0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Laci! Már rég meg akartam kérdezni, hogy te mivel szerkeszted az ikonokat? Meg szabad tudni?
GIMP 2 Egy kicsi, magyar nyelvű kis program.
köszi utána nézek.van valami külön beállitása?
Itt van egy jo kis boot animácios gyüjtemény sok jo van benne,akit érdekel.You are not allowed to view links. Register or Login
Ez nagyon jóóó!
Most itt tartok szinezésben..
Szeretnék a system/app mappában bemásolni az átlátszó play áruház apk.-at de azt írja hibaüzenetként hogy kevés a hely... Ilyenkor hogyan tovább ha nem törölhetek semmit
Most itt tartok szinezésben.. You are not allowed to view links. Register or Login
itt van tessék
Örök hála.Linket is dobsz hozzá ?Amúgy animált a töltésjelző ?
az egész therm kell vagy csak a töltésjelzö?
Természetesen az egész ... nagyon szép munkád van ... a térerőjelző, wifijelző, ... stb. egyszóval szuper.
Köszönöm.akkor fel rakom a datára,és linkelem.annyi az egész hogy amiket majd letöltesz systemui,framework,stb azokat másold mindegyiket a megfelelö helyre.egyesével és megadod a jogokat nekik.
Oksa. ( Ilyen update.zip-be nem lehet megoldani ? )Akkor úgy fog kinézni az egész, mint a te videódon ( ébresztőóra ikon, térerőikon, wifijelikon, ... stb. ) ?
igen ugy.ment a PÜ.
Nagyon szépen köszönöm. Örök hála.
Sikerült végre nekem is minden kedvenc ikont átültetni JB-e! Bár a bootanimációt bemásolom data/local mappába ahova spitya is mondta,de nekem nem csinál semmit.
Látom,azért mindenki használja mások ikonjait is.Ez mondjuk szerintem nem baj.Örülök,hogy ilyen jó emberek vannak itt. :-)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről