2024, 11 28, 00:49:43

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607448 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
Re: iGo8
« Reply #1775 Dátum: 2009, 08 07, 08:23:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Feltéve, ha nem repültél pár ezer km-t az alatt a nap alatt. ;)
Én valamivel több mint 3000 km-re vagyok és kb 10 perc alatt fogott jelet a taxiban, miközben a repülőtérről a városba mentem. :D

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1776 Dátum: 2009, 08 07, 11:09:39 »
Én valamivel több mint 3000 km-re vagyok és kb 10 perc alatt fogott jelet a taxiban, miközben a repülőtérről a városba mentem. :D

Ilyenkor jól jön a mobil net és az Xtra letöltés. Az a 40 KB még külföldön se vág földhöz.

Nem elérhető zoli2

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900x
« Reply #1777 Dátum: 2009, 08 07, 12:18:06 »
Sziasztok segítség kellene. amikor használom a navigációt egy idő után elsötétedik a képenyő de egy gombnyomásra vissza jön! mi lehet a baja vagy hol lehet beállítani?
omniám van és igo8!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1778 Dátum: 2009, 08 07, 12:21:32 »
Sziasztok segítség kellene. amikor használom a navigációt egy idő után elsötétedik a képenyő de egy gombnyomásra vissza jön! mi lehet a baja vagy hol lehet beállítani?
omniám van és igo8!
Az igoban ne a készülékbeállítások használata legyen beállítva, hanem a folyamatos háttérvilágítás.
Beállítások, Eszköz
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető öcsi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: GTI8000, i8700
  • PDA ROM: DXID1 6.1.4. Romovics, I8000NXXJD6 / I8000XEHJD9
« Reply #1779 Dátum: 2009, 08 07, 14:17:16 »
Hi! Igo8-ból hogy tudom elővarázsolni a licensa kódot?

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #1780 Dátum: 2009, 08 07, 14:19:39 »
Hi! Igo8-ból hogy tudom elővarázsolni a licensa kódot?

beállítások-térképek - licencek. 22 karakter, ha jól számoltam

Nem elérhető öcsi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: GTI8000, i8700
  • PDA ROM: DXID1 6.1.4. Romovics, I8000NXXJD6 / I8000XEHJD9
« Reply #1781 Dátum: 2009, 08 07, 15:29:13 »
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a frissítések tényleg átmentek a SD-re?

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #1782 Dátum: 2009, 08 07, 19:07:14 »
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a frissítések tényleg átmentek a SD-re?

Sztem, ha megnézed a file létrehozásának dátumát, abból kiderül.

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXHL3/OMNIA
« Reply #1783 Dátum: 2009, 08 08, 18:13:07 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,bár lehet egyértelmű a válasz,csak én nem értek hozzá...
Omniám van,de csak most jutottam el odáig hogy igo-t használjak rajta...
Ha jól tudom GPS kapcsolathoz szükség van arra hogy a Phone be legyen kapcsolva...az előbb próbálgattam az igo-t és mikor kiléptem láttam hogy csatlakozott 3G-re...nemtom hogy töltött is vmit vagy nem,de már egy ideje megugrott a telefonszámlám mert eszméletlen díjakat kérnek el a GPRS forgalomért...van egy másik SIM-em ami direkt mobilnetes,azzal szoktam netezni,de azzal meg telefonálni nem lehet...
A kérdés az lenne,hogy le lehet-e tiltani a GPRS csatlakozást(amikor netezni akarok,visszakapcsolnám) csak hogy az eredeti SIM-emen ne legyen húzós a számla!
Előre köszi a segítséget!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1784 Dátum: 2009, 08 08, 18:14:15 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,bár lehet egyértelmű a válasz,csak én nem értek hozzá...
Omniám van,de csak most jutottam el odáig hogy igo-t használjak rajta...
Ha jól tudom GPS kapcsolathoz szükség van arra hogy a Phone be legyen kapcsolva...az előbb próbálgattam az igo-t és mikor kiléptem láttam hogy csatlakozott 3G-re...nemtom hogy töltött is vmit vagy nem,de már egy ideje megugrott a telefonszámlám mert eszméletlen díjakat kérnek el a GPRS forgalomért...van egy másik SIM-em ami direkt mobilnetes,azzal szoktam netezni,de azzal meg telefonálni nem lehet...
A kérdés az lenne,hogy le lehet-e tiltani a GPRS csatlakozást(amikor netezni akarok,visszakapcsolnám) csak hogy az eredeti SIM-emen ne legyen húzós a számla!
Előre köszi a segítséget!
Szia!

