2024, 11 29, 14:11:03

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607595 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sprezi

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900XXHHC/CJHHc
Re: iGo8
« Reply #3875 Dátum: 2010, 10 04, 00:53:07 »
Egy Omniám van.Egy idő óta ha az IGO-t elindítom nem talál holdat és a kézi GPS beállításnál azt írja ki hogy nem taálható GPS vevő.A GPS vételt bekapcsolva és visszatérve a térképhez a GPS jelnél egy piros kereszt látható.Automata keresésnél is azt írja ki-Nincs GPS -jel.Mi lehet a baj?

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #3876 Dátum: 2010, 10 04, 04:35:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Egy Omniám van.Egy idő óta ha az IGO-t elindítom nem talál holdat és a kézi GPS beállításnál azt írja ki hogy nem taálható GPS vevő.A GPS vételt bekapcsolva és visszatérve a térképhez a GPS jelnél egy piros kereszt látható.Automata keresésnél is azt írja ki-Nincs GPS -jel.Mi lehet a baj?

:olvass: itt: You are not allowed to view links. Register or Login
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #3877 Dátum: 2010, 10 04, 09:36:46 »

Ajánlom a Sygic-et.Jobb mint az IGO...igaz kicsit macerásabb vele címet keresni de nem kell nála hidegindítás és azonnal érzékeli a GPS portot,és XTRA sem kell. 
Mod: kerüld a  :warez:-re utalást!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #3878 Dátum: 2010, 10 04, 10:20:51 »

Ajánlom a Sygic-et.Jobb mint az IGO...igaz kicsit macerásabb vele címet keresni de nem kell nála hidegindítás és azonnal érzékeli a GPS portot,és XTRA sem kell. 
Mod: kerüld a  :warez:-re utalást!

Jól hangzik, csak épp nem ez a baja.
Hanem ha jól értem ,nem megy a vevő. Anélkül meg semmi nem fog navigálni...

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #3879 Dátum: 2010, 10 04, 15:19:07 »
Jól hangzik, csak épp nem ez a baja.
Hanem ha jól értem ,nem megy a vevő. Anélkül meg semmi nem fog navigálni...
Sorry MOD :)

...de azt hogy nem megy a GPS vevő...gondoloom az IGO-ból következtetted ki nem?:D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #3880 Dátum: 2010, 10 04, 17:54:51 »
Sorry MOD :)

...de azt hogy nem megy a GPS vevő...gondoloom az IGO-ból következtetted ki nem?:D
Minden  :warez:-tól fuggetlenül, TA-s térképpel megy és az szerintem MO-on nem igazán nyerő. Persze ha nagyvárosban laksz és csak a sarki közértig akarsz menni vele addig  biztosan elnavigál.  :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #3881 Dátum: 2010, 10 04, 17:59:49 »
Minden  :warez:-tól fuggetlenül, TA-s térképpel megy és az szerintem MO-on nem igazán nyerő. Persze ha nagyvárosban laksz és csak a sarki közértig akarsz menni vele addig  biztosan elnavigál.  :D

Hát azért ez nem teljesen így van :D...mentem már Tapolcára az IGO segítségével...csak azért váltottam a Sygic-re mert mindig meghülyült az IGO valamitől...hol a TMC-től hol a térkép volt hibás stb...

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
« Reply #3882 Dátum: 2010, 10 04, 21:14:51 »
Hát azért ez nem teljesen így van :D...mentem már Tapolcára az IGO segítségével...csak azért váltottam a Sygic-re mert mindig meghülyült az IGO valamitől...hol a TMC-től hol a térkép volt hibás stb...
Biztosan igazad van, viszont valószínűleg te lehetsz az egyetlen ember aki ezt állítja MO-on  :D
Szerintem az iGO-al lehet valami gond és hidd el a TopMap-s térképek MO-on a legjobbak, kivétel néhány hely ahol a Navteq részletesebb (főleg földutak). A TA-s trérkép MO-on szerintem használhatatlan kategória általánosságban.
Megjegyzem nálam az iGO soha semmilyen problémát nem csinált az Omnián.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #3883 Dátum: 2010, 10 04, 21:39:50 »
Biztosan igazad van, viszont valószínűleg te lehetsz az egyetlen ember aki ezt állítja MO-on  :D
Szerintem az iGO-al lehet valami gond és hidd el a TopMap-s térképek MO-on a legjobbak, kivétel néhány hely ahol a Navteq részletesebb (főleg földutak). A TA-s trérkép MO-on szerintem használhatatlan kategória általánosságban.
Megjegyzem nálam az iGO soha semmilyen problémát nem csinált az Omnián.

