Valamilyen szinten igazad van,de arra akartalak rávezetni hogy nem múlt időben írja azt gipsz jakab hogy mi a mondandója a rommal kapcsolatban hanem jelen időben akkor szerintem akkor épp azt használja.Én legalábbis így látom.
Akkor nem értjük egymást... Amikor én olvasom x hét múlva, akkor már múlt idő lesz az amit akkor jelenben írt. Tehát nem fogom tudni, hogy miről írta akkor, amikor írta....
Na mindegy, hagyjuk. Viszont konkrét instant segítség jól jönne:
Egyik pillanatról a másikra elment a telefonomból a telefon... Vagyis PDA-ként OK, de se telefonálás, se adatkapcsolat nincs. Hogy milyen ROM volt fent mellékes, mert utána kb. 5 feltettem, gyárit is, Aztán vissza Sztyupyhoz froyora, de semmi. IMEI meg van, nem veszett el, a SIM-em kéri a PIN-t, el is fogadja, de aztán ha tárcsázok, azt írja ki, hogy nincs adatkapcsolat. (Egyébként a tárcsázáshoz mondjuk nem is kéne). Térerőt mutat 20-90% között, de sem engem nem lehet hívni, sem én nem tudok telefonálni, és persze emailezni sem.
Jelen pillanatban a Sztyupy 3.§ van fent, eredeti EFS visszamásolva, de semmi élet. Mivel próbálkozhatnék még? Már arra is gondoltam, hogy Telenor leállás, de hírt nem találtam róla.