Ezzel tudod letiltani: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető mailroy88

• PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #1785 Dátum: 2009, 08 08, 21:56:29 »
Sziasztok! Most vettem omniát nem rég vodánál igo-val. A szoftver frissíthető ingyenesen? Ha igen, hányszor, vagy meddig? Vagy ez nincs korlátozva? Azt pontosan hol tudom megnézni, hogy van-e újabb verzió? A mostanim száma: 8.0.0.49545 és 2008 jul 30 -i dátum van alatta. Illetve frissítésnél külön a szoftvert+ EU-t+ Magyarországot kell, vagy van omniás pakk? Köszi!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1786 Dátum: 2009, 08 08, 23:29:26 »
Sziasztok! Most vettem omniát nem rég vodánál igo-val. A szoftver frissíthető ingyenesen? Ha igen, hányszor, vagy meddig? Vagy ez nincs korlátozva? Azt pontosan hol tudom megnézni, hogy van-e újabb verzió? A mostanim száma: 8.0.0.49545 és 2008 jul 30 -i dátum van alatta. Illetve frissítésnél külön a szoftvert+ EU-t+ Magyarországot kell, vagy van omniás pakk? Köszi!

A frissítés ingyenes és nincs korlátozva a száma (egyelőre). Regisztrálj ezen az oldalon! You are not allowed to view links. Register or Login Töltsd le a Toolboxot és telepítsd! Az omniát csatlakoztathatod az AS-en kersztül, benne az iGO SD kártyájával, de még egyszerűbb, ha az SD-t egy kártyaolvasóba teszed. A további teendőket megtalálod ott és itt You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #1787 Dátum: 2009, 08 09, 11:00:58 »
Sziasztok!

Nem régen írtam egy problémámról hogy az ikonok nem látszanak amiket saját poiként kml fileba töltök be az igó 8.3.2-be. Közben rájöttem hogy 2D nézetben meg látszik, ugyan ikonnak mindegyiknek ugyan azt az ikont rakja ki hiába állítom át, de legalább mutatja hogy ott van 2D nézetben. Viszont amint 3D nézetre váltok nem mutat ott semmit. Érdekes módon a nem saját poikat meg gyönyörűen mutatja mindenhol. Valaki esetleg próbálkozott kml fileval saját poiként userdata/poi mappába elmenteni? Érdekelnének a tapasztalatok, akinek 8.3.2 igója van.

Nem elérhető mailroy88

« Reply #1788 Dátum: 2009, 08 09, 12:51:08 »
Sziasztok! Frissítettem az igo 8-at, igaz azt hittem 8.3-as lesz belőle, de nem arra frissített, csak 3 dolgot talált, de így már 2008 júni helyett 2009 máj van a névjegyben. A gond az, hogy a gps beállításoknál ez szerepel: GPS vétel: bekapcsolva, Port: 0, Adatátv seb: 57600, de eddig portoknál 3 volt azt hiszem. Van ennek valami jelentősége, vagy ez nem hiba? Köszi!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1789 Dátum: 2009, 08 09, 13:00:06 »
Sziasztok! Frissítettem az igo 8-at, igaz azt hittem 8.3-as lesz belőle, de nem arra frissített, csak 3 dolgot talált, de így már 2008 júni helyett 2009 máj van a névjegyben. A gond az, hogy a gps beállításoknál ez szerepel: GPS vétel: bekapcsolva, Port: 0, Adatátv seb: 57600, de eddig portoknál 3 volt azt hiszem. Van ennek valami jelentősége, vagy ez nem hiba? Köszi!
Ha poziciót fog ne foglalkozz vele, ha nem, akkor állítsd kézzel com 3-ra.

Nem elérhető mailroy88

« Reply #1790 Dátum: 2009, 08 09, 13:36:26 »
Ha poziciót fog ne foglalkozz vele, ha nem, akkor állítsd kézzel com 3-ra.

Kézzel hogyan tudom átállítani? mert hiába nyomok rá nem történik semmi.... Köszi!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1791 Dátum: 2009, 08 09, 13:39:12 »
Kézzel hogyan tudom átállítani? mert hiába nyomok rá nem történik semmi.... Köszi!
"Ha nem ezt látod: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

akkor vedd ki a pipát a GPS vétel bekapcsolva elöl, majd nyomj a port-ra és válaszd a com 3-at.
Ezután nyomj az Adatátv. seb-re, itt a 4800-at válaszd.

Ezután kattints a GPS vétel bekapcsolva gombra. Remélhetőleg kiírja, hogy a GPS vevő csatlakoztatva van."

Idézet innen: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mailroy88

« Reply #1792 Dátum: 2009, 08 09, 15:21:26 »
"Ha nem ezt látod: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

akkor vedd ki a pipát a GPS vétel bekapcsolva elöl, majd nyomj a port-ra és válaszd a com 3-at.
Ezután nyomj az Adatátv. seb-re, itt a 4800-at válaszd.

