2024, 11 26, 11:42:22

Szerző Téma: [ROM] Litening v.5  (Megtekintve 11402 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

R2D20208

• Vendég
[ROM] Litening v.5
« Dátum: 2011, 05 06, 22:51:15 »
Egy kis csemege ezt használom....Litening v.5 ROM

Bemutató Video :
You are not allowed to view links. Register or Login

CWM es verzio : You are not allowed to view links. Register or Login

Odinos verzio : You are not allowed to view links. Register or Login

Pár jellemző :

--Fast Gingerbread 2.3.3 ROM

*Op basis van de officiële XWJVB Firmware
*Geïntegreerde Supercurio kernel Voodoo
*Geïntegreerde ClockworkMod [CWM]
*Recovery 2e to flash unsigned update.zip's
*Multi Lockscreen
*Green themed.
*Green wallpapers.
*Green themed market
*Extended Power Menu.
*Icon set.
*Zipaligned.
*Optimised.
*Deodexed.
*Root + Busybox

*Modded Apps:

-Modded Launcher Pro.
-Modded TW Launcher
-Modded phone.apk.
-Modded settings.
-Modded Contacts.

*Tweak Apps:

-Spare Parts
-SuperUser
-SGS Tools

Beépitett voodoo deodex témázható.

Egy két képet rakok fel ha érdekes valakinek. Flott, gyors, eddig minden nagyon szépen működik benne. Van benne egy LItening Rom Customiser,ez mint a Darkynak a romolo appja...Egyéb nyalánkságok. Ajánlom.

Felrakás az odinos dobja magát, a CWM nél egy stock JVB , itt bemásol a zip belső sdre, majd odinnal rá egy Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks kernel, auto reboot nélkül és repatr nélkül természetesen, akksi ki, recovery bekapcs, wipe minden, és intstall zip stb stb. egyelőre nagyon tudom ajánlani .... :ok: 

R2D20208

• Vendég
Re: Litening v.5 ROM
« Reply #1 Dátum: 2011, 05 06, 23:00:47 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ez a Litening ROM CUSTOMIZER

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #2 Dátum: 2011, 05 06, 23:07:44 »

Még jó hogy kitaláltam hogy holnap nem akarok dolgozni menni,azt hiszem inkább ezt próbálom ki mint azt a ruszki romot.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

R2D20208

• Vendég
« Reply #3 Dátum: 2011, 05 06, 23:25:22 »
Még jó hogy kitaláltam hogy holnap nem akarok dolgozni menni,azt hiszem inkább ezt próbálom ki mint azt a ruszki romot.
Ezt jobban ajánlom. Nagyon stabil, és még jobb.... Érdemes , aki szereti az ujdonságot. Amugy TW Launcherrel is megy mindennel, de a Launcher pro picit át van alakitva, de ha felrakja az ember a magyar változatot is szépen viszi. Akksi eddig oksa.

R2D20208

• Vendég
« Reply #4 Dátum: 2011, 05 06, 23:32:39 »

Bemutató Video :
CWM es verzio : You are not allowed to view links. Register or Login

Odinos verzio : You are not allowed to view links. Register or Login

Pár jellemző :

--Fast Gingerbread 2.3.3 ROM

*Op basis van de officiële XWJVB Firmware
*Geïntegreerde Supercurio kernel Voodoo
*Geïntegreerde ClockworkMod [CWM]
*Recovery 2e to flash unsigned update.zip's
*Multi Lockscreen
*Green themed.
*Green wallpapers.
*Green themed market
*Extended Power Menu.
*Icon set.
*Zipaligned.
*Optimised.
*Deodexed.
*Root + Busybox

*Modded Apps:

-Modded Launcher Pro.
-Modded TW Launcher
-Modded phone.apk.
-Modded settings.
-Modded Contacts.

*Tweak Apps:

-Spare Parts
-SuperUser
-SGS Tools

Beépitett voodoo deodex témázható.

