2024, 11 27, 00:40:56

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822191 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető longhair

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung S7
  • PDA ROM: Gyári 7.0
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #15325 Dátum: 2011, 06 19, 22:39:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ebből nem sokat értettem csak azt nemtudom az ez a lényeg:honnan tudok törölni?mer a multkor amikor a sunnyt letöröltem a programok eltávolitásánál tettem de ez az 1 program volt semmi több de lehet máshonnan is na mind1 az a lényeg ha igy sorba felteszem ahogy irtátok az előbb akkor utána minden a régi lesz ugye?és nem lesz semmi hiba?
De hiba az lehet, elég sok, ha elfogy a hely. Ha nem érted hogy mi a hard reset, akkor főleg lehet hiba, de az felhasználó hiba lesz.
Én is ismét felajánlom, hogy olvasd végig a You are not allowed to view links. Register or Login -t alaposan. Ha ilyen alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, hogy mi a HR, SR , mi a PIMbackup, akkor ember nem lesz itt aki segíteni tud majd.

Nem elérhető januska

• PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: 1234
« Reply #15326 Dátum: 2011, 06 19, 22:51:12 »
De hiba az lehet, elég sok, ha elfogy a hely. Ha nem érted hogy mi a hard reset, akkor főleg lehet hiba, de az felhasználó hiba lesz.
Én is ismét felajánlom, hogy olvasd végig a You are not allowed to view links. Register or Login -t alaposan. Ha ilyen alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, hogy mi a HR, SR , mi a PIMbackup, akkor ember nem lesz itt aki segíteni tud majd.
jo hallod nincs ienekre időm figyelj utoljára leirom ha felteszem sorba szépen ezeket utána nyomjak 1 resetet?és utána minden a régi?ennyire válaszolj mással ne törödj mindig a kérdésre ne másra

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #15327 Dátum: 2011, 06 19, 22:52:34 »
jo hallod nincs ienekre időm figyelj utoljára leirom ha felteszem sorba szépen ezeket utána nyomjak 1 resetet?és utána minden a régi?ennyire válaszolj mással ne törödj mindig a kérdésre ne másra

És miből gondolod, hogy nekünk van időnk ilyenekre?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető longhair

« Reply #15328 Dátum: 2011, 06 19, 22:53:55 »
Igazad van, elnézést kérek, hogy segíteni próbáltam, ígérem többet ilyen nem fog előfordulni!!!

Nem elérhető januska

« Reply #15329 Dátum: 2011, 06 19, 22:57:02 »
Igazad van, elnézést kérek, hogy segíteni próbáltam, ígérem többet ilyen nem fog előfordulni!!!
de amugy ti kötekedni jöttök fel ide?elmondtam nem értek éhhez nem kellenek a hülyeségek h olvasd el ezt azt leszarom a fogalmakat nem akarom semmit megtudni csak legyen ujra magyar és ennyi!ennyire kértelek h mondd meg ha felrakom sorba ezeket resetelek utána minden jo lesz?ennyit kértem ti meg olvasd el ezt azt röhögtök ezt se tudja azt se nem is érdekel csak ez legyen jo ennyire meg lehet kérni h válaszolsz?vagy másolod a linket h honnan olvassam az nagy segitség már végigolvastam sztem majdnem mindet

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #15330 Dátum: 2011, 06 19, 22:57:14 »
remények szerint igen.
Amúgy miből gondolod hogy nekünk van ilyen kérdésekre időnk? Azért készült az eoldal mert ott a kérdések 99.6 % meg van érthetően válaszolva. Eleinte bemásoltam én is de mostmár így többszáz redundás válasz után csak annyit írok hogy az eoldalon megvan. Kb fél óra átolvasni az egész oldalt. Nem kell bemagolni csak tudni hogy mit hol találunk. Nekem van már hogy ennyi idő után nem emlékszem hogyan kell megcsinálni de tudom hol kell keresni az eoldalon és utána tudok rá válaszolni
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető longhair

« Reply #15331 Dátum: 2011, 06 19, 23:01:59 »
.................. ti meg olvasd el ezt azt röhögtök ezt se tudja azt se ......
Neked jól fejlett üldözési mániád van.
Gondolod, hogy olyan jól lehet szórakozni rajtad????

