Srácok, ezt a hivatalos romot használja tulajdonképpen az ARHD rom 3.5.0-ás ill. az azóta kijött újabb verziói. Csak az ARHD tartalmazza az egyéb javítgatásokat módosítgatásokat is hozzá. Akiknek korábban az ARHD-vel gondjaik voltak, azoknak azért lehetett, mert nem rakták fel hozzá azt a rádió rom-ot, amit most ezzel a hivatalossal viszont felraktatok.
Az ARHD xda-s topic-jában ott van, hogy fel kell rakni a legújabb radio-t, mert ha nem teszed meg, akkor az ő általa épített rom-ban levő ril nem passzol a radioval. A radio a ril-en keresztül kommunikál a telefonnal. Ha ez nem passzol, akkor térerőproblémák, fagyások, vagy akkumulátorproblémák lehetnek.
Szerintem is jó ez a beats, bár én egy Sennheiser fülhallgatóval hallgatok zenét, ami már alapból nagyon jó. Egyébként ha esetleg nem tudnátok, akkor a beats funkciót bárki felrakhatja, ha nem akar rom-ot váltani. Ld. itt: You are not allowed to view links.
Register or
LoginEgy kicsit más: Nálatok nincs olyan probléma hogy túlmelegedéskor egyszerűen újrabootol a telefon, de bele kerül egy bootloop-ba, azaz nem indul újra, hanem folyamatosan újra meg újra bootol? Ez a probléma gyakorlatilag elég régi és tudomásom szerint minden sensation rom-nál előidézhető volt. Nekem rendszerint akkor jött elő, hogyha sokáig angry birds-öztem, max. fényerővel, működő wifi vagy adatkapcsolattal, esetleg még a töltő is be volt dugva. Így kb. 40-50 perc játék után, amikor a hőmérő olyan 47-49 fok körül mutatta az akksi hőmérsékletét, elidézhető volt bármikor. De most idefelé Egerszalókra a Sygic nvigálása közben is megtörtént ugyanez.
Most azonban van egy új kernel amit csak úgy hívnak az xda-n, hogy "bricked", azaz tört-kernel javítja ezt a problémát. Ha valakinek hasonló problémája volt, akkor ajánlom kipróbálásra. Innen: You are not allowed to view links.
Register or
LoginTudom, hogy van már ennél újabb is, az 1.0, de állítólag abban vannak hibák, ezért ezt a 0.91-est ajánlja mindenki.