Én nem bántam meg. Most már elég jó az ára, elég jó a gyári szoftvere is, szóval szerintem megéri. (CM-rommal meg egyenesen szuper.) A hardverében még mindig rejlenek lehetőségek, és nyilván nem mérhető egy Samsung galaxy S3-hoz, de szerintem nem rosszabb és nem is jobb mint egy kategóriájának megfelelő másik ilyen készülék. (ha most térsz át nem-okos telefonról akkor fog érni csalódás, amit majd te is hajlamos leszel az lg-re kenni, pedig minden okos-telefonnak megvan a maga hátránya a nem-okos telefonokhoz képest. Gondolok itt a napi töltésre, az "ébresztéshez bekapcsolva kell hagyni" problémára, stb.)
(látom miközben gépeltem jött egy válasz ami összecseng az enyémmel....)
Topicgazdánk szerintem arra gondolt hogy az Lg mint gyártó kicsit hanyagolja a vevőit. Bár nem tudom hogy más cégek mennyi supportálják őket, mennyire állnak szóba egy egy földi halandóval, ha arrogánsan ír nekik egy emailt hogy "
átokmeg mikor lesz frissítés", de az az Lg-nek kimondott hátránya hogy nem túl jól kommunikálja az ICS-fejlesztését. Eleinte mondták hogy lesz a második negyedévben, aztán azt mondták hogy mégsem lesz soha, most meg az a hír hogy már közel járnak a kiadáshoz... És ugye a bizonytalanság rosszabb magánál a rossz hírnél is.
Összefoglalva: szerintem jó telefon, ha az ember összeszokik vele (minden előnyével és hátrányával) akkor hosszú barátság lehet belőle. 70eFt-t mindenképpen megér, hisz többünknek (kb egy éve) még 120eFt-t is megért :-P
plazy