Én sem TA-s map-pal rohangáltam :D hanem TopMap-pal :D...többek közt azért mert a TA-s maptól hülyül meg az IGO.Most mind a 2-t használom (IGO/Sygic MM10)Eddig semmi hibát nem találtam a Sygic-ben majd sikítok ha van :D Csak ajánlani tudom :P

Nem elérhető sprezi

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900XXHHC/CJHHc
« Reply #3884 Dátum: 2010, 10 04, 21:45:15 »
:olvass: itt: You are not allowed to view links. Register or Login
A problema egy hardware reset és IGO újratelepítése után megoldódott  :-'(

Nem elérhető peti01

• PDA: Acer F900
  • PDA ROM: *#1526#
« Reply #3885 Dátum: 2010, 10 04, 23:16:22 »
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy le unistaláltam a PDA-ról az IGO-t mindent kitöröltem még a windows mappából is a dolgokat most vissza akarom rakni ugyanazt ami volt ( IGO 8.3.2 ) és egyszerűen ezzel a hibaüzettel kidob: "Can't copy:/SDMMC/Igo8_full_eu_Up_to_Date_at_20.06.2009/Igo8/igotoday.dll " annyi változtatást csináltam hogy a map, és a poi mappa tartalmát töröltem és frissebb map-ot és poi-t másoltam a mappákba 2010 07 tele atlas-os 8.3.2 verzióhoz is jó. A sys txt is átmásoltam az sd kártyáról a my device program files igo8 mappába és felül is írtam de így is ezzel a hibaüzenettel kidob segítsetek már, mert munkámból adódóan szükségem lenne az Igo-ra azért szedtem le a régit mert újítani akartam de nem jött össze meg az jó úgy hogy a map, és poi tartalmát lecseréltem? Nagyon szépen köszönök minden segítséget. :'( Biztos nem nyúlok hozzá többet csak egyszer legyen még jó.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #3886 Dátum: 2010, 10 05, 07:42:08 »
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy le unistaláltam a PDA-ról az IGO-t mindent kitöröltem még a windows mappából is a dolgokat most vissza akarom rakni ugyanazt ami volt ( IGO 8.3.2 ) és egyszerűen ezzel a hibaüzettel kidob: "Can't copy:/SDMMC/Igo8_full_eu_Up_to_Date_at_20.06.2009/Igo8/igotoday.dll " annyi változtatást csináltam hogy a map, és a poi mappa tartalmát töröltem és frissebb map-ot és poi-t másoltam a mappákba 2010 07 tele atlas-os 8.3.2 verzióhoz is jó. A sys txt is átmásoltam az sd kártyáról a my device program files igo8 mappába és felül is írtam de így is ezzel a hibaüzenettel kidob segítsetek már, mert munkámból adódóan szükségem lenne az Igo-ra azért szedtem le a régit mert újítani akartam de nem jött össze meg az jó úgy hogy a map, és poi tartalmát lecseréltem? Nagyon szépen köszönök minden segítséget. :'( Biztos nem nyúlok hozzá többet csak egyszer legyen még jó.

Hali.a todayen a samsung widgetet használod?

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #3887 Dátum: 2010, 10 05, 07:50:02 »

Van mentésed a régi térkép fájlokról?
Ha van rakd vissza azokat és frissítsd a hivatalos helyen. Másolgatós módszerrel nem fog működni. Az  :warez: .

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
« Reply #3888 Dátum: 2010, 10 05, 10:32:39 »
Én sem TA-s map-pal rohangáltam :D hanem TopMap-pal :D...többek közt azért mert a TA-s maptól hülyül meg az IGO.Most mind a 2-t használom (IGO/Sygic MM10)Eddig semmi hibát nem találtam a Sygic-ben majd sikítok ha van :D Csak ajánlani tudom :P
Itt van a topickja, olvassad szorgalmasan.  :D

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #3889 Dátum: 2010, 10 05, 11:28:14 »
Fiúk/Lányok!

Be kellene fejezni itt a warezolós dolgokat, mert előbb/itóbb jön valamelyik csősz, és mindenkit kib**z az erdőből.

Kéretik betartani, mert csúnya vége lehet egyeseknek...

UFF.

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
« Reply #3890 Dátum: 2010, 10 05, 11:42:50 »
Fiúk/Lányok!

Be kellene fejezni itt a warezolós dolgokat, mert előbb/itóbb jön valamelyik csősz, és mindenkit kib**z az erdőből.

Kéretik betartani, mert csúnya vége lehet egyeseknek...

UFF.
Szerintem ez nem warez bár nem tudom, hogy forumozó társunk milyen sygic-t használ. Viszont van WM-re vehető változata.
Sőt itt is van topickja.
 :ok:

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #3891 Dátum: 2010, 10 05, 11:51:46 »
Szerintem ez nem warez bár nem tudom, hogy forumozó társunk milyen sygic-t használ. Viszont van WM-re vehető változata.
Sőt itt is van topickja.
a warez dologra választolva mondam h sorry elfelejtettem a történetet,másrészt nem tudtam hogy a sygicnek is van topicja :D...és am a sygic MM10-et használom

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #3892 Dátum: 2010, 10 05, 12:41:29 »
Sőt itt is van topickja.

