2024, 12 19, 06:55:26

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209859 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #1050 Dátum: 2012, 05 09, 11:18:44 »
Hahó mindenki ! Lenne egy kis sgítségre szükségem. Vettem egy LG Prada 3.0 P940 - et. Lecseréltem SGS - 2 met, picit másra vágytam. A lényeg. Szeretném rootolni. Olvastam fórumokon, gond nélkül megy. Csak ki szeretném pucolni a system / appot, hogy számomra felesleges appok ne fussanak. A lényeg. Driwerek telepítve, PC Suite telepítve, SuperOneClick 1.7 megvan, teló USB hibaelhárítás pipa ok, ismeretlen források ok. S O Click  1.7 exe futtat, próbáltam több módon is csatlakozni ( háttértár, PC kapcs mód, illetve sehogy, csak Usb hibaelhárítás ) Na ugye leírtak alapján cslekedtem, Rootra nyom. Ez fogad : visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login ( ez már nekem nem tetszik. Továbbnyoom... visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login és itt megáll. Nem fut tovább. Kérnék tanácsot, 5 letet, mi lehet az oka. Sorry az offért, de gondoltam picit ez is szakmai, és LG . Nekem még nem volt LG - m, lehet vmit én nem csinálok jól. Köszönet !
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető toca

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #1051 Dátum: 2012, 05 09, 14:16:33 »
Az LG usb-driverek legyenek telepítve. A SuperOneClick rendszergazdai joggal fusson. A telefont alaplapi usb-porton keresztül csatlakoztasd, ne hub-on. Nekem pl. a laptopom semelyik usb-portjáról nem működött, csak az asztali gép alaplapi portján keresztül tudtam rootolni (mindkettőn 64 bites win7 fut). Sok sikert! ;)

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1052 Dátum: 2012, 05 11, 14:42:44 »
Akit meglep: bejelentették, hogy az ICS Q3-ra tolódik :shock:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #1053 Dátum: 2012, 05 12, 11:22:23 »
Sziasztok !

Tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a képernyő attól is feloldjon, hogy ha lezárt képernyő mellett az ujjunkat végighúzzuk a lenti érintő gombokon, kiküszöbölve ezáltal a jobb felső gomb nyomogatását, ami sokszor kényelmetlen.
(Pl, HTC SENSATION X-en ez működik, xda developerses okosítással)

A válaszokat előre is köszi.

Nem elérhető kl68

• PFC Fan
  • PDA: Optimus 2x
  • PDA ROM: V20e
« Reply #1054 Dátum: 2012, 05 16, 17:22:54 »
Sziasztok!
Nekem a V20e-vel nagyon nem akar dolgozni az IGO. Letöltöttem a GPS status-t, néha talál jelet, bár elég lomhán, majd mozgásnál rögtön dobja. Szeretném kipróbálni a V20R, vagy valami frissebbet, de azt mondja, hogy ez a legfrissebb szoftver. Most akkor mi van?

Nem elérhető facsy

• PFC Fan
  • PDA: LG P990
  • PDA ROM: v20l
« Reply #1055 Dátum: 2012, 05 17, 13:17:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Nekem a V20e-vel nagyon nem akar dolgozni az IGO. Letöltöttem a GPS status-t, néha talál jelet, bár elég lomhán, majd mozgásnál rögtön dobja. Szeretném kipróbálni a V20R, vagy valami frissebbet, de azt mondja, hogy ez a legfrissebb szoftver. Most akkor mi van?

Szia!

Nekem is ez volt a problémám. Nagyon sokáig szenvedtem vele és bárkit kérdeztem nem tudták rá a megoldást.
Nem ragaszkodtam az IGO-hoz, de egy idő után a többi program is ezt csinálta.
Végül az utolsó lehetőség segített, (amit nagyon nem akartam de) kénytelen voltam custom romot felrakni.
Most ezt használom: You are not allowed to view links. Register or Login
Vannak benne hibák, de legalább működik az IGO.
A másik lehetőségem lett volna, hogy visszarakom a gyári 2.2-est, de azt semmiképp nem fogom.

Nem elérhető facsy

• PFC Fan
  • PDA: LG P990
  • PDA ROM: v20l
« Reply #1056 Dátum: 2012, 05 17, 13:59:30 »
Sziasztok!

