2024, 11 26, 11:26:17

Szerző Téma: [ROM] Litening v.5  (Megtekintve 11401 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
Re: [ROM] Litening v.5
« Reply #25 Dátum: 2011, 05 07, 17:40:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Őszintén megmondom nektek, ez egy nagyon stabilnak tünö rom, eddig nagyon jo akkuidővel és én magyar launcher pro plust használok hozzá és kegyetlen jo... :taps:
ezt a magyar  launcher prot hol lehet beszerezni ????
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #26 Dátum: 2011, 05 07, 17:43:37 »
Úgy hogy megkérsz valakit akinek megvan hogy adjon egy példányt. :whistle:
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Neo70

« Reply #27 Dátum: 2011, 05 07, 17:52:20 »
Úgy hogy megkérsz valakit akinek megvan hogy adjon egy példányt. :whistle:
Kérem szépen akinek meg van adjon nekem egy példányt !!  :ima: :ima: :ima: :ima: :ima: :ima: :ima:
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető milán19

• Navigáció / Navigation: Wayteq N770
  • PDA: LG G2 HTC One M9
  • PDA ROM: Viper
« Reply #28 Dátum: 2011, 05 07, 17:56:05 »
Meg kérhetnék valakit hogy az első hozzászólásba ,,mint a többi rom nál csináljon egy érthető magyar leirást a felrakás menetéről, esetleg linkekkel mellékelve .. Olyanoknak mint én is aki  lüke az angolhoz ...

Nem elérhető milán19

• Navigáció / Navigation: Wayteq N770
  • PDA: LG G2 HTC One M9
  • PDA ROM: Viper
« Reply #29 Dátum: 2011, 05 07, 19:00:30 »
erre a részre lennék kiváncsi az eőző rész már megcsináltam

7. Na ODIN voltooid procedure zal de telefoon opnieuw worden opgestart in CWM Recovery.
Selecteer hier "reboot system now"

Nu zullen we de Litening_Rom_v5.4.zip gaan flashen, om de dingen die ontbrekende toe te voegen in de basisversie.

8. Open Litening Rom Customizer. Selecteer alle opties die
je wilt installeren, en degenen die je niet wilt de-selecteren. Selecteer NIET de Wipe optie omdat we dit al gedaan hebben voor het gebruik van ODIN.
9. Na het selecteren en de-selecteren van de opties volgens uw wensen, drukt je op terug om de app af te sluiten en de gegeven op te slaan.
10. Download en kopieer de Litening_Rom_v5.3.zip naar je interne sdcard. (De Zip Niet uitpakken!)
11. Restart de telefoon opnieuw in Recovery mode (Vol UP + Home + Power on)
12. Nu selecteer 'Install zip from SDCARD'
13. Selecteer 'Choose zip from SDCARD' en selecteer de zip-bestand
(Litening_Rom_v5.3.zip). Kies dan 'Yes'.
14. Na het voltooien van het proces, drukt je op 'Go Back' en vervolgens op 'Reboot system'.
15. De procedure is voltooid. Veel plezier met de ROM.

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #30 Dátum: 2011, 05 07, 19:04:04 »
 :D :D :D

Megvan hogy kell csinálni a videóhoz hasonlót.

Megnyomod pl a tools.Az eldob egy üres oldalra.Itt nyomod tovább ujjad hogy megjelenjen a widgetek.Ott kiválasztod a simifoldert.Majd csinálsz magadnak saját foldert saját beállitások szerint.Hozzáadod a saját App at,és már kész is.Kb igy  :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #31 Dátum: 2011, 05 07, 19:28:43 »

Megvan hogy kell csinálni a videóhoz hasonlót.

Ááááááááá, ::) Pedig még néztem is hogy mi a bánat lehet ez a simi.Arra rájöttem hogy van nekije óra widgetje,de ez. :D :taps: :ok:
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető rajker

« Reply #32 Dátum: 2011, 05 07, 19:33:13 »
Találtam egy kis problémát  >:( Minden App amit hsasználok,fölpakoltam.Na most ha belemegyek a app-be érdekes fele se jelenik meg amit én installáltam.Ha viszont ujból akarom feltenni akkor meg azt irja hogy felül fogja irni a már meglévöt  :shock:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #33 Dátum: 2011, 05 07, 19:35:58 »
erre a részre lennék kiváncsi az eőző rész már megcsináltam

7. Na ODIN voltooid procedure zal de telefoon opnieuw worden opgestart in CWM Recovery.
Selecteer hier "reboot system now"

Nu zullen we de Litening_Rom_v5.4.zip gaan flashen, om de dingen die ontbrekende toe te voegen in de basisversie.

