2024, 12 19, 01:54:43

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209854 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető plazy

• Nem: Férfi
    • Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #1125 Dátum: 2012, 08 30, 09:33:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ilyen "elfelejtéseket" én nem tapasztaltam.
Én sem tapasztaltam ilyent...

Melyik netes boltot ajánljuk?! Hát nekem nincs kialakult véleményem róluk. Azt sem tudom én melyiknél vettem. Tudom hogy több is volt amelyik potetnciálisan tetszett, de volt egy akit Isten tudja miért fel hívtam (talán már akkor kerestem hozzá dokkolót) aztán a telefonban nem tetszett a hangnem így nem ott vettem. Persze ettől még az a bolt is klassz lehet. Figyelj arra hogy kell-e számla és kapsz-e vagy még mindig játszanak a 0perces vadizsír telefonokkal amiket használtként áfa nélkül adnak el(nem tudom ez divat-e még) vagy játszanak-e a garanciával 1 vagy 2 év gyári vagy eladói stb (bár nekem eddig nem volt rá szükségem és lassan lejár a2 év is...)

Hát enny.
good luck
plazy

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo Nextgen
« Reply #1126 Dátum: 2012, 08 30, 13:07:06 »
Koreában már meg jelent az ICS frissítés!!!!

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1127 Dátum: 2012, 08 31, 12:33:03 »
Lécci dobj egy linket mert most nincs időm keresgélni de elolvasnám...
Köszi találtam közben:

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
« Reply #1128 Dátum: 2012, 08 31, 18:54:44 »
Lécci dobj egy linket mert most nincs időm keresgélni de elolvasnám...
Köszi találtam közben:
Gyorsabb voltál!  :)  Csak ez még sajnos a Koreai telefonokra jó (SU660). Vajon az Európai példányokra mikor lesz elérhető...

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
  • PDA: pékilenckilencven LG
  • PDA ROM: "Mézesmadzag"
« Reply #1129 Dátum: 2012, 08 31, 22:31:08 »
Vajon az Európai példányokra mikor lesz elérhető...az lg egy rakás szerencsétlenség!  sz a r i k   a vevőire!
Szoftverfrissítés?-hogyne a 2.3-ra is vártunk fél évet, mikor a legócskább készülékeit is a samsung 0 Ft-ért már tavaly a gingerrel dobálta a vevők után!
Most meg várjuk a 4.0-át?! Mekkora  s z a r...mire ideér a 4.0, akkorra a többin már a 4.1.3.5.2.7.9.2 fut majd és megint csak utólsó lesz az lg!
Többet lg nem lesz nálam a portán!

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1130 Dátum: 2012, 09 02, 12:29:20 »
Vajon az Európai példányokra mikor lesz elérhető...az lg egy rakás szerencsétlenség!  sz a r i k   a vevőire!
Szoftverfrissítés?-hogyne a 2.3-ra is vártunk fél évet, mikor a legócskább készülékeit is a samsung 0 Ft-ért már tavaly a gingerrel dobálta a vevők után!
Most meg várjuk a 4.0-át?! Mekkora  s z a r...mire ideér a 4.0, akkorra a többin már a 4.1.3.5.2.7.9.2 fut majd és megint csak utólsó lesz az lg!
Többet lg nem lesz nálam a portán!
Ebben sajnos egyet kell hogy értsek. De azt is rögtön hozzátenném hogy a mostan hivatalos rom-mal is egy nagyon kiváló telefon, de sokunknak ennél fontosabb az up to date legyen. (persze azért el kell kezdeni hozzászokni hogy a jelly bean valszeg nem jön ki erre a telefonra mint ahogyan a Ics sem jön ki számos telefonra, de erről még nem mondjuk rá hogy szar.)
10telettel:
plazy

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1131 Dátum: 2012, 09 02, 16:20:23 »
Ebben sajnos egyet kell hogy értsek. De azt is rögtön hozzátenném hogy a mostan hivatalos rom-mal is egy nagyon kiváló telefon, de sokunknak ennél fontosabb az up to date legyen. (persze azért el kell kezdeni hozzászokni hogy a jelly bean valszeg nem jön ki erre a telefonra mint ahogyan a Ics sem jön ki számos telefonra, de erről még nem mondjuk rá hogy szar.)
10telettel:
plazy
Igazából a v20Q és V20R a jobbak közül való, a v20S már tartalmaz némi nemtetszőt
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
« Reply #1132 Dátum: 2012, 09 03, 11:07:50 »
Ezt kapjuk az ICS frissítéssel: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1133 Dátum: 2012, 09 03, 13:27:10 »
(humorosnak szánt durva szókimondó irónia következik:)
A bokámat fosom össze a gyönyörtől! :-) 12 new fonts? fantasztikus. new gallery ics? hát kellett mint egy falat kenyér...

