You are not allowed to view links.
Register or Login vagy You are not allowed to view links.
Register or Login az akksit használja/ismeri valaki? Vennék egy párat (fontos, hogy legyen külön töltőbölcsője), de így látatlanban nem merek rendelni.
Szerk: ááá, gondolkodtam... Inkább keresek egy külső akksit, ami jó lesz a jövendő mobiljaimhoz is, nem csak ehhez típusspecifikus.
Hmm... nekem a 9 dolcsis 2 akksival szimpinek tűnik... a leírásban egyértelműen írja a töltőt is EU adapterrel.
Ha minden jól megy, akkor a napokban belépek a klubba és lehet, hogy valami ilyesmit fogok venni hozzá.
Nekem van egy külső vésztöltőm, de nem nagyon vagyok elragadtatva tőle.
Ha kellően kompakt, akkor túrót nem ér, ha meg elég szufla van benne, akkor nagy/ nehéz kell belőle.
Szóval én úgy döntöttem, hogy a következő okostelefonom, induláskor kap tarcsi akksit, mert ha lemerül, kicserélem, és ugyanaz a kénylem további egy ciklusig. Míg a külső akksinak lóg a madzagja, és alig tölti használat közben.
Ez az én véleményem, még amellett is, hogy egy görögországi kirándulás alkalmával piszokul eltévedtünk quaddal a nap végére és pont lemerült a telefonom, és ez a kis tarcsi szufla vezetett haza minket. szóval már megérte. de kínszenvedős.