0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nálam nem volt törlés, csak felülírtam, igaz, hogy 2x kellett átmásolni, mert valami hibaüzit dobott elsőre!
Én szöszi elsőre megszokásból a system/app mappába másoltam és ott dobta fel a hibaüzenetet.De akkor most én sem törlök hanem megpróbálom másolni a jó helyre. Köszönöm Ibolya512!
Na, csak megoldjuk valahogy!
Ne is mondd,már a hajamat tépem!!!
Valamit én nézek el mert a jobmanagert ikonozom át viszont az mégsem a feladat kezelő.Akkor melyik az A Taskmanagert szeretném átikonozni!
Egyébként itt tartok. You are not allowed to view links. Register or Login
Ezért jobb, ha törlöd a bemásolás előtt. Ugyanis a hiba üzi azt jelzi, hogy az eredeti törlődött, de a bemásolás nem sikerült. Ezért kel kétszer kijelölnöd a másolást.
Már nem kaptam hiba üzit és minden sikerült is ezt a jobmanager ikont kivéve! Mindjárt megmutatom miről zagyválok itt...
Na ezt nem értem...
Na ezt nem értem... You are not allowed to view links. Register or Login
A system/appba bemásolva sem működik? Tipp
Bocsi, rosszul írtam, még az elöző rom volt a fejembe. Menj be a system, app mappába, és ott találsz egy TaskManager. apk-t. Na abban cseréld ki az ikont, és meglesz a jobmaneger.
Belenéztem és az új ikon volt ott is már!!! Akkor mi a fr....ért nem azt jeleníti meg Most rámásoltam,hibaüzenet és szerintem eltűnt megint....
A data, app mappában nincs ilyen ikonod? Mert ha közben frissített, akkor ott kel lennie.
Megint semmi!!!!!Feladom!
Ment egy pü.