0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ginger-ingerültek figyelmébe ajánlanám a SystemUI.apk-t, ide kerültek át a térerő, wifi, értesítések menü ikonjai, kapcsolói, és az alacsony töltöttségi ikon is!
Sajna míg ez a Ginger több sebből vérzik nemigazán esünk neki De azért köszi az infót
Még kérünk ilyen okosságokat! Mennyivel egyszerűbb csak így elolvasni itt a fórumon, mint keresgélni vöröslő szemmel (Hogy került csoki klavim ALT gombjára ? Sok a változás a GB-ben, nyissak neki külön színezéses témát, vagy maradjon itt?
Még kérünk ilyen okosságokat! Mennyivel egyszerűbb csak így elolvasni itt a fórumon, mint keresgélni vöröslő szemmel (Hogy került csoki a klavim ALT gombjára ? Sok a változás a GB-ben, nyissak neki külön színezéses témát, vagy maradjon itt?
nakéremszépen. feltettem az új GB romot (XXJVK). próbáltam belepasszírozni a kedvenc tárcsázómatde dacol a dög. nem akarja az igazságot. meg lehet ezt valahogy csinálni? annyira jó lenne. hát nem szép?
Pont az odex miatt nem tudod lecserélni.
akkor sosem lesz nekem szépem?
Próbálom de egyelőre nem akar összejönni a framework -ot nem tudom deodexelni így az egész használhatatlan. De nem adjuk fel
Ne türelmetlenkedj, a konyhaséfek már dolgoznak rajta, utána azt csinálsz vele amit akarsz
várok én, várok........várok.....várok......és most?
A türelem nagy erény. You are not allowed to view links. Register or LoginEz egy deodexelt verzió CWM-ből tudod felrakni. Teljesen gyári kinézet, a QuickBoot és a TitaniumBackup lett csak hozzá adva.Itt a topikja.You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki nem tudja véletlenül hol talál meg az AOSP Lockscreent külön CWM-esben a XXJVK-hoz?
Ez kell neked Másold be a system/framework-ba
Vigyázz mert a 2.2-es nem kompatibilis a 2.3-al.