2024, 11 25, 01:39:29

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 821930 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: iPhone 3GS, i900, Palm T5, Asus n639
  • PDA ROM: DXID1, 6.5
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #175 Dátum: 2009, 02 21, 00:23:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mégegyszer köszi a törődést! Inesoft-ot "régóta " használom.
OFF. Temetésen voltam és a gyári opcióval csendesítettem. Hát nem akkor hívnak mikor a ravatal előtt csendben állunk !!!?? És csörög, csörög, zenél..Hideg volt, de így is levert a víz szégyenemben.ON Szóval a gyári kuss nekem nem működik, -azóta sem-Inesoft megoldotta.
Kikapcsoltad a Systemet és a Phone-t is?
Ne a gyári offot használd, ott vannak a profilok az Inesoft Phone-ban, egy kattintás és kikapcsol minden, ha akarod!
Használod a Profilert?

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #176 Dátum: 2009, 02 21, 13:54:02 »
Sziasztok!

van egy lemerült Omniám és egy USB kábelem. Van bármi esélyem, hogy feltöltsem az Omniát ha összekötöm a kettőt? A PDA csak ki-bekapcsol, és sajna sose jut el odáig, hogy az oprendszer felismerje.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #177 Dátum: 2009, 02 21, 14:14:14 »
Sziasztok!

van egy lemerült Omniám és egy USB kábelem. Van bármi esélyem, hogy feltöltsem az Omniát ha összekötöm a kettőt? A PDA csak ki-bekapcsol, és sajna sose jut el odáig, hogy az oprendszer felismerje.
Szerezz még egy pc-t is hozzá.. :)
Hova lett a töltő?

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #178 Dátum: 2009, 02 21, 14:17:43 »
Szerezz még egy pc-t is hozzá.. :)
Hova lett a töltő?

otthon maradt :)

most már elindult a WMDC is, de ez még mindig kevés :(

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #179 Dátum: 2009, 02 21, 14:19:59 »
otthon maradt :)

most már elindult a WMDC is, de ez még mindig kevés :(
Gondolom az "otthon" több száz km-re van..úgy az igazi. :D

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #180 Dátum: 2009, 02 21, 14:35:22 »
Gondolom az "otthon" több száz km-re van..úgy az igazi. :D

260km csúszós, havas út :)

egyébként nehéz szülés volt, de sikerült

Kellékek:
1. egy olyan PC, amivel már össze van szinkronzálva a PDA
2. egy 1A áramleadású külső USB töltő (HTC-hez adták)
3. USB kábel + telefon

Úgy tűnik a bootloader van elég intelligens és tölt USBről is, de van olyan hülye, hogy bekapcsolja a telefont, ami meg már nem tölt... 1A azonban elég ahhoz, hogy annyi áramot kapjon, hogy a PDA eljusson a bekapcsolás utáni pillanatig, amikor már elég aktív ahhoz, hogy csatlakozzon a gépre, és elinduljon a töltés... a PC-n persze bekacsolva a WMDC, ami aktívan várja, hogy a PDA felcsatlakozzon...

(update: a szinkroonizálás időközben meghalt és újra lekacpsolt a töltés=kikapcs... most megpróbálum úra a fent leírtakat)

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #181 Dátum: 2009, 02 21, 15:06:14 »
most úgy tűnik ha ki van kapcsolva és a csillagok állása megfelelő és jó időben húzom ki-be az usb kábelt a samiból, akkor USB töltőről is tölt, juppí... ha feltöltődött küldök vele ajándék MMS-bombát a sami tervezőinek

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #182 Dátum: 2009, 02 21, 16:15:12 »
260km csúszós, havas út :)

egyébként nehéz szülés volt, de sikerült

Kellékek:
1. egy olyan PC, amivel már össze van szinkronzálva a PDA
2. egy 1A áramleadású külső USB töltő (HTC-hez adták)
3. USB kábel + telefon

Úgy tűnik a bootloader van elég intelligens és tölt USBről is, de van olyan censored , hogy bekapcsolja a telefont, ami meg már nem tölt... 1A azonban elég ahhoz, hogy annyi áramot kapjon, hogy a PDA eljusson a bekapcsolás utáni pillanatig, amikor már elég aktív ahhoz, hogy csatlakozzon a gépre, és elinduljon a töltés... a PC-n persze bekacsolva a WMDC, ami aktívan várja, hogy a PDA felcsatlakozzon...

