Próbáltad a Sygic TA térképét? Nem olyan tuti mint az iGO TM térképe, viszont a TA-tól sokkal jobb. Ezt nemértem. Ua a térképgyártó, mégis más lefedetségű térképet ad ki a naviszoftverekhez.
Idézek egy másik fórumból, ahol te is előfordulsz (tegnapi hozzászólás)
"
Látom boncolgattátok a Sygic térkép verziókat.Múltkori Pesti körutam alkalmával tapasztaltam,hogy a nagyfalú sem erőssége a Sygicnek(TA).A Hungáriáról az Árpád híd felé haladva közvetlenül balra akart fordítani a Kerepesi útra,nem pedig a Szörény-Százados utcán keresztül.A Nagy Lajosról a Jeszenák J.utcába szintén holott ott is balra kanyarodni tilos tábla van.Csepelen pedig a Posztógyár utcából úgy akart jobbra elvinni a II.Rákóczin a 0-ás felé,hogy az utcából el akart vinni balra majd visszafordítani az úton.Ndrive Top-Map térképet is próbáltam a minap ott a hölgy úgy szeretet volna elnavigálni a Megyeri hídról a Szentendrei úton befelé a városba,hogy a hídról lejövet jobbra el pár száz méterre körforgalom,át a Szentendrei út fölött,körforgalom majd úgy vissza be a központ felé,holott a hídról lejövet közvetlenül ott a körforgó amin el lehet menni befelé és ez rajta is volt a térképen!Ezeket csak kíváncsiságból próbáltam ki,hasonlóan ..........hoz én is Primót használok NQ térképpel de ehhez hasonló hibákat még nem tapasztaltam s földútra sem akart még vinni,legalább is nem emlékszem.Bocsánat ha hosszúra sikerült. "
" Kipróbáltam a Sygic-ot az új térképpel,és az alábbiakat tapasztaltam.
A térkép van amiben sokkal részletesebb, mint a TopMap-os, és van amiben nem igazán jó. Főleg a mellékutakban jobb. Tudta a teszt útvonalon a sebességkorlátozásokat is ellentétben a TopMap-ossal. Viszont be akart vinni a városban olyan helyekre is, ahová nem lehet behajtani, ezt viszont a TopMap-os ismeri.
A Sygic nagyon furcsán akart navigálni abban az egy körforgalomban, ami éppen útba esett. A képernyőn mutatta a körforgalmat. Nekem a behajtáshoz viszonyítva a 3. kijáraton kellett volna kimennem az eredeti haladási irányhoz képest balra. A program ezt nemes egyszerűséggel úgy mondta, hogy fordulj enyhén balra (értsd szembe a körforgalommal), majd fordulj balra. Természetesen így is lehet, csak nem szabad! Egyéb érdekességet a rövid teszt szakaszon nem tapasztaltam."