2024, 11 23, 01:16:31

Szerző Téma: Instant Segítség  (Megtekintve 116519 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szemesi69

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy A3 5.0.2
  • PDA ROM: Galaxy A3 5.0.2
Re: Instant Segítség
« Reply #1375 Dátum: 2012, 07 25, 11:38:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
elvileg nem kellene hogy maga a romban Különbség legyen a régió szám miatt de hát ki tudja..:S

Van különbség a jw6-7 sokkal gyorsabb értem ezalatt pl. gyári böngésző TW launcher, mindkettőt próbáltam.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #1376 Dátum: 2012, 07 25, 11:49:41 »
Van különbség a jw6-7 sokkal gyorsabb értem ezalatt pl. gyári böngésző TW launcher, mindkettőt próbáltam.

lehet én nem próbáltam a csak a jw4et mert azt mondták hogy ua, csak a régió miatt van a számbeli eltérés:)

Nem elérhető szemesi69

« Reply #1377 Dátum: 2012, 07 25, 12:06:25 »
lehet én nem próbáltam a csak a jw4et mert azt mondták hogy ua, csak a régió miatt van a számbeli eltérés:)
Ez így igaz a régió szám más, de mégis vannak javítások, valaki másik fórúmon  csinált böngésző tesztet jw6-on és jóval gyorsabban tölt be mint a jw5-ön, továbbá xda-n megnézed róluk a leirást a change log jelentősen különbözik.

JW8_JV9_JW1.tar
PDA: XWJW8
CSC: VAUJV9
PHONE: XWJW1 ( MODEM CRC32 = 2DAE106C CHANGELOG = 1126195 )

JW7_JW2_JW1.tar
PDA: XWJW7
CSC: ITVJW2

I9000XWJW6 (2.3.6)
Firmware: I9000XWJW6
Modem: I9000XWJW1
CSC: I9000XSAJV8
Build Date: 13.04 2012
Change List: 1086604

[ROM] [MULTi-CSC] i9000XWJW5 2.3.6 - XWJW5 OXXJVC XXJW4 © 2012-03-20 Kies (CL1045879)

[ROM] [MULTi-CSC] i9000XXJW4 2.3.6 - XXJW4 OXAJW5 XXJW4 © 2012-04-02 Kies (CL1043937)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1378 Dátum: 2012, 07 25, 12:12:07 »
Ez így igaz a régió szám más, de mégis vannak javítások, valaki másik fórúmon  csinált böngésző tesztet jw6-on és jóval gyorsabban tölt be mint a jw5-ön, továbbá xda-n megnézed róluk a leirást a change log jelentősen különbözik.

JW8_JV9_JW1.tar
PDA: XWJW8
CSC: VAUJV9

JW7_JW2_JW1.tar
PDA: XWJW7
CSC: ITVJW2

I9000XWJW6 (2.3.6)
Firmware: I9000XWJW6
Modem: I9000XWJW1
CSC: I9000XSAJV8
Build Date: 13.04 2012
Change List: 1086604

[ROM] [MULTi-CSC] i9000XWJW5 2.3.6 - XWJW5 OXXJVC XXJW4 © 2012-03-20 Kies (CL1045879)

[ROM] [MULTi-CSC] i9000XXJW4 2.3.6 - XXJW4 OXAJW5 XXJW4 © 2012-04-02 Kies (CL1043937)

akkor gondolom javítások vannak benne.. csak akkor azt nem értem hogy ha az egyik régió megkapja a javításokat akkor a másik régió miért nem?

Nem elérhető szemesi69

« Reply #1379 Dátum: 2012, 07 25, 12:29:53 »
akkor gondolom javítások vannak benne.. csak akkor azt nem értem hogy ha az egyik régió megkapja a javításokat akkor a másik régió miért nem?

Emlékezz vissza az első magyar hivatalos ginger független 2.3.3 volt t-mobil, telenor 2.3.4-el kezdett vdh 2.3.3-al, mi magyarok kapjuk mindig a legkevesebbet. Ez van. Ráadásul value pack csak függetlenre van magyar.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1380 Dátum: 2012, 07 25, 12:59:14 »
Emlékezz vissza az első magyar hivatalos ginger független 2.3.3 volt t-mobil, telenor 2.3.4-el kezdett vdh 2.3.3-al, mi magyarok kapjuk mindig a legkevesebbet. Ez van. Ráadásul value pack csak függetlenre van magyar.

elvileg már nem:) elvileg mostanra asszem pont tegnapra már mind a 3 szolgáltatónál megjelent:)

Nem elérhető hotsauce03

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s 3
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1381 Dátum: 2012, 08 01, 13:03:24 »
hellosztok!!olyan problémám van hogy mostanába elég sűrűn elmegy a hálózatom azt amikor van kedve akkor vissza jön.nem tudjátok mi lehet a gond?