Egy két képet rakok fel ha érdekes valakinek. Flott, gyors, eddig minden nagyon szépen működik benne. Van benne egy LItening Rom Customiser,ez mint a Darkynak a romolo appja...Egyéb nyalánkságok. Ajánlom.

Felrakás az odinos dobja magát, a CWM nél egy stock JVB , itt bemásol a zip belső sdre, majd odinnal rá egy Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks kernel, auto reboot nélkül és repatr nélkül természetesen, akksi ki, recovery bekapcs, wipe minden, és intstall zip stb stb. egyelőre nagyon tudom ajánlani .... :ok:
Legajánlatosabb ugy felrakni, hogy odinnal az alapromot, majd belső sdre berak a nem odinos ZIP, beállit a Litening Rom Cusstomizer, mit akarsz felrakni (mint Darkynál) Majd mented. És CWM ből felrakod. Igy fog ideálisan müködni.

R2D20208

• Vendég
« Reply #5 Dátum: 2011, 05 07, 00:10:03 »
FIGYELEM!
 Felrakás nem ajánlott egyből JVB re odinnal, hanem fogj egy stabil froyot, pl én ilyenkor JPU SSamfirmwaret fogom( 3 fájlosat) Majd ha az ember tényleg "tiszta munkát akar végezni, akkor  egy hardreset (elötte mindent ments! ) *2767*3855#. Ezután odinnal dobd föl JS8 at, repatr NE legyen bepipálva, és erre rakd az odinos 3 fájlos romot.

Nem elérhető Skippy

• Nem: Férfi
  • Gengszter
  • Navigáció / Navigation: igo,sygic aura
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunamics
« Reply #6 Dátum: 2011, 05 07, 01:16:37 »
jónak néz ki a zöld is tetszik lehet hogy most kicsit eldobom a MIUI-t :hmm:

R2D20208

• Vendég
« Reply #7 Dátum: 2011, 05 07, 01:43:59 »
Pár launcherhez témához illő kép. Amugy a zöld téma kékre is letölthető.

R2D20208

• Vendég
« Reply #8 Dátum: 2011, 05 07, 07:47:38 »
Nagyon rövid tapasztalat : Este 99% al szeftem le a töltőről, nem raktam repcsi modba, de "pihent" 98 volt reggelre ma. Most csinálom az első akkutesztet. Ebbe a romba, mint látszik van egy beépitett speciálisan átalakitott Launcher pro. Eu automatikusan elrejti a statusbart, és jobb lennt van egy gomb, ami az utolsó oldalra visz. Az egyik képen és a videon látszik is,ahol van ném füddöleges irt ikon is. Nem tudom ott hogy lehet ikonnevet cserélni, de sztem sehogy,mert a képbe van ez beépitve. Valoszibű odaszerkesztettek vmi érintésszenzort, ami miatt ott az oldalak nyilnak meg, ahol a mappák vannak. Tehát ha a Launcherben megváltoztatod az oldalak szmát, már nem megy. De alapban igy tökéletes. Én ADW-t raktam föl, fut mint a villám. Eddig minden jo a rommal, teszt alatt még.

R2D20208

• Vendég
« Reply #9 Dátum: 2011, 05 07, 08:36:28 »
Nagyon rövid tapasztalat : Este 99% al szeftem le a töltőről, nem raktam repcsi modba, de "pihent" 98 volt reggelre ma. Most csinálom az első akkutesztet. Ebbe a romba, mint látszik van egy beépitett speciálisan átalakitott Launcher pro. Eu automatikusan elrejti a statusbart, és jobb lennt van egy gomb, ami az utolsó oldalra visz. Az egyik képen és a videon látszik is,ahol van ném füddöleges irt ikon is. Nem tudom ott hogy lehet ikonnevet cserélni, de sztem sehogy,mert a képbe van ez beépitve. Valoszibű odaszerkesztettek vmi érintésszenzort, ami miatt ott az oldalak nyilnak meg, ahol a mappák vannak. Tehát ha a Launcherben megváltoztatod az oldalak szmát, már nem megy. De alapban igy tökéletes. Én ADW-t raktam föl, fut mint a villám. Eddig minden jo a rommal, teszt alatt még.
Sorry a sok-sok helyesírási hibáért,akkor ébredtem !  :D