Ezután kattints a GPS vétel bekapcsolva gombra. Remélhetőleg kiírja, hogy a GPS vevő csatlakoztatva van."

Idézet innen: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönöm, beállítottam, működik! Mondjuk működött, mikor port 0-át észlelt, de azért így jobb érzés  :D

Nem elérhető kiokusin22

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: Samsung SGH-i900
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #1793 Dátum: 2009, 08 09, 18:07:35 »
Sziasztok nem rég vettem én is egy Samsung i900 omniát szeretnék rátenni vmi jo kis Navigációs szoftver halottam erröl a Igo 8 rol és azon az oldalon ahol le van irva hogy mit és hogyan kell csinálni már az elején el is akadtam mert el vileg fel kell vele menni netre és rá kell tölteni a progit aha jo lenne ha lenne rajta net modjuk de sajna nincs nem lehetne pc nvhonnan leszedni és pc nkeresztül rá tenni és ugy telepiteni ????? vki segithetne benne meg ilyen programokat meg játékokat honnan tudnék letölteni rá és mivel meg hogyan tudom rá tenni kaptam egy cd hozzá fel raktam rola mindent pc re de ind1 majd elválik hogy menni fog e....mind1 akkor ha vki tudna segiteni egy navigácios progit rá tenni a Samsung i900 omniára azt megköszönném  nagyon
na ali bizok benetek hogy tudtok segiteni..

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #1794 Dátum: 2009, 08 09, 18:13:14 »
Sziasztok nem rég vettem én is egy Samsung i900 omniát szeretnék rátenni vmi jo kis Navigációs szoftver halottam erröl a Igo 8 rol és azon az oldalon ahol le van irva hogy mit és hogyan kell csinálni már az elején el is akadtam mert el vileg fel kell vele menni netre és rá kell tölteni a progit aha jo lenne ha lenne rajta net modjuk de sajna nincs nem lehetne pc nvhonnan leszedni és pc nkeresztül rá tenni és ugy telepiteni ????? vki segithetne benne meg ilyen programokat meg játékokat honnan tudnék letölteni rá és mivel meg hogyan tudom rá tenni kaptam egy cd hozzá fel raktam rola mindent pc re de ind1 majd elválik hogy menni fog e....mind1 akkor ha vki tudna segiteni egy navigácios progit rá tenni a Samsung i900 omniára azt megköszönném  nagyon

Az Igo8-at SD kártyán árusítják, minden más megoldás  :warez: , ami itt tiltott.
Az alapok megismeréséhez kezd el ezt olvasgatni You are not allowed to view links. Register or Login

Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető mailroy88

« Reply #1795 Dátum: 2009, 08 09, 18:15:31 »

Szia! Nem igazán értem, megvetted az igo8-at? Mert netről nem lehet csak úgy letölteni... Amit le lehet félig legálisan az ez:  :warez: Mielőtt vettem az omniát ezt néztem ki magamnak, csak elfogyott az igo nélküli verzió és azt vettem, úgyhogy garmin xt-t nem próbáltam feltenni. De ezen az oldalon van útmutató hogyan kell, meg fennt van egy pda-s verzió is.

Nem elérhető mailroy88

« Reply #1796 Dátum: 2009, 08 09, 18:19:20 »
Az általam ajánlott oldal is warez? mert elvileg a garmin xt is fizetős, de kb google 5. pontjban rátaláltam erre és külön oldal foglalkozik vele, ha tiltott lenne csak nem mernék ilyen nyíltan!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #1797 Dátum: 2009, 08 09, 18:27:55 »
Az általam ajánlott oldal is warez? mert elvileg a garmin xt is fizetős, de kb google 5. pontjban rátaláltam erre és külön oldal foglalkozik vele, ha tiltott lenne csak nem mernék ilyen nyíltan!

Ha nem látod a pénztárat, az általában :warez: A "Küld egy emelt díjas SMS-t" nem minősül pénztári szolgáltatásnak. ;)
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető mailroy88

« Reply #1798 Dátum: 2009, 08 09, 23:04:47 »
Ma frissítettem az igo-t és csak 7 ország van benne, mindenkinek ennyi? mert ez így nem Kelet Eu+ Ausztria+ Németország+ Magyarország... Köszi!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1799 Dátum: 2009, 08 10, 00:41:07 »
Ma frissítettem az igo-t és csak 7 ország van benne, mindenkinek ennyi? mert ez így nem Kelet Eu+ Ausztria+ Németország+ Magyarország... Köszi!

Attól függ, hány országgal vetted (ill. adta a Samsung). A frissítés csak a TopMap térképekre vonatkozik, A + D + CZ-re nem.