(update: a szinkroonizálás időközben meghalt és újra lekacpsolt a töltés=kikapcs... most megpróbálum úra a fent leírtakat)
Legyen egy tarcsi Linux, akkor az 1. második fele és 2. nem kell
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lipko77

• Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: SGH-I900
  • PDA ROM: i900XXHHC/CJHHC
« Reply #183 Dátum: 2009, 02 21, 17:13:01 »
Tud-e valaki abban segíteni, hogy Bluetooth autórádió nem fér hozzá a phonebook-hoz, nem tudja áttölteni. Ez winmo hiba, vagy megoldható valahogyan? Sima Nokia telefonét szó nélkül áttölti.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #184 Dátum: 2009, 02 21, 17:24:36 »
Tud-e valaki abban segíteni, hogy Bluetooth autórádió nem fér hozzá a phonebook-hoz, nem tudja áttölteni. Ez winmo hiba, vagy megoldható valahogyan? Sima Nokia telefonét szó nélkül áttölti.
Ilyen akkor szokott lenni, ha nem teljesen kompatibilisek egymással. Ez van...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető risadj

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: XDHK2
« Reply #185 Dátum: 2009, 02 22, 04:11:41 »
Sziasztok! A mai nap tesóm nyomkodta a telefont és meg is lett az eredménye, nem akar elfordulni a kép, ha oldalra döntöm az omniát. A beállításoknál automatikus felismerés és nagyon magas érzékenységi szintre kapcsoltam, de semmi. Van valakinek ötlet? Lehet, hogy kiment az érzékelő?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #186 Dátum: 2009, 02 22, 05:10:49 »
A mai nap tesóm nyomkodta a telefont és meg is lett az eredménye, nem akar elfordulni a kép, ha oldalra döntöm az omniát. A beállításoknál automatikus felismerés és nagyon magas érzékenységi szintre kapcsoltam, de semmi. Van valakinek ötlet? Lehet, hogy kiment az érzékelő?
Többekkel előfordult már hasonló régebbi magyarított ROM-okkal, és az érzékelőnek semmi baja nem volt.
Ha reset (vagy kikapcs+bekapcs) után nem javul meg, meg kellene nézni, milyen programok/szolgáltatások futnak indulás után.
Add hozzá egy gombhoz a forgatást, amíg nem derül ki, mi okozza a problémát. Legkésőbb a legközelebbi Hard Resettel (vagy ROM frissítésssel) meg fog oldódni.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #187 Dátum: 2009, 02 22, 12:36:44 »
Nekem sem volt egyszerű. Volt olyan, hogy felismerte de nem csatlakozott. Most egyszerűen rajta hagytam a Nokia telefonkönyvét és így tökéletesen használni tudom :)
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #188 Dátum: 2009, 02 22, 12:44:27 »

Pontosan melyik rádió?

Nem elérhető Kuruzsló

• Frekvenciakezelés
  • Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900DXIF1
« Reply #189 Dátum: 2009, 02 22, 15:28:45 »
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a rádugom a PC-re lefagy a Sami probléma megoldva. Nem volt más lehetőség kapott egy új XDHK2-es ROM-ot. Most tökéletes.  :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #190 Dátum: 2009, 02 22, 15:30:52 »
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a rádugom a PC-re lefagy a Sami probléma megoldva. Nem volt más lehetőség kapott egy új XDHK2-es ROM-ot. Most tökéletes.  :ok:
Végre egy jó hír is van mára :) A romfrissítés topikban újraélesztés készülődik  :'(
Javítsd ki a romverziódat a profilodban, légyszi, és jegyezd meg milyen volt fent eredetileg, kellene egy kis statisztikát csinálnunk.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető risadj

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: XDHK2
« Reply #191 Dátum: 2009, 02 22, 16:08:36 »
Többekkel előfordult már hasonló régebbi magyarított ROM-okkal, és az érzékelőnek semmi baja nem volt.
Ha reset (vagy kikapcs+bekapcs) után nem javul meg, meg kellene nézni, milyen programok/szolgáltatások futnak indulás után.
Add hozzá egy gombhoz a forgatást, amíg nem derül ki, mi okozza a problémát. Legkésőbb a legközelebbi Hard Resettel (vagy ROM frissítésssel) meg fog oldódni.

Energiatakarékos mód bekapcs, kikapcs és újra jó lett.

Nem elérhető Zsolesz75

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: i900XDHK1
« Reply #192 Dátum: 2009, 02 22, 16:28:55 »
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a memória kártya csak fat32 formátummal használható vagy lehet NTSF is?

Nem elérhető Szatti2

• Szattidekor
  • Navigáció / Navigation: Samsung i900 Omnia
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #193 Dátum: 2009, 02 22, 17:23:18 »
Sziasztok!
Két dolog kezdi kivinni a hajamat.

1: Tegnap felmásoltam egy csomó képet és mp3-at. A Wincommanderben a PC-n azt írja ki, hogy 5184k szabad.  Az Omnián a memória menüpontban azt írja, hogy 5,06 MB szabad- ( de már töröltem egy képet, mert a fényképező nem indult el).
Soft reset nem segít!
Az Omnián a Totalcomanderben a My Storage tulajdonságainál az Általános fülnél: Használt 3.63 G  ez még rendben is lenne, de a lemezterületnél szintén 5M szabad helyet ír. 

Mi lehet ez szerintetek?

2: Itthon Gigabyte GN-BR01G Wlan routerem van. WPA-PSK-t és AES titkosítást használok.  Van amikor felcsatlakozik fél percen belül ( ez legtöbbször akkor van amikor a routert frissen kapcsoltam be és másik gép nincs rajta még) de van amikor 30 percig is hiába erőltetem semmi. Ha nyitott, nem titkosított akkor rögtön felmegy. Próbáltam már az összes lehetséges titkosítással de egyikkel sem jobb a helyzet. Ha megadom az IP címet a hálózati kártyák/WLAN GSPI card-nál akkor 7 másodperc alatt bejön a Kapcsolat felépítve szöveg, de ekkor sem weblapot sem e-mailt nem lehet nézni, mert nem megy az atatforgalom. A Skype sem jelentkezik be.