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
Re: [ROM] Litening v.5
« Reply #10 Dátum: 2011, 05 07, 12:36:57 »
Egy kérdés .vagy több.Ha megnyomom a zöld gombot hosszan akkor elöugrik edit dock shortcut.Az elsö kettö még világos is de a z a swipe gesture action az mit jelent?Ha meg valamit beálltok abban azt hol kell akkor elöhivni.Hogy lehet beállitani az aksi kijelzést ugy a desktopra mint a videóban ahogy van? :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #11 Dátum: 2011, 05 07, 13:38:40 »
FIGYELEM!
 Felrakás nem ajánlott egyből JVB re odinnal, hanem fogj egy stabil froyot, pl én ilyenkor JPU SSamfirmwaret fogom( 3 fájlosat) Majd ha az ember tényleg "tiszta munkát akar végezni, akkor  egy hardreset (elötte mindent ments! ) *2767*3855#. Ezután odinnal dobd föl JS8 at, repatr NE legyen bepipálva, és erre rakd az odinos 3 fájlos romot.
Ezt határozottan cáfolom,én pontosan úgy tettem fel.Stock jvb,utána a rom,majd a konfigurátor(ez a dolog nagyon ismerős valahonnan,csak nem darky új néven  :D ) Eddig minden faja. :ok:
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető rajker

« Reply #12 Dátum: 2011, 05 07, 14:21:25 »
Egy kérdés .vagy több.Ha megnyomom a zöld gombot hosszan akkor elöugrik edit dock shortcut.Az elsö kettö még világos is de a z a swipe gesture action az mit jelent?Ha meg valamit beálltok abban azt hol kell akkor elöhivni.Hogy lehet beállitani az aksi kijelzést ugy a desktopra mint a videóban ahogy van? :oops:
Na sikerült rájönnöm mi volt a hiba.Mostmár dolgozik minden perfelt.Még csak az aksi kijelzés hiányzik.De azt hogy kell belevarázsolni a kezdö képernyöbe  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #13 Dátum: 2011, 05 07, 14:41:59 »
Na sikerült rájönnöm mi volt a hiba.Mostmár dolgozik minden perfelt.Még csak az aksi kijelzés hiányzik.De azt hogy kell belevarázsolni a kezdö képernyöbe  :hmm:
Én még egy valamit nem értek.A videón ha a jobb oldali menüsávok közül kattint valamelyikre akkor arra az oldalra ugrik és ott is megjelenik annak a menünek a neve,arra kattintva meg megnyílik egy box,az abban tárolt alkalmazásoknak.Hol van ez a beállítás?Nálam csak egy üres oldalra ugrik.
Az az aksikijelzés meg szerintem egy widget lehet.

R2D20208

• Vendég
« Reply #14 Dátum: 2011, 05 07, 14:48:36 »
Ezt határozottan cáfolom,én pontosan úgy tettem fel.Stock jvb,utána a rom,majd a konfigurátor(ez a dolog nagyon ismerős valahonnan,csak nem darky új néven  :D ) Eddig minden faja. :ok:
A cáfolást elfogadom. Nekem 2 szer igy sült be a mutatvány, ujra kellett kezdnem a romolást. Akkor a bibi az én készülékemben volt :-D 

R2D20208

• Vendég
« Reply #15 Dátum: 2011, 05 07, 14:50:07 »
Én még egy valamit nem értek.A videón ha a jobb oldali menüsávok közül kattint valamelyikre akkor arra az oldalra ugrik és ott is megjelenik annak a menünek a neve,arra kattintva meg megnyílik egy box,az abban tárolt alkalmazásoknak.Hol van ez a beállítás?Nálam csak egy üres oldalra ugrik.
Ahova üres oldalra ugrik, ott nyomsz alul egy alkalmazást, és ott rakhatsz ki arra az üres oldalra az alkalmazásaidbol bármit. Majd ezeket mappákba is rakhatod.

