2025, 01 11, 07:16:46

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598789 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1450 Dátum: 2011, 09 26, 21:13:49 »
Sziasztok, valaki mondja meg nekem legyen olyan szíves ha a rootmanager progival akarok backupot csinálni miért nem elég neki 1,4 giga szabadhely a kártyán?? Köszönöm.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető tidohado

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC Sensation
« Reply #1451 Dátum: 2011, 09 26, 22:01:15 »
Aircrack-et valaki telepített már fel Androidra???

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1452 Dátum: 2011, 09 26, 23:26:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, valaki mondja meg nekem legyen olyan szíves ha a rootmanager progival akarok backupot csinálni miért nem elég neki 1,4 giga szabadhely a kártyán?? Köszönöm.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
Miért nem csinálod recoveryben?  :hmm: Egyébként előfordulhat, hogy akkora a mentés. Nálam egy belakott rom mentése kb. 1 gb. Lehetséges, hogy neked jóval több minden van fent mint nekem, így a mentés is nagyobb.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1453 Dátum: 2011, 09 27, 00:34:50 »
Igen, én is megdöbbentem először, hogy majd 1 giga a mentés nekem is, nem értem miért nem tömörít, mint a winmo annak idején az spb backup-pal. Én személy szerint a backup-jaimat tömörítem és így kb. 50%-ra össze tudom tömöríteni.

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #1454 Dátum: 2011, 09 27, 04:51:41 »
tudnátok ajánlani valami jó headsetet, mert ez amit adnak hozzá ez nagyon szörnyű, vagy csak kicsi a fülem.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1455 Dátum: 2011, 09 27, 13:29:24 »
Aircrack-et valaki telepített már fel Androidra???

Szerintem gyorsan felejtsed el más internetének feltörését.......
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

• TOPIKGAZDA
« Reply #1456 Dátum: 2011, 09 27, 13:35:25 »
tudnátok ajánlani valami jó headsetet, mert ez amit adnak hozzá ez nagyon szörnyű, vagy csak kicsi a fülem.

Szia

Cimborámnak az utóbbi van, eszméletlen jól szól!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető damok

• PFC Fan
« Reply #1457 Dátum: 2011, 09 27, 17:16:03 »
Üdv, hagy kérdezzem már meg hogy ti használtok-e valamilyen kijelzővédő fóliát a képernyőre?
És ha igen akkor milyen fajtát?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1458 Dátum: 2011, 09 27, 17:19:01 »
Üdv, hagy kérdezzem már meg hogy ti használtok-e valamilyen kijelzővédő fóliát a képernyőre?
Én nem használok rajta semmit. Szerintem ha az ember valamilyen szinten próbál vigyázni a készülékre, akkor nem szükséges rá, gondolok itt arra, hogy nem teszem kulcs mellé a zsebbe meg stb. De fólia helyett jó alternatíva lehet egy jó tok is.   ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető alexius96

• PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2
« Reply #1459 Dátum: 2011, 09 27, 18:17:48 »

Én övre akasztós tokban hordom a készüléket, és amint nincs benne, már hiányérzetem van... :D
Nem nyomja ki  a zsebet, nem esik ki, és védve van. Szerintem a legjobb választás. (igaz, nem HTC Sensationom van)
Finom a kindertojás, csak a sárgáját, nehéz lenyelni...

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1460 Dátum: 2011, 09 27, 21:22:10 »
Én ezt használom és tényleg szuper! You are not allowed to view links. Register or Login
Volt egy ici-pici gondom vele, de már megoldottam. Erről pedig itt: You are not allowed to view links. Register or Login
El kell mondjam, hogy iszonyatosan jó, nem látszik rajta a lenyomat, könnyű felrakni és a tapintása nagyon puha, de ugyanakkor érzékeny maradt a képernyő.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1461 Dátum: 2011, 09 27, 22:22:52 »
Én ezt használom és tényleg szuper! You are not allowed to view links. Register or Login
Volt egy ici-pici gondom vele, de már megoldottam. Erről pedig itt: You are not allowed to view links. Register or Login
El kell mondjam, hogy iszonyatosan jó, nem látszik rajta a lenyomat, könnyű felrakni és a tapintása nagyon puha, de ugyanakkor érzékeny maradt a képernyő.
Nálunk általában veszekedésbe torkollik a fólia feltevése, (nem én teszem fel, én csak veszem a telefonokat, és a fóliákat....) mert mindig bubis lesz valahol  :(
Ez a melegítés pl a Brandohoz is jó lehet? Miért fontos a melegítés?
"4: Heat up the screen protector with the hair dryer so its hot to the
touch (DO NOT HEAT PHONE !)"
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1462 Dátum: 2011, 09 27, 22:56:46 »

Én speedshopost használok. Az első fólia, amit sikerült szépen, bubimentesen felraknom. Kb másfél hónapja van fenn. Pár karc van rajta, de nem jelentős. Ezen kívül, mindig tokban van a Sensation és a zsebemben hordom.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1463 Dátum: 2011, 09 28, 00:11:58 »
Sziasztok!

