2024, 11 27, 13:28:49

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607388 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: iGo8
« Reply #1525 Dátum: 2009, 07 12, 19:35:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sr-t nyomjak utána Pati?
Nem kell, csak töröld, és indítsd újra az igot.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #1526 Dátum: 2009, 07 12, 19:40:21 »
Nem kell, csak töröld, és indítsd újra az igot.
Pati. external gps progiban Gps program port com3, gps hardware com4, és 4800. ez jó?
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
  • Navigáció / Navigation: iGO 8.3.4.102680/Garmin 5.00.30TW
  • PDA: Samsung GT-i8000
  • PDA ROM: DXIF1
« Reply #1527 Dátum: 2009, 07 12, 19:45:34 »
Pati. external gps progiban Gps program port com3, gps hardware com4, és 4800. ez jó?

tökmind1 mire állítod csak különböző portra a többit igo megtalálja magának

Nem elérhető GenT

• Navigáció / Navigation: iGo 8, Sygic 10
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: eredeti 2.3.5
« Reply #1528 Dátum: 2009, 07 12, 19:46:30 »
Szia. Alapból a program port com3, gps hardware com9, és 4800 baud. Ez biztos működik.
Ppc:  HTC HD2, HTC Desire HD

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
  • Navigáció / Navigation: iGO 8.3.4.102680/Garmin 5.00.30TW
  • PDA: Samsung GT-i8000
  • PDA ROM: DXIF1
« Reply #1529 Dátum: 2009, 07 12, 19:47:07 »
program nálam a 3mas
a hardw pedig 9 és 4800
igoban 0 és 57xxxen van  szóval

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1530 Dátum: 2009, 07 12, 19:48:39 »

Alapból: Program port com3, Hardware com9. De a fontos, hogy az access fülön legyen pipa a Manage GPS autom. előtt.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető oszi

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900BOHI1
« Reply #1531 Dátum: 2009, 07 12, 19:54:55 »
visszatérve a klinikára be lehet hajtani szegedi vagyok szóval a rakpartról feljössz és az első utca balra meg is lehet állni

Szia!
Köszi a Segítséget!Budapestről megyek és fél nyolcra ott kell lennem a vizsgálatra!Igaz Szegedet valamelyest ismerem,mert elég sokat járunk oda!Kedvenc városunk!Augusztusba is megyünk a Szabadtéri Játékra! :D

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #1532 Dátum: 2009, 07 12, 19:55:07 »
Alapból: Program port com3, Hardware com9. De a fontos, hogy az access fülön legyen pipa a Manage GPS autom. előtt.
MEGVAN  :ok:  :taps: nagyon-nagyon köszi mindenkinek, ez volt a baj! sör, kávé, csajok? kinek mit? pati  O->-
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1533 Dátum: 2009, 07 12, 21:17:07 »
MEGVAN  :ok:  :taps: nagyon-nagyon köszi mindenkinek, ez volt a baj! sör, kávé, csajok? kinek mit? pati  O->-

Inkább guillotine-t annak, aki kivette a pipát... :p

Nem elérhető Szusszancs

• PDA: I900 Omnia
  • PDA ROM: i900dxhh3/dzhh3
« Reply #1534 Dátum: 2009, 07 13, 09:45:19 »
Helloka lennének kérdéseim!  Mivan akkor ha egy T mobilos omniára rárakok egy Igo-t ami egy másik telefonon müködött eddig az is omnia volt de viszont , valahogy neki mindig lefagy az igo ja a t mobilosnak akkor lehet ott valamit átkéne állitgani jobban??? gondolok iylenekre fatal error meg miegymás!!! és lefagy neki álltiolag!

A másik krédésem az lenne hogy , hogy tudnám megoldani hogy sokkal hamarabb találjon az igo müholdakat mint a mostaninál? van amikor 5 vana mikor 10 percig is keres! ez az Xtra.bin segit rajta akkor is ha telepités után rakom fel?

És utolsó sorban valaki egy olyan igot ami tutii hogy müködik és minden van benne esetleg linkelni?  mer az enyémen minden van igaz de idönként meghülyül:) egész aurópa rajta van ! segitségeteket elölre is köszönöm!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1535 Dátum: 2009, 07 13, 09:50:19 »
Helloka lennének kérdéseim!  Mivan akkor ha egy T mobilos omniára rárakok egy Igo-t ami egy másik telefonon müködött eddig az is omnia volt de viszont , valahogy neki mindig lefagy az igo ja a t mobilosnak akkor lehet ott valamit átkéne állitgani jobban??? gondolok iylenekre fatal error meg miegymás!!! és lefagy neki álltiolag!

