Sziasztok!
Nekem van egy kis gondom a nemrég vásárolt (használt) S2-mel és a tanácsotokat szeretném kérni
Új vagyok még itt, próbáltam a legjobb topicot kiválasztani, ha ennél tudtok jobbat szívesen veszem.
Szóval a gondom az hogy kb minden 5-6-ik hívás után elkezd recsegni a hangszóró. (az az 5-6 csak kb, valamikor már a második hívásnál életbe lép valamikor egy napot is bír.). Engem sem hallanak és én se hallok semmit még kihangosítva sem. (headsettel nem próbálkoztam). Viszont ha újraindítom a telefont tökéletes működik így gondolom nem hardveres a probléma. Először a GPS se működött. Aztán driver csere után továbbra se működött de legalább már megjelent a villogó gps jel ha elindítottam a google mapset. Így lettem érdekelt a ROM cserélgetésben és a Rootolásban. Pár napja újratettem a gyári 4.1.2-s androidot rajta a fórumon talált nagyon részletes leírások segítségével (köszi érte). A gps már működik, a recsegős probléma továbbra is fennál.
Esetleg ha tudnátok tanácsot adni mit próbáljak ki, mit tegyek rá stb. nagyon szívesen venném
Próbálok egy két hasznos infót itt összegyűjteni a mobilról:
*#1234# beütés után az alábbi infókat kapom:
PDA: I9100XWLSS
PHONE: I9100XXMS2
CSC: Unknown
Aksi mögött:
Model: GT-I9100
SSN: -I9100GSMH
Köszönöm előre is a segítséget