Garantálom, hogy abszolút "fóliaszűz" vagyok. Még életemben nem raktam fel fóliát, mindig a speedshop-ban kértem meg a srácokat. De ezt amit belinkeltem, azt az ebay-ről vettem és egyszerűen olyan könnyű felrakni, hogy szerintem bárki megcsinálja. Szerintem ez a fólia nem tud bubis maradni. Úgy értem, hogy az anyaga miatt nagyon egyszerű belülről kifelé haladva a bubikat eltávolítani. Egyébként ha rakja fel az ember, akkor a fólia maga úgy "rácuppan" mint... Szóval az egész úgy nézett ki, amikor illesztettem rá, mintha vizes lenne alatta. Legalábbis ilyen jellegű foltban kezd egy üvegre egy vizes aljú pohár rátapadni. Azaz abszolút buborékmentesen. A buborékok egyetlen helyen maradnak: a négy oldalon. Ott is azért, mert ez a fólia pont akkora, mint a kijelző, azaz a négy oldalon ahol a kijelző hajlik felfelé, oda a fólia magát nem cuppantja be. Ezért ott kell belülről-kifelé vezető mozdulatokat csinálni, hogy eltünjön a levegő. A 4 sarok azonban már nehezebb oda türelem kell. Ha megnézitek a bejegyzéseimet, akkor a 4-ből kettőt azonnal sikerült eltüntetnem, de a maradék 2-t csak pár napra rá. A fólia annyira karcálló, hogy amikor pár nappal később a sikerült végülis a levegőt kiszorítanom, akkor olyan erősen dörzsöltem minden-mindegy alapon (mondván, hogy van még 4 fóliám), hogy a 3. mozdulattal sikerült is a dolog. Addig mindig csak óvatosan nyomingattam, nehogy a fólia megkarcolódjon. A bankártya alá is rongyot tettem, de még azzal sem sikerült. Végül a körmömmel oldottam meg.
@Pati: Szerintem a melegítés azért kell, mert a kijelzőn az előbb említett 4 oldalon történő felfelé ívelés miatt és a fólia kissé merev állapota miatt, melegen könnyebben "formálódik" bele az ívbe. Egyébként amikor melegítettem a kezem majdnem leégett annyira forró volt, de a fólia alig melegedett. Szerintem sokat tököltem a felrakással, túl óvatos voltam és az alsó két sarokra már kihűlt a fólia.
Én már kettőt felraktam, másnak is és tényleg mondhatom, hogy életem első két fóliája és tökéletesek. Szerintem ez az ajánlott ebay-es cucc nagyon jó fólia és persze az ára is megéri.
Aki esetleg nem veszi a fáradtságot és nem olvassa végig a belinkelt xda-s topic-ot (pedig mindenképpen ajánlom), vagy nem tud annyira angolul, annak itt egy hsz: You are not allowed to view links. Register or Login Ha megnézitek a képeket, akkor ilyen amikor az ember nem törődik a széleken maradt levegővel. Azaz nem akar fáradni a levegő eltávolításával. Egy pár hsz-szel később írja is a srác: You are not allowed to view links. Register or Login Azaz nem érdekli, mert szerinte alig látszik és fő hogy a képernyőn nincs levegő.
Aki pedig ilyen gumis vackot használ, az meg nem is lát az egészből semmit: You are not allowed to view links. Register or Login Második kép.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1464 Dátum: 2011, 09 29, 23:59:40 »
Jesszusom, mi történt, mindenki eladta a Sensation-jét? ;)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1465 Dátum: 2011, 09 30, 01:10:50 »
Jesszusom, mi történt, mindenki eladta a Sensation-jét? ;)
Ma 6 órán keresztül szórakoztam egy Motorola Milestone 2-vel, de végül egy zsír CM7 lett a végeredmény, megérte. Sensation-ön meg már 2 napja szépen pörög a MIUI. :)
Csodálkozom amúgy én is, hogy a 3.5-ös Sense romok sem hoztak lázba senkit.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1466 Dátum: 2011, 09 30, 06:40:25 »

Ên két ilyen romot kipróbáltam, de használhatatlanok voltak. Mindig a coredroid 2.4 ment vissza. Ebben az tetszik a legjobban, hogy az összes menüikon szép színes.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

• TOPIKGAZDA
« Reply #1467 Dátum: 2011, 09 30, 10:02:10 »
Ma meghozta a futár a 2450mAh aksit, hát egyelőre nagy csalódás. 20 perc alatt 9%-ot esett a töltöttség. Remélem ez valami átmeneti dolog csak....