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15332 Dátum: 2011, 06 19, 23:03:39 »
ennyit kértem ti meg olvasd el ezt azt röhögtök ezt se tudja azt se nem is érdekel csak ez legyen jo ennyire
Szerinted ha röhögnénk akkor megírnánk a választ? Beírnánk elég bunkó módon és stílusban hogy "olvasd el az i900.eoldalt oszt' legyé' bódog mert minden le van írva ott".
Minden kérdésedre több ízben is válaszoltunk a mellet hogy ez mind fent van az oldalon. Akár copy paste-lni is lehetne. Néha szoktam is mert egyes emberek egy belinkelt oldalt is képtelenek elolvasni. Csak a PFC létezik a Zinterneten semmi más! Ami helyes is de próbálkozni lehet más weblapok betöltésével :D
Mi se úgy kezdtük hogy megkaptuk és tettük fel Anzo új ROMJát. De értelmezve olvastunk :)
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető januska

« Reply #15333 Dátum: 2011, 06 19, 23:07:40 »
Szerinted ha röhögnénk akkor megírnánk a választ? Beírnánk elég bunkó módon és stílusban hogy "olvasd el az i900.eoldalt oszt' legyé' bódog mert minden le van írva ott".
Minden kérdésedre több ízben is válaszoltunk a mellet hogy ez mind fent van az oldalon. Akár copy paste-lni is lehetne. Néha szoktam is mert egyes emberek egy belinkelt oldalt is képtelenek elolvasni. Csak a PFC létezik a Zinterneten semmi más! Ami helyes is de próbálkozni lehet más weblapok betöltésével :D
Mi se úgy kezdtük hogy megkaptuk és tettük fel Anzo új ROMJát. De értelmezve olvastunk :)

oké kösz akkor az a lényeg sztem jo lesz ugy ahogy mondtam és nem mond rá senki semmit...na mind1 rájöttem a hard resetre de vmit bekell irni és nemtudok irni oda utána engedne resetelni ezt irjátok még le h kell és hagylak titetek és köszi a segitséget

Nem elérhető januska

« Reply #15334 Dátum: 2011, 06 19, 23:16:50 »
ja és légyszi még annyit segítsetek már hogy hol lehet megnézni hogy az alap memorián mi van rajta?mer nem engedi feltenni mer nincs elég szabad hely töröltem a videokat képeket a zene a my storagen van a játékok az 5 foglal 5mbot kb és nemtudom miér nincs hely rajta ebbe segitsetek még meg a hard resetbe h h kell beirni és mit amikor rámegyek h reset és kiad vmit h irjam be h 1234 és nem enged irni meg nemtudom mit kell és utána megyek is de ez nagyon fontos

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15335 Dátum: 2011, 06 19, 23:29:43 »
oké kösz akkor az a lényeg sztem jo lesz ugy ahogy mondtam és nem mond rá senki semmit...na mind1

Őszintén szólva össze akartam vagdosni az összes kérdésedre az összes választ. De már este van és nincs kedvem. Ha holnap vonatoznom kell csak az OFF kedvéért is megcsinálom :D

rájöttem a hard resetre de vmit bekell irni és nemtudok irni oda utána engedne resetelni ezt irjátok még le h kell és hagylak titetek és köszi a segitséget

A valamit mezőnek biztos van neve. Már kb egy éve nem csináltam HR-t mert nincs meg az Omnia szóval fogalmam sincs. Mit ír ki pontosan?

ja és légyszi még annyit segítsetek már hogy hol lehet megnézni hogy az alap memorián mi van rajta?mer nem engedi feltenni mer nincs elég szabad hely töröltem a videokat képeket a zene a my storagen van a játékok az 5 foglal 5mbot kb és nemtudom miér nincs hely rajta ebbe segitsetek még
Belemész Filekezelővel a My Device/Program Files/
és megnézed hogy mik vannak feltelepítve.  Biztos lehet másképpen is programon belül. Talán Beállítások és ott valahol de én már most meg nem keresem a Mio-t. Biztos le fogja valaki írni akinek még WM PDA-ja van.
DE szerintem ha már ennyire kevés hely van akkor jó pár őszhajszálat megspórolsz, hogy ha nyomsz egy HR-t az Omniának.

meg a hard resetbe h h kell beirni és mit amikor rámegyek h reset és kiad vmit h irjam be h 1234 és nem enged irni meg nemtudom mit kell és utána megyek is de ez nagyon fontos
Lásd ugyan ebben a HSZ-ben pár sorral feljebb. Már ha ez ugyan azon kérdéshez tartozik mert ezt nem kifejezetten értem hogy mi kér és mi az hogy nem enged írni. Nem jelenik meg a billentyűzet nem érzékeli a billentyűt vagy mi? Magától nem dob fej lilyen ablakót azért mert este 11 is elmúlt már.