Monnyuk ezt már valóban várom, mert van rajta mit fixálni: fixes bug camera (focus, time capture, white balance).
(most szándékosan nem küldöm be a tegnap készített képem, amin jól látszana min kell javítani a fotózás tekintetében)

"At the latest of September this update is hoped to be released"
Ahogy az öreg juhász mondaná: "hát mink' is ezt reméljünk"

plazy

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1134 Dátum: 2012, 09 10, 14:28:49 »
Van valaki aki az elektroban jártas?
Van abban valami logika hogyha lassabban töltöm fel az akksit (azaz nem az eddig használt 800mAh-s töltővel hanem mondjuk számítógép usb-ről ami 100-150 mAh körül van asszem)  akkor jobban feltöltődik, vagy ha kikapcsolt állapotban töltöm a telefont akkor jobban feltöltődik?
Tudom elég hajmeresztő a kérdés is, de nálam mostanában ez látszik! rom-ot nem cseréltem, battery widget-et szintén nem, programot nem installáltam és nem is távolítottam el, a használati szokásaim nem változtak... Most kikapcsolva töltöttem a telefont a gyors/alap töltőmmel, pedig eddig bekapcsolva szoktam. Valami magyarázat? reggel 7-kor vettem le a töltőről és 85%-on van az ilyenkor szokásos 55%-helyett...
Ugyan ez a jelenség ha számítógép usb-jéről töltöm.
Vagy lehet hogy nekem ment el az eszem...

plazy

Nem elérhető Sumák

• PFC Fan
  • PDA: LG OPtimus 2X
  • PDA ROM: V20q
« Reply #1135 Dátum: 2012, 09 16, 10:05:51 »
Sziasztok,

nem tudja valaki, hogy a gyári rom-ot (v20q) meg lehet győzni két exchange email kezelésére?
Vagy esetleg tudnátok valami jó alternatívát ajánlani, 2010-es szerverhez kellene.

Kösz.

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
« Reply #1136 Dátum: 2012, 09 21, 14:42:04 »

2.3.4 vs. 4.0.4  :D

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #1137 Dátum: 2012, 10 02, 22:11:10 »
Ez a fórum is megdöglött, mint a 2x "imázsa   :-(   Nem is csodálkozom rajta. Az lg le szar ja már a 2x-et. puff

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1138 Dátum: 2012, 10 03, 18:04:41 »
Ez a fórum is megdöglött, mint a 2x "imázsa   :-(   Nem is csodálkozom rajta. Az lg le szar ja már a 2x-et. puff
Messze még a karácsony... >:(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1139 Dátum: 2012, 10 05, 12:14:03 »
Ez igaz, de nem feltétlenül a telefont minősíti. Aki még nem adta el az biztosan megelégedettséggel használja, vagy akinek problémája/kérdése van az megtalálja a választ.

És az is igaz hogy amit 46 oldalon nem beszéltünk ki erről a telefonról és az elérhető romokról az már szinte nincs is... :-)
Majd ha jön az új rom és olyan "színvonalas" lesz mint az GB official rom, akkor majd újra lesz miről írni oldalakon keresztül.

De ha van témád akkor dobd be, aztán lecsapunk rá mint gyöngytyúk a takonyra....

plazy

ui.: szinte minden héten jön ki egy új lg telefon ami a leírások alapján jobbnál jobbnak néznek ki, de eszembe nem jutna még egyszer lg-t venni... ha anyagilag megtehetném akkor lecserélném, de a környezetemben szerencsére van több másik (az lg o2x-nél újabb) androidos telefon és szerencsére tudom azt mondani tapasztalatból hogy azokál biztosan jobb.

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #1140 Dátum: 2012, 10 08, 11:22:19 »
Mint már írtam, többé nem veszek LG okostelót, tv-t, mikrót, porszívót, biciklit, hűtőt, kenyérpirítót stb. De azért ez a hír érdekes..

Az LG készíti, és Android 4.2-vel érkezik a Google új telefonja?

Bár egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat, de már nem mehetünk el mellettük szó nélkül. Több forrás is megerősíteni látszik, hogy az Optimus G alapjaira épülhet az LG Nexusa, és az Android 4.2 létezése is kezd bebizonyosodni, amit így az LG masinájával kaphatnánk meg először.

Hamarosan új tagnak szoríthatnak helyet a sorban?

