Régóta érdekel a kérdés, de eddig még nem foglakoztam vele! Csak olyan eredeti IGo létezik amin szitázva van a NavNGo logó? csak mert amit én utólag vásároltam az állítólag Ominához adott "használt" micro SD kártyát azon nincs szitázva a Nav NGo csak a Micro SD logo...Viszont tökéletesen frissíti magát Toolbox-al, és működik a cucc....apámnak vettem ugyancsak használtan ugyancsak elvileg kimondottan omniához adott IGo-t,,azon szitázva van a NavNGo.....
Egyébként meg az utóbbi két oldalon nem láttam...ma rádugtam a Toolbox-ra a készüléket és lejött egy 2010 Q3 térképfrissítés csomag
Elvileg maga a kártya a kulcs az IGO-hoz, tehát gondolom csak kell valami jelölés rá.
Térkép:
Itt nem lett említve, csak a másik, globális topicban. Pl. én panaszkodtam, hogy nem ajánlja fel a frissítést. Tegnap előtt viszont mégiscsak lejött.
Azóta Szigetszentmiklóson sikeresen eltévedtem vele, mert folyamatosan azt hitte, hogy az eggyel arrébb lévő, párhuzamos utcában vagyok, így minden esetben rossz felé fordultam...