Nem a sygic-re gondoltam főleg, bár az is moderálva lett, úgy látom.
De a "letöröltem, meg felmásoltam, meg stb" már bőven ki tudja meríteni.
Mindegy, jobb a békesség. Tessék ezeket a fórumon kívül megbeszélni, erre ezer lehetőség van. :)

Nem elérhető peti01

« Reply #3893 Dátum: 2010, 10 05, 14:45:48 »
Nem igazán értem mi az a  samsung widgetet nekem egy acer m900-am van spb mobile shell 3.5 van rajta.

Hali.a todayen a samsung widgetet használod?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3894 Dátum: 2010, 10 05, 15:10:52 »
Nem igazán értem mi az a  samsung widgetet nekem egy acer m900-am van spb mobile shell 3.5 van rajta.
Ez itt az i900 topikja, biztos azért kérdeztek samsungos dolgot :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető peti01

« Reply #3895 Dátum: 2010, 10 05, 15:25:11 »
Ez itt az i900 topikja, biztos azért kérdeztek samsungos dolgot :)

Ja értem. ;) Te véletlenül nem tudsz nekem segíteni IGO dologban? :ima:

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #3896 Dátum: 2010, 10 05, 15:33:00 »
Ja értem. ;) Te véletlenül nem tudsz nekem segíteni IGO dologban? :ima:

Mi lenne a problémád ??
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető peti01

« Reply #3897 Dátum: 2010, 10 05, 15:41:30 »
Mi lenne a problémád ??

Küldtem privit.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #3898 Dátum: 2010, 10 06, 16:08:51 »

Próbáltad a Sygic TA térképét? Nem olyan tuti mint az iGO TM térképe, viszont a TA-tól sokkal jobb. Ezt nemértem. Ua a térképgyártó, mégis más lefedetségű térképet ad ki a naviszoftverekhez.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
« Reply #3899 Dátum: 2010, 10 06, 17:12:35 »
Próbáltad a Sygic TA térképét? Nem olyan tuti mint az iGO TM térképe, viszont a TA-tól sokkal jobb. Ezt nemértem. Ua a térképgyártó, mégis más lefedetségű térképet ad ki a naviszoftverekhez.
Idézek egy másik fórumból, ahol te is előfordulsz (tegnapi hozzászólás)  :D
"
Látom boncolgattátok a Sygic térkép verziókat.Múltkori Pesti körutam alkalmával tapasztaltam,hogy a nagyfalú sem erőssége a Sygicnek(TA).A Hungáriáról az Árpád híd felé haladva közvetlenül balra akart fordítani a Kerepesi útra,nem pedig a Szörény-Százados utcán keresztül.A Nagy Lajosról a Jeszenák J.utcába szintén holott ott is balra kanyarodni tilos tábla van.Csepelen pedig a Posztógyár utcából úgy akart jobbra elvinni a II.Rákóczin a 0-ás felé,hogy az utcából el akart vinni balra majd visszafordítani az úton.Ndrive Top-Map térképet is próbáltam a minap ott a hölgy úgy szeretet volna elnavigálni a Megyeri hídról a Szentendrei úton befelé a városba,hogy a hídról lejövet jobbra el pár száz méterre körforgalom,át a Szentendrei út fölött,körforgalom majd úgy vissza be a központ felé,holott a hídról lejövet közvetlenül ott a körforgó amin el lehet menni befelé és ez rajta is volt a térképen!Ezeket csak kíváncsiságból próbáltam ki,hasonlóan ..........hoz én is Primót használok NQ térképpel de ehhez hasonló hibákat még nem tapasztaltam s földútra sem akart még vinni,legalább is nem emlékszem.Bocsánat ha hosszúra sikerült. "

" Kipróbáltam a Sygic-ot az új térképpel,és az alábbiakat tapasztaltam.
A térkép van amiben sokkal részletesebb, mint a TopMap-os, és van amiben nem igazán jó. Főleg a mellékutakban jobb. Tudta a teszt útvonalon a sebességkorlátozásokat is ellentétben a TopMap-ossal. Viszont be akart vinni a városban olyan helyekre is, ahová nem lehet behajtani, ezt viszont a TopMap-os ismeri.
A Sygic nagyon furcsán akart navigálni abban az egy körforgalomban, ami éppen útba esett. A képernyőn mutatta a körforgalmat. Nekem a behajtáshoz viszonyítva a 3. kijáraton kellett volna kimennem az eredeti haladási irányhoz képest balra. A program ezt nemes egyszerűséggel úgy mondta, hogy fordulj enyhén balra (értsd szembe a körforgalommal), majd fordulj balra. Természetesen így is lehet, csak nem szabad! Egyéb érdekességet a rövid teszt szakaszon nem tapasztaltam."