És igen, pl. Nekem összefoglalhatod röviden a bootanim. leírást Kösziii!!!
Tulajdonképpen szerintem ha nem akarsz nagyon extra animációt a telefonodra, akkor fogod a jelenlegi bootanimációt, ami a /data/local/ alatt van és kicsomagolod valahova. Ezután pont annyi darab képet csinálsz, mint ami a jelenlegi bootanimációban van. Én a képeimet egyszerűen Photoshop-pal csináltam. Ez eltartott kb. 5-6 órát. Ezután optimalizáltam a képeimet, hogy minél kisebb legyen a méretük, de mégis szépek maradjanak. Erre azért volt szükségem, mert kezdetben az eredeti bootanimation.zip 700k-ja 12 mega lett
Az optimalizálás után már csak 5,9 mega. Kicsit féltem, hogy majd belefárad a telefon, de úgy látszik, az 1,5 GHz-es procinak ez már meg sem kottyan.
Végülis a saját bootanimáció elkészítésének leghosszadalmasabb része ez. Ezután már csak össze kell tömöríteni, természetesen ügyelve arra hogy minden elérési út és a képek neve is ugyanúgy legyen mint az eredetinél. A tömörítésnél 0 tömörítést kell kiválasztani. Ezután már csak felül kell írni az eredeti fájlt a mobilon. Írhatnak mindenfélét, hogy milyen jogokkal meg rootexplorerrel meg stb., de ennél sokkal egyszerűbb a QtADB használatával.
Már annyiszor ajánlottam mindenkinek ezt a programot, szvsz kötelező dolog a magunkfajtának. Eleve a QtADB-vel tudod a legegyszerűbben lementeni a PC-re és eleve így a legegyszerűbb visszarakni, felülírva az eredetit. A QtADB használatáról annyit tudok elmondani, hogy néha lefagy, ilyenkor újra kell indítani. Az esetek 90%-ban jól működik. Pl. ha más betűtípust akarsz akkor csak simán átnevezd azt PC-n és QtADB-vel felülírod a /system/fonts mappában levőket velük. Így nem kell semmilyen programot ehhez telepíteni és mégcsak extra jogosultásogakat sem kell állítgatni.
Ha kacifántosabb animációt akarsz, azaz gyorsítani akarsz a képek egymás utáni idején, na akkor kell variálni a frame infókkal, ami a desc.txt-ben van.
Ha esetleg nem láttad az 53. oldalon levő képeimet, akkor nézd meg őket. Itt vannak: You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa nem akarsz órákat tölteni a saját bootanimáció elkészítésével, akkor szerintem csak töltsd le egyet az oldalról és másold át a mobilodra. Ha jól emlékszem találsz még bootanimaciókat az xda-n ha beírod a keresőbe a Sensation topic alatt (akkor csak a sensationhöz keres).
Pl. ez egész jópofának néz ki: You are not allowed to view links.
Register or
LoginVagy ez: You are not allowed to view links.
Register or
LoginEz: You are not allowed to view links.
Register or
LoginEz: You are not allowed to view links.
Register or
LoginÉs ez: You are not allowed to view links.
Register or
LoginSok sikert! És kérdezz(etek) bátran ha valami nem megy.
QtADB-t azoknak is ajánlom akiknek gyakran kell adb shell, az ugyanis be van építve. Csak rákattintasz a QtADB-ben a shell pontra és kaptok egy root shell-t. Nem kell telepíteni még android SDK-t sem.