Nem elérhető januska

« Reply #15336 Dátum: 2011, 06 19, 23:35:49 »
Őszintén szólva össze akartam vagdosni az összes kérdésedre az összes választ. De már este van és nincs kedvem. Ha holnap vonatoznom kell csak az OFF kedvéért is megcsinálom :D

A valamit mezőnek biztos van neve. Már kb egy éve nem csináltam HR-t mert nincs meg az Omnia szóval fogalmam sincs. Mit ír ki pontosan?

és megnézed hogy mik vannak feltelepítve.  Biztos lehet másképpen is programon belül. Talán Beállítások és ott valahol de én már most meg nem keresem a Mio-t. Biztos le fogja valaki írni akinek még WM PDA-ja van.
DE szerintem ha már ennyire kevés hely van akkor jó pár őszhajszálat megspórolsz, hogy ha nyomsz egy HR-t az Omniának.
Lásd ugyan ebben a HSZ-ben pár sorral feljebb. Már ha ez ugyan azon kérdéshez tartozik mert ezt nem kifejezetten értem hogy mi kér és mi az hogy nem enged írni. Nem jelenik meg a billentyűzet nem érzékeli a billentyűt vagy mi? Magától nem dob fej lilyen ablakót azért mert este 11 is elmúlt már.

igen amikr rámegyek a hard resetre kiválasztom h az alap memoriát resetelje ok és kiad 1 ablakot h irjak be vmit kodot gondolom azt irja csak angolul és nemtudok irni nincs billentyüzet igen és igy csak a no-ra tudok menni a yes-re nem enged pedig semmi program nincs fenn nekem ha a programok törlésére megyek nincs is benne semmi nem értem miér nincs memoria és nemtudom megnézni mi van az alap memorián de megprobálom mindjár ahogy irtad fájl kezelő és belemegyek a my device program files oké

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15337 Dátum: 2011, 06 19, 23:40:12 »

igen amikr rámegyek a hard resetre kiválasztom h az alap memoriát resetelje ok és kiad 1 ablakot h irjak be vmit kodot gondolom azt irja csak angolul és nemtudok irni nincs billentyüzet igen és igy csak a no-ra tudok menni a yes-re nem enged pedig semmi program nincs fenn nekem ha a programok törlésére megyek nincs is benne semmi nem értem miér nincs memoria és nemtudom megnézni mi van az alap memorián de megprobálom mindjár ahogy irtad fájl kezelő és belemegyek a my device program files oké
De én meg tudok angolul szóval írd be ide hogy mit ír ki lefordítom neked és megmondom mit csinálj

Nem elérhető januska

« Reply #15338 Dátum: 2011, 06 19, 23:41:14 »
na belementem program files Cognima,Podcast,RssReader,Wap,Windows media player ennyi van itt és a resetnél van a bal felső sarokba 1 kis négyzet ki lehet pipálni de nem sikerül mind1 rámegyek mellete h reset és ezt irja ki Are you sure want to reset to manufacture default?Enter 1234 and press Yes to confirm. ennyit ir de nem enged beirni h 1234 és a yesre se enged ez a helyzet

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15339 Dátum: 2011, 06 19, 23:49:58 »
Nah remélem mindent jól illesztettem össsze. Ha nem akkor holnap elküldöm egy mod-nak hogy töröljék mert mostmár el nem olvasom mégegyszer mert kiesik a szemem :D

Sziasztok nekem olyan problémám lenne h letöröltem program eltávolitásánál a sunnysoftot igy beállt angolra az egész honnan tudom ujra leszedni dijmentesen és h kell feltenni?sajnos nem nagyon értek még ehhez a telohoz 1 hete vettem és nem nagyon tudok semmit
az i900.eoldal.hu oldalon minden alap dolgot megtalálsz.

tudom de most leszedtem vhonnan ezt a sunnysoftot már végigolvastam ott mindent de van itt 100fájl és fogalmam nincs mit kezdjek velük vmit segits kérlek mer nem jo ez igy csak h hova tegyem vagy h telepitsem azt ennyi köszi

jó akkor ugy kérem h mondd mer nem értem teljesen odáig oké h 3om dolgot leszedtem a netről de kicsomagoljam és egybe rakjam mindet a telora?vagy pl külön mappába?agy hogy ez nincs leirva és nem akarom elbasnnni:)
Ember, ennél világosabban nem lehet leírni, mint ahogy ott van.
1. Töltsd le.
2. Telepítsd.

