Mégis kevésnek bizonyult a 8 GB-os SD kártya, főképp amióta a második ROM-ot is feltettem és hosszabb videót is rögzítettem.
Ezért kerestem 32 GB-os kártyát class 10-esben, de a kinézett A-Data elfogyott az összes webshopból, és leginkább Samsungot ajánlott helyette a bolt.
A Samsung névlegesen 23 MB/s olvasást tud, de csak 13 MB/s írást. Na nem mintha nem lenne éppen elég, de jobban szerettem volna, ha közelebb van a két érték, illetve az írás legyen magasabb.
Ráadásul ahogy rá tudtam keresni, az XDA-n SDTools 8-9 MB/s értékeket mértek a Samsungra írásban, és az olvasás is jócskán elmaradt a névlegestől ahogy emlékszem.
Nekem korábban a 8 GB-os A-Data kártya bevált, ez ugyan csak class 6-os, de a class 10-es sebességeit hozta a tesztjeimen.
Ekkor rákerestem az eBayen és 30 USD + 5 USD postaköltséggel lehetett rendelni A-Data 32 GB-os micro SDHC kártyát. (Azóta ugyanott 32 USD + 5 USD)
Szóval megkockáztattam a kb. 8.300 Ft-ot, és megrendeltem. Kicsit paráztam előre, hogy mi lesz, ha valami hamisítvány, utángyártott.
1 hét alatt, szerintem nagyon gyorsan meg is jött, és tényleg eredeti gyári. Csináltam teszteket, és tökéletesen tudja a névleges 20 MB/s olvasás és 17 MB/s írás sebességadatokat 64 kB és 8 MB közötti fájloknál.
A gyári csomagoláson azt írják, hogy regisztrációval lifetime garanciát adnak.
A-Data 32 GB You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login A-Data 8 GB You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login