0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Bakker ez nagyon állat. A romverzióm PDA: i900 DXID1 betöltésnél egy pda fan clubbos logót mutat. Nemrég szereztem de ráférne egy alapos renoválás. Milyen vagy inkább melyik rom alegjobb? Stabil legyen nem kell hogy telelegyen minden haszontalan programmal mert ezen is van annyi mint a szemét de a fele számomra haszontalan. Viszont fent van az spb mobile shell mert én aszt szeretem használni
Nem tudni milyen rom-od van.De be lehet állítani mindent a beállításokba.
S.O.S segítségkérés!!!!!!!!!!!!!Olyat dob a telóm és nem tudom mi a gyíkja. A my devicre felpakololtam cuccokat szépen elnevezettem a könyvtárakat mint képek, csengőhangok rogramok és ugyebár ha pc re dugom a kütyüt tökéletesen megismeri ugye sajátgép vagy tc hozza szépen a mappákat gond nélkül. És godolt egyet a samu és a telóról mr el se érem ezeket a mappákat az intéző szerint a my device üres de mem szereint pedig ott vannak a cuccok. összedugom a pc-vel megvannak a mappák viszont EXE fileként és ha rányomok azt írja elrési út nem található.HÁT MI A FENE VAN ILYENKOR? MIT CSINÁLJAK?
Nem röktön tette. Pár napja gyűröm az omniát semi baj nem volt vele. Most reggel alkotta ezt.
Sziasztok!Ha már ez a kérdés elhangzott, akkor előre is elnézést.A problémám a következő: a my storage egyszer csak eltűnt, majd amikor a gyorsbeállításnál megnéztem, azt írta, hogy: "eltávolítva". Hogyan tudnám vissza csinálni?
Egy Tescos ötlet. Ki/Be kapcsolás vagy SR?
Köszönöm szépen, a Tescos ötlet megoldotta. (eszembe se jutott volna) Hálám üldözni fog!
Komolyan mondom ezt nem hiszem el. Totál leformáztam a my storag-ét és nem is ugyanazokat pakoltam rá amit ezelőtt és tessék már megint minden exe formátumban van. Nyomtam már hr-t sr-t vot ki be kapcs, aksi kivét minden. Komolyan nem értem
A Pc-n formáztam először, ott FAT 32 fájlrendszrt írt. utána ahogy írtál leformáztama samun a tárolót rápakoltam mindent megint leválasztom ugye szabályosan és tessék viszadugom már megint minden exe file ha samun akarom megnyitni foyton azt írja nem érvényes pocket pc alkalmazás. Már lefuttattam avaston és nortonon is az adatokat amiket felrakok hátha vírus vagy valami de semmi hibátlanok.
Várjunk nekem nem a feltelepítéel van problémám!!!egész egyszerüen bármit rakaok a my storage tárolóra pl háttérképek amik ugye jpg formátumúak leválasztom a pc-ről a samut majd visszaduom és az amúgy DIR ugye mappa EXE formátumra cserélődik. De higy ezt iértés hogyan erre szeretnék rájönni.
szia . a hard reset-nél a windows és a telefon alap programjai maradnak?
a clear memorit kellettt megnyomnom?