2024, 11 28, 03:51:47

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607468 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
Re: iGo8
« Reply #1825 Dátum: 2009, 08 13, 18:11:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok, remélem valaki tud segíteni, van egy vodás omniám igo-val, de csak 7 térkép van benne és nem enged ujat bemásolni, hogy tudnám a telefonról kiírtani és rátenni egy szabad versiot??? köszi
Erre itt nem nagyon fogsz választ kapni.  :warez:

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1826 Dátum: 2009, 08 13, 21:57:08 »
Sziasztok!

iGo8 nem megy valamiért nekem. Nem kaptam hozzá, de van egy, amit HTC-vel használtam. Save mappát töröltem, telepítette is szépen, de indulásnál ezt írja ki :
Failed to open file : ui_igo8/240_400/loading.bmp
Exiting application.
Próbáltam kitelepítettel is, ott is ugyanez a hibaüzenet. Amigo szintén nem megy.
Mi lehet a probléma?
Úgy emlékszem az eredeti IGO a sys.txt-be ezt kell beírni:

[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=400
screen_y=240

Így azt hiszem elindul fekvő üzemmódban.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1827 Dátum: 2009, 08 14, 08:17:52 »
sziasztok, remélem valaki tud segíteni, van egy vodás omniám igo-val, de csak 7 térkép van benne és nem enged ujat bemásolni, hogy tudnám a telefonról kiírtani és rátenni egy szabad versiot??? köszi

A "kiirtásához" keresd meg az iGO UNINSTALL ikonját a programok között és mivel "szabad verziója" nincs az iGOknak, így ahogy Anzo is írta, a többi :warez: és itt tiltott.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető öcsi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: GTI8000, i8700
  • PDA ROM: DXID1 6.1.4. Romovics, I8000NXXJD6 / I8000XEHJD9
« Reply #1828 Dátum: 2009, 08 14, 20:03:22 »
Sziasztok4 A ROm frissítés óta most használtam igazán a navit. Pozíciót gyorsan talált/ 8 hold/ és tartotta is. De egy a probléma : KB 100-200 m-el előrébb haladok mint amit mutatott! Ezen lehet valamit javítani!?

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #1829 Dátum: 2009, 08 14, 20:55:25 »
Sziasztok4 A ROm frissítés óta most használtam igazán a navit. Pozíciót gyorsan talált/ 8 hold/ és tartotta is. De egy a probléma : KB 100-200 m-el előrébb haladok mint amit mutatott! Ezen lehet valamit javítani!?
Lassíts.  :D :D :D :D

Nem elérhető Avirex

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: DXID1
« Reply #1830 Dátum: 2009, 08 18, 13:44:33 »
Sziasztok!
Kéne egy kis infó,SGH-i900 OMNIA igo8-ról lenne szó.  12.én vásároltam, és a igo nem műxik rendesen. nagyon nehezen talál holdat.kb 10 perc kell neki minden bekacspoláskor. Már a xtra-t letöltöttem a megadott helyre a saját eszköz gyökérre. Esetleg megtudnátok mondani a pontos gps portot ill. a sebességet amiket be kell állítani a gps beéllításoknál pl.nekem most (programok:COM3) van beállítva (hardver :COM9 sebesség:9600) (hozzáférés:autómatikus gps kezelés be.. ) meg tudnátok mondani hogy melyik e leges idálisabb beállítás mint port, mint sebesség. Az igo menüben: gps vétel kipipálva port: 3 , sebesség: 4800.
Válaszotokat előre is köszönöm

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #1831 Dátum: 2009, 08 18, 13:46:48 »
Sziasztok!
Kéne egy kis infó,SGH-i900 OMNIA igo8-ról lenne szó.  12.én vásároltam, és a igo nem műxik rendesen. nagyon nehezen talál holdat.kb 10 perc kell neki minden bekacspoláskor. Már a xtra-t letöltöttem a megadott helyre a saját eszköz gyökérre. Esetleg megtudnátok mondani a pontos gps portot ill. a sebességet amiket be kell állítani a gps beéllításoknál pl.nekem most (programok:COM3) van beállítva (hardver :COM9 sebesség:9600) (hozzáférés:autómatikus gps kezelés be.. ) meg tudnátok mondani hogy melyik e leges idálisabb beállítás mint port, mint sebesség. Az igo menüben: gps vétel kipipálva port: 3 , sebesség: 4800.

Itt olvasgass: You are not allowed to view links. Register or Login
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1832 Dátum: 2009, 08 18, 16:37:27 »
meg tudnátok mondani hogy melyik e leges idálisabb beállítás mint port, mint sebesség. Az igo menüben: gps vétel kipipálva port: 3 , sebesség: 4800.