8. Open Litening Rom Customizer. Selecteer alle opties die
je wilt installeren, en degenen die je niet wilt de-selecteren. Selecteer NIET de Wipe optie omdat we dit al gedaan hebben voor het gebruik van ODIN.
9. Na het selecteren en de-selecteren van de opties volgens uw wensen, drukt je op terug om de app af te sluiten en de gegeven op te slaan.
10. Download en kopieer de Litening_Rom_v5.3.zip naar je interne sdcard. (De Zip Niet uitpakken!)
11. Restart de telefoon opnieuw in Recovery mode (Vol UP + Home + Power on)
12. Nu selecteer 'Install zip from SDCARD'
13. Selecteer 'Choose zip from SDCARD' en selecteer de zip-bestand
(Litening_Rom_v5.3.zip). Kies dan 'Yes'.
14. Na het voltooien van het proces, drukt je op 'Go Back' en vervolgens op 'Reboot system'.
15. De procedure is voltooid. Veel plezier met de ROM.
A 15-ös számú instrukció alatt láttál egy Litening_v5_Odin.zip fájlt,azt töltsd le,majd tedd fel a galaxys-ra.Ezután már csak annyi dolgod van hogy cwm-ből,ugyanúgy mint ahogy romolni szoktál,install zip from sdcard/choose zip from sdcard kiválaszt telepít blablabla.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #34 Dátum: 2011, 05 07, 19:40:18 »
Találtam egy kis problémát  >:( Minden App amit hsasználok,fölpakoltam.Na most ha belemegyek a app-be érdekes fele se jelenik meg amit én installáltam.Ha viszont ujból akarom feltenni akkor meg azt irja hogy felül fogja irni a már meglévöt  :shock:
Ilyet nem tapasztaltam.olyat viszont igen hogy a data/app könyvtárba visszamásolt programok közül néhány fc-zett,de elég érdekesen,nem úgy mint máskor és más ablak is jelent meg más szöveggel.
Viszont egy igen kellemetlen tapasztalattal én is tudok szolgálni,azt hiszem végérvényesen sikerült elbaszcsiznom egy játék mentésemet,alig 6 hónapja játszottam csak vele és semmi mentésem nincs róla. :o

R2D20208

• Vendég
« Reply #35 Dátum: 2011, 05 07, 21:41:15 »
A MAgyar Launcher pro plust én szivesen átküldöm neked, de nem tudom összehozni hogy igy működdjön. Az a baj. hogy sztem ez a launcher pronak egy spec átszabott változata. Pl addig nem id tudtam telepiteni a magyar prot, amig a sima rom launchere fennet volt....

Nem elérhető rajker

« Reply #36 Dátum: 2011, 05 07, 23:22:19 »
Megoldottam ezt a hibát is.  :huh: Valami galiba lehet a kék témával.Nem mondom biztosra,de most mindent ujrapakoltam(tehát zöld minden)és minden app megvan,tökéletesen mükszik minden.Elmentem,és majd megpróbálom ráhuzni megint a kék témát.Kiváncsi vagyok mi lesz  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető lleynad

• PDA: SGS III
« Reply #37 Dátum: 2011, 05 08, 01:55:31 »
Sziasztok!

Többnyire kezdő vagyok, és nem szeretnék egy téglát kapni, ezért leírnám, hogy hogy tervezem ezt a romot felrakni, és kérném, hogy erősítsetek meg benne ha helyes.

Jelenleg DOC froyo, speedmod van a telón. Lementettem az sd-ről mindent, progikat, efs mappát. Egy nagytakarítást akarok csinálni, ezért nyomok egy hard resetet, formázom a belső memóriát, majd felmásolom ezt a romot.

Utána felrakom odinnal a 3 fileos JVK romot re-partitionnal (itt kérdésem az, hogy nem fogja e az zavarni hogy még a froyos speedmod kernel van fenn.), majd odinnal felrakom a hackelt kernelt a litening romhoz. Utána recovery módban elinditom, factory reset, és CWM-ből felrakom a litenincg romot.

Elvileg késsz vagyok. Amire még nem jöttem rá, hogy a customizert hol és mikor kéne elinditani és beállítani dolgokat rajta. Előre is köszönöm a segítséget.

