Köszi a tippeket mindenkinek!
Ma végül nem bírtam a popómon ülni és elsétáltam a speedbe bevásárolni
- kapott a kisdrága egy védőfóliát (szokásos brando)
először fura volt az érintése a bársonyos gördülve sikamlós érzés rövid időre ragacsos akadóssá fordult át.
még most is érzek kicsi tapadást, de már lényegesen jobb. holnapra sztem már észre sem veszem, hogy van rajta fólia.
- vettem egy bölcsőt is neki, de én majom nem néztem meg tüzetesen és ez olyan, aminek a hátulján nincs hangkimenet, nekem meg az jó lenne...
ha holnap visszaviszem szerintetek visszaveszik? végül is elméletileg 3 napon belül vissza kéne vegyék...
meg itthon vettem észre, hogy két "data transfer only" kábelt kaptam, tényleges feltöltőset nem
úgyhogy mindenképp visszaballagok holnap
- na és igen, megvettem a plantronicsot is.
egyelőre tetszik, most még csak töltöm. mikor kibontottam megijedtem, hogy hú milyen hatalmas, de felvéve meglepően könnyű és kényelmes és ha headbangelek sem esik le
az már mekkora majomság, hogy azt írják hozzá, hogy a jobb vétel érdekében tartsam a bal oldalamon. de gyanús volt, hogy balkezes tervezte balkezeseknek, mert a hangerő/léptető gombok a bal fülön vannak a telefonfelvevőnél, míg érdekes módon a play/pause meg a jobb oldalra került.
ennek nem olyan apró pöcök léptetője van, mint amit a videókon láttam a play gomb alatt, hanem a nagy íves részre került két gomb a fül mögötti részen. You are not allowed to view links.
Register or
Loginpózoltam is nektek, hogy lássátok a "csúnyája" nem is látszik ki
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login