0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Eredeti IGO8 esetében az RRC-vel lebeszéled és vissza teszik neked...úgy tudom.Amint megvan újra, első dolgod legyen biztonsági mentést csinálni róla pl. kiírni lemezre. Így már nem fordulhat veled többé elő ilyesmi .
Ja olvastam kösz az infót, de én nemfogok elmenni a negyedik kerületbe ezért, mert amióta megvettem az omniám eddig az igo csak felidegesített, persze visszaraknám rá ha tudnám, de emiatt nem megyek sehova. Nemtudtam használni eddig egyszer sem mer mire talál müholdat addigra elmegyek.
Az eoldalon lévő infókkal tuti, hogy életre tudod kelteni (már ha veszed a fáradságot és visszaszerzed) , az Omnia szereti az GPRS-es letöltést és ha ez megvan 15-20 másodperc alatt jelet fog. Érdemes naponta beindítani a progit és jelet fogatni vele, így mindig fogja tudni, hogy hol vannak a holdak. Ilyen könnyen azért ne add fel . Vagyunk itt egy páran akik azt mondjuk, hogy az IGO8 jelenleg az egyik legjobb navi program(még Omnián is).
Nem használok gprs-t. Nem is menne, mert az sincs beállítva vagy nemtom. Csak wifizni szoktam néha.Amugy mit gondolsz a garminról vagy a navigonról, én egyiket sem próbáltam, szerinted érdemes?
A Garmint is sokan szeretik és elég jól lefedi az országot, ha ennyire megutáltad az IGO8-at akkor az egyik legjobb alternatíva.
Érdemes naponta beindítani a progit és jelet fogatni vele, így mindig fogja tudni, hogy hol vannak a holdak.
Szlovénia -ba szeretné eljutni, külföldön lesz játék -airsoft-magyarországi térkép van, poi is meg minden...valaki egy térkép linket tud adni nekem pls?csinálnék útitervet, ha kimentem -már ha lehet olyat- akkor azt hol keressem ha meg akarom osztani mással?hirtelen ennyiköszönöm
üdv Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a baja az igonak mert nem talál műholdat. Frissítettem és utána jött elő a gond.
Itt csak annyit tudunk segíteni, hogy azt javasoljuk, vedd meg az adott térképet, vagy Európa adott részét. Minden más megoldás
igen, tudom...úgy értettem hogy dobj kérlek egy PMet hogy hol tudom megvenninem akarok én itt warezzal rosszalkodni!félre értesz kolléga
Feltéve, ha nem repültél pár ezer km-t az alatt a nap alatt.
Ja, bocs Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login
SZIASZTOK, AMATÖR UJ OMNIÁS VAGYOK , HOGY KELL TELEPITENI AZ IGO8 -AT, A SEGITSÉGET MEGKÖSZÖNÖM ELÖRE IS, ÉN MÉG TÉNYLEG GYAGYA VAGYOK HOZZÁ
sziasztok, szeretnék még egy kis segitséget kérni, sikerült minden zökkenés nélkül telepitenem az igo8-at, de inditáskor beleköt az: uiigo8/240 400/main scheme.ui file ba. mit tegyek hogy elinduljon, elöre is köszönöm. üdv Tyson30
sziasztok! segítségre lenne szükségem. amikor elindítom az igo-t a bal felső körben nincs semmi és ha nagyon jó kedvében van csak akkor tölt be akkor is kb 15 perc alatt. lehet h beállítási hiba van vagy?köszi
az xtra.bin-esnél van egy olyan h másold a my device gyökerére az pontosan hova?