Ebből melyik nem érthető?  :hmm:
Letöltöd a sunnysoft.zip ==>kicsomagol a mystorage-ra
Futtatod a LANG_Samsungi900_1in1_V02.cab
FuttatodLANG_sunnysoft_certified.cab
FuttatodLANG_sunnysoft_ulc.cab
Na szépen érthetően leírom:
Töltsd le az asztali gépeddel ( laptop-notebook-netbook) ezt a fájlt: You are not allowed to view links. Register or Login
Még mindig az aztali géppel csomagold ki. Kapsz egy mappát, benne 3 db fájl. Ezt a 3 fájlt másold az omnia My Device/Windows könyvtárába. Az omnián megnyitod a fájlböngésződet, és elnavigálsz a My Device/Windows könyvtárba, és megkeresed az ominózus 3 fájlt. Szépen sorban rátapicskolsz mindegyikre,
Sorrend :

1. LANG_sunnysoft_ulc.CAB
2. LANG_sunnysoft_certified.cab
3. LANG_Samsungi900_1in1_V02.cab

Amikor kérdezi a gép hogy hová telepítse, a My Device-t jelölöd ki, nem a My Storage-t.
ujra indítod a gépet, és mennie kell.

Remélem ez már érthető volt  :ima:

jo azt hittem kikell csomagolni na igy jo mostmár csak szabad helyet kell csináljak ez az utolso honnan kell törölni az alap memoriát kell fel szabaditanom mer kevés a hely azt irja és mit ne töröljek ami ien fontos lehet mint ez volt utána már csak sikerül köszi mindenkinek
Erre valóban nem válaszoltunk. Csak addig kell kicsomagolni amig nem találsz olyat, hogy *.cab Ezeket másold rá a PDAra

ebből nem sokat értettem csak azt nemtudom az ez a lényeg:honnan tudok törölni?mer a multkor amikor a sunnyt letöröltem a programok eltávolitásánál tettem de ez az 1 program volt semmi több de lehet máshonnan is na mind1 az a lényeg ha igy sorba felteszem ahogy irtátok az előbb akkor utána minden a régi lesz ugye?és nem lesz semmi hiba?
remények szerint igen.
Amúgy miből gondolod hogy nekünk van ilyen kérdésekre időnk? Azért készült az eoldal mert ott a kérdések 99.6 % meg van érthetően válaszolva. Eleinte bemásoltam én is de mostmár így többszáz redundás válasz után csak annyit írok hogy az eoldalon megvan. Kb fél óra átolvasni az egész oldalt. Nem kell bemagolni csak tudni hogy mit hol találunk. Nekem van már hogy ennyi idő után nem emlékszem hogyan kell megcsinálni de tudom hol kell keresni az eoldalon és utána tudok rá válaszolni

ja és légyszi még annyit segítsetek már hogy hol lehet megnézni hogy az alap memorián mi van rajta?mer nem engedi feltenni mer nincs elég szabad hely töröltem a videokat képeket a zene a my storagen van a játékok az 5 foglal 5mbot kb és nemtudom miér nincs hely rajta ebbe segitsetek még meg a hard resetbe h h kell beirni és mit amikor rámegyek h reset és kiad vmit h irjam be h 1234 és nem enged irni meg nemtudom mit kell és utána megyek is de ez nagyon fontos

De én meg tudok angolul szóval írd be ide hogy mit ír ki lefordítom neked és megmondom mit csinálj

