0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hoppá a videót elfelejtettem linkelni hozzá.
Hoppá a videót elfelejtettem linkelni hozzá. Erre gondoltam.
Örülök a sok pozitív visszajelzésnek a tokkal kapcsolatban. Hétfőn meg is rendelem.
Én pont ilyet használtam! (ma vitték el, mivel eladom a telefonom)Szerintem a legjobb tok! Jól illeszkedik, biztonságosabb a telefon fogása, és alig növeli a méretét! Szerintem bátran vegyél egyet!
Tényleg jó, most próbáltam rá. Alapbol biztos nem vettem volna ilyet (nem szeretem a szilikonost...tokban sem )Lenne egy kérdésem ha magammal viszem a kis akksit (tartalékként) amivel vettem az SGS II-est , de a hátlapot nem és bele teszem a nagy hátlapba akkor még ki kell speszerlni valamivel vagy nem mozdul ki?UI.: Nagyon jó az usb-s szívargyűjtó is, hogy ilyen kicsi, a mondeoba mindig beleért a HAMA-sba a kezem váltáskor ez fele akkora.
Örülök, hogy meg vagy elégedve! Én nem használtam a kis akkut a nagy hátfalával, de egyszer megnéztem és ha megráztam a telefont, akkor koppant! De bekapcsolva nem volt!!Szerintem kb egy bankkártyányi vastagsággal meg kell toldani a kis akkut! Én ezt úgy csinálnám, hogy ragasztó szalaggal rétegelnék az akkumulátorra annyit, hogy jó legyen!
Tegyél bele PayPass-osat és nem kell NFC chip
Ja, jó ötlet. Utálnám a tartalék akku mellé a tartalék hátlapot is vinni. Kipróbálom.
Van olyan akksi, ami erősebb, mint a gyári, de még sem kell hozzá külön nagyobb hátlap?
Nincs. Nem érthető el nagyobb energiasűrűség, mint a gyári akkumulátornál.
hacsak nem fúrod fel a hengerfejet :-)
Sziasztok.You are not allowed to view links. Register or LoginEgy ilyen mennyire lehet megbízható, használt esetleg valaki már ilyet? Hány feltöltésre elegendő? stb...
Szia!Én nem használok ilyet,csak egy 3500 mAh akksit nagyobb hátlappal (szép fényes),ami nagyon sokáig bírja,4-5 napig is
Nem merek ilyen nagy aksit használni. Elrontaná a telefon kecsességét. Ha valaki használ ilyen kiegészítőt kérem írjon véleményt. Amúgy a nagy aksi 3500mAh-os az eredeti 1900?
Az eredeti 1650 mAh.Az extended gyári pedig 2000 mAh.
Hm, akkor lehet megérné, tudsz képet linkelni, hogy kézben mennyi lett amorf a telefon?!
Ez nem a reklám helyed, de:Most hívtak a gyorsboltból, hogy mehetek a 2000-es gyári aksiért. Gondoltam szólok, hogy aki akar ilyet az amíg van vigye, ki tudja mikor lesz legközelebb és mennyiért....
Ezt láttátok már You are not allowed to view links. Register or Login
Húúú, ez azért néz ki nagyon okosnak, mert úgy tűnik, hogy az extended akksi hátlapja is belefér.Lehet hogy megvan a 17. SG2 tokom?