Én automatára szoktam tenni, ha éppen arra járok, kb félévente. Bajom nincs vele :)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Avirex

« Reply #1833 Dátum: 2009, 08 19, 14:50:30 »
Köszi.., de sajna van még egy (kis) gondom. a történet a következő: mennék a-pontól a b-be,kb 10km.a táv, és fél úton megszakadt a töltés (kék töltés jelző sárgára váltott.) autós töltő ki majd be, és semmi. Hangot viszont adja csak épp nem tölti. igo-t bezártam, és ugyan csak semmi aztán bementem a beállításokba és ott sem jelezte a töltés mint ha be se lenne dugva. Azt hozzá teszem h az autós töltő zöld ledje sem világított csak 1-2 mp-re utána kialudt. Szerintetek hol kell keresnem a problémát? ha nem fut a navi akkor nem kapcsol ki a töltés megy folyamatosan. ujraindítás után persze. Töltőm az gyári samsung.
Válaszotokat előre is köszönöm; Sanyi

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1834 Dátum: 2009, 08 19, 15:27:03 »
Szerintetek hol kell keresnem a problémát?
Töltő!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Avirex

« Reply #1835 Dátum: 2009, 08 19, 15:44:20 »
Töltő!

Akkor visszaviszem. Remélem kicserélik... köszi!

Nem elérhető jeff

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #1836 Dátum: 2009, 08 19, 18:58:18 »
Nem biztos hogy töltő hiba, azt írod:
Idézet
ha nem fut a navi akkor nem kapcsol ki a töltés megy folyamatosan.
Ebből nekem az jön le, hogy ez az Omnia szokásos túlmelegedős hibája, amivel semmi nem lehet tenni.

Nem elérhető Avirex

« Reply #1837 Dátum: 2009, 08 20, 08:07:25 »
Nem biztos hogy töltő hiba, azt írod:Ebből nekem az jön le, hogy ez az Omnia szokásos túlmelegedős hibája, amivel semmi nem lehet tenni.

Na ezt nem tudtam:S
Este használtam kb. 1 órát, és jól működött.(Lehet hogy akkor nem sütötte úgy telibe a nap?) Tehát nem mindig csinálja ezt a töltés hibát. De arra is rájöttem ha, navi. nem fut, akkor nem melegszik annyira és akkor a töltés sem állt meg.Ha pedig futott akkor csinálta.Erre jön az hogy akk tegnap miért nem? Valahogy nem értem mert tegnap reggel 10p-ként indítottam újra.

Nem elérhető jeff

« Reply #1838 Dátum: 2009, 08 20, 10:36:40 »
Na ezt nem tudtam:S
Este használtam kb. 1 órát, és jól működött.(Lehet hogy akkor nem sütötte úgy telibe a nap?) Tehát nem mindig csinálja ezt a töltés hibát. De arra is rájöttem ha, navi. nem fut, akkor nem melegszik annyira és akkor a töltés sem állt meg.Ha pedig futott akkor csinálta.Erre jön az hogy akk tegnap miért nem? Valahogy nem értem mert tegnap reggel 10p-ként indítottam újra.
Ez az a hiba sajnos, tanulj meg vele együtt élni. A GPS úgy felfűti a telefont, hogy működésbe lép az akku védelmi funkciója, ami egy bizonyos hőmérséklet fölött lekapcsolja a töltést, így a telefon akár töltőre dugva is képes lemerülni. A Samsung (és a véresszájú Omnia rajongók) szerint ez normális, nem hiba csak egy védelmi funkció ami az akkumulátor védelmét szolgálja, de IMHO ez egy ordas nagy konstrukciós hiba, az Omnia legnagyobb el censored ása, én a mentőben is ütném azt aki ezért felelős. Sokmindennel próbálkoztam már, nekem még úgy működik a navi a legjobban, hogy fullra töltött akkuval dugom be az autós töltőt, így később melegszik fel, és ha hosszú útszakaszon nem történik semmi (nem lesz szükség a navira) akkor a felső gombbal elküldöm aludni, persze ekkor figyelni kell hogy mikor kapcsolom vissza...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1839 Dátum: 2009, 08 20, 10:40:59 »
Ez az a hiba sajnos, tanulj meg vele együtt élni. A GPS úgy felfűti a telefont, hogy működésbe lép az akku védelmi funkciója, ami egy bizonyos hőmérséklet fölött lekapcsolja a töltést, így a telefon akár töltőre dugva is képes lemerülni. A Samsung (és a véresszájú Omnia rajongók) szerint ez normális, nem hiba csak egy védelmi funkció ami az akkumulátor védelmét szolgálja, de IMHO ez egy ordas nagy konstrukciós hiba, az Omnia legnagyobb el censored ása, én a mentőben is ütném azt aki ezért felelős. Sokmindennel próbálkoztam már, nekem még úgy működik a navi a legjobban, hogy fullra töltött akkuval dugom be az autós töltőt, így később melegszik fel, és ha hosszú útszakaszon nem történik semmi (nem lesz szükség a navira) akkor a felső gombbal elküldöm aludni, persze ekkor figyelni kell hogy mikor kapcsolom vissza...
Ha megfigyeled a rom verziókat akkor rájöhetsz arra, hogy akinek DXID1-es verzió van fent annak nincsenek ilyen problémái. Abban egyetértek veled, hogy a gyárból nem lenne szabad kiadni ilyen konstrukciót.

