0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Milyen igo? Verziószám?
Sziasztok!Megoldható, hogy a pda a thunderbird-el szinkornizáljon?
8.0.0.49545
Üdv!Ismét lenne egy kérdésem! Az IGO8 térképét lehet e ingyenesen frissíteni, ha igen hogyan???Ugyanis ma használni szerettem volna, de az M0-ás M5-től M3-ig tartó szakasza nincs rajta. (Pedig nem mostanában épült!) Ilyen régi térképpel adják?
sziasztokszeretném lecserélni a lassú samsung Főmenüt valami jobban konfigurálható menüre. milyen szoftvert javasoltok, és hogyan tudom lecserélni, hogy a jobb alsó képernyőgomb ne a samsungéra mutasson?köszönöm válaszotoküdvözlettel
lehetséges:tudja a total commander és a resco explorer isés természetesen wifin tökéletes
Elnézést, hogy csak most De köszönöm a választ.Erre nem is gondoltam és sikerültSzal Köszi
Advanced config toolban, messages, threaded mode, disabled.
Sziasztok! Az Omnián az automatikuan betöltendő alakalmazások közül melyikek azok amelyeket ha kitörlök nemsérül tőle nagyon semmi? A Large Displayen kívül mert azt már töröltem. köszi
Üdv.!Megoldható az, ha egy ikon nem tetszik, az lecseréljem?És persze, mi a megoldás?köszi
Meg.Nekem az SPB pocket plus van fent az tudja és külön ikonkészlet tölthető le hozzá.itt kukucs: You are not allowed to view links. Register or Login és itt You are not allowed to view links. Register or Login köszönhetően Szeszo-nak.
Az SK Shortcut Manager is elvégzi nagyon profin. Itt utána nézhetsz:You are not allowed to view links. Register or Login
kérdésem az lenne hogy az autós töltés 30 percenként megszakad.az omnia jelzi hogy a töltön van(de a piros jel helyett fehéren világit)de nem tölt.az autós töltö biztos hogy jó mert ilyen esetben amikor nem tölti akkor másik samsungot rádugok és tölt.ujrainditás után megint tölt de egy idö után megint leéll a töltés .navigáció miatt kellene töltenem de igy mindig féluton lemerül.ez a hiba tuti nem a napsütés miatt van mert nem a szélvédőn használom a navigációt, mert egy zselés vackon van az omnia használat közben.semmi progi nem fut közben.ezért nem értem mi a gond.igy használhatatlan .nem lehet hosszú távra használni.hálózati töltőnél nincs ez a gond.és ami érdekes amikor ez a probléma fent áll akkor fehéren világit piros helyett
Sziasztok, Egy kérdésem lenne. Hogyan tudom beállitani hogy az e-mailek amiket már elolvastam benne maradjanak a beérkezett levelek lözött mert akár hányszor rányomok a küldés/fogadás-ra törli az összes régiebbi levelet.