oké kösz akkor az a lényeg sztem jo lesz ugy ahogy mondtam és nem mond rá senki semmit...na mind1
Őszintén szólva össze akartam vagdosni az összes kérdésedre az összes választ. De már este van és nincs kedvem. Ha holnap vonatoznom kell csak az OFF kedvéért is megcsinálom
rájöttem a hard resetre de vmit bekell irni és nemtudok irni oda utána engedne resetelni ezt irjátok még le h kell és hagylak titetek és köszi a segitséget
A valamit mezőnek biztos van neve. Már kb egy éve nem csináltam HR-t mert nincs meg az Omnia szóval fogalmam sincs. Mit ír ki pontosan?
ja és légyszi még annyit segítsetek már hogy hol lehet megnézni hogy az alap memorián mi van rajta?mer nem engedi feltenni mer nincs elég szabad hely töröltem a videokat képeket a zene a my storagen van a játékok az 5 foglal 5mbot kb és nemtudom miér nincs hely rajta ebbe segitsetek még
Belemész Filekezelővel a My Device/Program Files/
és megnézed hogy mik vannak feltelepítve. Biztos lehet másképpen is programon belül. Talán Beállítások és ott valahol de én már most meg nem keresem a Mio-t. Biztos le fogja valaki írni akinek még WM PDA-ja van.
DE szerintem ha már ennyire kevés hely van akkor jó pár őszhajszálat megspórolsz, hogy ha nyomsz egy HR-t az Omniának.
meg a hard resetbe h h kell beirni és mit amikor rámegyek h reset és kiad vmit h irjam be h 1234 és nem enged irni meg nemtudom mit kell és utána megyek is de ez nagyon fontos
Lásd ugyan ebben a HSZ-ben pár sorral feljebb. Már ha ez ugyan azon kérdéshez tartozik mert ezt nem kifejezetten értem hogy mi kér és mi az hogy nem enged írni. Nem jelenik meg a billentyűzet nem érzékeli a billentyűt vagy mi? Magától nem dob fej lilyen ablakót azért mert este 11 is elmúlt már.