Gondolom a Holo Launchert majd megszokom mas valasztasom nincs... most már alul is lehet lapozni marmint regen ott nevjegyzet, hivasinfo, menu , meg uzenetek volt talan... Azt vissza tudom varazsolni?
Wipe késő már rányomtam és el is tunt a masik root ikon Mostmár cask a kis superdroidikonos van - szóval csak kellett az
Amugy a memórikártyáról van teljes másolat szal képek megvannak meg zenék is egyedul a jegyzeteim nem ((( mivel ugye a titaniumot reggel telepítettem és inditottam a teljes mentest este meg nem masoltam at . De mindegy!
Nekem hianyzik egy giga a memoriakartyarol létezik hogy nem törölte a particiot? 16GB-os kártya 13,75 giga
Szedd pontokba a kérdéseid, ha több van. Könnyebb átnyálaznom. Meg írhatsz privát üzit is.
A Holo Launcher-nél egyszerűen menj rá az alkalmazás-listára és keresd meg a Névjegyek, Telefon, Üzenetek applikációkat és az ikonjaikat a FogdÉsVidd módszerrel ki tudod tenni az alsó sávra.
Ha pontosan tudni akarod, mi van az SD-kártyádon, akkor előszöris
KAPCSOLD KI A TELEFONT (muszáj, nem lehet menet közben kivenni, mert a PSN ROM állandóan használja!!!) és azután vedd ki.
Telepítsd fel a PC-dre a Minitool Partition Wizard Home Edition progit, amit letölthetsz innen:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginRakd be a kártyát a PC-dbe és indítsd a MiniTool-t. Ez megmutatja, milyen és mennyi partíciód van a kártyán.
De nagyon vigyázz ezzel a progival, mert könnyen szétbarmolhatod vele a kártyát és amúgy a Windows-t is, ha nem tudod, mit csinálsz!!! (Én szóltam.)