• TOPIKGAZDA
« Reply #1468 Dátum: 2011, 09 30, 11:26:39 »
Ma meghozta a futár a 2450mAh aksit, hát egyelőre nagy csalódás. 20 perc alatt 9%-ot esett a töltöttség. Remélem ez valami átmeneti dolog csak....

70%-nál tettem be az aksit, mielött az idézett posztot irtam, most ott tartok, hogy 47%-on áll. Jelenlegi állás szerint a véleményem az, hogy egy kalap szart nem ér ez az aksi, kidobott pénz volt. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy ahogy megkaptam, beraktam, remélem egy-két töltés felpofozza ebből a delériumból!

Nem elérhető vargilius

• érdeklődő
  • Navigáció / Navigation: Gyári Google :)
  • PDA: HTC Legend / HTC Sensation XE
« Reply #1469 Dátum: 2011, 09 30, 12:07:41 »
Egerben a T- szolgáltatónál kérdezősködtem, hogy mikor teszik ki nézegetni a sensation készüléket. Már harmadik hete kapok " majd jövő héten lesz"  választ. Rengeteg jót írtatok már s egy kis személyes kontaktus még jobban meghozná a kedvem a vásárláshoz. sajnos én a másik szolgáltatónál vagyok ( kék szirom a jele) s még el kell indítanom a  számhordozást. Az aksi dolog viszont érdekelne, hogy ki hol vásárolt nagyobb aksit és milyen tapasztalatai vannak.

Köszönöm mindenkinek az infókat.
2012.Decemberben világvége---jól használd ki addig az időd !!

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #1470 Dátum: 2011, 09 30, 14:13:14 »

vagy mindenki most próbálgatja  :D

Nem elérhető damok

• PFC Fan
« Reply #1471 Dátum: 2011, 09 30, 15:44:59 »
Amikor én mentem a t-hez kb 2 hete azt mondták, hogy majd egy hónap múlva.
Mondom jó akkor kérek egy sgs2-őt az nincs, mondom jó.
Hazajöttem beléptem a t honlapjára rendeltem egyet és 2 nap múlva ki is hozták. :D
Vidékre ráadásul!!!!
Más...
Kérdeztem már oldalon de nem kaptam semmi választ:
Találtam egy ilyen oldalt és azt szeretném kérdezni, hogy valaki próbálta-e ezt a romot.
működik-e? tapasztalatok esetleg?
Köszönöm előre is a válaszokat.

Valamint azt meg tudnátok mondani, hogy tudom "régi" tv-re rákötni, ami a régi nokiámhoz volt kábel azt próbaként megnéztem de nem jött össze :)

• TOPIKGAZDA
« Reply #1472 Dátum: 2011, 09 30, 16:08:18 »
Hmm
RUU_Pyramid_LE_HTC_Europe_1.73.401.2_Radio_10.58.9 035.00U_10.15.9035.02_2_release_215830_signed

Felraktam, fut szépen, most le tesztelem azt a híres beatsaudio-t, ami a boot képernyőn fogadott

Nem elérhető zotyo0124

• PFC Fan
  • PDA ROM: gyári
« Reply #1473 Dátum: 2011, 09 30, 16:24:06 »

Nekem is Plantronics 216 BackBeat headset-em van hozzá és sokkal jobban szól a gyárinál!!! Csak ajánlani tudom!! Habár nekem a hangerő szabályzó gombok nem működnek a gyári lejátszón!! másikkal pedig még nem próbáltam

Nem elérhető zotyo0124

• PFC Fan
  • PDA ROM: gyári
« Reply #1474 Dátum: 2011, 09 30, 16:27:43 »
üdvözlök mindenkit a fórumon!! Már egy ideje követem a fórumon írt dolgokat de regisztrálni még csak ma regisztráltam!! már egy ideje használom a Sensation-t és nagyon megvagyok elégedve vele semmir problémám nem volt eddig!!!! fóliát raktam rá és tokba hordom biztos ami biztos!! ez az első androidos telefonom előtte egy 5800-ám volt de nem bántam meg egy pillanatig se!!  Összeségébe egy szuper telefon rosszat nem tudnék rólla mondani!! :D :D