Üdv.
Rootoltam a telefont és utána googleplay feldobta , hogy van ra frissites. Szabad ilyenkor frissiteni? Ha unrootolni akarom akkor siman az sd flashes megoldassal fogom tudni unrootolni annak ellenére , hogy lefrissitette magat a superuser?
Másik kérdésem:
Sajnálattal olvastam másik topicba ami igaz is eljárt az idő az ace felett... És nem nagyon lesz frissebb kernel. En mostmar eleg reg hasznalom igy felettem is eljart az ido ugye 2.3.3-as kernel fut rajta... Semmi bajom vele tök jól megy eddig egyszer volt olyan az 1 év alatt , hogy kifagyott fullra akkor kellett egy wipe neki. Egy dolog van ami bánt engem kicsit az üzemidő, nincs mobilnetem csak wifizem 1 nap és töltő kell. Egyrészt az érdekelne , hogy milyen kernelt érdemes feltenni , érdemes e egyáltalán ? És mit ajánlotok?
Azt is olvastam hogy pl 2.3.4 jobb képet csinál?
Engem első sorban az aksi kapacitás legjobb kihasznalasa érdekel !!! Extra igényem nincs mit ajánlanátok?
Hello.
Tisztázzunk pár fogalmat, mert úgy tűnik kevered a dolgokat. ELőszöris a 2.3.3 meg a 2.3.4, amiket említesz az nem a kernel (rendszermag) verziója, hanem ez egész operációs rendszeré - az Androidé. Samsung Galaxy Ace-re egyébként a legutólsó hivatalosan kiadott firmware a 2.3.6-os (Samsungos jelöléssel GT-S5830XWKTS).
Ha rootoltad a telefont és megjelenik a Superuser alkalmazásra a Play frissítés, nyugodtan frissítheted, működni fog továbbra is.
Az üzemidő meg hát igen, attól függ, mire és mennyit használod. A bekapcsolt WiFi, Bluetooth és GPS nagyon leszívja az akksit, ez sajnos nem a software, nem a hardware, nem is a gyártó (Samsung) hibája, hanem az akkumulátor technológiáé, ami ilyen. Ez van, együtt kell élnünk vele, amíg valaki jobbat fel nem talál :-)