2024, 11 28, 15:05:49

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822399 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Kuruzsló

• Frekvenciakezelés
  • Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900DXIF1
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #125 Dátum: 2009, 02 18, 14:46:45 »
Most jut eszembe kb. egy hete csinált olyat, hogy a bejövő hívásokat néha nem tudtam fogadni. Fagyott volt a kijelző is és a gombra reagált. Viszont nem fagyott le, a hívás után működött rendesen... Az megjavult magától.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #126 Dátum: 2009, 02 18, 14:50:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Most jut eszembe kb. egy hete csinált olyat, hogy a bejövő hívásokat néha nem tudtam fogadni. Fagyott volt a kijelző is és a gombra reagált. Viszont nem fagyott le, a hívás után működött rendesen... Az megjavult magától.

Szoktad használni a Cleartemp, PMClean  programokat? Az Soft reset bizonyos esetekben nem elég.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető hAliG

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: MotoNav
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3
« Reply #127 Dátum: 2009, 02 18, 14:53:23 »

Valami biztosan bekavart és megsérülhetett a registry vagy valamelyik rendszerfájl.. Én erre tudok gondolni, illetve olyan programra, ami bekavar, de ha eltávolítod akkor megjavulhat.

Szerk: vagy amit Pati írt, kipróbálhatod!

Nem elérhető Kuruzsló

• Frekvenciakezelés
« Reply #128 Dátum: 2009, 02 18, 14:53:56 »
Szoktad használni a Cleartemp, PMClean  programokat? Az Soft reset bizonyos esetekben nem elég.
A Cleartemp fent van, kb 17 MB szabad mem.helyem van jelenleg.

Nem elérhető Kuruzsló

• Frekvenciakezelés
« Reply #129 Dátum: 2009, 02 18, 15:00:52 »
Valami biztosan bekavart és megsérülhetett a registry vagy valamelyik rendszerfájl.. Én erre tudok gondolni, illetve olyan programra, ami bekavar, de ha eltávolítod akkor megjavulhat.

Szerk: vagy amit Pati írt, kipróbálhatod!

Progi nem hiszem, hogy bezavar, 3 hete nem telepítettem rá semmilyen programot és kb 1 hete hülyéskedik velem...

Nem elérhető hAliG

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: MotoNav
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3
« Reply #130 Dátum: 2009, 02 18, 15:07:12 »
Progi nem hiszem, hogy bezavar, 3 hete nem telepítettem rá semmilyen programot és kb 1 hete hülyéskedik velem...

További tipp:

Akkor lehet, hogy amit írtál, mikor 1 hete híváskor lefagyott a kijelző, de a felvevő gomb működött, akkor sérült meg a kijelző driver (?).
Nekem volt hasonló, csak akkor egyfolytában vibrált a kijelző! (tv kábel be-ki okozta, HR sem segített, csak ROM csere)

Nem elérhető Kuruzsló

• Frekvenciakezelés
« Reply #131 Dátum: 2009, 02 18, 15:46:00 »
További tipp:

Akkor lehet, hogy amit írtál, mikor 1 hete híváskor lefagyott a kijelző, de a felvevő gomb működött, akkor sérült meg a kijelző driver (?).
Nekem volt hasonló, csak akkor egyfolytában vibrált a kijelző! (tv kábel be-ki okozta, HR sem segített, csak ROM csere)

Rosszul írtam az előbb, kimaradt a "se". 'amikor fagyott minden a bejövő hívásnál a gombokra "se" reagált'.(bocsi). Viszont az feltűnt, hogy pasziánsz közbe amikor mozgatom a lapot akkor vibrál kicsit a zöld háttér. Vagy az alapból olyan mindenkinek?

Nem elérhető szdavid

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: ip00BSHI1/BSHI1
« Reply #132 Dátum: 2009, 02 18, 16:36:58 »
üdv...azt az operációs rendszert nem lehet feltelepíteni omniára ami a pixonon van? vagy esetleg azt amit most adtak ki új touchwiz interfacet?

előre is köszi a segítséget

Nem elérhető rolee

• Navigáció / Navigation: igo 8, garmin xt, Sygic
  • PDA: samsung Omnia
  • PDA ROM: NYHJ1
« Reply #133 Dátum: 2009, 02 18, 23:22:12 »
hello
Szinkronizálni szertnék Bluetoothon keresztül, de nincs beépített BTm ezért kell egy külső BT adapter( Dongle). Tudtok valamilyen típust ajánlani ami biztosan műkődik win xp oper. rendszerrel?

