2024, 11 28, 00:46:56

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822318 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kleno

• PDA: Samsung SII
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #1700 Dátum: 2009, 05 20, 10:55:29 »
pannonos volt , fe ki van függetlenitve és t mobilos kártyával használom, és magyar nyelvü. igy nem értem amit kérdezel.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1701 Dátum: 2009, 05 20, 11:08:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
pannonos volt , fe ki van függetlenitve és t mobilos kártyával használom, és magyar nyelvü. igy nem értem amit kérdezel.
Az Emailed milyen szolgáltató? freemail.hu, citromail.hu, céges.hu, gmail.com

Én angolul használom, fogalmam sincs az email beállításokban hogy nevezik magyarul.
Talán: Option= Beállítások, send/receive schedule= Küldés/fogadás időzítés?
Download messages= üzenetek letöltése?
Nem tudok angolul...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Kleno

« Reply #1702 Dátum: 2009, 05 20, 11:11:20 »
t-online. hu-s.  az van beállitva az outlock ba.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1703 Dátum: 2009, 05 20, 11:25:37 »
t-online. hu-s.  az van beállitva az outlock ba.
Mármint a sötéttel jelöltben van a t-online.hu beállítva?
Vagy úgy vagy neked is egy külön pf-ed, mint nekem a Pati?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Kleno

« Reply #1704 Dátum: 2009, 05 20, 11:36:46 »
külön mint neked.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1705 Dátum: 2009, 05 20, 11:53:40 »
külön mint neked.
Akkor passz, remélhetőleg jön majd egy t-online-os, aki segít. Párszor szembesültem már ezzel a problémával, de értetlenül állok előtte. Az elmúlt 2,5 évem alatt freemail, gmail, céges, chellos email címekkel még nem sikerült ezt a jelenséget előcsalogatnom, így megoldást sem tudok rá.  :'(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1706 Dátum: 2009, 05 20, 12:10:44 »
Egy kérdésem lenne. Hogyan tudom beállitani hogy az e-mailek amiket már elolvastam benne maradjanak a beérkezett levelek lözött mert akár hányszor rányomok a küldés/fogadás-ra törli az összes régiebbi levelet.
Menü-Eszközök-Beállításoknál a t-online-os fiókot kiválasztod. Kapsz egy oldalt 3 linkkel, itt a középsőt választod. A megjelenő ablakban beállítod, hogy milyen időközönként ill. mennyi időre visszamenőleg töltse le a leveleket. Ha azt akarod, hogy maradjanak a PDA-n sokáig, válaszd az Összeset. Ha csak az aznapit töltöd le, és jól működik a szinkronizálás, másnap már nem látszanak a leveleid!
Ugyanitt alul a Haladó beállításoknál meg tudod adni, mi történjen az üzenetekkel a szerveren (törlődjenek vagy maradjanak letöltés után). Ha másik levelezőt is hazsnálsz, hagyni kell a szerveren.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1707 Dátum: 2009, 05 20, 21:33:58 »
Sziasztok! Hibás pin kód esetén nem tudja véletlenül vki hogy lehet kikapcsolni a pin kód kérést (most raktam fel a XDHK2-es romot, és alapból kéri)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1708 Dátum: 2009, 05 20, 21:37:31 »
Sziasztok! Hibás pin kód esetén nem tudja véletlenül vki hogy lehet kikapcsolni a pin kód kérést (most raktam fel a XDHK2-es romot, és alapból kéri)
Másnak is elöjött ez a probléma keresd meg itt a fórumon és megleled a megoldást.

Nem elérhető Bala

« Reply #1709 Dátum: 2009, 05 20, 21:48:37 »
Nem találom a megoldást a pin kód kérésének kikapcsolására, és minden kártyánál kéri:(

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1710 Dátum: 2009, 05 20, 21:53:13 »
Nem találom a megoldást a pin kód kérésének kikapcsolására, és minden kártyánál kéri:(
Itt kezdödött de a megoldást keresd meg te  :D

Nem elérhető Bala

« Reply #1711 Dátum: 2009, 05 20, 22:25:25 »
Sikerült kifüggetleníteni, viszont nem talál hálozatot (Eredetileg T-mobilos, most egy pannon sim van benne)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1712 Dátum: 2009, 05 20, 22:27:35 »
Sikerült kifüggetleníteni, viszont nem talál hálozatot (Eredetileg T-mobilos, most egy pannon sim van benne)
A régiókódot átállítottad Magyarországra és pannonra?