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1382 Dátum: 2012, 08 01, 13:08:04 »
hellosztok!!olyan problémám van hogy mostanába elég sűrűn elmegy a hálózatom azt amikor van kedve akkor vissza jön.nem tudjátok mi lehet a gond?

vélhetően valami app okozhatja a gondot. csinálj gyári beállítások visszaállítását!:)

Nem elérhető hotsauce03

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s 3
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1383 Dátum: 2012, 08 01, 13:14:17 »
a legfrissebb jw7 van fent.jw6 nális ez van...csak a gyári appok vannak rajta

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1384 Dátum: 2012, 08 01, 13:16:36 »
a legfrissebb jw7 van fent.jw6 nális ez van...csak a gyári appok vannak rajta

tegyél vissza egy 3 fileset repartal, és utána tedd fel a jw5-öt és hagyd ugy mindet így gyári telefonod lesz ha ilyenkor is csinálja akkor szerviz,

Nem elérhető nagyanyokalacsa

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: I9000 XXJVU+ sema 2.5.0 scbm, modem: JVO
« Reply #1385 Dátum: 2012, 08 15, 23:43:06 »
Sziasztok ! Nem birok ezzel a telefonnal egy ideje megint.. JW5 ös Rom volt rajta sem aphone kernerrel 2.7-es es darabig semmi gond nem volt.. majd elkezdett 4honap után merülni veszettül, meg kifagyott.. stb..  Majd kaptam  javaslatnak h egy wipe factory vagy ujra rakjam fel a romot felraktam a JW7es romot szintèn ezzel a kernerrel.. most pedig következő a szitu tárcsázoban az elözmènyekre lèpve vagy rögtön kilèp vagy nem is csinál semmit... töltőről fèl 10kor vettem le egy orán keresztül facebookchateltem ès teljesen lemerült nem az h fèlig vagy valami hanem csutkára.. játèkok szaggatnak..  szerintem ezek nem normális jelensègek...jaa ès TBvel raktam vissza mindent ha ez számít valamit

Szeretnèm elèrni h ne szaggasson egy ilyen alap játèk mint az angry bird.. ès ha az aku időn is lehetne javítani örülnèk. Elöre is köszönöm

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Instant Segítség
« Reply #1386 Dátum: 2012, 08 18, 23:53:55 »
Sziasztok ! Nem birok ezzel a telefonnal egy ideje megint.. JW5 ös Rom volt rajta sem aphone kernerrel 2.7-es es darabig semmi gond nem volt.. majd elkezdett 4honap után merülni veszettül, meg kifagyott.. stb..  Majd kaptam  javaslatnak h egy wipe factory vagy ujra rakjam fel a romot felraktam a JW7es romot szintèn ezzel a kernerrel.. most pedig következő a szitu tárcsázoban az elözmènyekre lèpve vagy rögtön kilèp vagy nem is csinál semmit... töltőről fèl 10kor vettem le egy orán keresztül facebookchateltem ès teljesen lemerült nem az h fèlig vagy valami hanem csutkára.. játèkok szaggatnak..  szerintem ezek nem normális jelensègek...jaa ès TBvel raktam vissza mindent ha ez számít valamit

Szeretnèm elèrni h ne szaggasson egy ilyen alap játèk mint az angry bird.. ès ha az aku időn is lehetne javítani örülnèk. Elöre is köszönöm

Rakj fel egy három fájlost reparttal, és az SMS-ek, APN-ek valamint névjegyzék kivételével semmit se rakj vissza titaniummal! Szépen minden programot a Playből tölts le. Valószínű, hogy az a valami ami először okozta a hibát a Titanium visszállítással visszakerült a telefonra.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1387 Dátum: 2012, 08 20, 18:19:56 »

Sajnos ezeknek is megtelik az agyuk egy idő után.. ilyenkor egy FR és megy is szépen tovább, csak ne TB-z:)

Nem elérhető gerg0

• PDA: Galaxy S4 Mini
« Reply #1388 Dátum: 2012, 08 26, 22:43:55 »
Az sgs egyszer csak azt kezdte el mondogatni, hogy a android,process.acore folyamat leállt. ahényszor a névjegyekre nyomok, de úgy tűnik más alapfunkciók sem mennek rendesen

Tud valaki segíteni?
próbáltam wipe data, de az sem segít

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1389 Dátum: 2012, 08 27, 07:53:58 »
Az sgs egyszer csak azt kezdte el mondogatni, hogy a android,process.acore folyamat leállt. ahényszor a névjegyekre nyomok, de úgy tűnik más alapfunkciók sem mennek rendesen

Tud valaki segíteni?
próbáltam wipe data, de az sem segít

próbálj egy FR-t is ha az sem akkor újra kell telepíteni és menni fog rendesen:)