A másik krédésem az lenne hogy , hogy tudnám megoldani hogy sokkal hamarabb találjon az igo müholdakat mint a mostaninál? van amikor 5 vana mikor 10 percig is keres! ez az Xtra.bin segit rajta akkor is ha telepités után rakom fel?

És utolsó sorban valaki egy olyan igot ami tutii hogy müködik és minden van benne esetleg linkelni?  mer az enyémen minden van igaz de idönként meghülyül:) egész aurópa rajta van ! segitségeteket elölre is köszönöm!
Segítség lehet a műhold találásra egy rom frissítés az a tapasztalat, hogy a frissebb kiadásoknál jelentősen javul a helyzet az Xtra.bin sokat segít hiszen előre megmondja az IGO-nak, hogy hol helyezkednek el a holdak így hamarabb rájuk talál.
A másik kérdésedre itt nem fogsz választ kapni mivel ez már  :warez: lenne az pedig itt tilos.

Nem elérhető Szusszancs

« Reply #1536 Dátum: 2009, 07 13, 10:11:53 »
Oké értttem és privátos cucc sincs na sebaj ! a másik krédésem az lenne hogy az xtra.bin fájlt hova is kéne pontosan bemásolnni?? mert nekem van hol magyar van hol angol a fájlok kiadása my device ha jól emlékszem az amikor rácsatlakoztatom az omniat akkor az melyik része lesz??

Amugy ha esetleg valaki az igo ra tud linket vagy valamit hogy ne legyen warez küldje el akkor a You are not allowed to view links. Register or Login ra !

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1537 Dátum: 2009, 07 13, 10:12:50 »
Oké értttem és privátos cucc sincs na sebaj ! a másik krédésem az lenne hogy az xtra.bin fájlt hova is kéne pontosan bemásolnni?? mert nekem van hol magyar van hol angol a fájlok kiadása my device ha jól emlékszem az amikor rácsatlakoztatom az omniat akkor az melyik része lesz??

Amugy ha esetleg valaki az igo ra tud linket vagy valamit hogy ne legyen warez küldje el akkor a You are not allowed to view links. Register or Login ra !
Itt le van írva az xtra: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szusszancs

« Reply #1538 Dátum: 2009, 07 13, 10:24:42 »
igen tudom hogy levan irvaa csak sajna azt hogy mydivec gyökerére azt nem értettem hol lehet az omnián mert nekem van ahol magyarul irja ki van ahol angolul és msot nem tudom hogy jóó helyre raktam e vagy sem ezért gondoltma hogy itt megkérdezem de sebaj, amugy mindig olvasok mielött kérdsznék legalább is azon az oldalon amit muatttál!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1539 Dátum: 2009, 07 13, 10:42:28 »
igen tudom hogy levan irvaa csak sajna azt hogy mydivec gyökerére azt nem értettem hol lehet az omnián mert nekem van ahol magyarul irja ki van ahol angolul és msot nem tudom hogy jóó helyre raktam e vagy sem ezért gondoltma hogy itt megkérdezem de sebaj, amugy mindig olvasok mielött kérdsznék legalább is azon az oldalon amit muatttál!
Nem tudom milyen fájl kezelőt használsz ezért az alap winest mondom.
A File Explorer (Intéző) bal felül van egy kis lefelé mutató nyíl arra ráböksz akkor kapsz egy lenyíló menüt ott rá böksz a My Device -re és az gyakorlatilag a PDA gyökér könyvtárát jelöli innen tudsz belépni a My Storage -ra a Storage Card -ba stb.. és itt találod meg a Program Files mappát is ebben lesz benne az IGO mappa. De ha Telepítés nélkül szeretnéd használni akkor másold az SD kártyáról az IGO mappát a My Storage-ra és onnan tudod indítani az IGO8.exe fájlal. Amit ha akarsz ki tudsz linkelni a menübe is.

Nem elérhető Szusszancs

« Reply #1540 Dátum: 2009, 07 13, 10:59:35 »
Na köszike most már kis gondolkodás után kitaláltam hogy nézzem meg de jóó helyen van ! van az a képes szöveg a i900 oldalon és ott van hogy mi a megnevezése a my device nak és az a saját eszköz! megnzéem omnibáan az intézővel hogy a saját eszközben megtalálom e a xtra fájlt és ott van !

Tehát akkor ez igy is fog menni hogy ha már elötte telepitettem a igo-t? vag ymost tegyem ujra?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1541 Dátum: 2009, 07 13, 12:13:32 »
Na köszike most már kis gondolkodás után kitaláltam hogy nézzem meg de jóó helyen van ! van az a képes szöveg a i900 oldalon és ott van hogy mi a megnevezése a my device nak és az a saját eszköz! megnzéem omnibáan az intézővel hogy a saját eszközben megtalálom e a xtra fájlt és ott van !