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #134 Dátum: 2009, 02 19, 05:56:37 »
hello
Szinkronizálni szertnék Bluetoothon keresztül, de nincs beépített BTm ezért kell egy külső BT adapter( Dongle). Tudtok valamilyen t9pust ajánlani ami biztosan műkődik win xp oper. rendszerrel?
Szerintem bármelyik... A dobozán nézd meg azért. Olcsón kapsz bárhol.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető rolee

« Reply #135 Dátum: 2009, 02 19, 08:40:45 »
Nem igazán, mert már 2 lecseréltem. A gond az , hogy Bt keresztül csak az adat átvitel műkődik (mint a pendrive), de a az Ative sync nem műkődik. Ti milyet (BT donglet) használtok?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #136 Dátum: 2009, 02 19, 09:12:05 »
Nem igazán, mert már 2 lecseréltem. A gond az , hogy Bt keresztül csak az adat átvitel műkődik (mint a pendrive), de a az Ative sync nem műkődik. Ti milyet (BT donglet) használtok?
Nekem a Bluesoleil termékei vagy klónjai mennek.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rolee

« Reply #137 Dátum: 2009, 02 19, 09:32:52 »
Win xp alatt? írd meg melyik típus pontosan, és máris megyek venni egyet!

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #138 Dátum: 2009, 02 19, 10:23:23 »
Szerintem egyszerűen csak rosszul állítottad be (de lehet, hogy tévedek). Lehet vele izélgetni, ha rossz akár csak egy beállítás... Sajnos én nem tudok segíteni, mert lövésem sincs, hogy állítottam be régen, azóta azt úgy nem használtam, de rájöttem magamtól. Viszont az eoldalon van leírás a beállításokról, asszem :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető aliasrobi

• PDA: HTC HD2 Leo
« Reply #139 Dátum: 2009, 02 19, 11:44:07 »
Sziasztok!

Korábba olvastam (talán) az e-oldalon, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy amikor mekapcsol az Omnia, ne mutassa a pannon logót. Mutassa az eredeti Omnia logót.

Sajnos most viszont nem találom sehol, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Tudnátok segíteni?

Köszi!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #140 Dátum: 2009, 02 19, 11:46:57 »
Sziasztok!

Korábba olvastam (talán) az e-oldalon, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy amikor mekapcsol az Omnia, ne mutassa a pannon logót. Mutassa az eredeti Omnia logót.

Sajnos most viszont nem találom sehol, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Tudnátok segíteni?

Köszi!

Nézz itt szét:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #141 Dátum: 2009, 02 19, 11:54:12 »
Sziasztok !
Nem vagyok túl gyakori vendég próbálom a Samsung Bibliából képezni magam. :)
Még a korábbi fórum kérdeztem távoli sim módban műxik-e rendesen a verda az hálisten bejött. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET  :ok:
3 hete van meg béna vagyok most is. Sokat használom telefonként olvasgattam próbálkoztam (SPB) a Pocket Plus nem annyira tetszett vszínű mert angol és nekem magas eléggé. Programok eltávolításával le is vettem. Jött a Mobile Shell. Na ez tetszik (trial vers.) De valamiért lelassultam, leszedtem mindent. De a telepített progikból nem tűnt el. A program file-ban nem találok semmit. Mielőtt megvenném a Shellt jó lenne egy tiszta gép.
Másik. Én nem tudtam a névjegyeket lementeni outlokkal. Átszenvedtem a nokiáról err született egyszerű megoldás.
Bocs, hogy hosszú voltam ígérem nem fogok sokszor kellemetlenkedni :D
Üdv: Maci
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #142 Dátum: 2009, 02 19, 11:58:19 »
Sziasztok !
Még a korábbi fórum kérdeztem távoli sim módban műxik-e rendesen a verda az hálisten bejött. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET  :ok:
3 hete van meg béna vagyok most is. Sokat használom telefonként olvasgattam próbálkoztam (SPB) a Pocket Plus nem annyira tetszett vszínű mert angol és nekem magas eléggé. Programok eltávolításával le is vettem. Jött a Mobile Shell. Na ez tetszik (trial vers.) De valamiért lelassultam, leszedtem mindent. De a telepített progikból nem tűnt el. A program file-ban nem találok semmit. Mielőtt megvenném a Shellt jó lenne egy tiszta gép.
Másik. Én nem tudtam a névjegyeket lementeni outlokkal. Átszenvedtem a nokiáról err született egyszerű megoldás.