Nem elérhető nagyanyokalacsa

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: I9000 XXJVU+ sema 2.5.0 scbm, modem: JVO
« Reply #1390 Dátum: 2012, 08 27, 16:08:16 »
Minden segítsèget köszönök amit eddig kaptam. :) most már minden oksa telommal:) ez igazábol csak kiváncsiság .. mindenkinek leszívja a 3G az aksit? Wifivel illetve 3G nèlkül sokat bir de azzal...:((:)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1391 Dátum: 2012, 08 27, 17:09:50 »
Minden segítsèget köszönök amit eddig kaptam. :) most már minden oksa telommal:) ez igazábol csak kiváncsiság .. mindenkinek leszívja a 3G az aksit? Wifivel illetve 3G nèlkül sokat bir de azzal...:((:)
igen
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #1392 Dátum: 2012, 08 27, 17:39:21 »

sajnos a 3G elég rendesen szívja, de ha épp nem használod akkor kapcsold ki addig se merít:)

Nem elérhető blackfox

• PFC Fan
  • PDA: I9000XWJVN
  • PDA ROM: I9000OXXJV9
« Reply #1393 Dátum: 2012, 08 28, 14:26:49 »
Hello,a kérdésem az lenne,hogy a telomon 2.3.6-os gingerdrade van XWJW5-ös és szeretném a gyári kernelt lecserélni,melyiket javasoljátok,és hogy ezt amit találtam:voodoo-kernel-XWJW5-v1.3.tar.md5 jo-e hozzá??Válaszotokat előre is köszönöm!!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1394 Dátum: 2012, 08 28, 15:04:28 »
Hello,a kérdésem az lenne,hogy a telomon 2.3.6-os gingerdrade van XWJW5-ös és szeretném a gyári kernelt lecserélni,melyiket javasoljátok,és hogy ezt amit találtam:voodoo-kernel-XWJW5-v1.3.tar.md5 jo-e hozzá??Válaszotokat előre is köszönöm!!

hát..ha jw5, akkor biztos jó...bár gyanús az elnevezés, mert supercurio nem gyártott gingerbread kerneleket tudtommal az sgs-hez, csak még az eclair-froyo korszakban, szóval mi a fene ez a kernel, hol találtad, ki csinálta, és miért ez a neve ???

én a sima, csupasz cf-root jw4 kernelt használom hozzá
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gerg0

• PDA: Galaxy S4 Mini
« Reply #1395 Dátum: 2012, 08 28, 15:23:14 »
volna egy két kérdésem

1. ha ext4-re konvertálva használom az SGS-t ( 4 partició), akkor a cwm format, illetve a FR is arra fogja formázni, vagy valami elkavarodik?
2. ext4-es partíciók mellett felrakható új rom, vagy előbb vissza kell konvertálni?

úgy nézem nálam az a gond, hogy a data read only mountolódik

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1396 Dátum: 2012, 08 28, 15:54:15 »
volna egy két kérdésem

1. ha ext4-re konvertálva használom az SGS-t ( 4 partició), akkor a cwm format, illetve a FR is arra fogja formázni, vagy valami elkavarodik?
2. ext4-es partíciók mellett felrakható új rom, vagy előbb vissza kell konvertálni?

úgy nézem nálam az a gond, hogy a data read only mountolódik

1. a cwm ext4-en fogja hagyni, de a 3e recovery rfs-re formázza, ha esetleg azzal nyomnál fr-t

szóval alapból nem változik, ext4-en hagyja, igazából egy windowsos quick format megy ilyenkor, nem "igazi" formázás,

2. bármilyen rom felrakható ext4-re: ha odinnal rakod, úgyis rfs-re formázza megint, ha meg CWM recoveryből rakod, akkor marad/vagy változik, attól függ, milyen romot raksz fel (pl egy sima gyári alapú custom rom nem fogja neked megváltoztatni, tehát marad ext4, de egy cyanogenmod a saját fájlrendszerét (yaffs+ext4) és partíciós tábláját fogja ráerőltetni)

Nem elérhető blackfox

• PFC Fan
« Reply #1397 Dátum: 2012, 08 28, 17:43:58 »
ezen az oldalon találtam:http://rapidlibrary.com/files/voodoo-kernel-xwjw5-v1-3-odin-zip_ulccb98tz8i89on.html,de közben találtam egy semaphor 2.7.4scbm.tar,az szerinted jo lenne hozzá???

Nem elérhető blackfox

• PFC Fan
« Reply #1398 Dátum: 2012, 08 28, 19:00:32 »
Lenne még egy kérdésem,nem tudok semmivel sem rootolni,probáltam super one clikkel(végig sem ment lefagyott)unlokroottal is probáltam az sem csinálta meg pedig amikor 2.3.3 volt rajt azzal sikerült,most nem,z4rootot is felraktam a telora az sem csinál semmit,kérlek mondj egy használható megoldást!!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1399 Dátum: 2012, 08 28, 20:06:16 »
Lenne még egy kérdésem,nem tudok semmivel sem rootolni,probáltam super one clikkel(végig sem ment lefagyott)unlokroottal is probáltam az sem csinálta meg pedig amikor 2.3.3 volt rajt azzal sikerült,most nem,z4rootot is felraktam a telora az sem csinál semmit,kérlek mondj egy használható megoldást!!

Marcedli már irta. Cf-root kernel.Gb romokat kernellel tudod rootolni. Ajánlott a faq alapos átolvasása is.

Tapatalk 2 & SGS & ICS
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"