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15340 Dátum: 2011, 06 19, 23:58:38 »
na belementem program files Cognima,Podcast,RssReader,Wap,Windows media player ennyi van
Valószínűleg tele van baromilva a rendszer mert ennyitől nem kéne ennyire kevés helynek lennie

itt és a resetnél van a bal felső sarokba 1 kis négyzet ki lehet pipálni de nem sikerül mind1 rámegyek mellete h reset és ezt irja ki Are you sure want to reset to manufacture default?Enter 1234 and press Yes to confirm. ennyit ir de nem enged beirni h 1234 és a yesre se enged ez a helyzet
Ezt a kis négyzetes dolgot abszolult nem értem és nem is emlékszek semmi ilyenre  :shock:

itt és a resetnél van a bal felső sarokba 1 kis négyzet ki lehet pipálni de nem sikerül mind1 rámegyek mellete h reset és ezt irja ki Are you sure want to reset to manufacture default?Enter 1234 and press Yes to confirm. ennyit ir de nem enged beirni h 1234 és a yesre se enged ez a helyzet
Azt írja hogy "valóban reszetelni akarod a PDA-t mert ha igen akkor írd be az 1234-et.
Gondolom a Beállításokon belül csináltad a Hard Resetet. Tapizz bele a beviteli mezőbe egyszer és akkor előjön a billentyűzet
Itt van az eoldalon egy Youtube-os videó hogy hogyan kell csinálni a Hard Resetet. Ilyenkor nem fog kérni jelszót

Nem elérhető januska

« Reply #15341 Dátum: 2011, 06 19, 23:59:38 »
na megcsináltam 1 teljes resetet de most mielőtt bekapcsol ezt irja ebbe segits mer megörülök Tap the target firmly and accurately at each location on the screen.Te target will continue to move until the screen is aliged. na ezt irja micsináljak?mer nem kapcsol tovább:S

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15342 Dátum: 2011, 06 20, 00:08:49 »
na megcsináltam 1 teljes resetet de most mielőtt bekapcsol ezt irja ebbe segits mer megörülök Tap the target firmly and accurately at each location on the screen.Te target will continue to move until the screen is aliged. na ezt irja micsináljak?mer nem kapcsol tovább:S
Kalibrálni kell a kijelzőt. Azokat a pontokat a ceruzával tapizd meg egyszer. Ha körbeértél és újra kezdi akkor adok egy linket mert szar a kijelzője hogy hogyan lehet átugrani a kalibrálást.

Nem elérhető januska

« Reply #15343 Dátum: 2011, 06 20, 11:06:26 »
na köszi mindenkinek rájöttem magamtol mostmár minden tökéletes:Dmég annyit h ráraknák pár játékot de mindig az alap memoriára teszi fel és nemtudom mindet kirpobálni mer nincs elég hely nemtudom vhogy beállitani h ne az alap memora tegye?

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15344 Dátum: 2011, 06 20, 12:19:50 »
na köszi mindenkinek rájöttem magamtol mostmár minden tökéletes:Dmég annyit h ráraknák pár játékot de mindig az alap memoriára teszi fel és nemtudom mindet kirpobálni mer nincs elég hely nemtudom vhogy beállitani h ne az alap memora tegye?
Nekem úgy rémlik, hogy felajánlja hogy a My Device vagy a My storage-ra tegye install előtt. Válaszd a My Storage-ot.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #15345 Dátum: 2011, 06 20, 14:56:49 »
Nekem úgy rémlik, hogy felajánlja hogy a My Device vagy a My storage-ra tegye install előtt. Válaszd a My Storage-ot.
Pontosan így van, ahogyan írod :ok:

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #15346 Dátum: 2011, 06 20, 15:35:06 »
Abba a kis "téglalapba" meg azt kell beírni: 1234!
Ha rákattint a kis "téglalapra" akkor jön a billentyűzet!
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15347 Dátum: 2011, 06 20, 20:05:26 »
Abba a kis "téglalapba" meg azt kell beírni: 1234!
Ha rákattint a kis "téglalapra" akkor jön a billentyűzet!
Lájkolni miért nem lehet itt? :D

Nem elérhető longhair

« Reply #15348 Dátum: 2011, 06 20, 20:12:37 »
Lájkolni miért nem lehet itt? :D
rotfl rotfl rotfl rotfl

Nem elérhető bodo01

• PDA: i900XXHJ2
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #15349 Dátum: 2011, 06 21, 21:22:41 »
Üdv,Egy kérdés.Wm 6.1-en hol találom APN beállitási lehetöséget,már átnézezerszer de nemtalálom sehol.itt kéne átálitanom hogy legyen internetem.KÖSZI!