2024, 11 27, 15:41:46

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607411 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
Re: iGo8
« Reply #1575 Dátum: 2009, 07 15, 17:40:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, kérdésem lenne, tapasztaltatok e hasonlót, navigáció közben. Autós töltővel és autóban használva kb. 2 óra alatt olyan meleg lett az Omniám, hogy alig lehet kézbe venni, szó szerint. És a navigáció ilyenkor megbolondul, a sebességet normálisan mutatja, de helyzetemet össze vissza. Gyári programok vannak még rajt, és ilyenkor nem tudja feltölteni magát, mintha a töltés elmenne a működésre.

Volt ilyen többeknek is, olvass utána. Nálam alap, hogy nem gyári az autós tartóm és a szellőzőnyílás előtt van (lefényképezve autós tartók,töltők topic). Így megy rá a légkondi. Az autós töltőm gyári és navigáltam már vele 12 órát is.
A madártávlat funkció sztem javasolt.
Hosszabb navigálás lőtt feltöltöm és akkor nekem szinten tartja és nem merül le.

Jaaa ... és én a Te helyedbe utána olvasnék a ROM frissítésnek is  :)
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető laci71

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #1576 Dátum: 2009, 07 15, 20:23:40 »
Igen, volt már itt hasonló eset... nem is egy sztem... 8.3-as iGo? Milyen autós töltő?

Köszönöm válaszotok, minden még gyári, a töltő és tartó is gyári.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #1577 Dátum: 2009, 07 15, 20:54:55 »
Köszönöm válaszotok, minden még gyári, a töltő és tartó is gyári.

Más tészta de a töltő az necces szokott lenni..
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
  • Navigáció / Navigation: iGO 8.3.4.102680/Garmin 5.00.30TW
  • PDA: Samsung GT-i8000
  • PDA ROM: DXIF1
« Reply #1578 Dátum: 2009, 07 16, 16:52:08 »
nagyon pofátlanság lenne a belinkelném ide a lapom címét ahonnan le tudják szedni a térképeket az nagyon warez? :D

MOD: Nyugodtan, ha nagyon töröltetni akarod magad ;)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #1579 Dátum: 2009, 07 16, 17:32:15 »
Ma 110-el átmentem egy réten (M0-ás, nincs frissitve az iGo) és közölte hogy "Lassabban Te" mivel a közelben lévő földútra dobott! :D (L)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1580 Dátum: 2009, 07 16, 18:09:16 »
nagyon pofátlanság lenne a belinkelném ide a lapom címét ahonnan le tudják szedni a térképeket az nagyon warez? :D

MOD: Nyugodtan, ha nagyon töröltetni akarod magad ;)

csak kérdeztem, nem kell felkapni a vizet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1581 Dátum: 2009, 07 16, 18:18:59 »
csak kérdeztem, nem kell felkapni a vizet
Ha felkapta volna nem kacsintgatott volna...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1582 Dátum: 2009, 07 16, 18:25:00 »
Ha felkapta volna nem kacsintgatott volna...

aha szívesen feltenném elvileg a link az nem cink mivel nem oldal tartalom
és ráadás sok embernek meg is oldódna gondja

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #1583 Dátum: 2009, 07 16, 18:38:58 »
aha szívesen feltenném elvileg a link az nem cink mivel nem oldal tartalom
és ráadás sok embernek meg is oldódna gondja
Most kóstolgatod a mod-okat? Olvasd át a Fórumszabályzatot, mert úgy tűnik, eddig még nem sikerült.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1584 Dátum: 2009, 07 16, 19:07:50 »
Most kóstolgatod a mod-okat? Olvasd át a Fórumszabályzatot, mert úgy tűnik, eddig még nem sikerült.
nemtom miért kóstolgatnám, na mind1 legyen min gondolkozni majd ha kitaláltad szólj...
nem csak sokan mondják hogy nem tudják frissíteni és sok a gond vele, nekem elegem lett az igoból és garminom van jobb is szebb is stb de már csak azért is segítek mindenkinek a frissítések megosztásával hogy nekik ne legyen gondjuk vele

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1585 Dátum: 2009, 07 16, 19:21:33 »
de tudod mit ha ennyire belém akarsz kötni, olvasd el a BTK-t van benne pár fontos információ mi számít bűncselekménynek, ott találsz okosságot arról hogyan tartsd az oldalad hasznosnak és biztonságban is, és ha még ez sem elég akkor mondok újabb információt, mivel a microsoft szoftvereket liszensz védi amiket módosítottak és ti gyönyörűen kiraktatok a rom részre( illegális szoftver terjesztés és hamisítás ), ezzel ugyanúgy megsértettétek a liszenszét a cégnek, szóval vak vezet világtalant tájékozódjatok mielőtt engem hurrogtok le!

