2024, 11 24, 20:21:18
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273027 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #2250 Dátum: 2012, 07 12, 19:29:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szevasztok!
Vettem a telómhoz egy OTG kábelt, de csak pendrive-ot és más adathordozókat tudok csak csatlakoztatni, egeret, billentyűt, nyomtatót és egyéb földi jót valamiért nem, felvillan az adott periférián 1mp-re a LED ha van rajta aztán mintha be se lenne dugva, a telefon nem látja. Az már csak hab a tortán, hogy amikor bedugom az OTG-t elmegy a térerő. Valakinek ötlet?
Előre is köszi.
Az aláírásod szerinti stock ROM esetében csak Gingerbread esetén megy rendesen az OTG.
Ha már ICS-ed van, akkor csak főzött ROM-oknál és némely kernel esetében megy a pendrive-on kívül a billentyűzet és egér is.
Eleinte így volt.

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #2251 Dátum: 2012, 07 13, 14:12:10 »
Üdv! Fém hátlapot használ valaki? Szálcsiszolt alut láttam a vaterán (meg az ebay-en is), tapasztalatok érdekelnének (csökken-e valamelyik antenna vételi erőssége, nem lötyög, horpad, recseg netán?). Mert a telefon maga tetszik, csak az a műanyag hátlap ne lenne... Köszi előre is.

Nekem van fém hátlap, amit az eBay-ről rendeltem. Nagyon igényes, sokat dob a teló megjelenésén.
Ugyanolyan passzos mint az eredeti, nem lötyög, nem horpad, egyszóval jó.
A 3G, GSM, wifi szépen muzsikál, ám a GPS nem, ahhoz a műanyag hátlap kell.
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #2252 Dátum: 2012, 07 13, 15:28:32 »
Egy 2000-es akkut megéri beszerezni?
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Doosa

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: stock
« Reply #2253 Dátum: 2012, 07 13, 21:45:50 »
Az aláírásod szerinti stock ROM esetében csak Gingerbread esetén megy rendesen az OTG.
Ha már ICS-ed van, akkor csak főzött ROM-oknál és némely kernel esetében megy a pendrive-on kívül a billentyűzet és egér is.
Eleinte így volt.

:( sajnos gondoltam, hogy ilyesmi van, bár egyszerűen nem tudom felfogni, hogy visszafelé frissítették a szoftvert. Szerintetek várható frissítés amibe ezt orvosolják?

Nem elérhető Doosa

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: stock
« Reply #2254 Dátum: 2012, 07 13, 21:56:09 »
Egy 2000-es akkut megéri beszerezni?

Nekem van eredeti Samsung és én érzem rajta azt a 20%-ot jó dolog, de attól függ mire kell, mert ha rendelsz kínait akkor fele ennyi pénzért kapsz 2-t vagy többet is :D amik ugyan hiába 2800 meg stb mah-sak kb addig bírják mint az alap 1650-es aksi, annyi a baj vele, hogy cserélgetni kell, de ha az nem baj akkor szerintem az jobb, főleg hogy a kínaihoz jár külön töltő is. Én úgy akartam, hogy a hétköznapi használat legyen hosszabb ezért vettem gyári 2000-sat, nem akartam cserélgetni. A kínai mellett az is jó érv, hogy vékony marad a teló, ami amúgy nem zavaró a 2000-nél, sőt..

Nem elérhető kungzi

• Májsztró :)
  • PDA: Samsung GT-i9100 Galaxy S2
  • PDA ROM: Stock XEH XWLSS Jelly Bean 4.1.2
« Reply #2255 Dátum: 2012, 07 14, 20:27:03 »

sziasztok

tudnátok ajánlani műanyag tokot, ami igényesen néz ki? nem ad gagyi kinézetet a telefonnak? ja és képernyőfólia is kellene, valami jó minőség, de nem horribilis összegben

mhl adaptert milyet érdemes venni? olyan kellene ami átviszi az 1080p vagy 1080i-t

Nem elérhető sadman

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab P1000
  • PDA ROM: P1000XWJMJ
« Reply #2256 Dátum: 2012, 07 15, 18:24:25 »
Nekem van fém hátlap, amit az eBay-ről rendeltem. Nagyon igényes, sokat dob a teló megjelenésén.
Ugyanolyan passzos mint az eredeti, nem lötyög, nem horpad, egyszóval jó.
A 3G, GSM, wifi szépen muzsikál, ám a GPS nem, ahhoz a műanyag hátlap kell.