Nem elérhető rajker

« Reply #16 Dátum: 2011, 05 07, 15:12:38 »
Arra az aksi kijelzésre én is gondoltam már hogy widget,de melyik lehet???Mert hogy a rommal nem jön az bisztos. >:(
Nem szégyen a tanulás

R2D20208

• Vendég
« Reply #17 Dátum: 2011, 05 07, 15:17:59 »
Arra az aksi kijelzésre én is gondoltam már hogy widget,de melyik lehet???Mert hogy a rommal nem jön az bisztos. >:(
Sok sok battery widget van, de az bizti jol néz ki. Arra gondoltam, hogy ez az egész egyénileg átszabható. Ha mérretre ugyakkora képet raksz be, és a kép jobb oldalán (ahol a ganes tools stb feliratok vannak, ott vannak vmi nyomásérzékelők a launcherbe beépitve. Namásmost én megpróbálok képet szerkeszteni , és bármilyen képet egy vékony sávban beszurni oda. Persz 4 et, ahol azok az "irt" ikonok vannak. Vmi képszerkesztővel. Ezen elgondolkodom  :olvass:

Nem elérhető rajker

« Reply #18 Dátum: 2011, 05 07, 15:46:09 »
Látezhet az is hogy ez amit mi látunk a videón az csak a 4.2 ben van az 5 ben meg nincs.nálam ha pl rányomok a Tools-ra akkor nem jelenik meg fent a tool felirat,csak üres az oldal.Na ha akarok valamit az oldalra  akkkor a  megszokott eljárással ki tudom tenni az appokat vagy widgetet.Mié nem olyan mint a videónnnnnnnn   >:( >:( >:(
Nem szégyen a tanulás

R2D20208

• Vendég
« Reply #19 Dátum: 2011, 05 07, 16:28:00 »
Látezhet az is hogy ez amit mi látunk a videón az csak a 4.2 ben van az 5 ben meg nincs.nálam ha pl rányomok a Tools-ra akkor nem jelenik meg fent a tool felirat,csak üres az oldal.Na ha akarok valamit az oldalra  akkkor a  megszokott eljárással ki tudom tenni az appokat vagy widgetet.Mié nem olyan mint a videónnnnnnnn   >:( >:( >:(
Mert vannak dolgok amikre nekünk kell rájönni,és közölni a másikkal :)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #20 Dátum: 2011, 05 07, 16:39:19 »
Ahova üres oldalra ugrik, ott nyomsz alul egy alkalmazást, és ott rakhatsz ki arra az üres oldalra az alkalmazásaidbol bármit. Majd ezeket mappákba is rakhatod.
Nem és nem,nézd meg magad is a videón.Az nem mappa hanem egy előugró dokk.Most így hirtelen én is arra gondolok hogy azért van mert a videón egy korábbi változat van.

R2D20208

• Vendég
« Reply #21 Dátum: 2011, 05 07, 16:44:21 »
Őszintén megmondom nektek, ez egy nagyon stabilnak tünö rom, eddig nagyon jo akkuidővel és én magyar launcher pro plust használok hozzá és kegyetlen jo... :taps:

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #22 Dátum: 2011, 05 07, 16:45:19 »
Most jutott eszembe,én használtam korábban ilyesmit és most megtaláltam

Nem elérhető rajker

« Reply #23 Dátum: 2011, 05 07, 17:13:10 »
Most jutott eszembe,én használtam korábban ilyesmit és most megtaláltam
Jonak jo,de ez nem az ami a videóban van.Igaz eddig még nem érkeztem beállitásait megnézni,most nem érek rá.Na de majd estére nekilátunk. :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #24 Dátum: 2011, 05 07, 17:15:50 »
Jonak jo,de ez nem az ami a videóban van.Igaz eddig még nem érkeztem beállitásait megnézni,most nem érek rá.Na de majd estére nekilátunk. :oops:
Én nem is állítottam hogy ugyanaz,azt írtam hogy használtam ilyesmit.