2024, 11 23, 01:22:09

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342197 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Ruckus

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy SII, ASUS Memopad smart 10.1
  • PDA ROM: Gyári LSJ
Hy. Tegnap felraktam az Amestris féle 5.1-es jvt alapra főzött 2.3.5-ös romot, mert a Bezke 5.2 nél sajnos jöttek elő a bugok. Factory és data wipe után a jvs re simán felment. Semmi hiba eddig, csak a market szopat itt is, sokmindent nem enged letölteni, kellene egy normális verzió. 2200 pont, simán fut minden, semmi lag, 3g nélkül óránként 1 %-ot merült. Ajánlott kipróbálásra. Semaphore 1.8 kernellel, voodoo sounddal, oc lehetőséggel nagyon  censored a eddig.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
Hali! Azért ha tudjátok milyen pda-t újított Bezke érdekelne. lehet követem híven nem csak a romjait hanem a telefonjait is. Biztos nyomos oka volt frissíeni. Egyébként ki milyen romra fog frissíeni?
Üdv!

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali! Azért ha tudjátok milyen pda-t újított Bezke érdekelne. lehet követem híven nem csak a romjait hanem a telefonjait is. Biztos nyomos oka volt frissíeni. Egyébként ki milyen romra fog frissíeni?
Üdv!
Ez egy jó kérdés!Érdekel a CyanogenMod,de még nem szántam el magam mert Bezke romom tökéletesen fut!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Üdv!
SGS2-t vett.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
Sziasztok! Mostanában nem tudtam jönni mert  most született a kislányom. Tudna valaki segíteni abban hogy a hívásmaplóbol mindig kilép a telefon kb 2mp után? Amúgy nincs gondom a rommal nagyon pörög. 2600 a pontozása ilyen jó még nem volt húzva sem. És tapasztalatom szerint is sokkal gyorsabb.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető SoGood

• PFC Fan
  • PDA: I9000
  • PDA ROM: xxjcv
sziasztok!

feltettem a Bezke JVR romot, és szerettem volna bootanimáciot cserélni. letöltöttem egyet és bemásoltam a system/media könyvtárba (ahol korábban nem volt bootanimáciot amit felül lehetett volna irni). szoval...se az amit feltettem nem megy és mostmár a régi sem:)) mit tegyek , tudna vki segiteni? köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
sziasztok!

feltettem a Bezke JVR romot, és szerettem volna bootanimáciot cserélni. letöltöttem egyet és bemásoltam a system/media könyvtárba (ahol korábban nem volt bootanimáciot amit felül lehetett volna irni). szoval...se az amit feltettem nem megy és mostmár a régi sem:)) mit tegyek , tudna vki segiteni? köszi
Két helyen szokott lenni:
/system/media-ban vagy a /data/local-ban
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Rascal

• Navigáció / Navigation: beépített
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Slim 4.2.2
Sziasztok! Mostanában nem tudtam jönni mert  most született a kislányom. Tudna valaki segíteni abban hogy a hívásmaplóbol mindig kilép a telefon kb 2mp után? Amúgy nincs gondom a rommal nagyon pörög. 2600 a pontozása ilyen jó még nem volt húzva sem. És tapasztalatom szerint is sokkal gyorsabb.

Nekem is csinálta, de két újraindítás után abbahagyta... :)

Nem elérhető htzs

• PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
sziasztok!

A kérdésedre sajna' nem tudom a választ, de a kislányodhoz szívből gratulálok!  :ok:

Szerk: eggyel korábbi posztra szántam a választ, de úgy látom, így is célba ért  :)
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
Köszönöm!!!
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető mitlageri

• PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
Sziasztok!

Volt valahol régebben egy clean install leírás, amivel nulláról lehet telepíteni romot. Tudja valaki, hogy hol találom meg? Ugyanazok a bugok jelentkeznek már két bezke verzió óta, és senki nem panaszkodik rá, szóval gondolom, hogy nálam van ez a gond. :)

Nem elérhető egeri

• PDA: Samsung Galaxy s
  • PDA ROM: 2.3.4 I9000XXJVR Kernel:#DarkCore_3.1_JVR Build száma:BEZKE innovation XXJVR GODEXED
Sziasztok

Mennyire megbízható és stabil /van e valami eget verő hibája/ ennek az új xxjvs romnak és az InnOvation v5.2-nek  /akku idő és minden egyéb érdekelne/?
Ez is deodexelt? :ima:

Nem elérhető budapestnite

• Navigáció / Navigation: Galaxy S
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: XXJVT 2.3.5 + MitRa Rom 4.7 + Semaphore JVT 1.9.1
Akiknek gondjaik vannak Bezke romjaival, azoknak ajánlanám ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Hibátlan, fagyás- és akadásmentes.