Köszi, akkor sajnos kimarad. Kár, pedig (amennyit a képeken láttam) sokat dobna a telefonon.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #2257 Dátum: 2012, 07 18, 12:10:51 »
tudnátok ajánlani műanyag tokot, ami igényesen néz ki? nem ad gagyi kinézetet a telefonnak? ja és képernyőfólia is kellene, valami jó minőség, de nem horribilis összegben
You are not allowed to view links. Register or Login. Van kék és pink. Nagyon jók, én imádom őket, egyáltalán nincs gagyi kinézete és mivel az oldala recés, így nem is tud kiesni az ember kezéből (értsd: nem csúszik).

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #2258 Dátum: 2012, 07 18, 18:08:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login. Van kék és pink. Nagyon jók, én imádom őket, egyáltalán nincs gagyi kinézete és mivel az oldala recés, így nem is tud kiesni az ember kezéből (értsd: nem csúszik).
Ugyan.  Képet nem látom, de valószínű hogy nekem is ilyen a tokom, csak az enyém fekete és az s egyik része átlátszó. Énis szeretem.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #2259 Dátum: 2012, 07 18, 22:31:55 »
Ugyan.  Képet nem látom, de valószínű hogy nekem is ilyen a tokom, csak az enyém fekete és az s egyik része átlátszó. Énis szeretem.

"Én ezekből az S mintásat vettem." szövegre kattints rá és máris látod a képeket!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető robee19

Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #2260 Dátum: 2012, 07 19, 07:25:14 »
"Én ezekből az S mintásat vettem." szövegre kattints rá és máris látod a képeket!
jaja, csak telefonról nem kínlódtam. A hortobágyi pusztán jártam éppen, őrültem hogy van térerő.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #2261 Dátum: 2012, 07 19, 15:33:04 »
jaja, csak telefonról nem kínlódtam. A hortobágyi pusztán jártam éppen, őrültem hogy van térerő.

Értem  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #2262 Dátum: 2012, 07 19, 17:41:57 »
Akibor, te vagy? :shock:

Nem elérhető robee19

« Reply #2263 Dátum: 2012, 07 19, 20:54:46 »
Akibor, te vagy? :shock:
Öööööö.... nem. vagy legalábbis nem tudok róla  :) Mért kérdezed?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #2264 Dátum: 2012, 07 23, 14:03:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login az akksit használja/ismeri valaki? Vennék egy párat (fontos, hogy legyen külön töltőbölcsője), de így látatlanban nem merek rendelni.  :hmm:

Szerk: ááá, gondolkodtam... Inkább keresek egy külső akksit, ami jó lesz a jövendő mobiljaimhoz is, nem csak ehhez típusspecifikus.

Öööööö.... nem. vagy legalábbis nem tudok róla  :) Mért kérdezed?
Robi+Hortobágy... Van ilyen ismerősöm. És szintén nagy fórumozó. :D

Nem elérhető robee19

« Reply #2265 Dátum: 2012, 07 23, 18:18:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login az akksit használja/ismeri valaki? Vennék egy párat (fontos, hogy legyen külön töltőbölcsője), de így látatlanban nem merek rendelni.  :hmm:

Szerk: ááá, gondolkodtam... Inkább keresek egy külső akksit, ami jó lesz a jövendő mobiljaimhoz is, nem csak ehhez típusspecifikus.
Robi+Hortobágy... Van ilyen ismerősöm. És szintén nagy fórumozó. :D
Így már értem. Nem nekem csak munkámból adódóan arra volt dolgom :)

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #2266 Dátum: 2012, 07 23, 21:37:34 »

Hmm... nekem a 9 dolcsis 2 akksival szimpinek tűnik... a leírásban egyértelműen írja a töltőt is EU adapterrel.
Ha minden jól megy, akkor a napokban belépek a klubba és lehet, hogy valami ilyesmit fogok venni hozzá.
Nekem van egy külső vésztöltőm, de nem nagyon vagyok elragadtatva tőle.
Ha kellően kompakt, akkor túrót nem ér, ha meg elég szufla van benne,  akkor nagy/ nehéz kell belőle.
Szóval én úgy döntöttem, hogy a következő okostelefonom, induláskor kap tarcsi akksit, mert ha lemerül, kicserélem, és ugyanaz a kénylem további egy ciklusig. Míg a külső akksinak lóg a madzagja, és alig tölti használat közben.