Az LG Optimus G-t a pletykák eleinte csak az ereje, valamint a benne rejlő technológiák miatt hozták szóba az új Nexus modellel. Ám az AndroidAndMehez eljutott információk, melyek egy, a gyártóhoz közeli forrástól származnak, már meg is erősítik a találgatást. Mintafotót is kaptak, amely egy LG Optimus Nexus nevű modellel készült, és 8 megapixeles (ez pont az Optimus G nemzetközi változatának kamerájának felbontása). Továbbá a MoDaCo egyik munkatársa, Paul O’Brien is arról beszélt, hogy már kaptak egy nem túl részletes specifikációt, ami szerinte sok meglepetést tartogat számunkra.

A jelek szerint a tárolási képességei hasonlóan alakulhatnak, mint a Nexus 7-nek, tehát lesz 8, és 16 GB-os változat, de microSD egyik esetben sem könnyíti az életünk. Ez egy kicsit meredeken hangzik, de a többi tulajdonság már ismert az Optimus G-ből, és eléggé jónak ígérkezik. A sebességért például a Qualcomm négy Krait magos chipje és 2 GB-nyi rendszermemória felelhet; az előlapot kitöltő megjelenítő pedig 4,7 hüvelykes és 1280 x 768 képpontos felbontású lehet. A külső vélhetően nagyon megváltozik majd, az irány egyelőre nem teljesen világos, de az Optimus G-n még felfedezhető kezelőszervek már biztosan eltűnnek az előlapról, és a grafikus felhasználói felületbe kerülnek át.

A Nexus 7-re is készül már az Android 4.2

Az operációs rendszer szerepét az Android 4.2 töltené be, mely a korábbi hírek szerint Key Lime Pie kódnéven érkezik a Google-től. Ezzel kapcsolatban is megtudhattunk az elmúlt napokban néhány érdekességet: a Google Play áruházban megjelenhet a "Customization Center", ahol a különböző alkalmazásokhoz lennének használati utasítások, beállítási segédletek és további segítségek. A Project Roadrunner pedig a Project Butter optimalizáció következő lépcsőfoka lehet, amelynek keretein belül nem csak még gyorsabb, de az akkumulátorral is kíméletesebb lenne az eszköz.

A Google következő referenciatelefonja jelenleg úgy néz ki, hogy november közepén mutatkozhat be, de a pontosabb információkra még várni kell. Az árazás szintén kérdéses.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1141 Dátum: 2012, 10 08, 12:57:21 »
Ja erről én is olvastam valamit a múlthéten. Szerintem nem meglepő több okból sem.
 - az egyik ilyen ok, hogy a google hivatalos "referencia" telefonjait és tabletjeit szinte mindig más gyártja. Arra emlékeztem hogy az elsőt (Nexus One) a htc, a másodikat (Nexus S) pedig a samsung gyártotta, meg arra is hogy az első tabletet (nexus 7) a asus. Részletesebben itt lehet elolvasni: You are not allowed to view links. Register or Login

- a másik ok hogy az lg az optimus 2x megjelenése után sem állt le és (nem véletlenül írtam néhány hozzászólással ezelőtt) szinte hetente adott ki új telefonkat. CSak a teljesség igénye nélkül: Optimus Black, 3D, L3, L5, L7, 4X.... tehát emiatt sem emglepő hogy lesz ismét egy újabb telefonjuk ami mellesleg google referencia lesz.

Az, hogy a nagy fejlesztések elvitték az idő és emiatt nem lesz (időben) a miénkre frissítés, vagy valami tényleg nem vagy csak nehezen megoldható probléma miatt nem tudják kiadni a mi telefonunkra a beígért ICS-t az más kérdés.

Szerintem egyszerűen azt kellett volna mondani a kiadáskor az LG nek, hogy az oprendszerrel nem követik a "divatot" nagyverzió szinten, csak a kisebb verziófrissítések szintjén. Tehát nem kellett volna megígérni hogy a 2.2-ből lesz 4.0-s android, hisz ezt már lehet hogy a telefon sem bírja technikailag. Elég lett volna azt mondani hogy a kisebb verziófrissítéseket megoldják (így eljutottunk volna egy "tökéletes" 2.3.7-hez). Ettől ez még egy jó telefon lett volna, tökéletesen használható, de a Lg így nem rombolta volna le annyira a tekintélyét, hogy most knimail még egy nyavalyás  mikrót sem hajlandó venni ha rajta van a két elátkozott betű: LG .
Én csak a telefonok terén mondtam le róluk, ha pl. forma1 versenyt rendeznék akkor továbbra is őket kérném fel időmérésre :-) vagy ha nem ekkora léptékkel számolunk akkor LG mikrót lehet hogy venni fogok, vagy LG monitort...