Nem elérhető MattRex

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: Amestris V5.2 Final [XXJVT]|IceCandy|Super Graphical
Akiknek gondjaik vannak Bezke romjaival, azoknak ajánlanám ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Hibátlan, fagyás- és akadásmentes.

Én is ezt használom, csak a TW4 mentes verzióját, és totálisan egyetértek a jellemzésével. Perfect!

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
  • PDA: galaxy note
 :D mindenki eltépett gls 2-öt venni  :shock:

Nem elérhető makszigáz

Szép lassan mindenki lelép ebből a jó kis fórumból!Kár hogy az alkotó Bezke nem készít több rom-ot erre a készülékre,mivel SGS2-re váltott!
Én még várok a kütyü váltással,jelenleg le köt a nagyon magas lakáshitelem!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Szép lassan mindenki lelép ebből a jó kis fórumból!Kár hogy az alkotó Bezke nem készít több rom-ot erre a készülékre,mivel SGS2-re váltott!
sic transit gloria mundi

Sent from a GALAXY far far away
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
  • PDA: galaxy note

szintén zenész, én megtetőztem ezt egy 1 honapos fiucska visítógéppel is  :D

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
Tegnap tapicskoltam pár Samsung-ot köztük SGS 2-t.
Tudom nem számít, de quadrant kb. ugyanazt hozta gyárilag mint ami most van fent nálam. Az appok betöltése kb. ugyanannyi idő.

Egy dologban éretztem gyorsabbnak, az pedig a képek betöltése és tallőzása. Azt nem lehet valahogy felturbózni?
Ha van rá megoldás, akkor kvázi tuti messze lesz még a csere... :)

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5

.... óóó, alapból 1 hónapossal? :-))
Amúgy meg sok sikert hozzá, és jó egészséget!

Nem elérhető makszigáz

Gratula a kis gézengúzhoz!Nekem 1éves lesz a kislányom november közepén!

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
Igazabol nemsokat foglalkoztam mostanaba a teloval, de most ledobtam a szíjat. Nem tolt le csak fel, ezt a 3 g ikonon latom, allando a battery drain, megpedig az android operacios rendszer es a google szolgaltatasok eszik a legtobbet. Nemtudom mitol, nem nyultam mostanaba ezekbe raadasul semmi olyan alkalmazast sem tettem fel aminek koze lenne legalabb az utobbihoz. Most ujrarakom a 3-mat.

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
Nekem néha újraindul az Inno V3-om. Bár lehet mert a Semaphore kernel 1.2 fut. Igaz nagyon ritkán. Mondjuk hetente kéthetente egyszer.

Bezke anno azt mondta 5-s ROM volt a legstabilabb és sebességben és aksi időben nincs nagy különbség.
Ha nagyon megmakacsolja magát a V3, megy vissza a silkslim 5..

Nem elérhető Ruckus

• Navigáció / Navigation: iGo 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy SII, ASUS Memopad smart 10.1
  • PDA ROM: Gyári LSJ
Nekem néha újraindul az Inno V3-om. Bár lehet mert a Semaphore kernel 1.2 fut. Igaz nagyon ritkán. Mondjuk hetente kéthetente egyszer.

Bezke anno azt mondta 5-s ROM volt a legstabilabb és sebességben és aksi időben nincs nagy különbség.
Ha nagyon megmakacsolja magát a V3, megy vissza a silkslim 5..
Rakjatok fel az Amestris 5.2-t. Előtte az 5.1 volt fenn, azzal sem volt semmi gondom, de ez még jobb lett. Saját kernelével semaphore, minden  censored a. Normális használattal több mint 2 nap. Felraktam alá a Bezke által linkelt tweaket, 2200 pont lett a vége. Amúgy pár napja használom a juicedefender nevű progit, sokat hoz fogyasztásban. Automatikusan kapcsolgatja ki be a netet, wifit, stb. Akit érdekel olvasson utána.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető kezeslabas

• PDA: SGS
  • PDA ROM: ICS-Tsunami, Kernel: Devil2_0.79
Valaki valami ötlet, hogy miért nem tudok bezke romjára feltenni másik home appot? se ADlauncher, se egy másik TWlauncher semmit sem...egyszerűen kiírja h application not installed aztán cső :D