Ha a titkosított beállításokkal sikerül felmenni, akkor Skype és e-mailek mennek, weblap már nehézhkesen  és ha bekapcsolva hagyom a Wifit, akkor szinte minden esetben lefagy. Van amikor 10 perc, van amikor 1 óra múlva. De annyira, hogy átmelegszik az egész készülék.

Erre van valami ötletetek.

Még egy kérdés: Tegnap tettem fel az Inesoft Phone 4-et. Ez csak két hetes verzió elvileg.  Nincs erre valami okosság, hogy tovább is lehessen tesztelni?

Köszi!

Nem elérhető Zsolesz75

« Reply #194 Dátum: 2009, 02 22, 17:32:36 »
Sziasztok!

1: Tegnap felmásoltam egy csomó képet és mp3-at. A Wincommanderben a PC-n azt írja ki, hogy 5184k szabad.  Az Omnián a memória menüpontban azt írja, hogy 5,06 MB szabad- ( de már töröltem egy képet, mert a fényképező nem indult el).
Soft reset nem segít!
Az Omnián a Totalcomanderben a My Storage tulajdonságainál az Általános fülnél: Használt 3.63 G  ez még rendben is lenne, de a lemezterületnél szintén 5M szabad helyet ír. 

Mi lehet ez szerintetek?

2: Itthon Gigabyte GN-BR01G Wlan routerem van. WPA-PSK-t és AES titkosítást használok.  Van amikor felcsatlakozik fél percen belül ( ez legtöbbször akkor van amikor a routert frissen kapcsoltam be és másik gép nincs rajta még) de van amikor 30 percig is hiába erőltetem semmi. Ha nyitott, nem titkosított akkor rögtön felmegy. Próbáltam már az összes lehetséges titkosítással de egyikkel sem jobb a helyzet. Ha megadom az IP címet a hálózati kártyák/WLAN GSPI card-nál akkor 7 másodperc alatt bejön a Kapcsolat felépítve szöveg, de ekkor sem weblapot sem e-mailt nem lehet nézni, mert nem megy az atatforgalom. A Skype sem jelentkezik be.

Ha a titkosított beállításokkal sikerül felmenni, akkor Skype és e-mailek mennek, weblap már nehézhkesen  és ha bekapcsolva hagyom a Wifit, akkor szinte minden esetben lefagy. Van amikor 10 perc, van amikor 1 óra múlva. De annyira, hogy átmelegszik az egész készülék.

Erre van valami ötletetek.

Még egy kérdés: Tegnap tettem fel az Inesoft Phone 4-et. Ez csak két hetes verzió elvileg.  Nincs erre valami okosság, hogy tovább is lehessen tesztelni?

Köszi!

Az elsőre nincs tippem, de a másodikra talán. Nekem anno a laptop csinált ilyet, hogy nem tudott csatlakozni. A titkosítással volt a gond, visszaállítottam az alap titkosításra (gondolom a szomszéd nem egy nagy "hekker"), így most jól működik a dolog. Próbáld meg esetleg ezt.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #195 Dátum: 2009, 02 22, 17:34:51 »
Sziasztok!

Soft reset nem segít!

Mi lehet ez szerintetek?

Nincs véletlenül 2 My Storage-d? Vagy 1 My Storage2?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #196 Dátum: 2009, 02 22, 17:46:27 »

Köszi!
De van.
Meg tudod venni,és örökre a Tied! :ok:

Nem elérhető Szatti2

• Szattidekor
« Reply #197 Dátum: 2009, 02 22, 19:05:38 »

Az elsőre nincs tippem, de a másodikra talán. Nekem anno a laptop csinált ilyet, hogy nem tudott csatlakozni. A titkosítással volt a gond, visszaállítottam az alap titkosításra (gondolom a szomszéd nem egy nagy "hekker"), így most jól működik a dolog. Próbáld meg esetleg ezt.

A laptop és a PC gond nélkül csatlakozik, ezért gondoltam, hogy nem a titkosítással van a gond.
Mi az az alap titkosítás?
Resetelés után nyitott a hálózat és akkor működik szépen.

Nem elérhető Szatti2

• Szattidekor
« Reply #198 Dátum: 2009, 02 22, 19:06:51 »
Nincs véletlenül 2 My Storage-d? Vagy 1 My Storage2?

:)
Már csak egy db sima My Storage van.

Nem elérhető Zsolesz75

« Reply #199 Dátum: 2009, 02 22, 20:34:45 »
A laptop és a PC gond nélkül csatlakozik, ezért gondoltam, hogy nem a titkosítással van a gond.
Mi az az alap titkosítás?
Resetelés után nyitott a hálózat és akkor működik szépen.

Nekem wep-en van a router mert a többivel nem ment a lapi. 3 éves már és lehet a hálókártyája nem bírta a wps-t?