2024, 11 24, 09:59:24
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tapasztalatok  (Megtekintve 1019895 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
Re: Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14375 Dátum: 2014, 11 12, 10:56:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az enyémbe kettőt beszereltek...  :p A Menü, meg a Vissza gombok nálam világítanak.  ;) Sőt, ha elmulasztott esemény történt, még villognak is!  :)
Az nem úgy led! ;)

Ahhoz úgy emlékszem root kell meg bln-t támogató kernel.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #14376 Dátum: 2014, 11 12, 12:06:38 »
Az nem úgy led! ;)

Ahhoz úgy emlékszem root kell meg bln-t támogató kernel.
Hiszen erről beszélt az előző hsz-ben... :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
Re: Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14377 Dátum: 2014, 11 12, 16:19:36 »
Szia!

A BLN-t próbáltad már? Igaz, hogy ezt csak olyan kernellel használható, ami támogatja ezt a funkciót, de a Dorimanx-kernel tartalmazza, az STweaks-ben tudod beállítani a paramétereit.

Üdv

G.
Köszi a segítséget, de sajnos már nem dori van fenn és így nem működik / letoltottem, de nem megy/:-[

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #14378 Dátum: 2014, 11 12, 20:16:28 »
Köszi a segítséget, de sajnos már nem dori van fenn és így nem működik / letoltottem, de nem megy/:-[

You are not allowed to view links. Register or Login? Egy próbát megér... Persze root mindenféleképpen kell.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető eriklili

• Anna
Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14379 Dátum: 2014, 11 12, 20:36:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login? Egy próbát megér... Persze root mindenféleképpen kell.
Köszi, rendes vagy természetesen root az van, de hogy kell beállitani? ^-^:):-[

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14380 Dátum: 2014, 11 12, 22:38:07 »
Köszi, rendes vagy természetesen root az van, de hogy kell beállitani? ^-^:):-[

Nem nagy kunszt a beállítás, a Play-linken látható képen is felismerhető. TWEAK fülön a Backlight notificaton Status legyen ON, LED time out másodpercben beállítva (hány másodpercig villogjon, ha esemény van), Blink status ON legyen, Blink invertal (menny ideig legyen bekapcsolva a LED milliszekundumban mérve) Max blink count (mennyi lehet a villanások maximális száma összesen). Ha a Blink status off, akkor folyamatosan világít a LED, amikor esemény van az értesítési sávon. Nagyjából ennyi.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #14381 Dátum: 2014, 11 12, 23:09:03 »
Nem nagy kunszt a beállítás, a Play-linken látható képen is felismerhető. TWEAK fülön a Backlight notificaton Status legyen ON, LED time out másodpercben beállítva (hány másodpercig villogjon, ha esemény van), Blink status ON legyen, Blink invertal (menny ideig legyen bekapcsolva a LED milliszekundumban mérve) Max blink count (mennyi lehet a villanások maximális száma összesen). Ha a Blink status off, akkor folyamatosan világít a LED, amikor esemény van az értesítési sávon. Nagyjából ennyi.
Sajnos, amiket leirtal ebben a progiban nincs benne, így nem tudom beállitani, pedig a telcsim rootolva van. Azert koszi!

Tapatalk-kal küldve az én GT-N8010-el

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #14382 Dátum: 2014, 11 13, 06:07:03 »
Sajnos, amiket leirtal ebben a progiban nincs benne, így nem tudom beállitani, pedig a telcsim rootolva van. Azert koszi!

Tapatalk-kal küldve az én GT-N8010-el

Igazad van, sajnos kerneltámogatás nélkül nem is jelenik meg ez a lehetőség a programban. Így marad a Dorimanx, vagy valamilyen BLN-t támogató kernel használata.

