Nekem már jó ideje hülyésekedik az IGo,,,kezdek ki lenni tőle....Úgy kezdődik hogy elindítom az IGo-t, és nincsenek piros pöttyök a holdak helyén...magyarul mintha nem is használnék extrát....de holdat sem kezd el keresni...Beállitásoknál a GPS ki/be kapcsolás pipa ki majd be,,azonnal beugranak a piros pöttyök, és elkezdi vadul keresni a holdakat, de 5-10 perc mire van fixem.....Olyan mintha nem is használná az extrát....Gondoltam azért van mert uj romotés vagy phone részt használok....visszaraktam az "eredeti" DXID1-et, amivel hónapokig navigáltam hiba nélkül,és mire a kedvencekből rányomtam hova is megyek már volt fixem (magyarul másodperceken belül) Na ez most nincs...pár hétig annyira fos volt a jelem hogy egyfolytában a tőlem távol eső utcákba pakolt be az utraillesztés, mert annyira távolinak látta a helyzetemet a valóshoz képest,,ennek megfelelően össze vissza beszélt is.....Jó pap is holtig tanul, nehogy félre értsétek, de annó Destinátorral kezdtem, szóval nem vagyok teljesen legó hozzá....Amit olvastam és lehetett kipróbáltam...Save mappa tartalmának törlése, Extra file-ok törlése, majd ujboli letöltése, és folyamatos frissítése, extra nélkül nem emberi időn belül talál holdat...már kipróbált és annó jól (együtt)működö rom visszarakása.....Gondoltam egy ideje nincs állandó net előfizetésem a mobilon, biztos "onnan szedte a fix-et" oylan hamar,,,otthon wifi bekapcs,,ki az udvarra de a helyzet ugyanez....
Portok pontosan beállítva....
Mostanában nincs nagy baj , csak annyi hogy Igo indítás után a gps-t ki/be kapcsolom, és várok türelemmel mire megjön a fix....
ha mindig igy lett volna nem zavarna,,de régebben patentul működött