Nem lenne butaság, ha felhívnád a TeleMaxot, vagy még ki is mennél hozzájuk. Talán van tippjük, hogy mitől van, és hogy egy készülékcsere megoldja-e majd a problémát. Minden bizonnyal, hiszen a nagy többség nem panaszkodik hasonlóra.
Régi szoftverrel, és kizárólag autós töltőn nekem is előfordult párszor, hogy megállta a töltés, és merült a készülék. Igaz, nálam a töltő is elhalálozott később.
Esetleg csak autós töltőn van ez a probléma, vagy ugyanilyen hálózati töltőről is? Próbálhatnál egy újabb autós töltőt, amit a múlt héten vettem, egészen más csomagolásban volt, és az aljzatba is sokkal simábban jár ki-be.
Nem fogjátok elhinni, a T-Mobile teljesen korrektül járt el. Visszavásárolta az Omniát 100%-os eredeti áron. Egy szépséghibája volt az eljárásnak, a tartozékokra nem vonatkozik a visszavásárlás, azaz lett volna egy felesleges készüléktartóm+autós töltő, és a Teljes Európa térképre való bővítést is elvesztettem volna (120 Euró).
Így hát úgy döntöttem, csakis az Én készülékemben lehetett a hiba, hiszen mindenki csak dícséri, problémát senki sem jelzett (vagy nem valja be nyilvánosan?!), és kértem egy Omniát.
Most megint van egy Omniám, egy vadi új készülék. Hazajöttem, feltelepítés, majd egyszerű próba, Mobil-TV és 15 perc után forró, és a töltést nem veszi fel. Azaz ugyanaz a baja mint amit visszadtam.
Elszurtam egy különleges kedvezményes lehetőséget amit a T-Mobile felkínált, nem választottam másik készülék típust, pedig meg volt rá a lehetőségem, maradtam az Omnia mellett, sajnos ez hiba volt, meg kell tanulnom ezzel az állapottal tovább élni.
Egyébként teljesen mindegy, hogy milyan töltésen van ( hálózati, USB, autós töltő), a jelenség azonos. Ennyi, ezt elszurtam
, hittem a csodában (márpedig csodák nincsenek) maradtam az Omnia mellett ez súlyos hiba volt!
Hordom a saját keresztem, többet nem zavarlak benneteket, nincs miért.