Nem kellemetlenkedsz,ez a fórum erről szól! :ok:

Keress a programokban egy pocket plus ikont,és ott kell uninstallálni véglegesen.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #143 Dátum: 2009, 02 19, 12:15:38 »
Hali !
Kösz  a gyors reagálást. Pont ez a bajom, hogy nincs ott ilyen pocket plus ikon. Csak a programok eltávolításánál megjelenik ez a sor.
Maci >:(

Nem kellemetlenkedsz,ez a fórum erről szól! :ok:

Keress a programokban egy pocket plus ikont,és ott kell uninstallálni véglegesen.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #144 Dátum: 2009, 02 19, 12:36:51 »
Sziasztok!!

Olyan kérdésem lenne hogy a pda-n fent van a interwrite pro 9.5 de nem kaptam hozzá aktivácós kulcsot.Nem lehet hogy valahol a pda-n van,csak én nem találom??
Gyári új a készülék és a panonnál vettem,ott nem tudnak ilyenben segíteni.

Köszönöm
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #145 Dátum: 2009, 02 19, 12:56:09 »
Sziasztok !

Tiszta gépet nem uninstallokkal tudsz elérni hanem egy HR-rel  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #146 Dátum: 2009, 02 19, 13:07:43 »
Hali!
Nincs ám a műszeremen mindenféle próbálkozás. (Nem merek én csak úgy telepítgetni :oops:) Tehát az az egy szart kellene eltüntetnem. Örülök, hogy átkerültek rá a telefonszámok amit frankón nem bírok a hülye outlookra menteni. Csak csínján a HR-rel. De majd még képezem magam, jövő karácsonyra előbbre tartok majd :olvass:
Maci70

Tiszta gépet nem uninstallokkal tudsz elérni hanem egy HR-rel  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #147 Dátum: 2009, 02 19, 13:15:59 »
Hali!
Nincs ám a műszeremen mindenféle próbálkozás. (Nem merek én csak úgy telepítgetni :oops: ) Tehát az az egy censored t kellene eltüntetnem. Örülök, hogy átkerültek rá a telefonszámok amit frankón nem bírok a censored outlookra menteni. Csak csínján a HR-rel. De majd még képezem magam, jövő karácsonyra előbbre tartok majd :olvass:
Maci70
A Névjegyeket, SMS-eket, naptárt le tudod menteni a PPCPimbackup programmal is, nem kell ahhoz outlook. Ez a program amúgy is KÖTELEZŐ  ;)

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google Maps, Waze
  • PDA: LG G5
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #148 Dátum: 2009, 02 19, 14:21:44 »
Jó napot kívánok! BT-on kapott névjegykártyát az Omniám nem menti automatikusan a többi közé -fel sem ajánlja-, manuálisan kell megkeresnem hova menti. Ott viszont ráklikkeléssel már teszi a dolgát. Jól van ez így?
Más: Hangerőbuborékban bepöttyintem a "KI" opciót, vagy a "REZGÉS"-t mégis csengőhanggal jelzi a bejővőket. Hogy tudom diszkrécióra "nevelni" a gyereket?
Köszi előre is, ÜDV!
Üdv !

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #149 Dátum: 2009, 02 19, 14:25:51 »
Jó napot kívánok! BT-on kapott névjegykártyát az Omniám nem menti automatikusan a többi közé -fel sem ajánlja-, manuálisan kell megkeresnem hova menti. Ott viszont ráklikkeléssel már teszi a dolgát. Jól van ez így?
Más: Hangerőbuborékban bepöttyintem a "KI" opciót, vagy a "REZGÉS"-t mégis csengőhanggal jelzi a bejővőket. Hogy tudom diszkrécióra "nevelni" a gyereket?
Köszi előre is, ÜDV!

1, Ok ez így van.
2, Biztos van fent valami más progi ami ezt felülírja.