0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Látom már erről álmodsz
Igazából azt fontolgatom, hogy ennyi pénzért rárepüljek-e most, vagy várjak-e még!?
Én még várnék a helyedbe
Asszem az lesz. Az SGSII nagyon rendben van! Ezt csak akkor váltom le ha tényleg előre lépést jelent. A nagyobb kijelző nekem nagyon be fog jönni az biztos, de pusztán az és egy majdnem SGSII-es hardver még nem ér meg plusz 50-60 ezret! Pláne így hogy az egyetlen igazi újítás(ami nekem nagyon tetszik egyébként) még nem megbízható!
És akkor mi lesz az asszony karácsonyi ajándékával?
azt te csak hiszed...Minek a hosszú evező, ha csak elenyésző hányada kell ahhoz, hogy haladjon a csónak
Mekkora igazság!
Sziasztok!2000 Mah akksi és hátlap vásárlásán gondolkodom, teszteket olvastam már, a kérdésem az lenne, hogy létezik olyan kemény védőtok amibe belefér majd a magasabb hátlap miatt a telo? Előre is köszönöm
A 2000-s hátlappal elvileg képek alapján teljesen egy síkba kerül a hátlap és az alsó kidudorodás.A kemény tok pl. You are not allowed to view links. Register or Login
Milyen az a "kemény" védőtok? Csak azért kérdem, mert éen használok gumit is (ami lágy) és egy keményebb műanyagot is(legtöbbször)! You are not allowed to view links. Register or LoginNekem mindkettőbe simán beleillik!
én is ilyen tpu gél tokot használok és azért nem vettem még 2000es aksit, mert azt hittem, h akkor nem megy rá a tok.tutira rámegy, mert akkor sztem rendelek aksit?
Kell egy kép? Mert akkor most csinálok egyet.
elhiszem én, csak a tpu gél tok elég merev és van benne az a vékonyítás kialakítva.nem gondoltam volna, h rápattan a tok vastagabb aksival.
Na itt!
Tök jót találtam
nagy köszönet.
Hatásodra megrendeltem a 17. tokot az SGS2-esemhez! Ilyenem még nincs.