Nem elérhető eriklili

• Anna
Re: Re: Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14383 Dátum: 2014, 11 13, 08:09:34 »
Igazad van, sajnos kerneltámogatás nélkül nem is jelenik meg ez a lehetőség a programban. Így marad a Dorimanx, vagy valamilyen BLN-t támogató kernel használata.
Köszi akkor kihagyom, azért most nincs kedvem kernelt cserélni! Mégegyszer köszi :-[

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14384 Dátum: 2014, 11 13, 21:12:47 »
Apropó kernel. Van valami használható cucc 4.4-re? :D
Illetve mennyire éri meg csak a kernel miatt 4.1-en maradni?      :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #14385 Dátum: 2014, 11 14, 06:07:38 »
Apropó kernel. Van valami használható cucc 4.4-re? :D
Illetve mennyire éri meg csak a kernel miatt 4.1-en maradni?      :hmm:

Szia!

4.4.4-em van, már elég régen volt 4.1 a telefonomon. Erre is igaz, mint minden másra általában: újabb, okosabb. :D Én SlimSaber-t használok, meg vagyok elégedve vele, nagyon jól teljesít. A MALIv3 miatt (meg talán azért, mert már régi a telefonom) néha elég jól felmelegszik az S2. Az egyetlen probléma, amit még orvosolni kelene, hogy néha leáll a gyári zenelejátszó és csak újraindítás után müxik megint, de ez sem jön elő mindenkinél, illetve ilyenkor érdemes külső zenelejátszót használni. Amúgy letisztult, gyors, jól testre szabható, hosszabb használat után sem lassul be. Dorimanx kernellel meg különösen pöpec.

Üdv

G.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #14386 Dátum: 2014, 11 14, 08:36:56 »
Szia!

4.4.4-em van, már elég régen volt 4.1 a telefonomon. Erre is igaz, mint minden másra általában: újabb, okosabb. :D Én SlimSaber-t használok, meg vagyok elégedve vele, nagyon jól teljesít. A MALIv3 miatt (meg talán azért, mert már régi a telefonom) néha elég jól felmelegszik az S2. Az egyetlen probléma, amit még orvosolni kelene, hogy néha leáll a gyári zenelejátszó és csak újraindítás után müxik megint, de ez sem jön elő mindenkinél, illetve ilyenkor érdemes külső zenelejátszót használni. Amúgy letisztult, gyors, jól testre szabható, hosszabb használat után sem lassul be. Dorimanx kernellel meg különösen pöpec.

Üdv

G.
Akkor én egy ilyen romot
tennék fel, a zenét mp3-n hallgatom. Majd kérném, ha raersz perben a részletes leírást és természetesen a hozzávalókat. Előre is nagyon köszönöm! ^-^Üdv. A.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14387 Dátum: 2014, 11 14, 21:19:04 »
Szia!

Üdv

G.
A dori-ról küldhetnél nekem is valamit, mert csak jb-seket találok :S 10.44 stb...

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #14388 Dátum: 2014, 11 14, 22:42:52 »
A dori-ról küldhetnél nekem is valamit, mert csak jb-seket találok :S 10.44 stb...

Persze! You are not allowed to view links. Register or Login és You are not allowed to view links. Register or Login. Én az utóbbit használom, a legutolsó verzióját. Amikor felraktam, az SU kiírta, hogy a SuperSU bináris nincs jelen és kilépett. Kitöröltem a frissítést PlayStore-ban, majd újraindítottam, aztán frissített magától, majd frissítette a binárist is, azóta rendben van.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14389 Dátum: 2014, 11 15, 15:08:52 »
Persze! You are not allowed to view links. Register or Login és You are not allowed to view links. Register or Login. Én az utóbbit használom, a legutolsó verzióját. Amikor felraktam, az SU kiírta, hogy a SuperSU bináris nincs jelen és kilépett. Kitöröltem a frissítést PlayStore-ban, majd újraindítottam, aztán frissített magától, majd frissítette a binárist is, azóta rendben van.
De akkor a jb csak dísz a nevében és jó kitkathoz is? :O

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #14390 Dátum: 2014, 11 15, 16:10:36 »
De akkor a jb csak dísz a nevében és jó kitkathoz is? :O

9.xx verzió JB és KitKat (nincs gyári ROM támogatás), 10.xx csak Kitkat.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14391 Dátum: 2014, 11 15, 19:24:34 »
9.xx verzió JB és KitKat (nincs gyári ROM támogatás), 10.xx csak Kitkat.
ja ok :D Köszi!  :ok:

Nem elérhető kernelfleck

• PFC Fan
  • PDA: Samsung SII
  • PDA ROM: I9100XWLSS
« Reply #14392 Dátum: 2014, 11 16, 13:32:17 »
Sziasztok!