Már régóta létezik, de én csak mostanában fedeztem fel ezt az augmented reality (kiterjesztett valóság) dolgot.
Van valakinek ebben tapasztalata? Mert nekem ez sehogy nem akar összejönni.
Egy rakás programot próbáltam már, és annál is több AR kódot.
Erről beszélek:

Nem elérhető zaphod

• PFC Fan
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #1057 Dátum: 2012, 05 17, 22:44:50 »
Helló emberek, egy gyors kérdésem lenne Nova HD használókhoz.
Nektek jó a gapps? Nekem mindig szerverhibát ír.
Esetleg valami ötlet?
Köszi :)

Nem elérhető Fehérlófia

• PFC Fan
  • PDA: LG P990 Optimus 2X
  • PDA ROM: 2.2.2
« Reply #1058 Dátum: 2012, 05 18, 14:46:24 »
Jó hír - ha már (még egyelőre  ;)) nincs ICS -, hogy meghozta a nyuszi az official v20r romot kedvenc telefonunkra - na, nem OTA, "csak" kdz-ben most még.
Ha netán valaki olthatatlan vágyat érezne arra, hogy telepítse, itt egy közérthető leírás hozzá:
You are not allowed to view links. Register or Login (a 21359-es sz. beszólásban találjátok).
Természetesen utána nincs root, van viszont egyszerű eszköz hozzá, ebben a cikkben megtaláljátok hozzá az útmutatót (ugyanezzel a programocskával természetesen unrootolni is lehet, ha gar. szervizbe kéne menni):
Nekem már fent van. Tapasztalatok (nem egészen 1 nap használat után):
A telepítés egyszerű (win7 64 bit, - rendszergazdai jogról jó nem elfelejtkezni). V20l után _sokkal_ gördülékenyebben (gyorsabban) működik a telefon, bár ebben szerepet játszhat az is, hogy újabb felesleges rendszerprogramokat szedtem le TB-vel. (Több esetben ugyanazzal a verziószámmal is duplán voltak meg a programok, arról nem is beszélve, hogy u.az a program három különböző verzióban is szerepelt - ez konkrétan a gyári zenelejátszó volt >:() Nekem ugyan nem hiányzott, de kapjuk vele a gyári G+ klienst is. Wifi, bluetooth, gps rendben. Akkuidőről nem tudok beszámolni, ahhoz még túlzottan friss az élmény.
Összegezve: v20l után érdemes volt felpakolni.

@Kircsi: Hivatalosan: 2012 Q2. Optimisták ezt el is hiszik.
Hello!
Próbálom kdz-ben telepíteni, és amikor elkezdi, utána kb 1 percel kiírja hogy "MOD UpTest EX MFC Application működése leállt"
Mit csináljak?
Előre is köszi

Nem elérhető joebacsi74

• joebácsi74
  • Navigáció / Navigation: Sygic Full Earth
  • PDA: LG v30 64GB H930
  • PDA ROM: Stock
« Reply #1059 Dátum: 2012, 05 19, 11:55:35 »
Hello!
Próbálom kdz-ben telepíteni, és amikor elkezdi, utána kb 1 percel kiírja hogy "MOD UpTest EX MFC Application működése leállt"
Mit csináljak?
Előre is köszi
felejtsd el. van már Smartflash ROM is, igaz nehéz letölteni a   f r e ak share-ről:
[FIRMWARE]LG Optimus 2x P990 Original ROM's[DOWNLOAD]
Van Q-s, ez vonatkozik ránk, és van R-es is (görög, holland)
Üdv, Joe
iPAQ hx2490b (Stock WMo5)
LG G7 Thinq (Stock 9.0)
LG v30 (Stock 9.0)
Thinkpad 380ED (W98+DOS6.22) + HP x360 14" (W10H)

Nem elérhető Fehérlófia

• PFC Fan
  • PDA: LG P990 Optimus 2X
  • PDA ROM: 2.2.2
« Reply #1060 Dátum: 2012, 05 21, 23:16:26 »
Köszönöm a segítséget Joe! :)