Nem elérhető Bala

« Reply #1713 Dátum: 2009, 05 20, 22:31:27 »
A régiókódot átállítottad Magyarországra és pannonra?
Elvileg át de lehet hogy nem jó helyen állítottam mert nem indult hard resettek ujra az OK után.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #1714 Dátum: 2009, 05 20, 22:40:51 »
csináltam egy hr-t, és most egy kis semmi beállítást nem találok, pedig végigböngésztem mindent.
hol kell beállítani, h ha kinyomom a kijelzőt, akkor automatice le is zárja a készüléket?
köszi
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1715 Dátum: 2009, 05 20, 22:44:55 »
Elvileg át de lehet hogy nem jó helyen állítottam mert nem indult hard resettek ujra az OK után.
Ellenőrizd le.

Írd be a tárcsázóba *#1546792*#
* Preconfiguration' *
jelszó *#81230*#
'HU', a szolgáltatóddal *
Elfogad, ezután a gép (hard resettel!!!!!) újraindul.
(A HR miatt ajánlatos romcsere után 1 alkalommal megcsinálni. Ha nem változtatod meg a kódot nincs HR!)"

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1716 Dátum: 2009, 05 20, 22:45:24 »
csináltam egy hr-t, és most egy kis semmi beállítást nem találok, pedig végigböngésztem mindent.
hol kell beállítani, h ha kinyomom a kijelzőt, akkor automatice le is zárja a készüléket?
köszi
Settings, Personal, Buttons, alul wake up fül.

Nem elérhető Bala

« Reply #1717 Dátum: 2009, 05 20, 22:48:48 »
Ellenőrizd le.

Írd be a tárcsázóba *#1546792*#
* Preconfiguration' *
jelszó *#81230*#
'HU', a szolgáltatóddal *
Elfogad, ezután a gép (hard resettel!!!!!) újraindul.
(A HR miatt ajánlatos romcsere után 1 alkalommal megcsinálni. Ha nem változtatod meg a kódot nincs HR!)"
"The apply the new configuration, device will be formatted. Continue?" >> OK és nem történik semmi

Nem elérhető egresij

• Egresi János - Kastélyok
  • Navigáció / Navigation: iGo8.3.2.138649 All Európa
  • PDA: i900-Win 6.5
  • PDA ROM: i900-DXID1 WM 6.5 (Romovics, angol)
« Reply #1718 Dátum: 2009, 05 20, 23:00:29 »
Segítség kérése!

Őszinte válaszokat szeretnék kapni!
Hibajelenségem a Samival kapcsolatosan, már a vásárlás óta (2008.10.21.), ha a kijelző folyamatosan megy (iGo, vagy pld. Mobil-TV), a készülék túlmelegszik, a kéz alig bírja el a forróságot (készülék alsó 1/3-án.
Igyenkor az autós töltőn lévő zöld LED kialszik, a készülék kijelzőjén az akku jel is akkus üzemmódot jelez, ha a kijelzőt lekapcsolom, kb. 10 perc múlva visszaáll minden a normálisra, újból tölthető. Ugyanez a jelenség hálózati tőltőről és USB-ről is.
Most már annyira használhatatlan, hogy a Mobil-TV-t kb. 15 percig lehet nézni, és előjön a hiba. Ha tovább hagyom, akkot kétféle jelenség van, vagy lefagy, vagy eljut az akku teljes lemerüléséig, hiába van töltésen.

Másnak is van azonos hibajelensége, vagy ez egyéni jelenség csak nálam, vagy volt egy ilyen széria, ami ezt produkálja.

A válaszotok fontos, mert felháborodott levelet írtam a T-Mobile-nak, és ezt a választ kaptam:
Őszintén sajnáljuk, hogy Samsung i900 Omnia készüléke nem az elvárásainak megfelelően üzemel.

Levelét továbbítottuk illetékes munkatársainknak. A probléma mielőbbi, megnyugtató rendezése érdekében a Pólus Center Bevásárlóközpontban található T-Pont üzletben biztosítjuk a telefon visszavásárlását, így értékegyeztetéssel másik típust választhat.

Kérjük, hogy az ügyintézés érdekében a készülékcsomaggal, annak minden tartozékával, és az eredeti vásárlási számlával együtt keresse fel újra említett képviseletünket! Reméljük, hogy a felajánlott megoldást elfogadja, és a felmerült kellemetlenségek ellenére a jövőben is megbízható szolgáltatójának tekint bennünket.

Most tanácstalan vagyok, mire cseréljek, próbáljak egy új Omniát, van értelme?