Ez az én véleményem, még amellett is, hogy egy görögországi kirándulás alkalmával piszokul eltévedtünk quaddal a nap végére és pont lemerült a telefonom, és ez a kis tarcsi szufla vezetett haza minket. szóval már megérte. de kínszenvedős.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #2267 Dátum: 2012, 07 26, 13:01:43 »
Ezek a fentebb említett tartalék akksik egyébként mennyire megbízhatóak? (értem ezalatt, hogy nem-e parasztvakítás rajta az 1800 mAh?)
Én is gondolkodok egy ilyen beruházáson, bár lehet, hogy én inkább egy nagyobb kapacitásút vennék (gyárit), abban jobban megbízok :)

Láttam, hogy korábban már esett szó fóliákról; létezik SII-re ujjlenyomat taszító fólia?  :hmm:  mert mindig olyan a kijelző, mintha azon ebédelnék...

kova04

• Vendég
« Reply #2268 Dátum: 2012, 07 28, 11:07:06 »
Sziasztok. Kb. 2 hete kérdeztem itt, hogy a "Black 2200mAh External Portable Backup Battery Case for SAMSUNG Galaxy S2 i9100" -ról van-e valakinek infója. Mivel nekem már van, megosztom az eddigi 2 napos tapasztalatomat. Csak javasolni tudom. :) 3200 Ft-ért postaköltséggel kaptam egy olyan külső akkumulátort, mely minimum megduplázza a rendelkezésre állást. Fiam sokat játszik, nálam mindig megy a WiFi és GPS. Eddig 1 nap volt a max. amit kibírt. Most a 2. nap után tettem fel töltőre.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #2269 Dátum: 2012, 07 28, 12:38:40 »
Láttam, hogy korábban már esett szó fóliákról; létezik SII-re ujjlenyomat taszító fólia?  :hmm:  mert mindig olyan a kijelző, mintha azon ebédelnék...
Szerintem ez a matt fólia elég jó.  :ok: Ha a boltban vásárolsz, ingyen fel is teszik.

Nem elérhető robee19

« Reply #2270 Dátum: 2012, 07 30, 13:05:20 »
Erről van már valakinek tapasztalata? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #2271 Dátum: 2012, 07 30, 13:44:18 »
Sziasztok. Kb. 2 hete kérdeztem itt, hogy a "Black 2200mAh External Portable Backup Battery Case for SAMSUNG Galaxy S2 i9100" -ról van-e valakinek infója. Mivel nekem már van, megosztom az eddigi 2 napos tapasztalatomat. Csak javasolni tudom. :) 3200 Ft-ért postaköltséggel kaptam egy olyan külső akkumulátort, mely minimum megduplázza a rendelkezésre állást. Fiam sokat játszik, nálam mindig megy a WiFi és GPS. Eddig 1 nap volt a max. amit kibírt. Most a 2. nap után tettem fel töltőre.
You are not allowed to view links. Register or Login? Ilyen jó? :shock: Ennyiért lazán (1700 forint)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2272 Dátum: 2012, 07 30, 13:59:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login? Ilyen jó? :shock: Ennyiért lazán (1700 forint)
Én inkább erre tippelek mivel case-t írt:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #2273 Dátum: 2012, 07 30, 14:09:18 »
Én inkább erre tippelek mivel case-t írt:
Jogos, közben leesett! :ok: De ez biztos nem, mert típusspecifikus dolgot nem akarok.  :)

kova04

• Vendég
« Reply #2274 Dátum: 2012, 07 30, 15:29:29 »
Jogos, közben leesett! :ok: De ez biztos nem, mert típusspecifikus dolgot nem akarok.  :)

:)