A telefonokat más cég jobban tudja. Nem kell 100 termék hanem csak 10 de az legyen jó, legyen jól támogatva legyen jól marketingelve. Persze nekünk felhasználóknak is van mit tanulni, meg kell szokni hogy egy telefont veszünk egy oprendszerrel. Mint ahogy a számítógépeknél már megtanultuk hogy egy 286-osra (vagy hogy a fiatalabbak is értsék: mondjuk egy pentium1-es gépre) nem lehet windows 8-at telepíteni, ugyan úgy nem biztos hogy lehet egy telefonra a kiadott oprendszerénél újabb szoftvert feltenni. Ennyi. Vagy ha kijön majd az android 5.0 (aminek a kódneve lehetne "kakasos nyalóka") akkor majd az LG Optimus 2x felhasználók azt is követelni fogják?!
 Persze az lg-nek nem kellett volna mondani hogy majd fel lehet tenni, amikor ennyire nem biztos... De az istenített apple is így van. Nekik összesen 4 vagy 5 telefonjuk van a kezdetek óta de abból az utolsó oprendszert csak az utolsó kettő (!) fogja megkapni. igaz hogy akinek régebbi van az jutányosan lecserélheti újabbra, de ez egy másik marketing stratégia....

Persze lehet továbbra is átkozódni, de csak amiatt hogy megígérték hogy lesz hivatalos ics, aztán mégsem lett eddig. DE amiatt hogy  censored  készüléket gyártottak volna nem hiszem hogy szó érheti az lg-t. Aki ezt így gondolja az vegyen a kezébe egy-két hasonló árú telefont aztán 2 nap (vagy inkább 2 óra) használat után sírva fogja visszakönyörögni a most még elátkozott LG P990-et...

Hát szerintem "röviden" ennyi.

plazy

Nem elérhető zuzimo

• PDA: Note 4.
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #1142 Dátum: 2012, 10 09, 14:40:29 »
Na Urak itten van :ok:

Friss ropogós :taps:

Nem elérhető zuzimo

« Reply #1143 Dátum: 2012, 10 09, 15:53:11 »
Még semmit nem találtam róla :(
Tehát nem tudom hogy ics vagy csak valami más frissítés....sorry

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1144 Dátum: 2012, 10 09, 18:43:46 »
Még semmit nem találtam róla :(
Tehát nem tudom hogy ics vagy csak valami más frissítés....sorry
Szám alapján GB. Az ICS az v30valamennyi kellene lennie

Van valami "kiszivárgott" (májusi...) ICS pár hibával, de tegnap még csak téglásítás volt, nem tudom ma hogy áll...

Nem elérhető zuzimo

« Reply #1145 Dátum: 2012, 10 09, 21:08:15 »
Nem igazán értem én sem mert v20l-t ír a linken?

Ennek örömére rádugtam a gépre a kicsikét és lefrissítette magát v20s-re :ok:

Pedig már kezdtem volna örülni :taps: mondjuk az igaz,hogy v30-nak kellene majd jönnie csak nem értem mi ez a tökölödés már....most vagy megcsinálják vagy nem az ICS-t csak döntsék már el végre :ima:

Úgy nyújtják már mint a rétestésztát :D

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1146 Dátum: 2012, 10 11, 10:20:50 »
Úgy nyújtják már mint a rétestésztát :D
Én mondjuk szeretem a rétest....

Nem elérhető zuzimo

« Reply #1147 Dátum: 2012, 10 12, 00:03:05 »
Én mondjuk szeretem a rétest....

Én is csak falhatnánk már :D

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1148 Dátum: 2012, 10 12, 06:44:47 »

Ennek örömére rádugtam a gépre a kicsikét és lefrissítette magát v20s-re :ok:

Ennek nem biztos, hogy annyira örülni fogsz később. Nem a legjobban sikerült ROM... >:(

Nem elérhető jezsek

• PDA: LG p990
  • PDA ROM: 2.3.4
« Reply #1149 Dátum: 2012, 10 13, 20:13:45 »
sziasztok segítséget szeretnék kérni .Nem vagyok egy nagy telefon gurú .A mai napon szerettem volna a telefon galériáját megnyitni de nem töltődött be csak egy pillanatra villant be majd ki is lépet ezzel a hiba üzenetet mellékelve /sajnálom! Galéria(process com.cooliris.media) az alkalmazás váratlanul megállt. A fotok más alkalmazásból megnyílnak .Ha valakinek lenne valamilyen ötlete mi lehet a probléma megköszönném .

jezsek :'(