Sziasztok!
Két dolog kezdi kivinni a hajamat.
1: Tegnap felmásoltam egy csomó képet és mp3-at. A Wincommanderben a PC-n azt írja ki, hogy 5184k szabad. Az Omnián a memória menüpontban azt írja, hogy 5,06 MB szabad- ( de már töröltem egy képet, mert a fényképező nem indult el).
Soft reset nem segít!
Az Omnián a Totalcomanderben a My Storage tulajdonságainál az Általános fülnél: Használt 3.63 G ez még rendben is lenne, de a lemezterületnél szintén 5M szabad helyet ír.
Mi lehet ez szerintetek?
2: Itthon Gigabyte GN-BR01G Wlan routerem van. WPA-PSK-t és AES titkosítást használok. Van amikor felcsatlakozik fél percen belül ( ez legtöbbször akkor van amikor a routert frissen kapcsoltam be és másik gép nincs rajta még) de van amikor 30 percig is hiába erőltetem semmi. Ha nyitott, nem titkosított akkor rögtön felmegy. Próbáltam már az összes lehetséges titkosítással de egyikkel sem jobb a helyzet. Ha megadom az IP címet a hálózati kártyák/WLAN GSPI card-nál akkor 7 másodperc alatt bejön a Kapcsolat felépítve szöveg, de ekkor sem weblapot sem e-mailt nem lehet nézni, mert nem megy az atatforgalom. A Skype sem jelentkezik be.
Ha a titkosított beállításokkal sikerül felmenni, akkor Skype és e-mailek mennek, weblap már nehézhkesen és ha bekapcsolva hagyom a Wifit, akkor szinte minden esetben lefagy. Van amikor 10 perc, van amikor 1 óra múlva. De annyira, hogy átmelegszik az egész készülék.
Erre van valami ötletetek.
Még egy kérdés: Tegnap tettem fel az Inesoft Phone 4-et. Ez csak két hetes verzió elvileg. Nincs erre valami okosság, hogy tovább is lehessen tesztelni?
Köszi!