2024, 11 24, 20:35:26
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 15511 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető rondzsy89

• Nem: Férfi
  • T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
Tartozékok
« Dátum: 2011, 02 21, 19:29:02 »
Ide nyugodtan gyűjtsétek a tapasztalatokat, ha valaki vásárolt bármilyen tartozékot a telefonhoz. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gunyo

• Navigáció / Navigation: IGO / IGO primo
  • PDA: Samsung Galaxy S2 / S4
  • PDA ROM: CM10.1 spitya mod / Torrente777 v.3.0
Re: Tartozékok
« Reply #1 Dátum: 2011, 04 25, 19:20:58 »
Ide nyugodtan gyűjtsétek a tapasztalatokat, ha valaki vásárolt bármilyen tartozékot a telefonhoz. :)

Ez nem sok, de jo keves  :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #2 Dátum: 2011, 06 17, 23:45:40 »
Ezt azt szoktam rendelni barátnőmnek, de semmi lényeges... szilikon tokok, bőrtokok, vettünk rá brando és invisible shield fóliát is... nem is tudom melyik volt a jobb... :S

A brando kevésbé észrevehető és csúszósabb, de könnyebben karcolódik talán, míg az invisible tapadósabb, jobban észrevehető, szinte lehetetlen megkarcolni! :)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető alexius96

• PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2
« Reply #3 Dátum: 2011, 06 19, 23:34:11 »
Hosszas keresés után, találtam, egy övre csatolhatós tokot, SG3-nak. Eleinte nagy volt, szokatlan, de nagyon megszerettem, csak ajánlani tudom, azoknak, akik eddig hozzám hasonlóan, a zsebükben hordták.

Kérdés: A fülhallgatóm gyári, de mindenre jó, csak zenehallgatásra nem... Halk, meg olyan dolgokat hallok egy számban, amit előtte soha, szöveget nem hallani, stb... Ha veszek egy új fülest, megoldódhat a probléma?
Finom a kindertojás, csak a sárgáját, nehéz lenyelni...

Nem elérhető Zealtot

• PDA: Samsung G3
  • PDA ROM: I5800
« Reply #4 Dátum: 2011, 06 20, 06:19:54 »
Hosszas keresés után, találtam, egy övre csatolhatós tokot, SG3-nak. Eleinte nagy volt, szokatlan, de nagyon megszerettem, csak ajánlani tudom, azoknak, akik eddig hozzám hasonlóan, a zsebükben hordták.

Tudsz adni valami linket ahol meg lehet nézni ezt a tokot, én is zebben hordom és jó lenne egy övtök.