Na ezt nem tudtam:S
Este használtam kb. 1 órát, és jól működött.(Lehet hogy akkor nem sütötte úgy telibe a nap?) Tehát nem mindig csinálja ezt a töltés hibát. De arra is rájöttem ha, navi. nem fut, akkor nem melegszik annyira és akkor a töltés sem állt meg.Ha pedig futott akkor csinálta.Erre jön az hogy akk tegnap miért nem? Valahogy nem értem mert tegnap reggel 10p-ként indítottam újra.
Ez az a hiba sajnos, tanulj meg vele együtt élni. A GPS úgy felfűti a telefont, hogy működésbe lép az akku védelmi funkciója, ami egy bizonyos hőmérséklet fölött lekapcsolja a töltést, így a telefon akár töltőre dugva is képes lemerülni. A Samsung (és a véresszájú Omnia rajongók) szerint ez normális, nem hiba csak egy védelmi funkció ami az akkumulátor védelmét szolgálja, de IMHO ez egy ordas nagy konstrukciós hiba, az Omnia legnagyobb el
ása, én a mentőben is ütném azt aki ezért felelős. Sokmindennel próbálkoztam már, nekem még úgy működik a navi a legjobban, hogy fullra töltött akkuval dugom be az autós töltőt, így később melegszik fel, és ha hosszú útszakaszon nem történik semmi (nem lesz szükség a navira) akkor a felső gombbal elküldöm aludni, persze ekkor figyelni kell hogy mikor kapcsolom vissza...