Nekem van egy kis gondom a nemrég vásárolt (használt) S2-mel és a tanácsotokat szeretném kérni :) Új vagyok még itt, próbáltam a legjobb topicot kiválasztani, ha ennél tudtok jobbat szívesen veszem.

Szóval a gondom az hogy kb minden 5-6-ik hívás után elkezd recsegni a hangszóró. (az az 5-6 csak kb, valamikor már a második hívásnál életbe lép valamikor egy napot is bír.). Engem sem hallanak és én se hallok semmit még kihangosítva sem. (headsettel nem próbálkoztam). Viszont ha újraindítom a telefont tökéletes működik így gondolom nem hardveres a probléma. Először a GPS se működött. Aztán driver csere után továbbra se működött de legalább már megjelent a villogó gps jel ha elindítottam a google mapset. Így lettem érdekelt a ROM cserélgetésben és a Rootolásban. Pár napja újratettem a gyári 4.1.2-s androidot rajta a fórumon talált nagyon részletes leírások segítségével (köszi érte). A gps már működik, a recsegős probléma továbbra is fennál.

Esetleg ha tudnátok tanácsot adni mit próbáljak ki, mit tegyek rá stb. nagyon szívesen venném :)

Próbálok egy két hasznos infót itt összegyűjteni a mobilról:
*#1234# beütés után az alábbi infókat kapom:
PDA: I9100XWLSS
PHONE: I9100XXMS2
CSC: Unknown

Aksi mögött:
Model: GT-I9100
SSN: -I9100GSMH

Köszönöm előre is a segítséget

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #14393 Dátum: 2014, 11 16, 14:31:48 »
Sziasztok!

Nekem van egy kis gondom a nemrég vásárolt (használt) S2-mel és a tanácsotokat szeretném kérni :) Új vagyok még itt, próbáltam a legjobb topicot kiválasztani, ha ennél tudtok jobbat szívesen veszem.

Szóval a gondom az hogy kb minden 5-6-ik hívás után elkezd recsegni a hangszóró. (az az 5-6 csak kb, valamikor már a második hívásnál életbe lép valamikor egy napot is bír.). Engem sem hallanak és én se hallok semmit még kihangosítva sem. (headsettel nem próbálkoztam). Viszont ha újraindítom a telefont tökéletes működik így gondolom nem hardveres a probléma. Először a GPS se működött. Aztán driver csere után továbbra se működött de legalább már megjelent a villogó gps jel ha elindítottam a google mapset. Így lettem érdekelt a ROM cserélgetésben és a Rootolásban. Pár napja újratettem a gyári 4.1.2-s androidot rajta a fórumon talált nagyon részletes leírások segítségével (köszi érte). A gps már működik, a recsegős probléma továbbra is fennál.

Esetleg ha tudnátok tanácsot adni mit próbáljak ki, mit tegyek rá stb. nagyon szívesen venném :)

Próbálok egy két hasznos infót itt összegyűjteni a mobilról:
*#1234# beütés után az alábbi infókat kapom:
PDA: I9100XWLSS
PHONE: I9100XXMS2
CSC: Unknown

Aksi mögött:
Model: GT-I9100
SSN: -I9100GSMH

Köszönöm előre is a segítséget
Szia!
Ha nem is hardveres és volt már frissítve még sem gyógyult meg...lehet egy hangszóró csere ráférne szervizben.  :)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető kernelfleck

• PFC Fan
« Reply #14394 Dátum: 2014, 11 16, 14:51:39 »
Szia!
Ha nem is hardveres és volt már frissítve még sem gyógyult meg...lehet egy hangszóró csere ráférne szervizben.  :)

Lehet az lesz a vége. Csak az a gyanús nekem hogy kihangosítva se működik mikor elkezdi ezt csinálni. :)

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #14395 Dátum: 2014, 11 16, 20:02:30 »
Lehet az lesz a vége. Csak az a gyanús nekem hogy kihangosítva se működik mikor elkezdi ezt csinálni. :)

Szia!

