0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Üdv,Egy kérdés.Wm 6.1-en hol találom APN beállitási lehetöséget,már átnézezerszer de nemtalálom sehol.itt kéne átálitanom hogy legyen internetem.KÖSZI!
Hali!Vszeg lerágott csont de mondja már meg valaki,hogy az S2U2 -t hogyan lehet használni? Spm 3.5 volt rajta de lecseréltem erre. A gáz hogy nem alapértelmezett mert a gyári csöves indítókép van, ill a programokbol indul az S2U2 de ahogy feloldom a billentyűzetet beugrik a gyári indítóképernyő. Már beletettem TC-vel a magyar nyelvet is, állítgatom de semmi.Igazából azért kellett ez nekem mert bejövő híváskor teljes képernyőre teszi a hívó képét. Nameg a Manilla féle lapozgatós órája miatt.Legjobb lenne ha vki az spp 3.5 -höz segítene megoldani ezt a 2 hiányosságomat.Köszönettel
A gyári zárat tiltsd le a programba.
Megoldottam, köszi !!!! my friend és a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Üdv!Tudja esetleg valaki, hogy lehet, hogy a My Storage-t ha nézem a tulajdonságait pl. a TC-ben, kb. 2 GB a mérete, azonban szabad területként csak kb. 120 MB van? Hol van a többi 5 GB?Köszi, ha valaki tud segíteni!;)G.
Sziasztok,Szeretnék segítséget kérni. Valakinek véletlenül megvan Anzo legújabb wm6.5 romja?Asszem 28277 volt a száma.Feltenném, de már a linkek nem élnek.Köszi a segítséget
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv mindenki.Olyan segítségre lenne szükségem hogy az igo 8 ami nekem van abban nincs 240x400 data zip. Honnan tudok ilyet szerványolni. köszi.
Ha már jogtiszta. Van de valami átkozott vírus került rá és egyszerűen nem hagyja telepíteni. Folyamatosan aszt írja nem érvényes pocket pc alkalmazás.
Igen kb 2 éve vettem egy omniát és ahoz kaptam.
Igen igo matricás tartóban egy sd-mikrosd variáns mini sd -mikro sd variáns és természetesen egy mikro sd kártya és mindegyiken nav n go felirat a hátán atartónak a kódszám.T-mobil üzletbe vettem már csak nem adnak másoltat.Na de ha sérült mit tegyek vele?
Mi az a HR.?
egy tanács kellene nekem, egy samsung omnia i900 rol lenne szó..nem tudom mi történt vele(nem az enyém csak segíteni probálok a tulajnak) bekapcsol eljut a kalibrálásig és ott lefagy.. szerintetek egy szoftverfrisítés segítene a gondon vagy vlami hardveres probléma lehet.. kérlek irjatok az You are not allowed to view links. Register or Login..segíteni szeretnék... egy eszméletlen csinos lányrol van szó :-D bevágodnák :-)