Nem elérhető MADcat

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Wayteq X960HD - Igo Primo Eszterke
  • PDA: Note II - Tab 2.7
« Reply #1586 Dátum: 2009, 07 16, 19:40:51 »
de tudod mit ha ennyire belém akarsz kötni, olvasd el a BTK-t van benne pár fontos információ mi számít bűncselekménynek, ott találsz okosságot arról hogyan tartsd az oldalad hasznosnak és biztonságban is, és ha még ez sem elég akkor mondok újabb információt, mivel a microsoft szoftvereket liszensz védi amiket módosítottak és ti gyönyörűen kiraktatok a rom részre( illegális szoftver terjesztés és hamisítás ), ezzel ugyanúgy megsértettétek a liszenszét a cégnek, szóval vak vezet világtalant tájékozódjatok mielőtt engem hurrogtok le!

szted a kettő egy kategória? ennyi erővel IGO-t is árulhatnál itt...
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #1587 Dátum: 2009, 07 16, 19:47:03 »

"Sajnos" Gamer88-nak van némi igaza. Most olvastam én is, hogy a rom főzés is illegális!  :shock:  Azonban ezért még egy oldalt sem zártak be. Warez cucokért viszont sokat.

Az is igaz, hogy a xda-t is befenyítette egyszer a MS.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #1588 Dátum: 2009, 07 16, 19:48:05 »
Én nem értelek. Idézet a fórumszabályzatból, amit elfogadtál, amikor regisztráltál:

"3. Illegális tartalom, vagy arra utaló link tilos!"

Mit rágódsz a kérdésen? Azt gondolod hogy akkor engedni fogja akárki is? Bármit fogsz felhozni, mindegy hogy mit, akkor sem fogja senki engedni. Akkor meg hagyd már a francba, és térjünk vissza az eredeti témakörhöz. Köszönöm.

Nem elérhető MADcat

• Support-ER
« Reply #1589 Dátum: 2009, 07 16, 19:49:51 »
"Sajnos" Gamer88-nak van némi igaza. Most olvastam én is, hogy a rom főzés is illegális!  :shock:  Azonban ezért még egy oldalt sem zártak be. Warez cucokért viszont sokat.

Az is igaz, hogy a xda-t is befenyítette egyszer a MS.

off
az ám, de jól jön az MS-nek is ám az "ingyenes" fejlesztés :ok:, tilos de mégse tilos... :hmm:
on

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1590 Dátum: 2009, 07 16, 19:51:54 »
jólvan végülis mindenki oldja meg a gondját ahogy akarja
kérdésedre válaszolva igen ugyanaz a kategória, ügyes vagy hogy így rá világítottál a lényegre, bár ha jobban megnézed a samsung TOS-t benne van hogy a rom frissítések kizárólagos terjesztője a samsung, szóval ti felrugtok 2 liszenszet, míg én csak az igo liszenszet de kérdezzetek még bátran

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1591 Dátum: 2009, 07 16, 19:56:27 »
az MS fejlesztéshez hozzá szolnék még annyit hogy hibajelentés küldés és a beta verzió tesztelése javítási leírás jelentése stb stb ezek nem tilosak de köztudott hogy a microsoft termékek zárt forráskódúak szóval fejlesztése microsofton kívül illegális 200%ra szóval ennyit erről nem akartam terjezteni itt semmit ha kiírom az oldal címét az teljesen legális ugyanis nem ezen a tárhelyen vannak a cuccok hanem másikon de nyugi nem akarom kirakni akai akarja az megkapja

Nem elérhető MADcat

• Support-ER
« Reply #1592 Dátum: 2009, 07 16, 19:59:20 »
jólvan végülis mindenki oldja meg a gondját ahogy akarja
kérdésedre válaszolva igen ugyanaz a kategória, ügyes vagy hogy így rá világítottál a lényegre, bár ha jobban megnézed a samsung TOS-t benne van hogy a rom frissítések kizárólagos terjesztője a samsung, szóval ti felrugtok 2 liszenszet, míg én csak az igo liszenszet de kérdezzetek még bátran

akkor ott bukott meg a mutatvány, ha ennyire pro vagy a licensz kérdésben, akkor miért akarsz pont, te warezkodni?  ;)

Én nem akarok veled veszekedni, de míg a rom főzést "elfogadják", mint szükséges rosszt, addig az illegálisan feltört programokat, stb stb, elég rendesen szankcionálják már. És itt elég sok ember munkája van, nem szeretnék ezt mind feladni... :ok:

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1593 Dátum: 2009, 07 16, 20:07:18 »
akkor ott bukott meg a mutatvány, ha ennyire pro vagy a licensz kérdésben, akkor miért akarsz pont, te warezkodni?  ;)

