0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sikerült végre nekem is minden kedvenc ikont átültetni JB-e! Bár a bootanimációt bemásolom data/local mappába ahova spitya is mondta,de nekem nem csinál semmit.
most probáltam ki egy másikat.data/local mappa és oda másolod simán a botanimation.zip fájt jogokat adsz.és rebot.ott van még egy tmp mappa az mellé.
Ide kell nem You are not allowed to view links. Register or Login
Hú de csicsàs:))Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-rőlKöszönöm Linkin.
Helló,én itt tartok a színezésben,ha kell valakinek ikon írjon. You are not allowed to view links. Register or Login
Az élő háttérkép érdekelne! Melyik az??/quote]You are not allowed to view links. Register or LoginAz élő háttérkép érdekelne! Melyik az??A Rain On Screen.élő háttérkép és ez a kép hozzáYou are not allowed to view links. Register or Login
Az élő háttérkép érdekelne! Melyik az??
A Rain On Screen.élő háttérkép és ez a kép hozzáYou are not allowed to view links. Register or Login
Azt hittem hogy valami időjárás jelzö live wallpaper.
Nem csak egy egyszerű élő háttérkép.Esetleg nem tudod melyik mappában van a bootsound ha meg akarom változtatni.Köszi
Valaki megtudja mondani, hogy a beállításokban lévő ki-be kapcsoló gombot (wifi, bluetooth, stb) merre lehet megtalálni?
Esetleg ha valakinél kéznél lesz,megnézné nekem a contacts.apk-ban(res/drawable-sw320dp-hdpi) a kimenő-bejövő híváskép.png-t.Mert találtam ilyet de a neve alapján egyáltalán nem egyértelmű hogy azért felelne. Az LPX phone.apk-ban legalább ott volt hogy Call ani in és out.
sec setting
Senki nem nézett még errefelé...
Pontossan melyokre gondolsz, arra a nagy fejre? Ahogy nézem, az nem abban van, hanem a phone apkban.
Igen arra....de én meg ott nem találtam...a "régi" romokban eddig én is ott kerestem... és ott is volt.Még az LPG ics romban beleszerettem a kék android png-be és azt szeretném ebbe is belevarázsolni! You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem már ez van benne. SecPhone, drawable-sw320dp-hdpi, call_img_ani_01, ..............
Ez amit linkeltem Neked is ez tetszik