Nem elérhető NyMRooD

• PFC Fan
  • PDA: Lg optimus 2x
  • PDA ROM: V10f (2.2.2)
« Reply #1061 Dátum: 2012, 05 26, 22:07:27 »
Üdv!
Olvasgattam a topicot de nem nagyon találkoztam az enyémhez hasonló problémával. Vásároltam egy LG Optimus 2x-et újon, kártyafüggetlenül boltban (külföldön Ukrajnában, a bolt megbízható), megpróbáltam frissíteni az LG szoftverével de You are not allowed to view links. Register or Login a résznél elszáll és You are not allowed to view links. Register or Login  az üzenetet kapom. A kapcsolatra kattintva You are not allowed to view links. Register or Login az oldal akar bejönni de nem jön be, csak a nagy semmi. Szerintetek mi lehet a probléma, valaki találkozott már hasonlóval? Az LG-re ráírtam facebook-on és azt mondták nem találkoztak hasonló problémával, vigyem be szervizbe. De azt sem tudom, hogy magyar szervizbe vihetem-e (még ha csak szoftver frissítésre is) így, hogy Ukrajnában vettem (meg a papírok is a szüleimnél maradtak és 2-3 hétig nem nagyon járok arra). Ha tudtok légyszíves segítsetek, előre is köszönöm.

u.i. nincs magyar nyelv, ez gondolom azt jelenti, hogy nem eu-s rom van rajta talán ez is lehet gond.
u.i.2 ahogy néztem az LG a facebook-on mindenkinek ezt a választ adja.
u.i.3 custom romot nem szeretnék, inkább várok még pár hetet és megyek szervizbe.   

Nem elérhető kalmandavid174

• TWD Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: ICS
« Reply #1062 Dátum: 2012, 06 24, 16:53:55 »
Üdv :)
Úgy döntöttem, hogy rádobom a Cyanogen Mod -ot a telómra, elsőképpen a függetlenné tétele miatt :)
Vagy van egyébb mód, hogy fügettlenné váljon a teló a garancia elvesztése nélkül? :)

Melyik a legstabilabb, s egyben legjobb CM verzió jelenleg Optimus 2X -re? :)
The Walking Dead

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #1063 Dátum: 2012, 06 28, 09:45:35 »
Melyik a legstabilabb, s egyben legjobb CM verzió jelenleg Optimus 2X -re? :)
Én Néha a legújabb cm7 nightly-t felteszem. Bár nem tudom mit várok az új verzióktól, hisz a telefon megfelelően üzemel. Némelyikben éreztem akku problémát de az általam nem régen felrakott (CyanogenMod-7-20120624-NIGHTLY-p990) ebből a szempontból is jónak látszik.

Függetlenítésre van mód szerintem a szolgáltatódnál jó pénzért. És akkor a gari is megmarad.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1064 Dátum: 2012, 06 28, 18:12:54 »

Úgy döntöttem, hogy rádobom a Cyanogen Mod -ot a telómra, elsőképpen a függetlenné tétele miatt :)

Szerintem az nem függetlenít, max. a szolgáltatód
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

• TWD Fan
« Reply #1065 Dátum: 2012, 06 29, 15:21:25 »
Üdv :)

Hmmm. Érdekes. Nem tudom, hogy mi a különbség a ZTE Blade -del, viszont a bátyám ZTE Blade -jére rátettem, amely függő volt és függetlenné vált :)

Ha én a plazy által említett verziót fel szeretném tenni a telóra, akkor hogyan is kezdjek neki, s mit csináljak?
The Walking Dead

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1066 Dátum: 2012, 06 29, 15:23:18 »
Szerintem az nem függetlenít, max. a szolgáltatód

ja az nem, de a neten kering egy módszer, miszerint az imei szám alapján (pénzért) adnak egy unlock code-ot amit csak be kell billentyűzni egy megfelelő előtaggal, és kész is. Bár ehhez nem kell custom rom...

