0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
1, Ok ez így van.2, Biztos van fent valami más progi ami ezt felülírja.
Hol "fent"? Vagyis egy két pöttyintéssel nem tudok csendes üzemmódot aktiválni?
üdv...azt az operációs rendszert nem lehet feltelepíteni omniára ami a pixonon van? vagy esetleg azt amit most adtak ki új touchwiz interfacet?előre is köszi a segítséget
Hello!Please Help Me! :'(A net beállításával van porblémám.Hogy lehetne beállítani úgy, hogy eszébe se jusson a gprs-re csatlakozni, viszont ha van usb vagy wifi kapcsolat, akkor azt bátran használja. Egy korábbi rom verzión simán működött, a legújabban, nem akar.Kivéve a skifire-t, az megym, a többi mindig hálózati hibát jelez.Van vmi okos ötlet??thx
Egy ügyes kis progival letiltod a gprs használatot. NO DATA a neve.You are not allowed to view links. Register or Login itt megtalálod.
Fent a gépeden, azaz installáltál valamilyen híváskezelő programot, amiben beállítottad külön a csengőhangot, meg a hangerőt, ami esetleg felülbírálja az alapbeállításokat?
Köszi, de ezt már próbáltam. A gprs problémra gyógyír, de a wifit nem használta továbbra sem.
settings--connections--usb to pc van pipa?-EZ A PDA-N!A pc-n az ActiveSync kapcsolatok beállításainál engedélyezve van,hogy használja a COM portot?
Eztvmi programon belül?
ÉrtemÉn. Az Inesoft segit nekem! Csak Pipa vagyok, hogy súlycsoport társai egy gombnyomással intézik ezeket a rutin szolgáltatásokat. Szeretem én, meg szeretném jobban is , ha hagyná. Pedig annyit kőtöttem rá!
Nem Te voltál,akinek nem lehetett a wifi beállításnál,a network adaptersnél választani az internet vagy work lehetőséget?
Sziasztok!Én a Spb Phone Suite - t használom. Ebben a kis progi -ban két mozdulattal tudsz profilt váltani. ujj barát alkalmazás, és simán fut My Storage- rol is.Nézd meg melyik tetszik és azt használd!Üdv Puvika
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a teendő akkor mikor a PDA-t összekötöm a géppel, beállítom rarja az aktív sync kapcsolatot és kapcsolódik is, de a PDA-n azt írja ki, hogy : "A(z) Tskschedule.exe nem futtatható"!Ez normális?
A profilváltás az inesoft phone-ban sem gond, sem az ujjal kezelés, viszont én nem telepíteném My Storage-re az Spb Phone Suite-ot sem, mert mi van pölö, ha mondjuk akkor jön be egy hívás, amikor épp Flash ROM olvasó módban vagy a PC-dre csatlakoztatva...
Megoldódott a probléma tényleg csak reset kellett neki. Végre kész a saját Today-m. Már csak saját csengőhang kéne azt hogy lehet megoldani? Vki tud segíteni?
settings--connections--usb to pc van pipa?A pc-n az AS kapcsolatok beállításainál engedélyezve van,hogy használja a COM portot?
Hello Skacok!Nem tom érdekel-e vkit, de megoldódott mindenféle netproblémám, miután feltettem a Romovics féle romot. Nekem a modaco-s volt fenn (fullos). Mint említettem volt korábbi romokon nem volt probléma, ez volt a gyanús
Igazad lehet. Én ezen el se gondolkodtam. Bár elég ritkán használom úgy az okoskát.
Hm, nekem is fent van az Inesoft Phone 4.4, és nem vettem észre, hogy ne reagálna a hangerő állítására megfelelően...Ha gondolod gyere át a topicjába, és beszéljünk még erről a hibáról, katt ide:You are not allowed to view links. Register or Login