Használsz valamilyen tokot/védőt? Előfordulhat, hogy az visszavezeti a hangot és gerjedés miatt torzul a hang. Ez igaz lehet kihangosítóval is.

Üdv

G.

Nem elérhető kernelfleck

• PFC Fan
« Reply #14396 Dátum: 2014, 11 16, 23:21:27 »
Szia!

Használsz valamilyen tokot/védőt? Előfordulhat, hogy az visszavezeti a hangot és gerjedés miatt torzul a hang. Ez igaz lehet kihangosítóval is.

Üdv

G.

Szia!

Használok tokot de a nélkül is csinálja, egy pár napig tok nélkül használtam megvételt követően.

Köszönöm azért a felvetést :)

De hogy pontosítsam nem az van hogy torzul a hang, hanem az első hangszórón csak irtózatos fülsértő recsegés hallatszik, ha kihangosítom akkor a hátsón pedig semmi.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #14397 Dátum: 2014, 11 17, 08:27:41 »
Szia!

Használok tokot de a nélkül is csinálja, egy pár napig tok nélkül használtam megvételt követően.

Köszönöm azért a felvetést :)

De hogy pontosítsam nem az van hogy torzul a hang, hanem az első hangszórón csak irtózatos fülsértő recsegés hallatszik, ha kihangosítom akkor a hátsón pedig semmi.

Szia!

Érdekes egy jelenség... Hangerőt tudsz állítani közben? Fülhallgatóval próbáltad már? Akkor sem működik a kihangosítás, amikor nem torz a hang?

Arra gondoltam, hogy az előző tulajdonos valószínűleg telepített olyan kernelt, vagy appot, ami megemelte az erősítés szintjét, ezáltal tönkrementek a hangszórók. Pl Dorimanx kernelben van lehetőség akár 20 dB-lel is emelni a hangerőt külső hangszóró esetén.

Üdv

G.

Nem elérhető borisz0

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Slim-4.3.build.2.2
« Reply #14398 Dátum: 2014, 11 18, 05:39:14 »
Szoftver is lehet a ludas. Korábban jártam így párszor, hogy valamelyik progi miatt érthetetlen volt a beszéd.(főleg a hívásrögzítők hajlamosak rakoncátlankodni) 

Szia!

Érdekes egy jelenség... Hangerőt tudsz állítani közben? Fülhallgatóval próbáltad már? Akkor sem működik a kihangosítás, amikor nem torz a hang?

Arra gondoltam, hogy az előző tulajdonos valószínűleg telepített olyan kernelt, vagy appot, ami megemelte az erősítés szintjét, ezáltal tönkrementek a hangszórók. Pl Dorimanx kernelben van lehetőség akár 20 dB-lel is emelni a hangerőt külső hangszóró esetén.

Üdv

G.

Nem elérhető kernelfleck

• PFC Fan
« Reply #14399 Dátum: 2014, 11 18, 15:20:23 »
Szia!

Üdv

G.

Köszönöm az eddigi ötleteket.
Tudok állítani hangerőt. Most tűnt fel viszont hogy: Csak hívásnál nem megy a hang, azaz pl zene is simán megy mikor ezt elkezdi csinálni, valamint mielőtt ugye elkezd kicsöngeni a telefon van egy ilyen kis prüntyögés a hangszóróban azt is hibátlanul lejátssza és csak mikor kicsöngene akkor kezd el recsegni.

Az a gondolatom támadt hogy lehet hogy az antenna gyengélkedik?