Tehát akkor ez igy is fog menni hogy ha már elötte telepitettem a igo-t? vag ymost tegyem ujra?
Menni fog
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nagydris

• PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #1542 Dátum: 2009, 07 13, 12:26:41 »
Ha kint vagy a szabadban akkor se fog emberi idő alatt poziciót?
Xtra-t letöltötted? Igo8 verziószáma?

Akkor se. Letöltöttem a Xtra-t, de nemtudom mit kell vele továbbiakban csinálni. a szoftver verzioja 8.0.0.44898.  Pedig kiírja, hogy a gps vevő csatlakoztatva, és a gps adatok oldalon villog vmi zöld a műhols ikonkamellett.
Segítsen vki pls, mert nagyon fontos lenne.

Köszönöm.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1543 Dátum: 2009, 07 13, 12:40:10 »
Akkor se. Letöltöttem a Xtra-t, de nemtudom mit kell vele továbbiakban csinálni. a szoftver verzioja 8.0.0.44898.  Pedig kiírja, hogy a gps vevő csatlakoztatva, és a gps adatok oldalon villog vmi zöld a műhols ikonkamellett.
Segítsen vki pls, mert nagyon fontos lenne.

Köszönöm.
A GPS fotóban látja a GPS vevőt és fog poziciót?

Nem elérhető nagydris

« Reply #1544 Dátum: 2009, 07 13, 13:04:59 »
A GPS fotóban látja a GPS vevőt és fog poziciót?

Linkeltem egy képet, hogy nekem mi nincs rajta.
You are not allowed to view links. Register or Login Szóval nekem ugyanígy kiírja h csatlakoztatva van, de már nincscsenek ott a pöttyök a virt. égbolton. A többi adat sincs kitöltve, és a műhol melletti zöld ledecske sem világít, hanem mellette villog 3 ugyailyen zölden.

Remélem el tudtam érthetően magyarázni.

Nem elérhető Golradir

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: i900xxhi1/xdhi1
Igo kapcsolódási probléma
« Reply #1545 Dátum: 2009, 07 13, 13:09:59 »
Sziasztok!

Az Igo-m rendkívül lassan vagy nem is csatlakozik a műholdakhoz. Összehasonlítottam egy Nokia N82-vel ami 10-15 mp alatt csatlakozott és navigált is. Ezután vártam vártam az igo-ra de 6-7 perc után se csatlakozott. Nem tudja valaki mit kell tenni, hogy normálisan működjön?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1546 Dátum: 2009, 07 13, 13:14:01 »
Linkeltem egy képet, hogy nekem mi nincs rajta.
You are not allowed to view links. Register or Login Szóval nekem ugyanígy kiírja h csatlakoztatva van, de már nincscsenek ott a pöttyök a virt. égbolton. A többi adat sincs kitöltve, és a műhol melletti zöld ledecske sem világít, hanem mellette villog 3 ugyailyen zölden.

Remélem el tudtam érthetően magyarázni.
Szóval a GPS fotót nem próbáltad ki?
Elindítod a kamerát, fogaskerék, lefelé nyilak, GPS On.  Kilépsz a kamerából, majd újra elindítod. Megvárod, hogy poziciót fog-e.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
Re: Igo kapcsolódási probléma
« Reply #1547 Dátum: 2009, 07 13, 13:15:16 »
Sziasztok!

Az Igo-m rendkívül lassan vagy nem is csatlakozik a műholdakhoz. Összehasonlítottam egy Nokia N82-vel ami 10-15 mp alatt csatlakozott és navigált is. Ezután vártam vártam az igo-ra de 6-7 perc után se csatlakozott. Nem tudja valaki mit kell tenni, hogy normálisan működjön?
1. letöltöd az xtra-t előtte.
2. kimész a szabadba.
3. törlöd az sd\igo8|save könyvtárból a system.ini file-t
4. frissíted az igo-dat.

Nem elérhető nagydris

« Reply #1548 Dátum: 2009, 07 13, 13:30:47 »
Szóval a GPS fotót nem próbáltad ki?
Elindítod a kamerát, fogaskerék, lefelé nyilak, GPS On.  Kilépsz a kamerából, majd újra elindítod. Megvárod, hogy poziciót fog-e.

Bocsi, de nagyon kezdő vagyok. Le tudnád gy kcsit érthetőbben írni, hogy mit és hogyan kell csinálni? Köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1549 Dátum: 2009, 07 13, 13:31:50 »
Bocsi, de nagyon kezdő vagyok. Le tudnád gy kcsit érthetőbben írni, hogy mit és hogyan kell csinálni? Köszi
Leírtam. Azt is hogy mire kell nyomni.

"Elindítod a kamerát, fogaskerék, lefelé nyilak, GPS On.  Kilépsz a kamerából, majd újra elindítod"