Nem elérhető jeff

« Reply #1840 Dátum: 2009, 08 20, 10:53:35 »
Ha megfigyeled a rom verziókat akkor rájöhetsz arra, hogy akinek DXID1-es verzió van fent annak nincsenek ilyen problémái. Abban egyetértek veled, hogy a gyárból nem lenne szabad kiadni ilyen konstrukciót.
Nekem az van fenn, WM6.5 Romovics féle. Bár csak nemrég tettem fel,  és azóta nem jártam hosszú úton, de köszönöm a tippet, kipróbálom.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1841 Dátum: 2009, 08 20, 11:06:05 »
Nekem az van fenn, WM6.5 Romovics féle. Bár csak nemrég tettem fel,  és azóta nem jártam hosszú úton, de köszönöm a tippet, kipróbálom.
Akkor írd át a profilodban a rom verzióját.

Nem elérhető öcsi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: GTI8000, i8700
  • PDA ROM: DXID1 6.1.4. Romovics, I8000NXXJD6 / I8000XEHJD9
« Reply #1842 Dátum: 2009, 08 20, 17:11:08 »

Hát nem tudom mi lehet a probléma nálam de nekem is DXID1 van fent és mégis bekapcsol az önvédelmi funkció. Egyébként én is le szoktam rakni a háttérbe IGOt és akkor nincs ez gond.

Nem elérhető progeda

• Navigáció / Navigation: Nav N Go Igo 8
  • PDA: Samsung SGH-i900V
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #1843 Dátum: 2009, 08 20, 18:09:02 »
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy ha beirok egy címet akkor azt Németországhoz viszonyítja a poziciót. Hogy lehet beállitani hogy Magyarországhoz viszonyítsa a pozíciót???

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1844 Dátum: 2009, 08 20, 18:11:19 »
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy ha beirok egy címet akkor azt Németországhoz viszonyítja a poziciót. Hogy lehet beállitani hogy Magyarországhoz viszonyítsa a pozíciót???
Várd meg amíg pozicíót fog az IGO vagyis, hogy találjon holdat és akkor már onnan fogja jelezni. Utoljára Németországban volt bekapcsolva az IGO ezért onnan akarja folytatni a működését.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #1845 Dátum: 2009, 08 21, 06:49:11 »
Ha megfigyeled a rom verziókat akkor rájöhetsz arra, hogy akinek DXID1-es verzió van fent annak nincsenek ilyen problémái.

Ezzel nem értek egyet. Nekem mindegyik rommal ezt produkálja. Lakásban, autóban egyaránt.

Abban egyetértek veled, hogy a gyárból nem lenne szabad kiadni ilyen konstrukciót.
Vagy javítsák ki.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető Daemon09

• TomeeWeb
  • Navigáció / Navigation: iGo 8.4
  • PDA: Samsung i9505 Galaxy SIV
  • PDA ROM: Gyári (még) :)
« Reply #1846 Dátum: 2009, 08 21, 14:30:58 »
Sziasztok!

Miért van az, hogy elindítom az iGo-t és legalább 5 percet kell várnom arra, hogy csatlakozzon műholdhoz? Amint elindítom, már lát vagy 10-et, csak piros.

Nem elérhető zoi81

• X-plode - The New Generation...
  • Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA ROM: 28227_CLEAN_HUN
« Reply #1847 Dátum: 2009, 08 21, 14:42:59 »
Sziasztok!

Miért van az, hogy elindítom az iGo-t és legalább 5 percet kell várnom arra, hogy csatlakozzon műholdhoz? Amint elindítom, már lát vagy 10-et, csak piros.

Romtól is függ. Nekem anzo új romjával kb 1-másfél perc és csatlakozik. De elég sokmindentől függ ez is. Ha zárt helységben vagy, már megnő a csatlakozási idő, sőt néha felhős égnél is nálam többet kellett várni...

Nem elérhető ferenc.bertus

• Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: HTC sensation XE
  • PDA ROM: Elegancia_ICS_2.4.0
« Reply #1848 Dátum: 2009, 08 22, 19:29:19 »
Segítséget csak akkor tudunk adni, ha azt PDA-ra való, nem szemet szúróan  :warez: verzióhoz kérsz. Részben mert az utóbbinak nem tudunk itt teret adni, részben pedig a PNA-s változatok esetleges inkompatibilitása miatt.
Magyarul van egy tört PNA-s iGO8-ad, ami nem megy rendesen a PDA-don. Ki fogja tudni kitalálni, hogy mi az oka, a törés, a PNA-ra fejlesztés, vagy valami más?

szia
cseréld le a skint,azzal van a baj

Nem elérhető Piiit

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: Samsung GT-i8000 Omnia II
  • PDA ROM: Windows: I8000NXXJH1 | Android: :)
« Reply #1849 Dátum: 2009, 08 23, 15:10:08 »
Hello! Segítséget szeretnék kérni...van T-Mobile-os(de ROM az már nem az) Omnia-m és ugye volt hozzá eredeti IGO8 Közép-Európa (8 országgal). Na, valahogy szeretném rátenni Horvátországot is a többi ország mellé...