Üdv!
Olvasgattam a topicot de nem nagyon találkoztam az enyémhez hasonló problémával. Vásároltam egy LG Optimus 2x-et újon, kártyafüggetlenül boltban (külföldön Ukrajnában, a bolt megbízható), megpróbáltam frissíteni az LG szoftverével de You are not allowed to view links.
Register or
Login a résznél elszáll és You are not allowed to view links.
Register or
Login az üzenetet kapom. A kapcsolatra kattintva You are not allowed to view links.
Register or
Login az oldal akar bejönni de nem jön be, csak a nagy semmi. Szerintetek mi lehet a probléma, valaki találkozott már hasonlóval? Az LG-re ráírtam facebook-on és azt mondták nem találkoztak hasonló problémával, vigyem be szervizbe. De azt sem tudom, hogy magyar szervizbe vihetem-e (még ha csak szoftver frissítésre is) így, hogy Ukrajnában vettem (meg a papírok is a szüleimnél maradtak és 2-3 hétig nem nagyon járok arra). Ha tudtok légyszíves segítsetek, előre is köszönöm.
u.i. nincs magyar nyelv, ez gondolom azt jelenti, hogy nem eu-s rom van rajta talán ez is lehet gond.
u.i.2 ahogy néztem az LG a facebook-on mindenkinek ezt a választ adja.
u.i.3 custom romot nem szeretnék, inkább várok még pár hetet és megyek szervizbe.