Én nem akarok veled veszekedni, de míg a rom főzést "elfogadják", mint szükséges rosszt, addig az illegálisan feltört programokat, stb stb, elég rendesen szankcionálják már. És itt elég sok ember munkája van, nem szeretnék ezt mind feladni... :ok:
igazából nem érted hogy én miről beszélek engem nagyon nem izgat a liszensz főleg black-hat ként felesleges is erről beszélni, de tudod a nem tudás nem mentesít fel, ink tudjam mit követek el mint hogy ne, gondoltam felvilágosítalak titeket is hogy valami fogalmatok legyen róla, a rom főzés jogilag illegális az hogy nem harapnak érte az más, de te a szoftver forrását módosítod ami jogilag védve van, tehát a te módosításod már forrást változtatja ami már ciki ha piszkálnak érte... ha van egy windowsod, tegyük fel eredeti, és nem windows update el teszed fel az SP3mat, hanem Nliteal beleintegrálod a telepítőbe, az hamistás, persze annak az esélye hogy ezzel elkapjanak 1 az 1000000000000hoz szóval érted a lényeget, lehet róla beszélni, mondhatom így vagy úgy, de a lényege ugyanaz

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1594 Dátum: 2009, 07 16, 20:15:07 »
ez a liszensz dolog egyébként nagy csalás, úgy van meg fogalmazva hogy sok értelemben nyitott ha esetleg egy másik cég hasonló dolgot készítene, sok benne a buktató és a 2-3és jóval több értelmű dolog, ez csak annak jó akié, aki meg elfogadja az csak szív vele, ha akarnak bármit rádhúznak a szöveg alapján, szóval warez mindig lesz:)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1595 Dátum: 2009, 07 16, 21:36:59 »

Elsősorban a garanciális feltételeket sértik meg, ha nem a gyártó által szállított szoftverrel használják a készüléket. Garanciális időn belül viszont a garanciát vállaló felelőssége a hiba okának bizonyítása, tehát pl. ha én beviszem haldokló kijelzővel az Omniát, és főzött ROM van rajta, akkor a Samsungnak kell bizonyítania, hogy az okozta a hibát. Szerinted tudná?

Ezzel szemben warez szoftvert linkelgetni büntetőjogi kategória.

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1596 Dátum: 2009, 07 16, 21:45:52 »
Elsősorban a garanciális feltételeket sértik meg, ha nem a gyártó által szállított szoftverrel használják a készüléket. Garanciális időn belül viszont a garanciát vállaló felelőssége a hiba okának bizonyítása, tehát pl. ha én beviszem haldokló kijelzővel az Omniát, és főzött ROM van rajta, akkor a Samsungnak kell bizonyítania, hogy az okozta a hibát. Szerinted tudná?

Ezzel szemben warez szoftvert linkelgetni büntetőjogi kategória.
javítalak mivel nem az oldal tartalma ( nem közvetlen letöltés ), magyarán csak LINK ezért még ha illegális is a szoftver, piszkálni nem tudnak max mondani hogy enye benye, ezért van a filehost, ez is warez csak a tartalmakért te felelsz ami igen csak érdekes volna bizonyítani a személyedet, max törli a hosting a fileot és ennyi...

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #1597 Dátum: 2009, 07 16, 21:47:27 »
Lehetne ezt máshol folytatni, mondjuk off-ban?

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #1598 Dátum: 2009, 07 16, 21:52:07 »
Lehetne ezt máshol folytatni, mondjuk off-ban?

tőlem, elég jó a kereslet az oldalra, akárki akármit mond, de hát erre való a privát üzenet

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: iPhone 3GS, i900, Palm T5, Asus n639
  • PDA ROM: DXID1, 6.5
« Reply #1599 Dátum: 2009, 07 16, 22:15:19 »
igazából nem érted hogy én miről beszélek engem nagyon nem izgat a liszensz főleg black-hat ként felesleges is erről beszélni, de tudod a nem tudás nem mentesít fel, ink tudjam mit követek el mint hogy ne, gondoltam felvilágosítalak titeket is hogy valami fogalmatok legyen róla, a rom főzés jogilag illegális az hogy nem harapnak érte az más, de te a szoftver forrását módosítod ami jogilag védve van, tehát a te módosításod már forrást változtatja ami már ciki ha piszkálnak érte... ha van egy windowsod, tegyük fel eredeti, és nem windows update el teszed fel az SP3mat, hanem Nliteal beleintegrálod a telepítőbe, az hamistás, persze annak az esélye hogy ezzel elkapjanak 1 az 1000000000000hoz szóval érted a lényeget, lehet róla beszélni, mondhatom így vagy úgy, de a lényege ugyanaz
OFF, de legyen rend a fejekben:
Az SP3 integrálása teljesen hivatalos, segédprogram nélkül is megy:
C:\XPSP3.exe /integrate:C:\XPORIGINAL
ahol az XPSP3.exe a hivatalos letölthető SP3, a C:\XPORIGINAL könyvtárba pedig a  gyári telepítő CD tartalma van másolva.
Az nLite ugyanígy integrálja.
Nagyon határozottan mondtál nagyon nagy tévedést.  :hmm: