, shazam, openoffice, epinephrine, root explorer azt joccakát. Óránként csekkolja az emileket, időjárást, twittert, részvény, ennyi. Tényleg nem értem. Hiába az új aksi, így is naponta töltenem kell majd.....
Szerintem az óránkénti csekkolás használhat el ennyit. Én 100%-on feküdtem le 1-kor és most keltem fel és 99%. Mindössze annyit csináltam, hogy repülőgép módba kapcsoltam. Ha nincs semmilyen kapcsolat és a képernyőt sem kapcsolgatja az ember, akkor nem fogyaszt szinte semmit.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1553 Dátum: 2011, 10 03, 09:19:57 »
Szerintem az óránkénti csekkolás használhat el ennyit. Én 100%-on feküdtem le 1-kor és most keltem fel és 99%. Mindössze annyit csináltam, hogy repülőgép módba kapcsoltam. Ha nincs semmilyen kapcsolat és a képernyőt sem kapcsolgatja az ember, akkor nem fogyaszt szinte semmit.

Ez oké, de tudod aki csak mindig a megengedett sebességgel akar haladni, az ne vegyen ferrarit, érted?
Másrészről én nem kapcsolhatom ki a GSM részt, mert ha kell, engem éjszaka is el kell tudni érni, ilyen a munkám sajna. Az óránkénti csekkolást ki is kapcsolhatnám, de nem hiszem, hogy az eszi meg, a HD2-t is úgy használtam, 3 napot simán kibirt. Nincs belőle nagy tragédia, mivel a melóhelyen is van egy töltőm és itthon is és nem esik nehezemre rádugni, csak nem erre számítottam, amikor megjött az új aksi.....

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #1554 Dátum: 2011, 10 03, 11:21:23 »
Én a traffic countert hasznáom.
Igaz, nevenként nem írja, hogy kive mennyit beszéltem, de azon kívül mindent számol. Cell, SMS, WiFi, Call.
Egy próbát megér.
Én pedig a Traffic Monitor-t, mert abban látszik a Tethering Traffic is és azért az nálam nem mindegy  :oops:

"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető szasa77

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 3/Navigon-Waze
  • PDA: Galaxy Note 3
« Reply #1555 Dátum: 2011, 10 03, 12:00:00 »
Sziasztok! Segitség kéne, tetszik nekem is az xe, de nem tudom, hogy hogyan álljak neki?! Nem lakik valaki ujpest, rákospalota vagy ilyesmi környéken, aki járatos a mentésben és a telepitésben?! Elmennék, vagy elhoznám, hogy segitsen! :D Köszi

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1556 Dátum: 2011, 10 03, 12:49:46 »
Ez oké, de tudod aki csak mindig a megengedett sebességgel akar haladni, az ne vegyen ferrarit, érted?
Másrészről én nem kapcsolhatom ki a GSM részt, mert ha kell, engem éjszaka is el kell tudni érni, ilyen a munkám sajna. Az óránkénti csekkolást ki is kapcsolhatnám, de nem hiszem, hogy az eszi meg, a HD2-t is úgy használtam, 3 napot simán kibirt. Nincs belőle nagy tragédia, mivel a melóhelyen is van egy töltőm és itthon is és nem esik nehezemre rádugni, csak nem erre számítottam, amikor megjött az új aksi.....
Ferrari: igazad van
Éjszaka is el tudjanak érni: értem
Szerintem ha éjszakára kikapcsolnád a csekkolást, akkor biztosan nem fogyna annyit. Ha hiszed ha nem, az utolsó bejegyzésem óta 1%-ot esett az akksim a gyári akksival. Pedig a GSM be van kapcsolva az első bejegyzésem óta. Azon kívül semmi. Azaz pontosan 4 óra alatt 1%-ot esett az aksim töltöttsége. 98%-on vagyok. Én ezzel már egészen elégedett vagyok. A bluetooth-t csak akkor kapcsolom be, amikor kell, persze ilyenkor néha elfelejtem kikapcsolni és nyilván ilyenkor jobban is fogyaszt, de nem vészes. Én azt vettem észre, hogy wifi közben fogyaszt a legtöbbet, no és telefonálás közben és persze ha játszom. Amúgy nyugalmi módban alig eszik valamit.

Nem elérhető vargilius

• érdeklődő
  • Navigáció / Navigation: Gyári Google :)
  • PDA: HTC Legend / HTC Sensation XE
« Reply #1557 Dátum: 2011, 10 03, 12:58:52 »
Ezt olvassátok el. Érdemes.
2012.Decemberben világvége---jól használd ki addig az időd !!

Nem elérhető vargilius

• érdeklődő
  • Navigáció / Navigation: Gyári Google :)
  • PDA: HTC Legend / HTC Sensation XE
« Reply #1558 Dátum: 2011, 10 03, 12:59:31 »
Biztonsági rést találtak.
2012.Decemberben világvége---jól használd ki addig az időd !!

• TOPIKGAZDA
« Reply #1559 Dátum: 2011, 10 03, 13:00:44 »
Ferrari: igazad van
Éjszaka is el tudjanak érni: értem
Szerintem ha éjszakára kikapcsolnád a csekkolást, akkor biztosan nem fogyna annyit. Ha hiszed ha nem, az utolsó bejegyzésem óta 1%-ot esett az akksim a gyári akksival. Pedig a GSM be van kapcsolva az első bejegyzésem óta. Azon kívül semmi. Azaz pontosan 4 óra alatt 1%-ot esett az aksim töltöttsége. 98%-on vagyok. Én ezzel már egészen elégedett vagyok. A bluetooth-t csak akkor kapcsolom be, amikor kell, persze ilyenkor néha elfelejtem kikapcsolni és nyilván ilyenkor jobban is fogyaszt, de nem vészes. Én azt vettem észre, hogy wifi közben fogyaszt a legtöbbet, no és telefonálás közben és persze ha játszom. Amúgy nyugalmi módban alig eszik valamit.

Ki fogom próbálni ezt a csekkolás mellőzése dolgot, igazad is lehet és ha már a ferraris témánál vagyunk, akkor azt is tudom, hogy aki ferrarit vesz, készüljön fel arra is, hogy fogyasztani fog...tudom. Én úgy vagyok ezzel, hogy szeretek érteítést kapni az általam figyelt twitter oldalak új bejegyzéseiről, a friss időjárásról és persze az emilekről, ami nagyon fontos a munkám miatt, ugyanis úgy gondolom, hogy ezekkel a dolgokkal vagyok és maradok naprakész, csak azt nem gondoltam, hogy kompromisszumot kell kössek az aksival....A HD2 ilyen szempontból jobb volt, hiszen ugyanúgy használtam mint most ezt, de nem volt ennyire éhes.....lehet visszaköltözöm a HD2-re.... szomorú vagyok, nagyon szomorú, lehet nemsokára lesz egy eladó Sensation.....

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1560 Dátum: 2011, 10 03, 13:40:53 »
Szerintem ilyen gyorsan ne add fel! Nem tudom, hogy a HD2-det mikor vetted: amikor elkezdték forgalmazni, vagy már egy 1 éve forgalmazták? Csak azért kérdem, mert a HD2 is az elején nem volt optimalizálva. A végére egész jó kis romok voltak hozzá, újabb radioval, ami a fogyasztást nagyban befolyásolja. Szerintem lesz itt még javulás nem is egy. Nem régen még fikáztam a gps-ét, most meg a legújabb rádióval 15 mp alatt talált műholdat úgy, hogy közben az autó ment 130-cal!

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1561 Dátum: 2011, 10 03, 13:46:14 »
Ezt olvassátok el. Érdemes.
Köszi!

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #1562 Dátum: 2011, 10 03, 18:47:23 »
Köszi!

:shock:

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
  • PDA ROM: HyperNonseICS_v.2.3
« Reply #1563 Dátum: 2011, 10 03, 19:29:16 »
a 2430-as aksi van a telómban , reggel 6:55-től csak tápon. Egész nap ment a WI-FI, folyamatos kereső és kapcsoló üzemmódon, telefonáltam, 2 órát hallgattam fülessel, navit is próbáltam fél órát.m.
Leveleimet olvastam, sms-t küldtem.

A Battery Monitor 50%-os töltöttségen áll.  :ok: :taps:

Azaz: a 2430-as aksi JÓ!!!

Sőt észrevettem egy érdekes dolgot! Használat közben lement 35%-ra és visszatornázta magát 60%-ra nemhasználatkor és onnan (60%) fogyott következő intenzív használatkor. Azaz, jóval nagyobb puffer képessége van ,mint a gyári akksi, a használati ideje pedig 2-2,5 szöröse a gyárinak.

Nekem BEVÁLT! :D

• TOPIKGAZDA
« Reply #1564 Dátum: 2011, 10 03, 20:16:47 »
a 2430-as aksi van a telómban , reggel 6:55-től csak tápon. Egész nap ment a WI-FI, folyamatos kereső és kapcsoló üzemmódon, telefonáltam, 2 órát hallgattam fülessel, navit is próbáltam fél órát.m.
Leveleimet olvastam, sms-t küldtem.

A Battery Monitor 50%-os töltöttségen áll.  :ok: :taps:

Azaz: a 2430-as aksi JÓ!!!

Sőt észrevettem egy érdekes dolgot! Használat közben lement 35%-ra és visszatornázta magát 60%-ra nemhasználatkor és onnan (60%) fogyott következő intenzív használatkor. Azaz, jóval nagyobb puffer képessége van ,mint a gyári akksi, a használati ideje pedig 2-2,5 szöröse a gyárinak.

Nekem BEVÁLT! :D

Na ezt valahogy nehéz elhinnem......