Holnap szeretném délután lebonyolítani a cserét, ezért fontos lenne a válaszotok, Köszönettel.
Egresi János

Nem elérhető Bala

« Reply #1719 Dátum: 2009, 05 20, 23:09:34 »
Nyomtam egy Hard Reset-et de hálozatot továbbra se talál.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1720 Dátum: 2009, 05 20, 23:14:14 »
Hibajelenségem a Samival kapcsolatosan, már a vásárlás óta (2008.10.21.), ha a kijelző folyamatosan megy (iGo, vagy pld. Mobil-TV), a készülék túlmelegszik, a kéz alig bírja el a forróságot (készülék alsó 1/3-án.
Igyenkor az autós töltőn lévő zöld LED kialszik, a készülék kijelzőjén az akku jel is akkus üzemmódot jelez, ha a kijelzőt lekapcsolom, kb. 10 perc múlva visszaáll minden a normálisra, újból tölthető. Ugyanez a jelenség hálózati tőltőről és USB-ről is.
Most már annyira használhatatlan, hogy a Mobil-TV-t kb. 15 percig lehet nézni, és előjön a hiba. Ha tovább hagyom, akkot kétféle jelenség van, vagy lefagy, vagy eljut az akku teljes lemerüléséig, hiába van töltésen.

Másnak is van azonos hibajelensége, vagy ez egyéni jelenség csak nálam, vagy volt egy ilyen széria, ami ezt produkálja.

A válaszotok fontos, mert felháborodott levelet írtam a T-Mobile-nak, és ezt a választ kaptam:
Őszintén sajnáljuk, hogy Samsung i900 Omnia készüléke nem az elvárásainak megfelelően üzemel.

Levelét továbbítottuk illetékes munkatársainknak. A probléma mielőbbi, megnyugtató rendezése érdekében a Pólus Center Bevásárlóközpontban található T-Pont üzletben biztosítjuk a telefon visszavásárlását, így értékegyeztetéssel másik típust választhat.

Kérjük, hogy az ügyintézés érdekében a készülékcsomaggal, annak minden tartozékával, és az eredeti vásárlási számlával együtt keresse fel újra említett képviseletünket! Reméljük, hogy a felajánlott megoldást elfogadja, és a felmerült kellemetlenségek ellenére a jövőben is megbízható szolgáltatójának tekint bennünket.

Holnap szeretném délután lebonyolítani a cserét, ezért fontos lenne a válaszotok, Köszönettel.
Nem lenne butaság, ha felhívnád a TeleMaxot, vagy még ki is mennél hozzájuk. Talán van tippjük, hogy mitől van, és hogy egy készülékcsere megoldja-e majd a problémát. Minden bizonnyal, hiszen a nagy többség nem panaszkodik hasonlóra.
Régi szoftverrel, és kizárólag autós töltőn nekem is előfordult párszor, hogy megállta a töltés, és merült a készülék. Igaz, nálam a töltő is elhalálozott később.
Esetleg csak autós töltőn van ez a probléma, vagy ugyanilyen hálózati töltőről is? Próbálhatnál egy újabb autós töltőt, amit a múlt héten vettem, egészen más csomagolásban volt, és az aljzatba is sokkal simábban jár ki-be.

Nem elérhető PaFec

• PDA: Samsung Galaxy Tab
  • PDA ROM: XWJJ3 volt, most Overcome 1.4.4
« Reply #1721 Dátum: 2009, 05 20, 23:15:18 »
Segítség kérése!

Őszinte válaszokat szeretnék kapni!

Eredeti Rom van rajta? Én mindenképpen másikra cserélném, nekem semmi bajom sincs vele, eredeti rom-ot használok, filmezni szoktam rajta, meg IGO-t is használok. Melegszik, de nem vészes.

Üdv.

Nem elérhető egresij

• Egresi János - Kastélyok
  • Navigáció / Navigation: iGo8.3.2.138649 All Európa
  • PDA: i900-Win 6.5
  • PDA ROM: i900-DXID1 WM 6.5 (Romovics, angol)
« Reply #1722 Dátum: 2009, 05 20, 23:17:45 »
Eredeti Rom van rajta? Én mindenképpen másikra cserélném, nekem semmi bajom sincs vele, eredeti rom-ot használok, filmezni szoktam rajta, meg IGO-t is használok. Melegszik, de nem vészes.

Üdv.

Már végigpróbáltam a ROM palettát, úgy cserélgettem, mint más a fehérneműjét. A jelenség azonos, felforrosodik.
A GPS a Romovics ROM-jaival sokkal jobb, mint a szolgáltatóival, ennyit lehetett érzékelni.
Egresi János

Nem elérhető PaFec

• PDA: Samsung Galaxy Tab
  • PDA ROM: XWJJ3 volt, most Overcome 1.4.4
« Reply #1723 Dátum: 2009, 05 20, 23:25:37 »
Már végigpróbáltam a ROM palettát, úgy cserélgettem, mint más a fehérneműjét. A jelenség azonos, felforrosodik.
A GPS a Romovics ROM-jaival sokkal jobb, mint a szolgáltatóival, ennyit lehetett érzékelni.

Akkor egyértelmű, visszavinni, kérni másikat!!!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #1724 Dátum: 2009, 05 21, 11:40:03 »
Settings, Personal, Buttons, alul wake up fül.
Istennő vagy:)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)