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #38 Dátum: 2011, 05 08, 08:00:28 »

....Egy nagytakarítást akarok csinálni

....Egy nagytakarítást akarok csinálni, -------LAGFIXEKET kikapcsolom--------- ezért nyomok egy hard resetet, formázom a belső memóriát, majd felmásolom ezt a romot.

Utána felrakom odinnal a 3 fileos JVK romot re-partitionnal -------- ESETLEG JVB-t-------- (itt kérdésem az, hogy nem fogja e az zavarni hogy még a froyos speedmod kernel van fenn.), -------- NEM fogja zavarni---------- majd odinnal felrakom a hackelt kernelt a litening romhoz. ---------- ITT jöhet a customizer-----------Utána recovery módban elinditom, factory reset, és CWM-ből felrakom a litenincg romot.
És egy fontos lépést kihagytál: Mindezek után beírod ide szépen a tapasztalataidat..... ;-)

Nem elérhető kali1

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: Iphone 5s
  • PDA ROM: Majdnem gyári
« Reply #39 Dátum: 2011, 05 08, 10:32:15 »
Nem lehet belevarázsolni az  5 lockscreent /Android, Glass, Rotary, Epic, Puzzle és a kikapcsoló képernyőn a /download,recovery reboot -os dolgokat???? Bírom a romot nagyon bejön !!!!/de ezek hiányoznak.

thx :'(

Nem elérhető rajker

« Reply #40 Dátum: 2011, 05 08, 10:40:03 »
Nem lehet belevarázsolni az  5 lockscreent /Android, Glass, Rotary, Epic, Puzzle és a kikapcsoló képernyőn a /download,recovery reboot -os dolgokat???? Bírom a romot nagyon bejön !!!!/de ezek hiányoznak.

Nekem mindez benne van  :hmm: Igaz nálam 5.3 a rom  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #41 Dátum: 2011, 05 08, 11:30:40 »

Benne van.

Nem elérhető lleynad

« Reply #42 Dátum: 2011, 05 08, 12:08:14 »
Köszi a segítséget, felment minden, gyors is, viszont amit nem értek, hogy a videón ugy mutatja, hogy jobb odalon függőlegesen vannak linklehetőségek amikre rákattintva kijön egy uj ablak, de nekem ilyen nincs a képernyőn, hanem csak a sima megszokott asztal. Bekéne még állítani valamit?

Nem elérhető rajker

« Reply #43 Dátum: 2011, 05 08, 12:13:43 »
Köszi a segítséget, felment minden, gyors is, viszont amit nem értek, hogy a videón ugy mutatja, hogy jobb odalon függőlegesen vannak linklehetőségek amikre rákattintva kijön egy uj ablak, de nekem ilyen nincs a képernyőn, hanem csak a sima megszokott asztal. Bekéne még állítani valamit?
Tedd át Launcher pro-ra. :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető rajker

« Reply #44 Dátum: 2011, 05 08, 12:16:36 »
Benne van.
Megcáfollak ha szabad.Most toltam fel az 5.4-st és tényleg mindez nincsen benne  amit kali1 irt  >:( Vagy csak nállunk ???  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #45 Dátum: 2011, 05 08, 13:34:53 »
Megcáfollak ha szabad.Most toltam fel az 5.4-st és tényleg mindez nincsen benne  amit kali1 irt  >:( Vagy csak nállunk ???  :hmm:
De akkor hogyan lehet zárni,nyitni a kijelzőt?lenyomod a powert és egyből a főképernyő jön be?

Nem elérhető rajker

« Reply #46 Dátum: 2011, 05 08, 13:38:56 »
Eggy azé van benne  :'(

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

:D :D :D Megvan a videóból való batri kijelzés  :ok:

Circle Battery Widget a Marketböl

Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető lleynad

« Reply #47 Dátum: 2011, 05 08, 13:45:15 »
Azt megtudná valaki mondani, hogy a mobilhálózat elérhetőségének jelzésére szolgáló kis szürke sávokból álló jel felül mért nem sávozódik zöldre, csak simán szürke?

Nem elérhető Neo70

« Reply #48 Dátum: 2011, 05 08, 13:45:50 »
Szasztok

Feltettem az odinos változatot most bootol befele ,, kell esteleg még valami vagy igy készen is vagyok ., gondolok kernelre mert most egy piros woodo kernelt láttam ..

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
  • Navigáció / Navigation: igo,sygic aura
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunamics
« Reply #49 Dátum: 2011, 05 08, 13:47:24 »
Felraktam énis de az 5.3-at mert az 5.4 az kék és a zöld sokkal jobban tetszik meg ugye ebbe van 5lockscreen is :P