De nem akarok mélyebben ilyen warez témát érinteni. Google a barátunk ebben a témában is.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1067 Dátum: 2012, 06 29, 15:27:35 »
Ha én a plazy által említett verziót fel szeretném tenni a telóra, akkor hogyan is kezdjek neki, s mit csináljak?
Én így áltam neki anno:

Azóta meg csak annyi egy rom csere hogy letöltöm, felmásolom a telefonomra a zip-et, elindítom recovery módban és ott rányomok az 'install zip' menüre, ott betallózom az előbb felmásolt zip-et és kész. Wipe se mindig kell, de ez már egy másik topic témája. (fejből írtam vaszeg hogy nem teljesen ezek a nevek a menüben

• TWD Fan
« Reply #1068 Dátum: 2012, 06 30, 09:05:18 »
Köszönöm szépen :) Viszont elakadtam rögtön a Root -olásban, a Super One Click jó lesz az alap GingerBread 2.3 Stock Rom rootolására is?
The Walking Dead

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1069 Dátum: 2012, 06 30, 09:25:46 »
Köszönöm szépen :) Viszont elakadtam rögtön a Root -olásban, a Super One Click jó lesz az alap GingerBread 2.3 Stock Rom rootolására is?
Igen

• TWD Fan
« Reply #1070 Dátum: 2012, 07 02, 08:25:29 »
Köszönöm szépen :)
Megkérdezném, hogy a Rootolással eltűnnek az adatok a telóról? Esetleg ROM rátételekor? :)
The Walking Dead

Nem elérhető enzi972

• PFC Fan
  • PDA: lg optimus x2
  • PDA ROM: lgp990-v10b
« Reply #1071 Dátum: 2012, 07 05, 11:03:12 »
Szépnapot mindenkinek.

Segítséget szeretnék kérni . Hogy tudom telepíteni a CyanogenMod-7 az lg x2-re. most 2.3.4. van rajta de állandóan lefagy naponta 6-7 szer is. Le szeretném cserélni, nem nagyon értek hozzá ezért ha nem nagy kérés részletes és lépésről lépésre szeretnék instrukciót kérni.

Előre is köszönöm.

Nem elérhető enzi972

• PFC Fan
  • PDA: lg optimus x2
  • PDA ROM: lgp990-v10b
« Reply #1072 Dátum: 2012, 07 05, 11:15:23 »
Én Néha a legújabb cm7 nightly-t felteszem. Bár nem tudom mit várok az új verzióktól, hisz a telefon megfelelően üzemel. Némelyikben éreztem akku problémát de az általam nem régen felrakott (CyanogenMod-7-20120624-NIGHTLY-p990) ebből a szempontból is jónak látszik.

Függetlenítésre van mód szerintem a szolgáltatódnál jó pénzért. És akkor a gari is megmarad.

Tudnál segíteni hogy tudom lecserélni a 2.3.4-est a CyanogenMod-7 ra. Ha lehetne részletessen mert nem vagyok szaki. esetleg E-mailban is küldheted.

Köszi.

Nem elérhető tonymhu

• PFC Fan
  • PDA: Optimus 2x
  • PDA ROM: under construction
« Reply #1073 Dátum: 2012, 07 05, 21:42:46 »
 sziasztok!

új vagyok, tegnap szereztem be egy 2x-et. Nos a problémám, hogy nem tudom a 2.2.2-es OS-et frissíteni. Ha ezt a, A készülékről menüpont alatt teszem meg azt írja ki, hogy nincs új frissítés.
Kérlek segítsetek, nem szeretnék egyelőre ROM-ot és egyéb ilyet, hanem hivatalos 2.3.5-öre szeretném frissíteni, vagy, hogy ez a funkció mármint a fenti menüpontból a szoftver frissítés működjön.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Ha esetleg volt már ilyen fajta bejegyzés elnézést, de hátha valaki csípőből tudja a választ.

üdv
Viktor

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1074 Dátum: 2012, 07 06, 12:23:40 »
Köszönöm szépen :)
Megkérdezném, hogy a Rootolással eltűnnek az adatok a telóról? Esetleg ROM rátételekor? :)
Rootkor nem, rom-oláskor valszeg igen. (az első custom rom felrakásakor biztosan kell csinálni egy teljes wipe-ot, az meg szinte mindent visz ami a telefon és a belső sd-n van. Aztán ha pl. cm7-et felteszel, és később újabbat akarsz feltenni ugyan ebből akkor az megy wipe nélkül is. Nem véletlenül az a az elsős lépés hogy full backup)