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1565 Dátum: 2011, 10 03, 20:28:23 »
Használat közben lement 35%-ra és visszatornázta magát 60%-ra nemhasználatkor és onnan (60%) fogyott következő intenzív használatkor. Azaz, jóval nagyobb puffer képessége van ,mint a gyári akksi, a használati ideje pedig 2-2,5 szöröse a gyárinak.
Én ebből arra tudok csak következni hogy rendkívül rövid lesz az élettartama. Hamar felszökik a belső ellenállása.
Bár nem értek hozzá, de nekem ez az érzésem. Utána kéne olvasni.  :hmm:

• TOPIKGAZDA
« Reply #1566 Dátum: 2011, 10 03, 20:32:30 »
Én ebből arra tudok csak következni hogy rendkívül rövid lesz az élettartama. Hamar felszökik a belső ellenállása.
Bár nem értek hozzá, de nekem ez az érzésem. Utána kéne olvasni.  :hmm:

Arról nem is beszélve, hogy az egész napos wifi használatot egy laptop aksi sem bírná, pedig azok nagyságrendekkel erősebbek, én már ki is vettem ezt az aksit, nehogy el találjon pukkanni, a gyári aksim is bír ennyit, mint ez.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #1567 Dátum: 2011, 10 03, 20:56:59 »
Arról nem is beszélve, hogy az egész napos wifi használatot egy laptop aksi sem bírná, pedig azok nagyságrendekkel erősebbek, én már ki is vettem ezt az aksit, nehogy el találjon pukkanni, a gyári aksim is bír ennyit, mint ez.

Nekem egész nap megy a wifi, de kibír egy napot. Pedig anyagtudományon nyomogatom eleget :D

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #1568 Dátum: 2011, 10 03, 21:15:05 »
sziasztok!

a recovery kék színét meg lehet változtatni?
Pl narancsra mint a hd2-nél volt.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1569 Dátum: 2011, 10 03, 21:21:28 »
sziasztok!

a recovery kék színét meg lehet változtatni?
Pl narancsra mint a hd2-nél volt.

Azt hiszem a TeamWin Recovery tud ilyet, nem probaltam, nem tudom mennyire friss, es Rom Manager sem eszi meg szerintem.

Sent from my TripNMiUI Pyramid using Tapatalk

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1570 Dátum: 2011, 10 03, 21:24:07 »

tudod mit mondott Jézus  :D hitetlen vagy Tamás :)

Nem kell parázni srácok, jó az akksi és kész. A wi-fi használatot lehet kicsit félre kalapáltam, ezért pontositok. A wi-fi használat nálam azt jelenti hogy a wi-fi folymatosan be van kapcsolva, azon folyamatos a szinkronizálás a fiokokkal, folymatos az e-mail küldés.
Most van 21:20.  12 óra 32 perce megy akksin a telefon és

actual battery available: 45%

A telo teljesen hideg, semmi akksipukkanás :) , azt irja még 5 óra 13 percet rendelkezésre áll, ami persze több lesz.

Nem is értem mi ez a parázás és kételkedés nálatok.... de ti tujátok.

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1571 Dátum: 2011, 10 03, 21:26:11 »
van progi, amivel sreen shot-ot lehet csinálni a telóról? akkor felrakom mit mutat az akksiról...

• TOPIKGAZDA
« Reply #1572 Dátum: 2011, 10 03, 21:28:21 »
tudod mit mondott Jézus  :D hitetlen vagy Tamás :)
Nem is értem mi ez a parázás és kételkedés nálatok.... de ti tujátok.
Ez nem hitetlenség, ha nem tudnád akkor elmondom újra, nekem is ilyen aksim van, és egy kalap szart nem ér, ha úgy használnám, ahogy én azt szeretném, annyit bírna mint a gyári, és nálam ez a valóság.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #1573 Dátum: 2011, 10 03, 21:38:12 »
Ez nem hitetlenség, ha nem tudnád akkor elmondom újra, nekem is ilyen aksim van, és egy kalap szart nem ér, ha úgy használnám, ahogy én azt szeretném, annyit bírna mint a gyári, és nálam ez a valóság.

Ekkora gyártási szórás mellett, amivel szerintem ezeket az akksikat gyártják, nem csoda ha két akksi között ekkora eltérés létezik. Ahogy ki lehet fogni jól sikerült darabot, úgy bele is lehet nyúlni egy selejtbe, gyengébbe.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1574 Dátum: 2011, 10 03, 21:41:22 »
Ekkora gyártási szórás mellett, amivel szerintem ezeket az akksikat gyártják, nem csoda ha két akksi között ekkora eltérés létezik. Ahogy ki lehet fogni jól sikerült darabot, úgy bele is lehet nyúlni egy selejtbe, gyengébbe.

Hát nekem sikerült.....nincs ezzel semmi baj, csak ne erőltessék rám, hogy márpedig jó.